22. januar 2014.12 god. comment_159037 Mogu samo jedno reci .Ako Murinjo proda Matu Junajtedu to znaci da bas,bas voli Junajted i da je zelio taj posao . Prijavi
22. januar 2014.12 god. comment_159038 Sve do sad sam bio misljenja da Oscar treba da predje na mesto zadnjeg veznog,a Mata na 10,ali sad kad malo bolje razmislim Mata bi trebao igrati na DM jer bi tada imao stalno loptu i bio bi dosta korisniji nebi toliki presing na njega bio kao napred na 10ci. Nemoj se forsirati dzaba kad ne ide. Prijavi
22. januar 2014.12 god. comment_159042 ma murinju otkaz, vratit rafka i mata u prvih 11, hazarda uvalit psg-u i milina :dres: Prijavi
22. januar 2014.12 god. comment_159043 Pomislio bi covjek da ce ovdje neki izvrsiti samoubistvo ako Mata ode.. I to da ce se raznijeti ispred Stamford Bridgea. Prijavi
22. januar 2014.12 god. comment_159045 Danas u 18h po lokalnom vremenu protesti navijaca ispred uprave kluba zbog situacije oko Mate. Dodjimo i podrzimo akciju. Forza Mata! Prijavi
22. januar 2014.12 god. comment_159051 Sve do sad sam bio misljenja da Oscar treba da predje na mesto zadnjeg veznog,a Mata na 10,ali sad kad malo bolje razmislim Mata bi trebao igrati na DM jer bi tada imao stalno loptu i bio bi dosta korisniji nebi toliki presing na njega bio kao napred na 10ci. X_X Prijavi
22. januar 2014.12 god. comment_159054 Chelsea's Juan Mata is now just 1/3 to join Manchester United. [SkyBet] Prijavi
22. januar 2014.12 god. comment_159055 Danas u 18h po lokalnom vremenu protesti navijaca ispred uprave kluba zbog situacije oko Mate. Dodjimo i podrzimo akciju. Forza Mata! I mi smo se teslic-tesanj-doboj organizovali. Veceras na trg izlazimo!! Prijavi
22. januar 2014.12 god. comment_159058 A pojedinci koji bi ga se sad rijesili su govorili da je cak i bolji od Silve u prethodne dvije sezone kada je ovaj doktor rasturao... Prijavi
22. januar 2014.12 god. comment_159059 Voleo bih da Mata ostane, ali ako su ovi vec zagrizli i nude 40 miliona, mogla bi da se proba neka kombinacija se Runijem. Prijavi
22. januar 2014.12 god. comment_159061 Kako veli ChelseaTV svi su trenirali osim Torresa i Ginkela a to sto je Dailyfail objavio sliku sa 10 igraca na treningu trebalo bi da znaci da je Mata otisao u Manchester a ostalih 20-tak sto fali isto u neke druge gradove. Prijavi
22. januar 2014.12 god. comment_159062 Ako ga pustimo u United bez da Rooney ide nama onda je to debilizam žešći... Prijavi
22. januar 2014.12 god. comment_159063 Kako veli ChelseaTV svi su trenirali osim Torresa i Ginkela a to sto je Dailyfail objavio sliku sa 10 igraca na treningu trebalo bi da znaci da je Mata otisao u Manchester a ostalih 20-tak sto fali isto u neke druge gradove. ne preteruj,nisam ni pomenuo junajted kažem samo da ga nema na treningu Prijavi
22. januar 2014.12 god. comment_159066 Pa i ja sam samo rekao da je klupska televizija javila ko je falio a mata nije bio medju njima. Sad kome vjerovati Dailymailu il ChelseaTV... Nego ovaj transfer moze uveliko ovisiti o buducnosti Uniteda. Zato se posebno nadam da se nece desiti. Mata bi podigao im ekipu kao i Ozil Arsenal. Imali bi vece sanse za top4 odmah a ako se ne kvalificiraju u top4 (sto ce biti dosta tesko bez pojacanja) njima mnogi igraci nece htjeti doci i ne gine im situacija liverpoola. Ovako ako se kvalificiraju dosta lakse ce im biti i sljedecu sezonu ce moci odmah konkurisat za titulu.. Prijavi
22. januar 2014.12 god. comment_159067 Ako ga pustimo u United bez da Rooney ide nama onda je to debilizam žešći... Slažem se, onim šupcima ne bih ni vreću krompira prodao, kamoli jednog Juana Matu. Ne vjerujem da iko ovdje želi da on ode, tako da ne znam šta se palite. Meni je najsmješniji Mata koji misli da neće igrati za Španiju zato što ne igra često za Chelsea, a ustvari i kad je bio prva violina ekipe i u životnoj formi u toj Španiji nije mogao prismrditi terenu, štaviše često je sjedio na tribinama. Isto tako, nisam od onih koji mu neće zamjeriti odlazak u United, itekako ću mu zamjeriti jer nije on sve dao klubu a da nije dobio ništa zauzvrat. On dobro zna koliko su ga navijači voljeli, uostalom te nagrade što je pobrao dobio je od nas navijača. Jedan Bane Ivanović nikad nije dobio POTY npr., imo je ponude Real Madrida i odbio je. Mata ima dvije opcije, dva puta koja može izabrati. Jedan je put Kevina De Bruynea, onaj lakši, a drugi je put njegovog kolege Davea ili ti Azpija, koji je deset puta teži ali je moguć. Ako želi otići treba odmah reći, ne zavlačiti nas do zadnjeg dana. Prijavi
22. januar 2014.12 god. comment_159068 Ako ga pustimo u United bez da Rooney ide nama onda je to debilizam žešći... Ja bih tako nešto objeručke prihvatio... Prijavi
22. januar 2014.12 god. comment_159071 "United need quality, Mata needs to get out of the situation he is in and it would reinforce United for their meetings with (Chelsea's title rivals) Manchester City and Arsenal, which is clever from Jose Mourinho." Ako je ovo Murinjova logika onda stvarno nemam reci, pa mozda ce da to bude tako u ovoj sezoni a sta cemo posle???Mata je igrac koji cini svoje saigrace boljim a ne zelim da vidim Runija i RVP-a bolje nego sto su inace. MATA NE SME BITI PRODAT DRUGOM ENGLESKOM TIMU!!! Prijavi
22. januar 2014.12 god. comment_159072 prva ponuda bbc javlja 35 miliona funti,ESPN javlja da Čelzi traži 42 Ajd sve mogu da razumem,da ga prodaju i to ali junajtedu,da skidamo gaće junajtedu :o Uređeno 22. januar 2014.12 god., autor izmjene: chibabachi Prijavi
22. januar 2014.12 god. comment_159073 prva ponuda bbc javlja 35 miliona funti,ESPN javlja da Čelzi traži 42 Ajd sve mogu da razumem,da ga prodaju i to ali junajtedu,da skidamo gaće junajtedu :o Sky Sources: Manchester UTD make £40m bid for Juan Mata through a third party #SSN Samo da se ne ostvari transfer :( Prijavi
22. januar 2014.12 god. comment_159074 Nazovite me ludim, ali mislim da se ovdje nešto kuha. Čisto sumnjam da bi Mourinho, koji je poznat kao inatdžija, tek tako pustio Matu nakon onog prcanja sa Rooneyem tokom ljeta. Mislim da u ovom transferu ima jedna začkoljica, a to je da ćemo imati pravo prvootkupa Rooneya na ljeto. Prijavi
22. januar 2014.12 god. comment_159075 Ma nebih ga dao kad bi nam dali i Roneya,ako ode Mata opet na fali veznjaka ili cemo gledati Ramiresa na krilu ko Dimateo kad je gurao Bertranda po krilu. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.