Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Juan Mata (2011-2014, 135 nastupa)

Istaknuti odgovori

Bude li ovaj čovjek iduće sezone u pravoj formi (a vjerovatno će bit) ManU sa još nekoliko dobrih pojačanja i pravim trenerom će se vratiti jači nego ikad, a Mata će ih nositi kao i nas 2 sezone. 

• 2 sedmice kasnije...
  • Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 142,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• 2 sedmice kasnije...
  • 2 mjeseca kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...

Bas steta sto Mata u Junajtedu nema koga uposlit, nema kome centirat. Danas je ubacio par sjajnih lopti ali nikog nije bilo to da iskoristi.

• 2 sedmice kasnije...

Tanko, tanko .. jedan od rijetkih koji nešto pokušava ali osim Runija i RvP-a nema poštenog suigrača. 

United je pao na niske grane, prvi tim im je KATASTROFA. Od smiješnih krila (Young i Valencia) do odbrane. 

Mora se tu puno stvari mijenjati, žao mi je gledati ovakav United. ( nisam jedan od onih koji se naslađuju tuđim neuspjehom :D )

Cuj da mi bude zao Uniteda, neka trunu sto dublje, dao Bog da se raspadnu kao sto su krenuli i zavrse barem ko skuzeri zadnjih 6-7 godina.

Ko Birač iz Zvornika da završe. 

Chesteru, kakva zavist bolan, umij se i pogledaj malo. Licemjerstvo i sudijske odluke - to ti je opis tog kluba u dvije riječi. Što sad ne kritikuju recimo City ili bilo koga za trošenje i što se ne brinu za očuvanje ove igre?Možda zato što su na putu da obore britanski rekord i u trošenju. Šta rade mediji? Aplaudiraju i aminuju sve ovo. Reko JEBI KORPORACIJU !

Meni ih nije nimalo zao, drago mi je sto propadaju. Svi ih podrzavaju i simpatisu, FA, sudije, mediji, ljudi koji prate fudbal samo kada je nokaut faza UCL... Kada je Liverpool onako propao, zasto ne bi i oni.

Ionako ce na njihovo mesto doci Manchester City, tj vec je dosao.

Gledam kako Mata igra i ne vjerujem koliko je ocajan postao.Da li je to i on upao u sivilo citave ekipe,ili je mozda jednostavno Murinjo bio upravu da za njega nema mjesta u samom vrhu evropskog nogometa ?!!! 

Žao mi ga je, ali je sam birao svoj put u životu.

Kako? Zar ga nije Jose otjerao iz kluba? Zar nije potjeran zbog Oscara?

Pravda za Matu!

Sele ga navijaci Uniteda polagano na klupu

a evo i neki ekspert( ne znam jel expert posto nemam blage ko je Danny)

BwjAU5iIYAETlOn.png

E moj Mata.. Umjesto da si grijai klupu a mozda izborio i prvih 11 kod plavaca ti osao u smrdljivi United.

Ovdje bi bio neko i na klupi a tamo si niko i na terenu..

Ja isto mislim da će završit na klupi i Del Boske ga ispalio..

Kod nas su ga puno više cijenili i klub i navijači, United ga je doveo kao još samo jednog u nizu, kod nas je mogao uraditi još puno toga. Ne postaje se legenda nekog kluba tako što se već na prvoj prepreci napušta klub i odustaje, on da je pokazao i minimum želje da se bori za mjesto u sastavu mislim da bi ga Mourinho zadržao. Međutim on je odmah zapalio za Manchester, dok recimo Mikel koji godinama ima kvalitetnije igrače za konkurenciju ali on šuti i radi i zato opstaje u klubu. Mata je u periodu kada je dobijao šansu sa klupe samo se onako vukao po terenu nije ni pokušao natjerati Mourinha da promjeni mišljenje.

Sele ga navijaci Uniteda polagano na klupu

a evo i neki ekspert( ne znam jel expert posto nemam blage ko je Danny)

BwjAU5iIYAETlOn.png

E moj Mata.. Umjesto da si grijai klupu a mozda izborio i prvih 11 kod plavaca ti osao u smrdljivi United.

Ovdje bi bio neko i na klupi a tamo si niko i na terenu..

Valensija desni bek???

Pravi doktor.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.