Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

John Obi Mikel (2006-2017, 374 nastupa)

45 članova je glasalo

1. 1. Smatrate li da bi Mikel trebao napustiti klub na ljeto?

• Da
      45%
      19
    • Ne
      54%
      23

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 96,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Kao veznjak zaduzen za kvarenje igre protivnika, danas je bio prilicno besposlen. Oscar i Luiz su mu pomagali, tako da sto kaze drug Ercov ovde, korektna partija.
Ma on je za utakmice protiv Barcelone i tako tih ekipa kada treba kvariti igru protivnika, razbijati napade i igrati bunker. Odličan igrač za obrane, ali čak i Ivanović i Cahill imaju više napadačkih sposobnosti od njega. Ja bih ga premjestio na klupu, jer trenutno to nije igrač koji nam treba za utakmice protiv Ville, Norwicha, Sunderlanda i tako tih manjih ekipa gdje se očekuje naša pobjeda.
Jao, kako sam skočio kao kakvo malo dijete kada mu je Luiz ostavio na povratnu onu loptu nešto iznad 16 metara, a Mikel je raspalio svom snagom; šteta, otišla je malo iznad prečke.
[quote name='Brane' timestamp='1356604656' post='97225']Jao, kako sam skočio kao kakvo malo dijete kada mu je Luiz ostavio na povratnu onu loptu nešto iznad 16 metara, a Mikel je raspalio svom snagom; šteta, otišla je malo iznad prečke.[/quote]

Pa nisi se valjda ponadao da ce uci?

Sent from my XT701 using Tapatalk 2
[quote name='reLo' timestamp='1356605536' post='97227']
Pa nisi se valjda ponadao da ce uci?
[/quote]

Haha, malo je reć ponadao; već sam počeo slavit gol čovjeka koji zabija svake prijestupne :D
A sto i izmisljaju nevidjeno.....

[url="http://www.sportinglife.com/football/live/match-preview/278747/mikel-doubt-for-everton-trip?"]http://www.sportinglife.com/football/live/match-preview/278747/mikel-doubt-for-everton-trip?[/url]
Smatram da mu je psiha poljuljana nakon što je David Luiz počeo igrati na njegovom mjestu, i to odlično igrati, da se razumijemo. Imam osjećaj da je izgubio samopouzdanje, a u prilog tome ide i ona izjava kada kaže da smatra pogrešnim stavljanje Davida na tu novu poziciju od strane trenera.

Ne vidim tu ništa pozitivno; dapače, vjerujem da se iz toga može razviti samo neka luda vrsta ljubomore i proširiti nezdrava atmosfera u svlačionici čim jedan igrač izjavljuje takvo što o vlastitom suigraču. Obi, koliko god mi drag bio, izabrao je pogrešan način izražavanja vlastitog zadovoljstva; umjesto ispada u novinama, po mom mišljenju trebao je još jače zapet na treninzima i pokazat treneru da vrijedi i zaslužuje biti na terenu. Nadam se da će se ubrzo ispraviti i krenut pravim putem.
Slazem se za nacin izrazavanja, ali njegova frustracija je razumljiva. Vecito je bio u senci, cekao povrede ili umor nekih drugih, da bi dobio sansu da zaigra. Tek kod Robbiea je dobio pravu sansu, da pokaze sve sto ume i zablista. Sad ga opet stavljaju u stranu.
OVo je ocekivana reakcija, PO MOM MISLJENJU(:D).
I ranije sam pisao da ukoliko dodje novi igrac za tu poziciju Mikel ce najverovatnije napustiti klub. Tako ce najverovatnije biti.
Sve dok mi branimo rezultat odnosno kad budemo igrali defanzivno kao što je to bio slučaj prošle sezone, nema boljeg igrača za poziciju zadnjeg veznog od Mikela. A sve dok mi budemo gajili napadački stil igre njemu tu nije mjesto. Moje skromno mišljenje .
[quote name='Rikky Luiz' timestamp='1356883355' post='97975']
Sve dok mi branimo rezultat odnosno kad budemo igrali defanzivno kao što je to bio slučaj prošle sezone, nema boljeg igrača za poziciju zadnjeg veznog od Mikela. A sve dok mi budemo gajili napadački stil igre njemu tu nije mjesto. Moje skromno mišljenje .
[/quote]

Identično mišljenje imam kao i ti ;)
Mislim da bi se danas dobro snašao s obzirom da je Everton stalno napadao.U mečevima sa QPR-om,Stoukom,Sautemptonom,Viganom itd. nema šta da traži sa svojim sadašnjim sposobnostima.
Mislim da bi trebalo da pocne narednu utakmicu.Da vidimo kako ce odigrati posto je izgubio mesto startera.
Mikele, ponose Afrički. Dobar si igrač, strašan defanzivac. Možda da probaš na poziciji centralnog braniča iduće godine? Ili da se navikneš na klupu? Znam da voliš Chelsea.
  • 3 sedmice kasnije...
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1358798169' post='103265']
Kakva utakmica danas, daleko najbolji na terenu, u defanzivi neprelazan, glavni [b]playmaker [/b]nigerije, a tek oni dugi pasovi...
[/quote]

Vjerujem ti na riječi. Ali iskreno riječ playmaker uz riječ Obi Mikel nekako nikako ne ide xD zvuči smješno.
to je taj zrak u africi, otvore mu se dizne i samo okreći, ori, peri, riljaj, žeži..
to je naš dobri stari obi :D

i njemu kao i timskom mu kolegi mosesu želim sreću na ACON, dobra su ekipa, pa neka finale bude nigerija-obala bjelokosti ako bude moguće..
a trofej u ruke velikog ipak B-)
[quote name='drogba 11' timestamp='1358799404' post='103276']
to je taj zrak u africi, otvore mu se dizne i samo okreći, ori, peri, riljaj, žeži..
to je naš dobri stari obi :D

i njemu kao i timskom mu kolegi mosesu želim sreću na ACON, dobra su ekipa, pa neka finale bude nigerija-obala bjelokosti ako bude moguće..
a trofej u ruke velikog ipak B-)
[/quote]

slažem se, za Mikela i Mosesa ima vremena, dok za Saletu vrijeme curi, on je igrča koji je zaslužio osvojit ovo takmičenje da zaokruži veliku karijeru ! a i onaj Drogba im nije loš, stvarno dečko dobro igra i zaslužuje trofej :P

Al stvarno kakvu kvalitetu ima Obala u odnosu na ostale ekipe bilo bi smješno da ni ove ne osvoje...
[quote name='chelseathebest' timestamp='1358861412' post='103380']
Jobi nam strašno fali trenutno (po meni)....
[/quote]

Po meni uopce ne fali. Svaka njemu cast na posllu koji obavlja u defanzici, ali kad treba pokrenut akciju i krenut prema naprijed katastrofa je. Najvece dostignuce mu je dodat loptu do igraca kraj sebe...
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1358932664' post='103546']
Po meni uopce ne fali. Svaka njemu cast na posllu koji obavlja u defanzici, ali kad treba pokrenut akciju i krenut prema naprijed katastrofa je. Najvece dostignuce mu je dodat loptu do igraca kraj sebe...
[/quote]

još uvijek je space shuttle za Luiza...
[quote name='chelseathebest' timestamp='1358932835' post='103548']
još uvijek je space shuttle za Luiza...
[/quote]

Luiz nije DMF niti ce ikad bit :P

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.