Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

John Obi Mikel (2006-2017, 374 nastupa)

45 članova je glasalo

1. 1. Smatrate li da bi Mikel trebao napustiti klub na ljeto?

• Da
      45%
      19
    • Ne
      54%
      23

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 96,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Veoma bitan igrac osim Essa jedini pravi zadnji vezni, njegova eventualna prodaja bi znacila prosipanje bar 40 miliona na nekog zadnjeg veznog koji se mozda i ne snadje kod nas tako da : bolje vrabac u ruci nego golub na grani.

Treba jos da doplatimo da neko uzme ovog AMATERA!

Mikel je koristan nasem klubu za razliku od pomenutog parazita. Obi je vec dugo u klubu i uvjeren sam da ima kvalitet i da ce ostati.

Samo sam cekao da se na forumu pojavi neko ko ce govoriti da Mikel nema pojma a pritom hvaliti manekena Torresa. Mogu ti reci da si postao konkurencija EL NINU 9.

Jimmy Floyd Hasselbaink, ako ti kazem da je bas taj covjek s tvog nicka, komentarisao kako Torres nije za Chelsea, hoce li to promjeniti misljenje o Torresu?

Da preteknem Posebnog :D

Pisali su o tome i Engleske verzije Sportskih(The Sun, Daily Fail), ali nista konkretno. 

Problem je sto nasi portali sve preuvelicavaju. 

Ima u Mailu ta njegova izjava.
Meni je to sumnjivo, u Brazilu je, a da će baš tamo turski novinari ić po njegovu izjavu...
I još da bi on tako otvoreno govorio, a klubovi se nisu dogovorili...
Meni tu nešto smrdi.

Sve je spekulacije nemoj da verujete u svasta.Nemaju sada informacije pa ajde da pisemo nesto bez veze da bi bilo interesantno.

Pred Mikel imaju druge koje trebaju da napuste klub.

Inace zar verujete da sada kad je Murinjo u Chelsea da ce Mikel napustiti klub?I da je bolje u Galatasaroj?Smesno.

Na više stranica sam vidio da je Mikel demantirao da je dao ovu izjavu, ali nema nikakvog citati, svi navode Press Association Sport kao izvor.
Priča se komplicira.
Čudno da naši iz kluba ne daju nikakve izjave o ovome, kao da ih se to ne tiče.

Sjetite se Drogbinog odlaska, kada je 2 dana pred odlazak izjavio za neku tamo medijsku kuću da odlazi, da bi dan poslije njegov agent demantirao takve izjave kao da ništa nije rekao, da je sve izmišljeno. Kad, bum, dan nakon toga službeno Drogba otišao.

Isto je i sa ovim, Mikel je 100% ovo izjavio ali je onda sigurno dobio upozorenje od kluba pa povio rep.

Pretrpani smo u sredini i netko mora ići. Ako je Mikel taj, odlično, jer možemo dobiti dobru lovu za njega. Ostaju nam Ramires, Essien itd itd

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.