Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

John Obi Mikel (2006-2017, 374 nastupa)

45 članova je glasalo

1. 1. Smatrate li da bi Mikel trebao napustiti klub na ljeto?

• Da
      45%
      19
    • Ne
      54%
      23

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 96,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Majke ti mile koliko zaluđenosti ovim igračem na ovom forumu da je to za nepovjerovat.

Svaka njemu čast na defanzivi koju pruža u igri, ali ostalo jedno veliko 0. Pa taj igrač toliko usporuje našu igru da su to strahote. Može on ostat u Chelsea, ali kao što su neki ovdje naveli samo kao zamjena. Drugo ne. Podhitno izvuc nekog juniora ili dovest alternativno pojacanje na toj poziciji. Jer s tako usporenim srednjim redom nemamo mi šta radit u borbi za BPL.
[quote name='how yes no' timestamp='1362154781' post='109782']
Tebi tvoje, nama naše. A sad lagano razligu, ako ti se ne sviđa, da nebi raspravljali.
[/quote]

Hahaha. A zašto ti nebi "razligu" pa da ne raspravljamo?
Villas Boas, jel tebi znači išt činjenica da je Mikel igrao u prvoj postavi pod Mourinhom, Scolariem, Grantom, Hiddinkom, Ancelottiem, Villas Boasem, Di Matteom i evo sad pod FSW?? znači svi su oni budale (naravano fsw jeste) i ne znaju raditi svoj posao (fsw naravno ne zna) samo si ti pametan i vidiš da je mikel 0
Stvar je prosta i jednostavna, neznam sto neshvatite vec jednom! MIKEL JE DEFENZIVNI VEZNI IGRAC, koji je zaduzen za DEFENZIVU i ciji je prostor od centra terena do svog sesnaesterca!
[quote name='EdvinTB' timestamp='1362160549' post='109803']
Stvar je prosta i jednostavna, neznam sto neshvatite vec jednom! MIKEL JE DEFENZIVNI VEZNI IGRAC, koji je zaduzen za DEFENZIVU i ciji je prostor od centra terena do svog sesnaesterca!
[/quote]

A tako umrtvljenog i ofanzivno ništ koristi zadnjeg veznog nemaju ni osrednji engleski klubovi, a kamoli top klubovi.
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1362174936' post='109834']
A tako umrtvljenog i ofanzivno ništ koristi zadnjeg veznog nemaju ni osrednji engleski klubovi, a kamoli top klubovi.
[/quote]

Bez Mikela na terenu, ne bi mi videli trofej Lige Sampiona u Londonu jos dugo, dugo.
[quote name='Chester' timestamp='1362180863' post='109873']
Momak je tu godinama a ja ga nikad nisam vidio da je poljubio sveti grb .
[/quote]
Kad zabije gol možda i hoće ;)
Ja ne znam šta vi očekujete od njega,da ima asistencija kao Mata i Hazard možda.
on svoj posao radi i više nego dobro.
to pokazuje i činjenica da je standardan igrač kod svih trenera.
eto poznati nogometni treneri nemaju blage veze,ali zato vi znate.
ako vam je do igre bez zadnjeg veznog uzmite si pes,fifu i tako nešto pa udrite.
zašto Barci igra Busquets,a ne stave Xavija,Fabregasa i Iniestu u sredinu sa još tri igrača ispred njih,zašto Unitedu igra Carrick,Bayernu Javi Martinez...
shvatite da nije sve u ofenzivi i u postavljanju što više ofenzivnih igrača u ekipu.
[quote name='Gospodin Posebni' timestamp='1362207120' post='109888']
Ja ne znam šta vi očekujete od njega,da ima asistencija kao Mata i Hazard možda.
on svoj posao radi i više nego dobro.
to pokazuje i činjenica da je standardan igrač kod svih trenera.
eto poznati nogometni treneri nemaju blage veze,ali zato vi znate.
ako vam je do igre bez zadnjeg veznog uzmite si pes,fifu i tako nešto pa udrite.
zašto Barci igra Busquets,a ne stave Xavija,Fabregasa i Iniestu u sredinu sa još tri igrača ispred njih,zašto Unitedu igra Carrick,Bayernu Javi Martinez...
shvatite da nije sve u ofenzivi i u postavljanju što više ofenzivnih igrača u ekipu.
[/quote]

Kako ne shvacaš što ja pričam. Di sam ja spomenuo asistencije?!?

I ajmo ispocetka. Ponavljam još jednom svaka cast Mikelu na defanzivi jer je u tom segmentu odlican i zato je preživio kod toliko trenera, ALI pogledajmo njegovu drugu stranu zadace koju mora obavljat, a to je prijenos lopte između obrane i isturenih veznjaka. U tom segmentu je katastrofalan. Pa on kad primi loptu toliko zaštopa našu igru da se protivnicke ekipe stignu 3 puta posložit. Kad smo mi uopce kontru složili?!?

I zbog toga je on za mene polovan igrač. Jer ako je vama dodavanje prvom igraču nakon 5 sec štopanja lopte, savršen pass, onda vam čestitam ;)
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1362216410' post='109897']

I ajmo ispocetka. Ponavljam još jednom svaka cast Mikelu na defanzivi jer je u tom segmentu odlican i zato je preživio kod toliko trenera, ALI pogledajmo njegovu drugu stranu zadace koju mora obavljat, a to je prijenos lopte između obrane i isturenih veznjaka. U tom segmentu je katastrofalan.[b] Pa on kad primi loptu toliko zaštopa našu igru da se protivnicke ekipe stignu 3 puta posložit[/b]. Kad smo mi uopce kontru složili?!?

I zbog toga je on za mene polovan igrač. Jer ako je vama dodavanje prvom igraču nakon 5 sec štopanja lopte, savršen pass, onda vam čestitam ;)
[/quote]

:-
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1362216410' post='109897']

I ajmo ispocetka. Ponavljam još jednom svaka cast Mikelu na defanzivi jer je u tom segmentu odlican i zato je preživio kod toliko trenera, ALI pogledajmo njegovu drugu stranu zadace koju mora obavljat, a to je prijenos lopte između obrane i isturenih veznjaka. U tom segmentu je katastrofalan. Pa on kad primi loptu toliko zaštopa našu igru da se protivnicke ekipe stignu 3 puta posložit. Kad smo mi uopce kontru složili?!?

[/quote]

Mikel je igrač koji je u utakmicama protiv Barce, Bayerna i tako tih protivnika komotno mogao biti proglašen igračem utakmice, a ti si pametan našo pričat da je on polovan igrač

i imamo mi i više nego dovoljno kontri
to što smo NEEFIKASNI je neka druga priča
ako je štopanje igre dić glavu nakon što osvojiš loptu da je predaš normalno a ne nabiješ pa kud puklo onda sam ja petar pan, čovjeku je oko 95% pasova točno samo zato što je nie budala nego digne glavu i pogleda di dodaje, sigurno da je može čim osvoji udarit pa kud ode, al nije to ko na pesu kad stisneš x pa automatski doda tvom igraču. Da trener od njega traži da ju nabije odma u prvom dodiru vjerojatno bi to i učinio, ovako su čini se svi stručnjaci zadovoljni s njim samo neki naši vrli forumai njega smatraju rupetinom..
Nekima ce izgleda Mikel biti dobar kad zabije 3 gola i 4 asistencije,iznudi 2 penala i 4 crvena,predibla 9 igraca i lobuje golmana biti dobar.
Nije sve u golovima i asistencijama.Ima ko je za to zaduzen.Ako sa 4 ofanzivna igraca ne mozemo zabiti gol onda ne trebamo ni da igramo fudbal.
Mikel je stijena. Lopta je u njega sigurna ko da je u sefu. Pa ljudi moji kako čovjek čuva loptu to je strahota.
Dovoljno se vidi koliko smo pušili golova i od koga sve kad je Mikel bio na AKN-u. Kad je on tu obrana je sigurnija za 30% a njegov posao ionako nije kreiranje napada. Svoju ulogu odrađuje perfektno a to što bi neki tili da on u napadu bude ko Iniesta a u obrani ko Xavi, da brani ko Cech i zabija ko Falcao to nije Mikelov problem.
Problem je što svršavaju na Fellainija koji igra kao polušpic, a dok je igrao kao zadnji vezni, nije se čulo za njega.

Mikel je zlatan, ja prezadovoljan njim, samo nek nastavi tako. A za ostale me libo...
[quote name='diablo_bih' timestamp='1362224239' post='109912']
I dalje je bolji od svakog DMFa u ligi ;)
[/quote]

Hell no! Da sjedne fino, kokice u ruke i da gleda Dembelea.
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1362230903' post='109935']
Hell no! Da sjedne fino, kokice u ruke i da gleda Dembelea.
[/quote]

Dvanaesti :huh:
Dembele :blink:

Pocecu da mislim da ne razlikujete pozicije igraca na terenu...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.