Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

John Obi Mikel (2006-2017, 374 nastupa)

45 članova je glasalo

1. 1. Smatrate li da bi Mikel trebao napustiti klub na ljeto?

• Da
      45%
      19
    • Ne
      54%
      23

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Znam ja da je sada Dembele box-to-box igrac povratkom Parkera, ali igrao je pefektno i zadnjeg veznog. Igrao i poluspica. Sve covjek igra, nenormalno kompletan veznjak. Koliko je bitan za kokoske, najbolje govori cinjenica da je prije one nedavne povrede Tottenham s njim u prvih 11 imao postotak pobjeda od 85% (samo 1 remi). Covjek je 4 puta prije te povrede izgubio loptu, Ej, 4 puta. U posljednjoj trecini terena (ofanziva) ima 86% tacnost dodavanja. Jebena zivotinja. U posljednje vrijeme je malo usporio a i sam Bale je isplivao pa ne upada u prvi plan toliko kao ranije, ali bez njega u prvih 11, Tottenham nema vezu. Zamisli samo Dembele-Lamps pratnerstvo na centru... haos.
  • Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 96,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Ljudi kad nemaju pravih argumenata onda se pocinju vadit na price "svi svrsavaju na fellainia", "treba zabit 4 gola, dat 8 asistencija, predriblat golmana itd."

Ja sam svoje rekao. Mikel je dobar igrač za nogomet kakav se igrao prije desetak godina. Ali za ovakav današnji, brzi nogomet. O ne, ne.

I ponavljam. Meni nisu bitne asistencije i golovi da mi igrac zadovolji potrebe. Ali vi i dalje u nedostatku argumenata pricajte takve floskule.
Dembele uopće ni nije zadnji vezni,tak da se to ne može uspoređivat.
Mikel je definitivno naš najpotcijenjeniji igrač,što se navijača tiče,previše je nezasluženih kritika na njegov račun.
čovjek radi ono što se od njeg očekuje,a to što neki očekuju da zadnji vezni privlači pozornost ofenzivnog igrom i sudjelovanjima u kontrama,to je njihov problem.

Dembele uopće ni nije zadnji vezni,tak da se to ne može uspoređivat.
Mikel je definitivno naš najpotcijenjeniji igrač,što se navijača tiče,previše je nezasluženih kritika na njegov račun.
čovjek radi ono što se od njeg očekuje,a to što neki očekuju da zadnji vezni privlači pozornost ofenzivnog igrom i sudjelovanjima u kontrama,to je njihov problem.

Igrao covjek i to, napisao sam. Citaj malo.

Dembele je drkadžija lopte.

Drkadzija bez koje Tottenham ne lici ni na sta. Kad drkadzija igra, Tottenham ne gubi. 

Mikel je onaj sto zatvara rupe, i te kako koristan igrac,nikada nisam shvatao zasto ga toliko pljuju. Kao sto neko odavde rece,odusevila me recenica, kada igramo protiv slabijih on je visak,kada igramo protiv jakih ekipa on je neophodan! 

Bravo Mikel,svaka cast za danas.

Kao sto sam i rekao protiv ekipa koje napadaju Mikel je idealan DMF . 

Pa i nisu nas nešto silno napadali danas. Štaviše, više smo mi napadali.

Inače Obi odigrao jednu od svojih najboljih partija u zadnje vrijeme.

Ajdee hejteri, gdje ste ?  Nema vas nešto sada, a kad je na AKN i na klupi onda ga pljujete.

Momci,, moji momci.. još gledati Mikela i onda prigovarati.

Pokidao je!!

Utakmice Chelsea protiv Manchester Uniteda rijetko kad budu dosadne te u dužem razgovoru o nedjeljnom kupskom okršaju, John Obi Mikel je naglasio volju za napadanjem sa obje strane kad god se ta dva kluba susretnu, ove sezone još dva puta do kraja.

Mikel je ušao u igru u drugom poluvremenu kada su Plavci počeli dominirati terenom, te je pričao kako je bilo u svlačionici za vrijeme pauze i gubljenja od 2:0.

"Svaki put kad igramo protiv Uniteda, pogotovo ako je to utakmica u okviru nekog kupa, ima golova. Morate napadati, to smo radili u drugom poluvremenu i uspijeli smo. Mi volimo tako igrati, uvijek smo bili napadačka momčad gdje svi vole napadati, imali smo igrače koji vole imati loptu i s njom se kretati prema protivničkom golu, prolazeći suparničke igrače i stvarati prilike, i to je upravo ono što smo radili u drugom poluvremenu. Trener je na pauzi rekao da  moramo izaći i popraviti stvari. Nije bilo ljutnje, imali smo normalan razgovor, pronašli smo odlučnost i uspijelo je. Kad smo Eden i ja ušli rekao nam je da damo najbolje što znamo te posebno da ja održavam formaciju, i to je ono što smo i učinili.

Mikel je pitan može li niz od loših rezultata utjecati na pouzdanosti i onih najvećih igrača, on je odgovorio:

"Može, ponekad ne pomaže kad su navijači nesretni i kad izgubite loptu pa stvorite onaj pritisak. Ovo je naš posao, navijači nas dolaze gledati kako igramo dobar nogomet i naša je odgovornost da tako i igramo. To pokušavamo u svakoj utakmici, nekad uspije, nekad ne. U nedjelju ste mogli vidjeti koliko su nas navijači podržavali. Imamo odlične navijače koji nas uvijek podržavaju. Ovdje sam već sedam fantastičnih godina, i svih sedam godina su oni bili odlična potpora te se nadam da će biti i do kraja ove sezone. Sada ih trebamo najviše i nadamo se da ćemo svi mi ostati ujedinjeni do kraja sezone. Znam da će oni i dalje podržavati mene i moje suigrače."

Ajdee hejteri, gdje ste ?  Nema vas nešto sada, a kad je na AKN i na klupi onda ga pljujete.

Momci,, moji momci.. još gledati Mikela i onda prigovarati.

Pokidao je!!

Tu smo. Nismo nigdje otišli. ;)

Protiv Uniteda je odigrao jako dobro i nadam se da može nastavit sa takvim partijama.

Ali ipak jednim poluvremenom me nece pridobit

Nije tu riječ o jednom poluvremenu. Zašto zatvarate oči pred Obijevim dobrim partijama? On je jedna od najvažnijih karika ove momčadi bilo to vama drago ili ne. 

Na trenutke veoma dobar,ali par kikseva su opet doveli do tog da on navodno ne valja. Imao je par losih trenutaka,to stoji,ali i dalje je on nama bitan. 

A zao mi je sto ga nije htelo,imao je 3 lepa bombe poslate,ali nisu otisle u mrezu. Zeleo bio da se oslobodi i da opuca koji put i on,ima dobar udarac bar sto se videlo veceras i nadam se da cemo se uskoro radovati njegovom golu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.