Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Juan Mata (2011-2014, 135 nastupa)

Istaknuti odgovori

najjace kako idu likeovi komentara... za svaku podrsku Mati, ja13 lupi like,a za svaku pohvalu Mourinhu, tome sto ga je prodao ide lajk Relo

hahahhahaha

haha jes, evo jedan ja13 da lajkuje. Mata je tata igre zvane fudbal.

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 142,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Činjenica je da Mata bio najdraži igrač većine nas prvenstveno zbog svojih osobina, i zbog toga što nas je izvlačio čak i pod benitezovom palicom, znamo da je i pustio suzu lažljivicu ali to su prošla vremena, sada imamo novu desetku i vrijeme je za nove pobjede

MATA JE DOKTOR FUDBALA . To sto ovdje vecina slijepo vjeruje Murinju i velica ga  kad pravi gluposti,to je druga stvar.

Uvalio im žbirčinu za ogromne pare a ovaj se ne sastavlja s loptom. 

Doktor fudbala moze sad na klupi da doktorira i kosarku. Previse slobodnog vremena.

Na kojoj to klupi :D ? Covjek igra i daje golove.

Na kojoj to klupi :D ? Covjek igra i daje golove.

evo ovoj :D

Usao u drugom poluvremenu i bio prevaga koja je odlucila utakmicu.

Sta pisu Unitedovci o Mati

0e517ed1e8e441962c954401675fb77b.jpg

ee moj mata. Rekoh jednom, ovdje si bio neko(pa makar na klupi) a tamo si nista.

Izgubio loptu kod cetvrtog gola Leicestera, ljudi slozili kontru i zavukli ga bez problema.
Procitali su ga ljudi, al evo ima ih ovdje jos koji svrsavaju na njega i misle da je Jose pogrijesio.

Kako Rooney propusta mec protiv celzija zbog suspenzije evo prilike da Mata uleti u prvih 11 i to protiv plavaca. Ima da ga Matic jebe.

Engleski mediji tvrde da Valencia namjerava u januaru ponuditi Unitedu 38 miliona eura.

No, transfer bi bio moguć tek onda kada Valencia dobije novog vlasnika, Singapurćanina Pitera Lima. 

Mata je već igrao za Valenciju do 2011. godine, a onda je prešao u Chelsea, da bi u januaru potpisao za United, koji ga je platio 47 miliona eura.

Postoji mogućnost da španski klub dovede Matu na posudbu do ljeta, a da onda otkupi njegov ugovor. 

Vratili se tamo odakle je otisao prije samo tri godine bit ce da mu karijera ide silaznom putanjom. Igrati u Primeri a ne biti clan Reala Barce ili Atletica znaci da si propao igrac.

A danas je bio sasvim solidan, nego u onom Junajtedu ko uspije ista da pokaze pored Di Marije, taj je doktor :D Sve lopte idu na Anhela kao da drugi ne znaju nista sa loptom.

• 3 sedmice kasnije...

Gostovanje Čelsija na "Old Trafordu" (nedelja 17h) u prvi plan stavlja Huana Matu, momka koga je Žoze Murino proglasio "tehnološkim viškom", ali i čijom je prodajom Mančester Junajtedu klub sa "Stamforda Bridža" inkasirao pozamašnu sumu novca.

"Huan je dobar igrač, vrlo dobar, ali ne vidim u njemu ništa specijalno.

Tokom karijere sam imao sigurno 30-ak takmih primera, koji su iz nekog razloga otišli iz kluba koje sam vodio.

Ne mogu da kažem ništa više, odim da je dobar igrač. To je sve."
konstatovao je Portugalac.

Imao je jednu odlicnu loptu za Di Mariju i to je sve. Ali kako ga je Bane jednom bacio, kao dzak krompira :D

Evo sta je rekao gospodin : 

"As you can imagine, this has been a very intense day for me.

"A Sunday full of emotions because of the big game against Chelsea. Facing them for the first time was special and the match, very even in my opinion, was tense until the last minute.

"The truth is I felt very comfortable on the pitch and it was nice to meet again friends and former team-mates after all these months.

"In the end, when you are on the pitch you concentrate on doing your job to help your team, and you must be absolutely focused on that.

"As always, the atmosphere in Old Trafford was spectacular. Your support this season is vital.

"It’s worth mentioning the Chelsea fans in Old Trafford. Their affection comforts me and, as I have said so many times, I will always feel grateful to them and to the club.

"I feel there is mutual respect and this is very important for me in all aspects of life."

a sto je to doktor ? Sto se usro u sjajnog igraca jel ? 

MATA JE DOKTOR FUDBALA . To sto ovdje vecina slijepo vjeruje Murinju i velica ga  kad pravi gluposti,to je druga stvar.

ivanović2&mata - lovci na vetrenjače  :rolleyes:

• 2 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.