Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

John Obi Mikel (2006-2017, 374 nastupa)

45 članova je glasalo

1. 1. Smatrate li da bi Mikel trebao napustiti klub na ljeto?

• Da
      45%
      19
    • Ne
      54%
      23

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 96,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Ti koda da si iz šume došao. Ako ne shvacaš šta pojedinci time žele reci onda rađe šuti.

Razumeo sam ja još onaj prvi soxxov post sa "ofanzivnijim" defanzivnim veznim, a onda dođe whisp sa ofanzivnim defanzivnim veznim i počnem da se smejem, a tvoj ofanzivniji defanzivni vezni me je ubio. =))

Razumeo sam ja još onaj prvi soxxov post sa "ofanzivnijim" defanzivnim veznim, a onda dođe whisp sa ofanzivnim defanzivnim veznim i počnem da se smejem, a tvoj ofanzivniji defanzivni vezni me je ubio. =))

ja sam samo prenio ono što su oni napisali tako da bolje razumiju što želim reći. Jer zapravo ne postoji ofanzivni defanzivni vezni nit će ikad postojat. A to što se pojedinci koriste tim izrazom usmjeravajuci na to da zele u momcadi defanzivnog veznog koji osim što zna oduzet loptu i dobro pokrivat protivnike, da ujedno zna i brzo pokrenut kontru, dodat loptu, proci 1-2 igrača, pogodit preko pola igrališta svojeg suigrača u obrvu to je njihova slobodna volja i njihovo pravo.

A vi koji se tome smijete niste nikakve face, a nit ne ispadate pametni s takvim pametovanjem, nego zapravo ispadate ono drugo. Znate. Ne pišem ja bezveze da su pojedinci odavde došli iz šume iliti tek sišli s grane.

I nauči se citati. Kao prvo tu riječ ofanzivnije je soxx stavio pod navodnike, a kao drugo ja sam mu odgovorio na taj post ponovo koristeci tu rijec da se mu prilagodim i da covjek lakse shvati sto zelim rec. A to sto se vi pojedinci ne znate prilagođavat i što ste tek sišli s grane je vaš veliki problem.

I majke mi moje ovi ovdje Mikelovci su gori od torresovaca. A jedan i drugi igrač su potpuno prosječni ili još gore potpuni promašaji i rupetine.

ja sam samo prenio ono što su oni napisali tako da bolje razumiju što želim reći. Jer zapravo ne postoji ofanzivni defanzivni vezni nit će ikad postojat. A to što se pojedinci koriste tim izrazom usmjeravajuci na to da zele u momcadi defanzivnog veznog koji osim što zna oduzet loptu i dobro pokrivat protivnike, da ujedno zna i brzo pokrenut kontru, dodat loptu, proci 1-2 igrača, pogodit preko pola igrališta svojeg suigrača u obrvu to je njihova slobodna volja i njihovo pravo.

A vi koji se tome smijete niste nikakve face, a nit ne ispadate pametni s takvim pametovanjem, nego zapravo ispadate ono drugo. Znate. Ne pišem ja bezveze da su pojedinci odavde došli iz šume iliti tek sišli s grane.

I nauči se citati. Kao prvo tu riječ ofanzivnije je soxx stavio pod navodnike, a kao drugo ja sam mu odgovorio na taj post ponovo koristeci tu rijec da se mu prilagodim i da covjek lakse shvati sto zelim rec. A to sto se vi pojedinci ne znate prilagođavat i što ste tek sišli s grane je vaš veliki problem.

I majke mi moje ovi ovdje Mikelovci su gori od torresovaca. A jedan i drugi igrač su potpuno prosječni ili još gore potpuni promašaji i rupetine.

Kowalski-Facepalm-penguins-of-madagascar

Zar je moguće da opet ništa nisi ukapirao? I posle meni kažeš da sam sišao sa grane.

Eh, živote, ironijo! Nema veze.

Kowalski-Facepalm-penguins-of-madagascar

Zar je moguće da opet ništa nisi ukapirao? I posle meni kažeš da sam sišao sa grane.

Eh, živote, ironijo! Nema veze.

Da, i banana ti je još uvijek u ruci

ozbiljan odgovor, navođenje pokrivača već drugi put samo pokazuje da očito neznaš nikog pa se pokušavaš izvuć od odgovora...

ozbiljan odgovor, navođenje pokrivača već drugi put samo pokazuje da očito neznaš nikog pa se pokušavaš izvuć od odgovora...

Jerko Leko?

Villas-Boas, još nisam dobio odgovor da mi nabrojiš neke defanzivne vezne koji su po tebi bolji od mikela...

Alonso, De Rossi, Schweinsteiger, Song( dok je u Arsenalu bio) Essien ( tipični primjer DMF-a), Javi Martinez, Arturo Vidal. 

Pa mogao si navesti i falcao-a, chicarita, ko ti je kriv sto ne znas sta pojedini igraci igraju :D

Dobro nek ti sve znaš. I ta dva što si rekao nisu ni blizu igračima koje sam ja nabrojao za traženu poziciju. Pogledaj šta Schweinsteiger igra u pojedninim utakmicama i pogledaj Songa dok je bio u Arsenalu. A Vidal ti je sličan Essienu u najboljim danima. 

Yaya Toure, Matuidi, Gundogan,Fellaini, Mvilla( mada je izjebao svoju karijeru odlaskom u Rubin) i mnogi ce reci Khedira i biskvit...

Kune sad će ti Diablo reć da Toure, Gundogan, Matuidi nisu DMF nego CM

Pa pogledaj Torresa kako je igrao za liverpool, kakve su to teorije :O Essien je zavrsio sa svojim igranjem, ja ga uopste vise ne vidim u nekoj buducnosti. Schweini igra isto sto igra kod nas Lamps, a to je poziciju CM.

E ovo je nabrajanje blue, sto je kun uradio. Da pocnemo nabrajati, da, niposto, jos nije bolji, vidjet cemo u buducnosti, ne i ne i ne i ne

Yaya Toure, Matuidi, Gundogan,Fellaini, Mvilla( mada je izjebao svoju karijeru odlaskom u Rubin) i mnogi ce reci Khedira i biskvit...

Mislio sam da bar ti znas bolje. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.