Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

John Obi Mikel (2006-2017, 374 nastupa)

45 članova je glasalo

1. 1. Smatrate li da bi Mikel trebao napustiti klub na ljeto?

• Da
      45%
      19
    • Ne
      54%
      23

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 96,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Svi nesto pricaju treba nam "ofanzivniji" defanzivni vezni. Pa isto tako mogu reci da nam  trebaju i defanzivnija krila. Sta cemo mi igrati sa 5 ofanzivnih veznjaka ?

Svi nesto pricaju treba nam "ofanzivniji" defanzivni vezni. Pa isto tako mogu reci da nam  trebaju i defanzivnija krila. Sta cemo mi igrati sa 5 ofanzivnih veznjaka ?

Ne treba nama nikakav ofanzivniji defanzivni vezni, nego nam treba pokretljiviji i brži DMF. Je*ote ovaj Mikel svaki puta uštopa igru Chelsea i upropasti pola kontri. Tek kad nam dođe pravi DMF shvatit ćete kolka je Mikel rupetina i polovan igrač.

Ne treba nama nikakav ofanzivniji defanzivni vezni, nego nam treba pokretljiviji i brži DMF. Je*ote ovaj Mikel svaki puta uštopa igru Chelsea i upropasti pola kontri. Tek kad nam dođe pravi DMF shvatit ćete kolka je Mikel rupetina i polovan igrač.

ajde navedi neke igrače koji su po tebi pravi DMF...

Ako ti ne znas za salu, jebi ga dvaput ;)

Jebi ga tri put onda. Mogao si staviti neki smajli a ne ove "..." koje ubiju covjeka u pojam. :P

:D

Ne treba nama nikakav ofanzivniji defanzivni vezni

Ovde sam puk'o od smeha.

Evo tebi, Soxx-u i Whispu po jedan lajk, znači i dalje se smejem (ne mislim ništa loše, jednostavno mi je presmešno). :D

Ofanzivni defanzivni vezni 8-} =))

Ma smij se brate, dobro je dok se smijemo :D

Nadam se samo da je post razuman koliko-toliko ,da znate sta sam htio rec,i da ne skuzite pogresno ,tu su cak i navodnici xD

Zabi ga John Obi i to prelijepo . Dao da je u karijeri dao 100 golova a ne desetak . Majstorska zavrsnica , rutinski .
Desetak? Dobro, necemo sad preuvelicavat. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Ovde sam puk'o od smeha.

Evo tebi, Soxx-u i Whispu po jedan lajk, znači i dalje se smejem (ne mislim ništa loše, jednostavno mi je presmešno). :D

Ofanzivni defanzivni vezni 8-} =))

Ti koda da si iz šume došao. Ako ne shvacaš šta pojedinci time žele reci onda rađe šuti.

Izgleda da Drogba nije Mikelu savjetovao da dođe u Galatu nego ga je naučio kako dati gol... Novinari su sve krivo prenijeli.. ;) :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.