Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

John Obi Mikel (2006-2017, 374 nastupa)

45 članova je glasalo

1. 1. Smatrate li da bi Mikel trebao napustiti klub na ljeto?

• Da
      45%
      19
    • Ne
      54%
      23

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 96,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Nije ovo trebala bit uvreda, zato sam i stavio smajlić na kraju.. :D  Ako se našao uvrijeđenim ispričavam se.. 
Ali da si rekao s onim postom glupost to stoji, čuj nije ni za championshipa, zato ga je Mourinho doveo a koristila ga i Scolari i Ancelotti, Di Matteo, Villas Boas Benitez.. Znači svi ali on je igrač za 3. ligu ma daj molim te, možda nije najbolji defenzivni vezni na svitu ali svoj posao koji mu je prioritetan a to je pomaganje obrani obavlja besprijekorno.... 

Nije ovo trebala bit uvreda, zato sam i stavio smajlić na kraju.. :D  Ako se našao uvrijeđenim ispričavam se.. 
Ali da si rekao s onim postom glupost to stoji, čuj nije ni za championshipa, zato ga je Mourinho doveo a koristila ga i Scolari i Ancelotti, Di Matteo, Villas Boas Benitez.. Znači svi ali on je igrač za 3. ligu ma daj molim te, možda nije najbolji defenzivni vezni na svitu ali svoj posao koji mu je prioritetan a to je pomaganje obrani obavlja besprijekorno.... 

Ma nisam opusteno,uzvratio sam ti komplimentom!:D

Meni je on los igrac,al dobro ukusi su razliciti!

Ma nisam opusteno,uzvratio sam ti komplimentom! :D

Meni je on los igrac,al dobro ukusi su razliciti!

Daleko je ono bilo od komplimenta.. :P ;) 
al da ne spamamo, ja sam svoje za Obija rekao, da ga se na centru upari sa nekim ko što je Lamps iz starih dana Obijev manjak kreativnosti uopće ne bi dolazio do izražaja.. 

Zadnji vezni je Fellaini, koji sem kad protivnicki golman ispucava loptu stalno visi u napadu i istom zaklanja vidno polje svojom frizurom.

Mikel je najbolji DMF lige. 

Zadnji vezni je Fellaini, koji sem kad protivnicki golman ispucava loptu stalno visi u napadu i istom zaklanja vidno polje svojom frizurom.

Možda zato što u Evertonu obično ni ne igra DMF-a?

Inače, ne diraj Felainija, momak je čarobnjak. Ono odigra glavom pre nego što mu lopta dodirne istu. :D

Možda zato što u Evertonu obično ni ne igra DMF-a?

Inače, ne diraj Felainija, momak je čarobnjak. Ono odigra glavom pre nego što mu lopta dodirne istu. :D

Pa zato i kazem, jer ga svi spominju kao idealno pojacanje na toj poziciji, koju on vec godinama ne igra ;)

Odavno ja govorim da Fellaini u Evertonu ne igra DMF-a i da njegova statistika nije mjerodavna za DMF-a i ko takva se ne bi tribala uzimat u obzir kad se sere na  Mikela..:D 

Igra u Belgiji jebat mu mater

Gledao sam ga protiv nasih na oba meca. Ono sto je on igrao, nema nikakve veze sa DMF-om.

U toj kombinaciji Witsel je zadnji vezni ;)

ne dam ja tebe nikome, pa nek priča ko šta hoće :D

http://www.youtube.com/watch?v=wTZDkJ0Rs2U

samo da prodaju toga retarda bilo kome,21.vek covek ne ume pas da odigra to fudbaler najveca prevara u istoriji fudbala za mene!

samo da prodaju toga retarda bilo kome,21.vek covek ne ume pas da odigra to fudbaler najveca prevara u istoriji fudbala za mene!

Nemoj tako,nije on toliko loš. Imao je on odličnih partija.Posluži ponekad.

bato od kud ti na plaži :O

DŽON OBIJAČ MIKEL > Pele + Maradona + Ronaldo + Zidane + Ronaldinho + Kaka + C.Ronaldo + Messi

OBIJAČEVA KUČA:

John-Mikel-Obi-Home.jpg

U Norveškoj, zemlji fjordova, plavuša-kurvica, ribe, leda, snijega, zime, svega!

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.