Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

John Obi Mikel (2006-2017, 374 nastupa)

45 članova je glasalo

1. 1. Smatrate li da bi Mikel trebao napustiti klub na ljeto?

• Da
      45%
      19
    • Ne
      54%
      23

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

[quote name='LoRD_0001' timestamp='1354377674' post='92349']
Bizarno je to koliko ti slabo pratis Everton, jedino je to bizarno, covjek igra poluspica otkako je Cahill otisao, znaci cijelu sezonu.
[/quote]

Cae gleda samo naše, tuđe ga ne zanima. :D
  • Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 96,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

[quote name='Igi' timestamp='1354397284' post='92449']
Cae gleda samo naše, tuđe ga ne zanima. :D
[/quote]

Pametan covjek ne zabija nos u tudju avliju. :D
Jebo vas Fellaini narode. Kad god otvorim ovu temu, traže se veze između Fellainija i Obija.

Pitam ja vas pojedine, jel efikasnija Scania il Ferrari? Odgovor je relativan i odnosi se na situaciju i potrebnu nam svrhu. S Ferrarijem ja do Zagreba mogu doć za nekih 2 sata, a sa Scaniom ne mogu ni za 6 sati. No, upitno je mogu li u Ferrarija utrpat gajbu mandarina i dvije tegle krastavaca, dok sa Scaniom mogu potegnut teret od nekoliko tona. Vidite, sve ovisi o kontekstu o kojem pričamo.

Mikel i Fellaini su u teoriji defenzivni vezni igrači, ali u praksi su drastično različiti. Njihovi zadaci u igri svoje momčadi na terenu su drastično različiti. Fellaini je glavni igrač Evertona, on je Ferrari koji poteže kad nitko ne može, ima potpunu slobodu kretanja, bog je i batina u igri svoje momčadi, skoro sve je podređeno njemu. Razlog? Upravo zato što nitko drugi u momčadi nema potrebnu kvalitetu da taj teret podijeli s njim.

Obi, s druge strane, u momčadi ima puno, previše igrača koji su sposobni organizirati napade vlastite momčadi, tehnički strahovito potkovanih. Njihov je zadatak gradnja i organiziranje Chelseajeve ofenzive. Mikelova primarna zadaća je pomagati obrani u zaustavljanju protivničkih napada iz razloga što "čarobnjaci" ispred njega ostavljaju ogromno prazan prostor često zaboravljajući defanzivu, a drugi zadatak je distribucija lopte do tog famoznog Mazacara. Nije njegov posao da zabija golove, kreira igru i bude, u isto vrijeme, i vođa navale i obrane. Nemoguće je to pod postojećim okolnostima ostvariti. On je ta Scania koju mnogi zapostavljaju jer nije brza kao strijela, jer ne izgleda ko Ferrari, jer je njezin posao prljav, težački.

Ali, reći ću figurativno, pa vi shvatite kako želite: upravo ta Scania u spomenuti Zagreb dovozi pune galone goriva i rezervne dijelove za Ferrarija kako bi dalje mogao juriti autocestom. Oni koji razumiju igru zvanu nogomet će shvatiti.
Felaini je igrac koji jos samo nije bio golman,covjek igra na svakoj poziciji,ima sve sto treba da ima jedan igrac,i mislim da nama treba jedan takav igrac koji zna igrati i prema naprijed.Nemojte me pogresno razumjeti nemam nista protiv Mikela,drag mi je voli ovaj klub ali on treba da igra samo kad se branimo jer naprijd je nikakav.
[quote name='Brane' timestamp='1354481475' post='92605']

Pitam ja vas pojedine, jel efikasnija Scania il Ferrari? Odgovor je relativan i odnosi se na situaciju i potrebnu nam svrhu. S Ferrarijem ja do Zagreba mogu doć za nekih 2 sata, a sa Scaniom ne mogu ni za 6 sati. No, upitno je mogu li u Ferrarija utrpat gajbu mandarina i dvije tegle krastavaca, dok sa Scaniom mogu potegnut teret od nekoliko tona. Vidite, sve ovisi o kontekstu o kojem pričamo.

[/quote]

Ali zato dvije tone mandarina mozes prodati za recimo 1500 maraka, i plus po povratku mozes jos tovara povuci i tako zaraditi jos extra novca.. $-) $-) $-) $-) $-)
Konacno dobra vest otkako ja Krofnica naznacen za menadzera.
John je potpuno zasluzio nov dogovor, i zelim mu srecu i da konecno postigne pogodak u dresu Chelsea. Za mene zaedno sa Makeleleom i Essienom, najbolji DM koji sam ikad video, i veoma sam srecan sto su sva 3 igrala u Chelsea.
Jos da imamo menadzera da ga malo nauci da igra ofanzivnije za da daje brze i precizne lopte ka Mati ili Oscaru u napadu, i onda rokenrol, bice najbolji medju najboljima.
Meni ga je baš popravila. Mikel je zahvalan igrač na terenu, njegov manjak kreativnosti i lošija igra prema naprijed se može riješiti tako da ga se upari sa nekim kreativnim na sredini terena, recimo OScar.
[quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1354734090' post='93062']
Nije toliki problem u Mikelu.
U 4-3-3 formaciji bi on bio nezamenljiv, kao oslonac tima ispred odbrane.
[/quote]

Prije par dana sam napisao da bi ga zelio vidjeti u toj formaciji kao pravog klasicnog DMa pa neka se pokaze.. Sto se tice novog ugovora, slazem se da je zahvalan igrac i sigurno ne trazi puno novca kao neki igraci... Tako da mislim da se on u potpunosti uklapa u politiku kluba..
Fantastične vijesti! Nakon izvrsne igre protiv Nordsjaellanda, ova vijest je najbolja danas. Barem meni. Mikel je izrazito zahvalan igrač, a tko to ne prepoznaje, morao bi se zapitati o sebi i poznavanju određenih nogometnih stvari.
http://www.chelseafc.com/news-article/article/3002352/title/mikel-suspended

Bravo FA, bravo. Stvarno više ništa nema smisla...
Nije trebao biti kaznjen,ovo je vrhunac licemerja F.A.
Sa druge strane,ne igra protiv Sanderlenda,pa igra na SP za klubove ,pa ne igra liga kup protiv Lidsa i prvenstvenu nakon toga.Taman malo da odmori i napuni baterije.
  • 2 sedmice kasnije...
Svaka njemu čast, drag igrač. Veliki defanzivac. Ali ne bih ga volio gledati u prvih 11. Jednostavno nije tip igrača koji nam trenutno treba. Dobro, desit će se opet da zapnemo na neki jako ofenzivan tim tipa Barca, pa će nam onda trebati u prvih 11 da razbija protivnika. Ali ako iskreno želimo igrati češće kao danas, onda moramo koristiti Davida Luiza na njegovoj poziciji.
Pade moj miljenik u neki mali zaborav. Uvijek ću ga podržavati i veseliti se gledajući ga na terenu, al treba biti realan i priznati da je David Luiz također zaslužio u zadnjim utakmicama to njegovo mjesto. Em što pokrije protivničke napade u defenzivi, David je puno konkretniji i korisniji u igri prema naprijed. Jednostavno mu to njegova bolja tehnika od Mikelove, brzina i pregled igre omogućavaju. Sada je na nama da čekamo pravi ispit protiv jakog kluba da vidimo hoće li David ostati tako dobar na novoj poziciji.
nevjerujem Brane, David je brazilac i njemu leži igra, poigravanje što bi rekli ples s loptom, i to prolazi protiv slabijih ekipa kao što je bila Villa, jednostavno Chelsea je puno jači klub i to je bila doslovno PlayStation utakmica, ali mislim da to u jačim tekmama nebi prošlo al treba i to vidjet pa da budemo sigurni :D što se Mikela tiče nebi bilo dobro da ga se zakuca na klupu, ne samo što mi je mđu omiljenima nego zato što je čovjek odigrao sezonu života i treba mu za to odat priznanje i ajmo reć nagradit igrama, najgore bi bilo za nečije samopouzdanje kad ovaj odigra odlično da ga se zakuca na klupu, pa ja to ni u igrici ne radim :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.