20. januar 2014.12 god. comment_158785 Oscar jucer najbolji potez imao ono uklizavanje kod rezultata 3-0 ili 3-1. Nista vise. Ja sam na strani Mate i covjek nezasluzeno grije klupu. Ajd sto grije je nego lik i ne igra uopste. Al neke doce cica na kolica kako kazu. Oscar i kad je los opet igra sljedecu a mata los 1. poluvrijeme odmah izmjena. U tome je sva priča. Prijavi
20. januar 2014.12 god. comment_158855 Nadam se da nije istina, to bi bila greška života žrtvovati boljeg igrača Matu radi lošijeg Oscara. Prijavi
20. januar 2014.12 god. comment_158863 Samo vi dajte Matu. Pa ce biti sto ostavismo torresa a prodasmo Sturridgea samo jedno 5x gore. Prijavi
20. januar 2014.12 god. comment_158871 Uzet 45 miliona eura za njega i svi sretni. Bolje nego da visi na klupi a prima platu. Prijavi
20. januar 2014.12 god. comment_158873 Ovi u upravi su def. sisali vesla ako ga prodaju Junajtedu. Odvratno. Prijavi
20. januar 2014.12 god. comment_158875 Samo da Mata ne ode, ali sve se plasim da ce na kraju to i da se desi :( Prijavi
20. januar 2014.12 god. comment_158878 Kruže priče da bi ga mogli zamijeniti za Rooneya. Manchester očajnički traži igrače veznog reda a u Mati vide rješenje problema. Šta mislite o ovome? Samo bi ovako mogao otići ovog januara. I ovako je pod velikim upitnikom?! Nema šanse da ga Jose pusti, jer smo već prodali KDBa. Šuplja priča o Matinom odlasku... Potreban je ekipi... Prijavi
20. januar 2014.12 god. comment_158879 hahahahahha sad je vreme da pozovemo gospodina posebnog u pomoć da sve ovo demantuje Prijavi
20. januar 2014.12 god. comment_158880 Otici ce Mata... Nije on igrac za sirinu, rotaciju.... On je igrac za velika dela, koja nece ostvariti sedeci na klupi. Jednostavno je previse dobar da bi bio rezerva bilo kome. Potpuno razumem njegovu potrebu da napusti Chelsea(ako je ima). Ono sto sad Chelsea radi, rade manji klubovi kada prodaju svoje najbolje. Igrac ide onome ko ponudi najvise. 45 miliona za njega je malo. Da je isao kao najveca uzdanica tima, sto i jeste bio prethodne 2 sezone, onda bi ista bila veca za barem 15 miliona. Ovako, moracemo se zadovoljiti dobijenim. Bice mi zao ako predje u United, ali kao sto rekoh, koliko para - toliko muzike. Nemam sta da mu zamerim, niti cu misliti ista losije o njemu ako od sledece nedelje plavi dres zameni crvenim. Jednostavno on je profesionalac koji zeli da igra, da bude najbolji. S obzirom na rasulo u Unitedu, bice im zlata vredan. Mada bih voleo da, kad se sutra probudim, procitam da nije otisao, ili da je barem zemlju promenio. Prijavi
20. januar 2014.12 god. comment_158882 Nocno zasedanje u vezi Mate,vanredna situacija,ima nas podosta na temi,ali salu na stranu... Necu ga kriviti nizasta bilo gde da ode. Bio nam je velika uzdanica,neko ko je doneo,pomogao donosenju trofeja. Jako mi je zao sto ne dobija potrebnu minutazu i sto ima ovakav tetman kakav ne zasluzuje. Nadam se da nece otici,ali i ako ode,pozelecu mu svu srecu i naravno pratiti sta radi u drugim klubu. Puno je dao plavom dresu,a nije dobio uzvraceno nazalost. Niko ne moze reci da nema mesta za njega i da ne moze da se iskoristi na adekvatan nacin. Ali sta je tu je,mislim da je Mata velika greska Mourinha,do sada mozda jedina,ako izuzmemo Lukakua. Prijavi
20. januar 2014.12 god. comment_158883 http://www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/manchester-united-deny-juan-mata-3042608#ixzz2qz7XWy00 da vas obradujem kolektivno Prijavi
21. januar 2014.12 god. comment_158884 Ako to znači dolazak Rooneya nama onda da. Mata nije za Mourinhov nogomet. Prijavi
21. januar 2014.12 god. comment_158886 Gary Neville: "Does Mata fit in with the typical philosophy of MUFC? I would say no. The first question is where is he going to play? Prijavi
21. januar 2014.12 god. comment_158888 Gde će igrati pored Kagave koji je doktor fudbala za precenjenog Azara i prosečnog Matu? Prijavi
21. januar 2014.12 god. comment_158889 Ako ga prodamo debili smo. I uprava i mou, svi! Covjek kao prvo nije ni dobio kako treba "SANSU". Npr. Edenu smo jebali keve prvih 15 kola i sad razvaljuje. A drugo. Ako ga prodamo. Ostajemo na Hazardu,Oscaru, Willianu i Schurrleu. Od viska napravili bi da nam fali igraca. Prijavi
21. januar 2014.12 god. comment_158892 Ako ga prodamo debili smo. I uprava i mou, svi! Covjek kao prvo nije ni dobio kako treba "SANSU". Npr. Edenu smo jebali keve prvih 15 kola i sad razvaljuje. A drugo. Ako ga prodamo. Ostajemo na Hazardu,Oscaru, Willianu i Schurrleu. Od viska napravili bi da nam fali igraca. Vratiti Mosesa i riješen problem B| Sent from my Nokia Lumia 920 using Tapatalk Prijavi
21. januar 2014.12 god. comment_158894 http://www.youtube.com/watch?v=AjnW1814hPo http://www.youtube.com/watch?v=AjnW1814hPo Inace Moses mašina ne moze ni u Liverpoolu se progurat. Prijavi
21. januar 2014.12 god. comment_158895 Nevil je u pravu on može igrat jedino umjesto runijaNeznam nevjerujem da ce ekipe toliko htjeti ga dovodi ipak u LP ne može igrat a i ako ode i ne dovede se zamjena ramires može desno uletit cesto zna tamo odigrat Prijavi
21. januar 2014.12 god. comment_158898 Ja smatram da ga Mou nece pustit' u United. Bas neki dan je izjavio kako su iz Uniteda porucili kako nece prodavati igrace direktnom rivalu (Rooney), taman posla da bi onda Mou pojacao United. Mata zasluzuje vise minuta na terenu, i mora igrati i dobiti pravu priliku. Ako ga prodaju Unitedu svima u upravi cu poslat metak u koverti kao znak upozorenja. :D :D Prijavi
21. januar 2014.12 god. comment_158903 Nema šanse! Odlaskom KDBa mi smo zatvorili izlazna vrata ofanzivnim veznim. Prodaja Mate ne bi imala nikakvog smisla bez obzira što bi dobili veliku količinu novca, jer boljeg na tržištu nema. Barem ne u januaru. Prijavi
21. januar 2014.12 god. comment_158905 Ne treba Matu precjenjivati toliko. Mene je utakmica s Newcastleom uvjerila da je on fizički prosječan igrač. Mislim on je sentimentalno vrijedan za većinu, ali daleko od toga da je nezamjenjiv. Opet kažem da bi bio dobar mamac da puste Rooneya. Mislim da Mata i Luiz neće igrati sljedeće sezone kod nas u Londonu. Prijavi
21. januar 2014.12 god. comment_158907 Naravno da nije nezamjenjiv, ali Oscar bogami nije igrač koji će ga zamijeniti. Čuj vratiti Mosesa, svašta. Pa taj lik ne bi ni u Evertonu igrao. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.