12. maj 2014.12 god. comment_174668 Bude li ovaj čovjek iduće sezone u pravoj formi (a vjerovatno će bit) ManU sa još nekoliko dobrih pojačanja i pravim trenerom će se vratiti jači nego ikad, a Mata će ih nositi kao i nas 2 sezone. Prijavi
23. maj 2014.12 god. comment_175532 hoce malo sutra, previse su ga masno platili da ga tek tako pustr nakon pola sezoneSent from my RM-875_eu_hungary_298 using Tapatalk Prijavi
4. august 2014.12 god. comment_182935 Uživa u novom klubu maksimalno. Nova raja, novo sve, neka mu je sa srećom (ali ne i Unitedu :P ). Prijavi
16. august 2014.12 god. comment_183903 Bas steta sto Mata u Junajtedu nema koga uposlit, nema kome centirat. Danas je ubacio par sjajnih lopti ali nikog nije bilo to da iskoristi. Prijavi
25. august 2014.12 god. comment_184819 Tanko, tanko .. jedan od rijetkih koji nešto pokušava ali osim Runija i RvP-a nema poštenog suigrača. United je pao na niske grane, prvi tim im je KATASTROFA. Od smiješnih krila (Young i Valencia) do odbrane. Mora se tu puno stvari mijenjati, žao mi je gledati ovakav United. ( nisam jedan od onih koji se naslađuju tuđim neuspjehom :D ) Prijavi
25. august 2014.12 god. comment_184821 Cuj da mi bude zao Uniteda, neka trunu sto dublje, dao Bog da se raspadnu kao sto su krenuli i zavrse barem ko skuzeri zadnjih 6-7 godina. Prijavi
25. august 2014.12 god. comment_184849 Cuj da mi bude zao Uniteda, neka trunu sto dublje, dao Bog da se raspadnu kao sto su krenuli i zavrse barem ko skuzeri zadnjih 6-7 godina. Ko Birač iz Zvornika da završe. Chesteru, kakva zavist bolan, umij se i pogledaj malo. Licemjerstvo i sudijske odluke - to ti je opis tog kluba u dvije riječi. Što sad ne kritikuju recimo City ili bilo koga za trošenje i što se ne brinu za očuvanje ove igre?Možda zato što su na putu da obore britanski rekord i u trošenju. Šta rade mediji? Aplaudiraju i aminuju sve ovo. Reko JEBI KORPORACIJU ! Prijavi
25. august 2014.12 god. comment_184864 Čuj žao ti Uniteda a nije ti bilo žao kad nas sudije prcaju protiv njih a ? Prijavi
29. august 2014.12 god. comment_185347 Meni ih nije nimalo zao, drago mi je sto propadaju. Svi ih podrzavaju i simpatisu, FA, sudije, mediji, ljudi koji prate fudbal samo kada je nokaut faza UCL... Kada je Liverpool onako propao, zasto ne bi i oni. Ionako ce na njihovo mesto doci Manchester City, tj vec je dosao. Prijavi
29. august 2014.12 god. comment_185362 Nije pozvan u reprezentaciju... A svi znamo zbog čega je napustio Chelsea. Kakav kloc hahahah Prijavi
30. august 2014.12 god. comment_185513 Gledam kako Mata igra i ne vjerujem koliko je ocajan postao.Da li je to i on upao u sivilo citave ekipe,ili je mozda jednostavno Murinjo bio upravu da za njega nema mjesta u samom vrhu evropskog nogometa ?!!! Prijavi
30. august 2014.12 god. comment_185667 Žao mi ga je, ali je sam birao svoj put u životu. Kako? Zar ga nije Jose otjerao iz kluba? Zar nije potjeran zbog Oscara? Pravda za Matu! Prijavi
31. august 2014.12 god. comment_185852 Kako? Zar ga nije Jose otjerao iz kluba? Zar nije potjeran zbog Oscara? Ima i toga. I to ga je dotuko, zato je ovako opao u formi :( Prijavi
2. septembar 2014.12 god. comment_186139 Sele ga navijaci Uniteda polagano na klupu a evo i neki ekspert( ne znam jel expert posto nemam blage ko je Danny) E moj Mata.. Umjesto da si grijai klupu a mozda izborio i prvih 11 kod plavaca ti osao u smrdljivi United. Ovdje bi bio neko i na klupi a tamo si niko i na terenu.. Prijavi
2. septembar 2014.12 god. comment_186151 Ja isto mislim da će završit na klupi i Del Boske ga ispalio.. Kod nas su ga puno više cijenili i klub i navijači, United ga je doveo kao još samo jednog u nizu, kod nas je mogao uraditi još puno toga. Ne postaje se legenda nekog kluba tako što se već na prvoj prepreci napušta klub i odustaje, on da je pokazao i minimum želje da se bori za mjesto u sastavu mislim da bi ga Mourinho zadržao. Međutim on je odmah zapalio za Manchester, dok recimo Mikel koji godinama ima kvalitetnije igrače za konkurenciju ali on šuti i radi i zato opstaje u klubu. Mata je u periodu kada je dobijao šansu sa klupe samo se onako vukao po terenu nije ni pokušao natjerati Mourinha da promjeni mišljenje. Prijavi
2. septembar 2014.12 god. comment_186153 Sele ga navijaci Uniteda polagano na klupu a evo i neki ekspert( ne znam jel expert posto nemam blage ko je Danny) E moj Mata.. Umjesto da si grijai klupu a mozda izborio i prvih 11 kod plavaca ti osao u smrdljivi United. Ovdje bi bio neko i na klupi a tamo si niko i na terenu.. Valensija desni bek??? Pravi doktor. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.