22. januar 2014.12 god. comment_159201 Prosle i pretprosle godine smo se svi kunuli u Matu,sada je odjednom panj...i meni kod mnogih to nije jasno... a sada sto sam ga uporedio sa legendom Chelsea...uporedio sam ophodjene prema ljudima koji su dali sve klubu i doneli mnogo toga,a dobili su za uzvrat k***c... Mata nije uspeo da stigne do statusa legende,pa da uporedjujem njegov status sa Di Matteom,a to nisam ni poredio,nego ophodjenje prema ljudima koji su dali mnogo,a dobili nista zauzvrat ;) 1. Ko je rekao da je panj ? 2. ne moš nikako Robbieja i Matu staviti u istu rečenicu, Mata nije dao jebenih 2% onom klubu što je Robbie dao 3. naravno da je dobio od kluba, dobio je sve kod nas - dobio je ljubav i podršku navijača, šansu da igra za tim iz vrha Premiershipa a doveden iz poluraspale Valencije, dobio je i povećanu platu u odnosu na prije.. Čim je osjetio da nema više povlašteni status, da se mora prilagoditi višem sistemu i ekipi, da mora raditi na sebi fizički i promijeniti način igre on je izabrao lakši put i tražio da ode (jer ga Jose ne bi ni prodao da nije ovo slučaj) i to ni manje ni više nego u United. Ovdje velika većina pojma nema ko je Jose Mourinho i šta taj čovjek predstavlja u Chelseaju. Imate internet, edukujte se. Prijavi
22. januar 2014.12 god. comment_159203 Ispada da je Mata tele koje veze s loptom nema prema stavu koji neki zauzimaju. Doduše, takav im je "stav" samo zato što ga Murinjo ne želi. Nemamo pojma šta se dešava u klubu, na treningu, iza kulisa... Nadam se da se ovaj potez neće pokazati kao jedna od najvećih grešaka kluba i želim mu da bude promašaj srazmeran visine transfera. Prijavi
22. januar 2014.12 god. comment_159204 ali da je i htio bio bi se borio sam, koliko je trener kriv toliko i on je se je predao, bolji je od pola nasih veznih iggraca ali ocito to nije pokazao! Prijavi
22. januar 2014.12 god. comment_159205 Bravo Wisey legendo, nikad nisam ni mrzio ni nešto obozavo matu, al sa njegovim veličanjem ovdje počinje mi coek ni kriv ni dužan ići na kurac Prijavi
22. januar 2014.12 god. comment_159206 Ljudi sve u svemu, dobijamo mnogo love, imamo igraca na pozajmici jako dobrih koji nam mogu posluziti, Mou od njih moze napraviti igracine. Jose zna sta radi, zadrzao bi ga on mozda, ali sta ces kad se Mata ne moze ganjati sa sjajnim Oscarom i Hazardom. Sjajan je igrac nema sta, ali nek mu je sretno. Prijavi
22. januar 2014.12 god. comment_159209 niko zapravo ne zna sta se tamo dogadja, mozda je covjek nezadovoljan, a Mourinho ne voli zadovoljne igrace, pa nece propasti Chelsea bez njega Mourinho je ko Fergie, ne voli jednostavno nezadovoljne igrace i to je to kakve je United samo igrace prodao pa vidi ih sad, doduse ove sezone su losi, ali opet u osvajali titule nakon Ronalda, Keana, Beckhama, Ruuda i ostalih pa de se odluci jel zadovoljne ili nezadovoljne,nemoze oboje. Prijavi
22. januar 2014.12 god. comment_159210 Ljudi sve u svemu, dobijamo mnogo love, imamo igraca na pozajmici jako dobrih koji nam mogu posluziti, Mou od njih moze napraviti igracine. Jose zna sta radi, zadrzao bi ga on mozda, ali sta ces kad se Mata ne moze ganjati sa sjajnim Oscarom i Hazardom. Sjajan je igrac nema sta, ali nek mu je sretno. Prodace Murinjo sve te mlade igrace ,ili ce ih vuci po pozajmici kao sto jebemo Lukaku-a ili jos gore Kakutu crnog :D Sjajni Oskar ? :D Vic ili si ovo greskom napisao Prijavi
22. januar 2014.12 god. comment_159215 Prodace Murinjo sve te mlade igrace ,ili ce ih vuci po pozajmici kao sto jebemo Lukaku-a ili jos gore Kakutu crnog :D Sjajni Oskar ? :D Vic ili si ovo greskom napisao Za mlade igrace samo cu spomenuti Varane, a ovo za Oscara naravno da nisam greskom napisao, lik igra nema sta, ne znam sta to tebi na njemu fali Prijavi
22. januar 2014.12 god. comment_159216 pa sta trazite za tog Kakutu nije se uspio izboriti ni kod jednog trenera a doveden kao najveci talenat,i ne zasluzuje da igra,prodaju se De Bruyne i Mata koji nemaju mjesta a trazite da igra Kakuta koji nemoze prici ovim navedenim igracima. Prijavi
22. januar 2014.12 god. comment_159217 E ovako mozes da obrazlozis i da prodiskutujemo,zato smo i ovde,posto ja nisam klinac od 15 godina da me se spusta na onakav nacin i nebuloze... koliko god imam postovanja prema svima na ovom forumu,od admistratora do najnovijih clanova,toliko imam postovanja i prema sebi i necu da me iko spusta,jer ja to ne radim nikome ovde,niti ikoga omalovazavam. Mata nije dobio sansu ove polusezone i to je cinjenica,kao sto je cinjenica verovatno da ne bi ni otisao ili trazio da ode da je dobio PRILIKU da se pokaze. Oscar se forsira iz utakmice u utakmicu i kada odigra ocajno to je cinjenica. Nije istina da se Mata nije pokusao promeniti i da nije radio na sebi,videli smo da je radio na sebi i da se pokusavao nametnuti Mourinhu kada god je dobio sansu pisljivih 15 minuta svaku 5 utakmicu. Opet ponavljam to sto radi Oscar to je po meni za poziciju CM,a ne za AMF,gde je Mata za Oscara 3 u glavu (moje misljenje), Ne verujem da bi Mata tek tako otisao i trazio transfer,stvarno i realno nije dobio postene minute od pocetka sezone,ucestvovao je kod izgubljenje od Stouka i ajmo svaliti sve na njega. To sto sam ga stavio u isti kos sa Di Matteom,sam ga stavio iz nekih drugih razloga,a ne zato sto je Mata legenda Chelsea ili ista slicno,jer je on daleko od toga. Krivo mi je sto Mata nije dobio priliku da se dokaze i da pokaze koliki doprinos daje ekipi. I Sturridge je bio samo rezerva,a pogledaj ga sada sta radi... pa jel nam svima zao sto je otisao,tako ce biti i sa Matom. A pricas kao da MAta ovom klubu nista nije dao...taj Mata nas je izvlacio prosle sezone i sezone pre,kada smo bili u takvim g***a da je to strasno,taj Mata nije dosao u klub eto tako kao siroce iz poluraspale Valensije nego je kupljen,dobio je platu koju su mu ponudili i koju je posteno zasluzio (sto ne mozemo reci za neke)... pricas kao da smo ga iz sirotista uzeli iz sazaljenja i da je bio na grbaci. Znam ja ko je Mourinhno i sta je doneo Chelseau i koliko je bitan(nemam potrebu da idem na internet i da se edukujem),ne navijam za Chelsea od dana kada sam dosao na forum,ali ti previse branis svaku odluku Mourinha kao da je nepogresiv i kao da je Bog. Svi mi njega ovde volimo i secam se koliko smo ga cekali letos i na kraju prosle sezone,slavili sto je potpisao i sto se vraca ali ne moram slepo da se slozim sa svakom njegovom odlukom. Uređeno 22. januar 2014.12 god., autor izmjene: grena Prijavi
22. januar 2014.12 god. comment_159218 pa sta trazite za tog Kakutu nije se uspio izboriti ni kod jednog trenera a doveden kao najveci talenat,i ne zasluzuje da igra,prodaju se De Bruyne i Mata koji nemaju mjesta a trazite da igra Kakuta koji nemoze prici ovim navedenim igracima. Kakutu sam dao kao primer jebanja igraca u zdrav mozak :) Zar nije bolje i za njega i za klub da su ga prodali posle druge pozajmice ,nego da mjenja non stop mesto boravka :D Prijavi
22. januar 2014.12 god. comment_159219 Ali zasto bas *ebenom unitedu da ga proda??? Ovo ce nam se obiti o glavu. :/ Najbolje neka stavi Mikela na poziciju desetke kad vec toliko ceni zalaganje u odbrani. Prijavi
22. januar 2014.12 god. comment_159220 pa de se odluci jel zadovoljne ili nezadovoljne,nemoze oboje. haj ne dipr :D znas na sta sam mislio :D ne mozes raditi vise poslova istovremeno :P Prijavi
22. januar 2014.12 god. comment_159221 Sutra cemo saznati da nema nista od ovoga i smejacemo se zbog cega se svadja pola foruma. Prijavi
22. januar 2014.12 god. comment_159222 Sve je ovo relo potpalio da bi se malo aktivirali forumasi :D Prijavi
22. januar 2014.12 god. comment_159223 Sve si rekao. Ti misliš da Jose ne bira igrače za dobrobit tima i rezultata, nego da ima afinitet prema nekim igračima dok druge namjerno šikanira iz nekog nevaljanog razloga. Dobio je šansu kad je igrao protiv Southamptona kući, Sunderlanda, Stokea, Crystal Palacea, Swanseaja i Southamptona u gostima.. Sve ove utakmice je počeo od prve minute, pauzirao je jedino nebitnu tekmu protiv Steaue. Ako se ovo ne zove dati priliku igraču onda ja prestajem s daljom raspravom, nema svrhe. Dalje, Mata je bio najbolji igrač ekipe Chelseaja koja je prvo završila na 6. mjestu i koju je tresla jedna od najvećih kriza u Abramovičevoj eri, pa onda ekipe koju je vodio FSW i koja je opet jedva završila među TOP 4, sa ogromnim zaostatkom iza lidera. Mata ni u formi života ne bi bio bolji igrač od ovog Hazarda koji je izvanserijski talent, a samim time ne bi bio ni najbolji igrač Chelseaja. Još nisam čuo valjan odgovor na ovo. Boldiran dio pročitajte nekoliko puta. Prijavi
22. januar 2014.12 god. comment_159224 Ovaj transfer u Manchester Utd je trebao biti zadnja opcija,kad se oporave im igraci i kad dodje Mata dobivaju potpunu novu dimenziju u igri a kad imas napadace kao Van Persia i Roneya koji ce svaku sansu iskoristiti,nema nikakvog razloga da se osudjuje Mata za bilo sta,on nije dio Mourinhovih planova i to se vidjelo,nije dobio priliku u FA Cupu a igrali smo protiv drugoligasa,volio bih da mi neko navede neki razlog zasto tu nije dobio priliku,pa nije dobio priliku jer na takvim utakmicama raste nezadovoljstvo igraca i ceka se samo neka nesuglasica koja ce ga natjerati da ode iz kluba. Prijavi
22. januar 2014.12 god. comment_159226 BBB su imali jedan vrhunski transparent......"uprave i igraci prolaze,ostajemo samo dinamo i mi" ista stvar je sad nama....samo Chelsea i mi... Prijavi
22. januar 2014.12 god. comment_159229 Pa Mati se ne isplati da ostane sad vec ga pola navijaca mrzi :D Prijavi
22. januar 2014.12 god. comment_159231 Wisey ne secam se ni da je bio los toliko da ne zasluzi novu priliku. Naveo si 5 utakmica,neka bude 6 da je Mata nastupao,a oces reci da je Oscar svaku odusevio? Da su utakmice bile zaredom i onda bih razumeo.. Oscaru se tolerise i kada ne odigra ni za k... zato sto vise gotivi Oscara i to je cinjenica Imamo dvostruke arsine za pojedine igrace i to mi se ne svidja,jednima trazimo utakmice u nogama,od drugih ocekujemo da pokazu svoje najbolje u pola sata,45 minuta... Ni HAzard ne blista celu utakmicu,ali njemu je potreban minimalni prostor i sekunda da resi utakmicu,takav je i Mata. Da,kriza u navedenim godinama je verovatno bila zbog Mate :D dobro si rekao bio je najbolji igrac u krizi Chelsea i tu sam malo razmislio i bio si u pravu donekle,ali bio je i najbolji igrac u ekipi koja je donela istorijski pehar u vitrine Chelsea,pehar koji je Roman toliko zeleo... Dakle tu si i u pravu i nisi.. Jedino sto bi voleo da je dobio 5 utakmica zaredom da odigra makar do 70 minuta i to je to,pa da kazemo Mata je ocajan ove sezone,daj da ga se proda i to je to... A videcemo svi ako potpise za United da ce rasturati tamo i onda cemo lupati glavu kao i za Sturidgea sto danas lupamo, Prijavi
22. januar 2014.12 god. comment_159232 Najbolje neka stavi Mikela na poziciju desetke kad vec toliko ceni zalaganje u odbrani. Aj molim te sad usporedi Oscara s Mikelom jos :O Prijavi
22. januar 2014.12 god. comment_159233 Komentar sa jednog portala . Mata je bolji od Surlea i Oskara bez ikakve dileme, za njega bi moralo da bude mjesta u 11, ali Murinjo je takav. 50 miliona bi bio dobar posao za Celzi, platili ga 30, doprineo osvajanju LS i LE, nosio tim prosle sezone, i jos ce zaraditi na njemu. Ali kajace se oni zbog Murinja, jer je Mata fantastican igrac. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.