11. novembar 2014.11 god. comment_192553 Vratio se u staru formu. Da je nekako Oscara zatjerati, a vratit njega. Kako ti nevolis Oscara on samo jos bolje igra, pocni ga kritikovati kad krene nokau faza lige prvaka. Prijavi
11. novembar 2014.11 god. comment_192560 http://www.express.co.uk/sport/football/534194/Juan-Mata-Man-Utd-Transfer-Chelsea-Juventus-Atletico-Madrid-Stars-Update-Latest Vrijeme je da ga vratimo u klub :D Prijavi
11. novembar 2014.11 god. comment_192562 hahahah ali bilo bi fora kada bi se ponovo vratio :D Ne kažem da je to realno niti da bi to volio, ali bilo bi zanimljivo to vidjeti :D Prijavi
11. novembar 2014.11 god. comment_192575 Vratio se u staru formu. Da je nekako Oscara zatjerati, a vratit njega. Bolju sezonu ima Oscar od Mate. I Matu kad bi stavio na cenera odmah bi fabregasa morao na klupu a ramiza uparit s maticem. Prijavi
11. novembar 2014.11 god. comment_192576 Cae opet trola, cuj vratio se u formu, lik retardiran :D Prijavi
11. novembar 2014.11 god. comment_192582 [media]https://www.youtube.com/watch?v=sZnRP_AcBi4[/media] Iskreno meni je nekako čudno gledati ove klipove Mate iz Chelsea . Odma' se sjetim onih dana . Pa lik je nebrojeno puta sam nas nosio na svojim leđima . Asistirao , zabijao trudio se koliko je mogao. Kakve je samo imao centaršuteve i slobodnjake :O , kakve je samo lopte dijelio . Ako sam za nekoga mislio da će karijeru završiti u Chelseau onda je to Mata . Pa bolan kad ga vidiš znaš da je duša od čovjeka. U svakom takmičenju u debiu je zabio . Jbg došao Mourinho , nije se uklapao u njegov stil igre . Možemo mi palamuditi da li je to pametan potez ili ne , šta bi bilo kad bi bilo ali činjenica je da je Mata bio 2 godine zaredom naš najbolji igrač . Mene je zadužio . Prijavi
11. novembar 2014.11 god. comment_192583 Zna Cae ako osvojimo ove sezone Premiership da mu padaju i zadnje žalopojke o Mati u vodu. Još Oscar produžio na dodatnih pola decenije, kud će mu duša. :D Prijavi
11. novembar 2014.11 god. comment_192587 Kako bi bilo mocno da vratimo Matu, sledece sezone, ili one tamo kad Mou odleprsa :D Prijavi
12. novembar 2014.11 god. comment_192622 Karijera mu je u ofsajdu ali povratak u Španiju bi ga možda mogao vratiti. Valencia je u ovom momentu pravi klub za njega. Tamo se afirmisao, bio miljenik navijača. Tamo je slaba konkurencija što mu odgovara. Strašan posao smo odradili s njim. Prijavi
12. novembar 2014.11 god. comment_192634 ne znam, mene da se pitalo nikada se ovog igrača nebi riješio.. bolesno je koliko je tehnički jak, koliko smisla ima za igru, i kakav osjećaj za predati loptu u pravo vrijeme i na pravi način, strašno nešto (on i naš frankie-igrači samo takvi).. prekrasne lopte je dijelio, nikad a nije pisnuo, volio chelsea, davao sve od sebe, na kraju krajeva 2 godine za redom bio i službeno najbolji naš igrač..šta se može još tražiti od jednog igrača.. a druga stvar je to što nije bio profil igrača po želji mourinha..ugl sretno mu kao što mu želio sreću i kad je odlazio.. za kraj da kažem, niti jedan naš trenutni igrač nema toliko kvalitetan centaršut kao što ga ima juan mata-činjenica.. bez obzira što u ekipi imamo i fabregasa, i oscara i hazarda, vilija i širleta.. u svakom slučaju sretno njemu, a sretno i nama, dobro je poslužio klubu i to je jedino bitno, žalopojkama nema mjesta jer trener ga nije vidio u svojim kombinacijama.. zaradili jesmo, on sretan bio što je otišao igrati (mada mu je sada opet ugrožena minutaža baš baš), znači win-win situacija i vozdra.. Prijavi
12. novembar 2014.11 god. comment_192640 Jedan od meni dražih ljudi koji je bio nekad u plavom dresu. Bio je i ostao je ljudina. Ima moj respekt ma gdje bio, a onu asistenciju Drogbi za 1:1 u finalu LP nikad mu nitko ne može zaboraviti... Prijavi
12. novembar 2014.11 god. comment_192642 Ma i meni je jedan od drazih al ohladio sam. Znam onaj dan umal suzu nisam pustio kad sam vidio da ide pa gledao one klipove od ferozea "goodbye" il tako nesto jaooo a sad mi svejedno ;:D Prijavi
12. novembar 2014.11 god. comment_192652 Ma i meni je jedan od drazih al ohladio sam. Znam onaj dan umal suzu nisam pustio kad sam vidio da ide pa gledao one klipove od ferozea "goodbye" il tako nesto jaooo a sad mi svejedno ; :D Isto ti je kao sa bivsom :D prvo places, posle se smejes :D ali imam veliki respect prema Mati i naravno zelim mu sve najbolje. Prijavi
12. novembar 2014.11 god. comment_192658 Isto ti je kao sa bivsom :D prvo places, posle se smejes :D ali imam veliki respect prema Mati i naravno zelim mu sve najbolje. a prema bivšoj?? haha šalim se braćela :D Prijavi
13. novembar 2014.11 god. comment_192691 a prema bivšoj?? haha šalim se braćela :D hahahhahaha prema njoj nazalost samo mrznju :D :D opusteno :D :D Prijavi
2. decembar 2014.11 god. comment_194007 Dao gol u svom stilu, iz ubacaja pravo u mrezu :D Drago mi je da ponovo trese mreze, da se vrate slavni dani, slavni dani nase proslosti !!! Prijavi
3. decembar 2014.11 god. comment_194023 Ne kapiram zasto je jedan Roben tamo u Legendam,a Mata nije pritom je odigrao mnogo vise utakmica za Celzi covek koji je namestio Drogbi gol u finalu LS i namestio Ivanovicu gol u finalu LE... Prijavi
3. decembar 2014.11 god. comment_194026 Ne kapiram zasto je jedan Roben tamo u Legendam,a Mata nije pritom je odigrao mnogo vise utakmica za Celzi covek koji je namestio Drogbi gol u finalu LS i namestio Ivanovicu gol u finalu LE... Zato sto je Robben izglasan od strane navijaca, ovaj nije niti ce, jer je presao u united. Prijavi
3. decembar 2014.11 god. comment_194032 Ne kapiram zasto je jedan Roben tamo u Legendam Roben je u LEGENDAMA jer smo klub bez istorije :) Prijavi
21. januar 2015.11 god. comment_199287 Samo da se zna ko je Tata :D Desetorica najboljih izvođača slobodnih udaraca u istoriji Premijer lige:10. Loren Robert 154 šuteva – 10 golova (6.5% uspešnosti)9. Lejton Bejn: 76 – 5 (6.6%)8. Rajan Gigs: 73 – 5 (6.8%)7. Deni Marfi: 67 – 5 (7.5%)6. Tijeri Andri: 144 – 12 (8.3%)5. Nolberto Solano: 78 – 7 (9.0%)4. Dejvid Bekam: 54 – 5 (9.3%)3. Džimi Flojd Haselbajnk 62 – 6 (9.7%)2. Sebastijan Larson: 90 – 11 (12.2%)1. Huan Mata: 28 – 5 (17.9%) Prijavi
21. januar 2015.11 god. comment_199294 AAAAAAAAAAA MATALJUPCI AL VAM GA JE ŠUKNO AAAAAAAAAAAAA KO MATALJUPCIMA Prijavi
21. januar 2015.11 god. comment_199353 Ja loše fore to "Mataljupci","Torresoljupci","Schurlleljupci","Willianljupcii" i slično. Gado mi se čitati. MIslio sam da će Mata ove sezone većinu utakmica početi s klupe s obzirom na igrače koje su doveli.Međutim nije tako,dijelom zahvaljujući mnogobrojnim povredama,dijelom zbog njegove igre. Dobar je Mata,zna je podvaliti kao niko šteta što "nema" desnu nogu inače bi bio igračina. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.