Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

John Obi Mikel (2006-2017, 374 nastupa)

45 članova je glasalo

1. 1. Smatrate li da bi Mikel trebao napustiti klub na ljeto?

• Da
      45%
      19
    • Ne
      54%
      23

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Super,napokon će Oriol Romeu dobiti priliku da pokaže da nevalja ni za qurca i da je katalonsko smeće! Odbrana nam je svakako 'škakljiva', a tek će sad biti pušiona bez Mikela koji dosta toga pokupi prije odbrane
  • Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 96,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Ko misli da je Mikel loš igrač, malo zna o ovoj igri.
Njegova partija u finalu LP je nešto najbolje što sam vidio od jednog zadnjeg veznog u posljednjih nekoliko godina. A to mi je najdraža pozicija koju sam volim najviše igrati i uvijek pratim igrače koji su tu.
[quote name='Igi' timestamp='1354036883' post='91482']
A Katalonija inače ne pripada Španiji.
[/quote]

Katalonci su Spanci koliko su Skoti Englezi.

Sad se igraju tekme svaka 3-4 dana i vrijeme je da Bucko pocne rotirati ekipu. Najvise ce se umor osjecati bas na centru. Ko zna, mozda Romeu povrati formu kao pod AVB-om... ali treba pogledati realno i shvatiti da nama Mikel igra svaku utakmicu. Momak ce izgoriti prije januara ako bez prestanka bude igrao. Pa logican je mali pad u formi igraca na tako bitnoj poziciji za tim. Vidjecemo kako ce ovo proci ali ekipa se mora rotirati i svjezinu moraju imati oni najvazniji igraci.
ajde nemojte se pravit sad pametni, znamo što je Igi htio reć, igra za Španjolsku-Španjolac je (Španiju-ŠPanac ako oćete :D )
Što se Mikela tiče, neka ga malo na klupi treba i Romeu dobit prilike i prostora, nek se i on pokaže, pogotovo kako Mikel ide na AKN pa da vidimo kako će to funkcionirat sa Oriolom, svi znate da ja jako gotivim Mikela ali brate treba i njega malo na klupu :D
Ma to je mali odmor,3-4 utakmice.Nesto slicno kada je RDM dao odmora Mati.
Romeu je bolji od Mikela u igri naprijed a to nam treba u ovom trenutku.
Nije to nista strasno,malo da se Mikel odmori i da se pripremi Romeu za vrijeme kada Obi bude na AKN.
Adise eto da i tebi odgovorim :) Makelele i Essien su svoji svjetovi, danas neznam da ima igrač takvih kvaliteta, ili ga se ja trenutno ne mogu sjetiti ali mislim da nema, al opet s druge strane kad pogledaš oni možda jesu bili brži igrači od Mikela, al on je nekako čvršči jači viši, jači u skoku, teško jedan igrač može imat sve. Mike nije zabio gol zato što to nije njegova zadaća, on je u potpunosti u službi tima i ne uzima neke šuteve, nedje u šesnaesterac kod kornera nego ostane uz Colea iza i radi onaj dio igre koji i nije tolko zanimljiv, nemogu ja sad tu previše pametovat kao nit itko od nas, samo RDM i on znaju koj je njemu trener dao zadaću na terenu, a oćito je odrađivao dobro ono što je trener htio pošto je psotao standardni prvotimac. A s druge strane tko zna, Mikel je tu dugo vremena i ntko mu nije ukazao povjerenje kao RDM, da je tko zna.... možda bi Mikel bio čak i bolji no što je sad.

[quote name='Wisey' timestamp='1354037774' post='91486']
Ko misli da je Mikel loš igrač, malo zna o ovoj igri.
Njegova partija u finalu LP je nešto najbolje što sam vidio od jednog zadnjeg veznog u posljednjih nekoliko godina. A to mi je najdraža pozicija koju sam volim najviše igrati i uvijek pratim igrače koji su tu.
[/quote]

<3
Opravdao bih izostavljanje Mikela iz startne, kad bi imali bolje resenje za njegovu poziciju i obaveze... Ovako, nisam bas siguran koliko je to dobra ideja.
[quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1354046567' post='91542']
Opravdao bih izostavljanje Mikela iz startne, kad bi imali bolje resenje za njegovu poziciju i obaveze... Ovako, nisam bas siguran koliko je to dobra ideja.
[/quote]

Jbg, nisu ni Chicharito i Welbeck bolji od Rooneyja i RVP-a pa opet s vremena na vrijeme igraju. Bolje imati svjezeg Mikela 5 utakmica nego mrtvog 10 a rotacija se mora vrsiti.
Rotacija je dobra stvar, održavanje svježine, naročito u ovom dijelu sezone pa tamo do janura, stalno će se igrati utakmice svaka 3 dana.
[quote name='reLo' timestamp='1354040580' post='91506']
Nije to nista, specijalci sa fejsa na Mikelovu poziciju hoce da stave Marina.
[/quote]

HAHAHA! Sta sve necu tamo procitati, kakva su ono misljenja majko mila i formacije tek.
Ocajan danas. Po mom misljenju,prosla sezona, sto se tice njegove igre,se vise nikada nece ponoviti.Nema pasa unapred,nema skok igre,nema ideju za bilo sta,on je obican stoper na poziciji veznog igraca.Moze da bude zamena,ali sigurno nije za prvih 11.
[quote name='Kalouda' timestamp='1354374678' post='92299']
Nemoj da bi se neko usudio riječi reći ovom momku. Šta je on kriv?
[/quote]

ma pusti ga viš da je jedan od onih koji ssvršavaaju na fellainija, ne kuži da Mikel pored Mate, Hazarda i Oskara nema zadaću distribuirat loptu nego je dat njima, da Mikel obavlja odličan defanzivni dio, da jedini sotaje iza kod kornera da čuva gol. Ne kuže svi moj kale nogomet, mnogima je nogomet PES, svi napad i svi na gol i zabit milju golova, obrana ne postoji. A jbg onda dođe jedan Fellaini koji je dobar igrač u svabijem klubu pa radi sve jer ima te ovlasti, i odjednom je taj Bog nogometa. 1. Da se razumijemo Fellaini je strašan igrač, ali glupo je uspoređivat njegovu zadaću u njegovu klubu i Mikelovu u Chelsiju. 2. svi su krivi za poraz danas, jednostavno West Ham je pojeo 2. poluvrijeme, al nije Mikel kri što je Mata pogodio stativu, što je tores fulo 3 zicera i stvarno nevidim čemu takav attack na njega.

[quote name='Spaha' timestamp='1354362238' post='92192']
pa ima li iko tamo na fejsu da je lajkao chelsea balkan, a da je sa ovog foruma?
[/quote]

vjerojatno velika većina, ali sigurno da nitko nije tolko glup da se upušta u raspravu sa onima...
Odbrana i ne postoji kada je stiti Mikel.Felaini je za njega klasa.I da samo igra DM-a,da ne ide napred.
Koliko je ovaj Fellaini dao golova samo u ovoj sezoni, a zadnji vezni. Evo i danas zabio protiv Šitija. A naš Mikel koji isto igra na toj poziciji još nije dao gol za Chelsea, a godinama je tu. BIZARNO!

Da se razumijemo ne napadam ga, nije on ni kriv zbog današnjeg rezultata. Svaka čast njemu u defanzivi, ja samo iznosim činjenice koje su bizarne, ali istinite.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1354377239' post='92347']
Koliko je ovaj Fellaini dao golova samo u ovoj sezoni, a zadnji vezni. Evo i danas zabio protiv Šitija. A naš Mikel koji isto igra na toj poziciji još nije dao gol za Chelsea, a godinama je tu. BIZARNO!
[/quote]

Bizarno je to koliko ti slabo pratis Everton, jedino je to bizarno, covjek igra poluspica otkako je Cahill otisao, znaci cijelu sezonu.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1354377239' post='92347']

[/quote]

Jarane, ne igra Fellaini zadnjeg veznog u Evertonu! Igrao je prije, sad je polušpic. Prvi iza Jelavića odma, najbliži njemu.
sad se krivac traži u Mikelu

ljudi trebaju shvatiti da Mikelu nije zadaća ići naprijed, pa ljudi moji mi u ekipi imamo Hazarda, Matu i Oscara, pa koji se od njih vraća u obranu? koji od njih pomaže obrani dovoljno? nitko
zato je Mikelova zadaća da njima preda loptu, a Mazacar dalje mora u napadu nešto iskreirat

možda to nije dobar balans, ali to su neke druge priče, to nema veze s Mikelom

najosnovniji problemi u ekipi su sljedeći:
- mrtvo đubre plavo jadno smrdljivo nam "predvodi" napad u SVAKOJ utakmici
- fali nam lider na terenu (Lamps, Terry)
(o Benitezu još neću pričati jer je prerano)
Ja se nadam da cemo uskoro promjeniti taktiku i formaciju jer je ocigledno da se vise ovako ne moze.
Volio bih vidjeti Mikela u 433 fromaciji kao usamljeni DM pa neka mi pokaze kvalitet, jer ovako u 4231 dodavanem mu druga Lamparda ili Ramiresa mi dosta gubimo u napadu.. Ako je on sposoban da tu igra sam neka se dokaze... Protiv Bayerna je bio odlican jer smo prosle sezone igrali ultra defanzivno, ali sada kada treba igrati napadacki neka dokaze da je i tu dobar... Ne u napadu nego da tim igra napadacki.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.