Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

John Obi Mikel (2006-2017, 374 nastupa)

45 članova je glasalo

1. 1. Smatrate li da bi Mikel trebao napustiti klub na ljeto?

• Da
      45%
      19
    • Ne
      54%
      23

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Obi će pod Joseom biti važan ktačić naše igre. 
Jebiga ajde nek krene utakmica bez Obija, pa kad Lamps povuče naprid, a ako dođe Fellaini i njega lopte povuče, ostaje rupa ispred obrane a to Mikel krpa vrhunski. 
Nemojte samo Fellainija spominjat tipa ove sezone je odigrao bolje od Mikela bla bla, pa Fellaini je ove sezone većinu vremena proveo u špici ili polušpici.. Istina da bi Mikel trebao popraviti igru prema naprijed ali on vrijedi kao suho zlato... 

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 96,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Obi će pod Joseom biti važan ktačić naše igre. 
Jebiga ajde nek krene utakmica bez Obija, pa kad Lamps povuče naprid, a ako dođe Fellaini i njega lopte povuče, ostaje rupa ispred obrane a to Mikel krpa vrhunski. 
Nemojte samo Fellainija spominjat tipa ove sezone je odigrao bolje od Mikela bla bla, pa Fellaini je ove sezone većinu vremena proveo u špici ili polušpici.. Istina da bi Mikel trebao popraviti igru prema naprijed ali on vrijedi kao suho zlato... 

Nebi on trebao popravit igru prema naprijed, tj. gurat se u protivnički šesneaesterac ili u njega što mu i nije zadatak. Nego bi trebao poradit o brzini distribucije lopte. Što njemu znači uštopati napade protivnika, ako je toliko bezidejan i spor s loptom da se s njim u igri protivnik uvijek uspije posložit u obrani i propadne nam svaka druga prilika za kontru. Zbog toga je on samo solidan i polovan igrač

Kakve veze ima što igra kod svakog menadzera,koga je pa briga kako je igrao prošle godine ako on danas ne odigra dobro,ove sezone je odigrao katastrofa,nek popravi igru,cele sezone nije za kriv kurac bio

boli me dupe za felainija i za kurtu i murtu,ako ne popravi igru sam je kriv,ne može da dopusti nekom tamo tureu da ga ponižava

Kakve veze ima što igra kod svakog menadzera,koga je pa briga kako je igrao prošle godine ako on danas ne odigra dobro,ove sezone je odigrao katastrofa,nek popravi igru,cele sezone nije za kriv kurac bio

boli me dupe za felainija i za kurtu i murtu,ako ne popravi igru sam je kriv,ne može da dopusti nekom tamo tureu da ga ponižava

Valjda to sto igra kod svakog znaci da oni prepoznaju i cene njegove kvalitete ;)

nije problem u kvalitetu,što ste napeli  tolko za njegov kvalitet 

problem je ove sezone bio veliki pad u igri,to se mnogo odrazilo na samu igru Čelzija

mora da se prodrma i da se vrati na noge,treba nam stari mikel ne njgova senka 

Chiba, ako aludiras na prijateljske meceve, onda ne budi lud i procjenjivati igrace na osnovu takvim meceva... Tako bi Marin ove sezone dao 20 golova, 20 asistencija, bio najbolji igrac Chelsea i sta vec ne bi.

cele sezene je katastrofa,boli me tuki za prijateljske mečeve

• 2 sedmice kasnije...

Dace bog da najgori igrac koji je igra za Celzi ikad,napusti klub ovog leta.

Ne moze on biti najgori igrac koji je ikad igrao za chelsea nikako. Prosle godine vazna karika u klubu bio i pripomogao timu da donese taj veliki trofej u london.

To je moje uverenje gledao sam mnoge igrace na njegovoj poziciji,goreg od Mikela nisam video!kazu da dolazi De Rosi!?

Dolazi Cavani, Jovetic, Van ginkel, schurrle hulk, gomez, dzeko, de rossi, boateng, alonso,shaw,mangala,varane i mnogi drugi :D

Nista jos nema konkretno, eto schurrle je bio "najblizi" potpisu pa nista ni za njega. Van Ginkel kao potpisao bio i usutilo se.

Mediji samo pare obrcu i lupaju vijesti.

Dolazi Cavani, Jovetic, Van ginkel, schurrle hulk, gomez, dzeko, de rossi, boateng, alonso,shaw,mangala,varane i mnogi drugi :D

Nista jos nema konkretno, eto schurrle je bio "najblizi" potpisu pa nista ni za njega. Van Ginkel kao potpisao bio i usutilo se.

Mediji samo pare obrcu i lupaju vijesti.

Ma 2-3 pojacanja ima da gazimo....nekako mi najzalije Luzerpula i Arsenala sledece sezone....hahahah

Smije li se neko kladiti da Obi Mikel neće ni sljedeće sezone zabiti go??

Ajmo se kladiti, znam i ja da neće al ajd možda :D

U šta se kladimo?

logično da ga mnogi podcjenjuju, to je takva pozicija vrlo nezahvalna ne daje golove, ne aistenira, nema previše ljepih poteza ali odrađuje prljav posao i takav igrač je potreban svakom timu. Vjerujte osim ako essien ne vrati svoju staru formu mikel će igrat i kod moua u to sam siguran...

logično da ga mnogi podcjenjuju, to je takva pozicija vrlo nezahvalna ne daje golove, ne aistenira, nema previše ljepih poteza ali odrađuje prljav posao i takav igrač je potreban svakom timu. Vjerujte osim ako essien ne vrati svoju staru formu mikel će igrat i kod moua u to sam siguran...

Nema to veze sa podcenjivanjem,decko nema kvalitet za Cempionsip.....

Vjerujte osim ako essien ne vrati svoju staru formu mikel će igrat i kod moua u to sam siguran...

To znaci da ce igrati , a i jest najbolje :) Ess mu moze biti zamjena .. neki kup, ozlijeda Obi-a, odmor itd..

Nema to veze sa podcenjivanjem,decko nema kvalitet za Cempionsip.....

Hahhaah daj kralju nemoj me zezat .. 7 godina je tu i konstantno igra , ima on veliku vaznost za klub kao i kvalitet, samo sto to pojedinci ne primjecuju . 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.