Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

John Obi Mikel (2006-2017, 374 nastupa)

45 članova je glasalo

1. 1. Smatrate li da bi Mikel trebao napustiti klub na ljeto?

• Da
      45%
      19
    • Ne
      54%
      23

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

[quote name='Villas-Boas' timestamp='1358932664' post='103546']
Po meni uopce ne fali.
[/quote]

Ja sam zaboravio da on uopšte igra za nas.
  • Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 96,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Ne može dati gol pa ni sa penala. Evo danas promašio penaltik za Nigeriju protiv Zambije, na kraju ih to koštalo tri boda jer je završilo 1:1.
[quote name='diablo_bih' timestamp='1359134469' post='104218']
Mora se napomenuti da je sjajno oduzeo loptu i asistirao za pogodak ;)
[/quote]

ne mora, na ovom forumu je Mikel omraženi igrač i po mišljenj 90% forumaša on nije kalibar ni za balkanske lige... Nažalost je promašio taj penal i poslje tog malo potonuo, ali na kraju ipak odigrao sasvim dobru utakmicu. 3 boda im je uzeo sudac koji sudio prekršaj koji nije bio prekršaj i dao im penal za taj "prekšaj" koji čak nije bio ni unutar kaznenog prostora ! sramota, makar se mora napomenut da nisu baš igrali dobro u prvom djelu i da je remi nekako ajrealniji.
Ja samo znam da dok je ovaj momak bio u prvom timu nisu nas protivnici mogli toliko uzimati na sredini.On mozda jeste ogranicen sto se tice pas igre naprijed,ali Obi je znao prekinuti 60-70 % protivnicki napada na sredini po utakmici.Znam da se mnogi nece sloziti samnom ali to je moje misljenje.
Kad te jedan QPR nadigra na sredini terena, kad ti Soton oduzme loptu i ne možeš ju vratit nazad u posjed, kad primiš dva gola na svom terenu protiv Swanseaja iz dvije poluprilike onda vidiš da stvari ne idu po zacrtanom planu. Ja iskreno jedva čekam da se vrati ova zvijer i okupira mjesto na sredini terena.
  • 3 sedmice kasnije...
Meni je uvijek bolje igrao za reprezentaciju nego za klub. Ne znam zasto? Mozda sto je u reprezentaciji glavni igrac?
Cestitam na tituli i dobrim igrama je ovo sigurno i zasluzio..
Sad ce se sigurno vratiti u ekipu pun samopouzdanja kao i Moses.
[i] [/i][i]Chelsea's Mikel 'cheats death' after trouble at Nigerian airport :D[/i]

[url="http://sportwitness.ning.com/forum/topics/chelsea-s-mikel-cheats-death-after-trouble-at-nigerian-airport"]http://sportwitness.ning.com/forum/topics/chelsea-s-mikel-cheats-death-after-trouble-at-nigerian-airport[/url]
  • 2 sedmice kasnije...
Nekada sam ga puno više gotivio, ali sada su to neka stara prošla vremena. Slaba partija večeras, milion nakvih dugih lopti pred šesnaesterac. FSW, vrati ti nama Lampsa u prvu, tako je najbolje ;)
Prvo mu se psovalo što ne pokušava prema naprijed nešto, sad mu se psuje što pokušava. Odlučite se ljudi. :P
Blijeda je bila cijela momčad sinoć ali se moglo primjetit da je Mikel puno više sudjelova u ofenzivnoj igri nego inače, nije bio povučen na sredini terena.
ustanite kad izgovarate njegovo ime, ime trostrukog prvaka , ime covjeka koji je odigrao 120 min u finalu lige prvaka ,90 min u finalu FA kupa i u finalu Africkog kupa i sva tri puta je digao pehar na kraju !!! velika igracina, JOHN OBI MIKEL
Svaka njemu cast za sve sto je uradio u Celsiju,ali ja ga ne vidim u prvih 11.Moze da bude u rotaciji,ali kao prvi izbor ne.
[quote name='Ercov' timestamp='1361702287' post='108827']
Svaka njemu cast za sve sto je uradio u Celsiju,ali ja ga ne vidim u prvih 11.Moze da bude u rotaciji,ali kao prvi izbor ne.
[/quote]
Protiv ekipa kao sto su City , United , Everton , Spursi , Arsenal Mikel je idealan DMF idealan .
A protiv "losijih" ekipa koje se brane , Mikel je visak .

I danas jedan do boljih na terenu , sigurno .
Mnogi od Mikela ocekuju nesto specijalno,a za to sto ljudi ocekuju od njega su zaduzeni Lampard,Hazard,Mata,Oscar. On nije kreativac,nego destruktivac protivnicke igre, on je onaj sto kvari napade protivnika,resava se lopte. Da bi mozda lakse obrazlozio on je igrac tipa Gatuzo.

Inace imao je jednu lepu loptu prema Mati danas. Lep pas :)

[quote name='Blues_95' timestamp='1361720057' post='108885']
Protiv ekipa kao sto su City , United , Everton , Spursi , Arsenal Mikel je idealan DMF idealan .
A protiv "losijih" ekipa koje se brane , Mikel je visak .

I danas jedan do boljih na terenu , sigurno .
[/quote]

svaka cast na ovome,apsolutno istina.
[quote name='chelsea4evercr' timestamp='1361721125' post='108917']
zajeba je kod prvog gola inace solidan
[/quote]
zajebali su svih nasih 5-6 igraca u sesnaestercu, u toj tolikoj guzvi i najminimalnijem prostoru Yaya uspije da osuta loptu i da pogodi!!! il je Yaya premocan i prepametan il su nasi levati glupi i nemocni

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.