Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Juan Mata (2011-2014, 135 nastupa)

Istaknuti odgovori

Oscar jucer najbolji potez imao ono uklizavanje kod rezultata 3-0 ili 3-1. Nista vise.

Ja sam na strani Mate i covjek nezasluzeno grije klupu. Ajd sto grije je nego lik i ne igra uopste.

Al neke doce cica na kolica kako kazu.

Oscar i kad je los opet igra sljedecu a mata los 1. poluvrijeme odmah izmjena.

U tome je sva priča.

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 142,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Bedap7KIcAAQybL.jpg

Samo da Mata ne ode, ali sve se plasim da ce na kraju to i da se desi :(

Kruže priče da bi ga mogli zamijeniti za Rooneya. Manchester očajnički traži igrače veznog reda a u Mati vide rješenje problema.

Šta mislite o ovome?

Samo bi ovako mogao otići ovog januara. I ovako je pod velikim upitnikom?!

Nema šanse da ga Jose pusti, jer smo već prodali KDBa.

Šuplja priča o Matinom odlasku...

Potreban je ekipi...

Otici ce Mata... Nije on igrac za sirinu, rotaciju.... On je igrac za velika dela, koja nece ostvariti sedeci na klupi.

Jednostavno je previse dobar da bi bio rezerva bilo kome. Potpuno razumem njegovu potrebu da napusti Chelsea(ako je ima). 

Ono sto sad Chelsea radi, rade manji klubovi kada prodaju svoje najbolje. Igrac ide onome ko ponudi najvise. 

45 miliona za njega je malo. Da je isao kao najveca uzdanica tima, sto i jeste bio prethodne 2 sezone, onda bi ista bila veca za barem 15 miliona. Ovako, moracemo se zadovoljiti dobijenim. 

Bice mi zao ako predje u United, ali kao sto rekoh, koliko para - toliko muzike. 

Nemam sta da mu zamerim, niti cu misliti ista losije o njemu ako od sledece nedelje plavi dres zameni crvenim. Jednostavno on je profesionalac koji zeli da igra, da bude najbolji. S obzirom na rasulo u Unitedu, bice im zlata vredan. 

Mada bih voleo da, kad se sutra probudim, procitam da nije otisao, ili da je barem zemlju promenio. 

Nocno zasedanje u vezi Mate,vanredna situacija,ima nas podosta na temi,ali salu na stranu...

Necu ga kriviti nizasta bilo gde da ode. Bio nam je velika uzdanica,neko ko je doneo,pomogao donosenju trofeja. Jako mi je zao sto ne dobija potrebnu minutazu i sto ima ovakav tetman kakav ne zasluzuje. Nadam se da nece otici,ali i ako ode,pozelecu mu svu srecu i naravno pratiti sta radi u drugim klubu. Puno je dao plavom dresu,a nije dobio uzvraceno nazalost. Niko ne moze reci da nema mesta za njega i da ne moze da se iskoristi na adekvatan nacin. Ali sta je tu je,mislim da je Mata velika greska Mourinha,do sada mozda jedina,ako izuzmemo Lukakua. 

Ako ga prodamo debili smo. I uprava i mou, svi!

Covjek kao prvo nije ni dobio kako treba "SANSU". Npr. Edenu smo jebali keve prvih 15 kola i sad razvaljuje.

A drugo. Ako ga prodamo. Ostajemo na Hazardu,Oscaru, Willianu i Schurrleu. Od viska napravili bi da nam fali igraca.

Ako ga prodamo debili smo. I uprava i mou, svi!

Covjek kao prvo nije ni dobio kako treba "SANSU". Npr. Edenu smo jebali keve prvih 15 kola i sad razvaljuje.

A drugo. Ako ga prodamo. Ostajemo na Hazardu,Oscaru, Willianu i Schurrleu. Od viska napravili bi da nam fali igraca.

Vratiti Mosesa i riješen problem B|

Sent from my Nokia Lumia 920 using Tapatalk

http://www.youtube.com/watch?v=AjnW1814hPo

http://www.youtube.com/watch?v=AjnW1814hPo

Inace Moses mašina ne moze ni u Liverpoolu se progurat.

Nevil je u pravu on može igrat jedino umjesto runija

Neznam nevjerujem da ce ekipe toliko htjeti ga dovodi ipak u LP ne može igrat a i ako ode i ne dovede se zamjena ramires može desno uletit cesto zna tamo odigrat
Ja smatram da ga Mou nece pustit' u United.
Bas neki dan je izjavio kako su iz Uniteda porucili kako nece prodavati igrace direktnom rivalu (Rooney), taman posla da bi onda Mou pojacao United.
Mata zasluzuje vise minuta na terenu, i mora igrati i dobiti pravu priliku.
Ako ga prodaju Unitedu svima u upravi cu poslat metak u koverti kao znak upozorenja. :D :D

Nema šanse! Odlaskom KDBa mi smo zatvorili izlazna vrata ofanzivnim veznim.

Prodaja Mate ne bi imala nikakvog smisla bez obzira što bi dobili veliku količinu novca, jer boljeg na tržištu nema. Barem ne u januaru.

Ne treba Matu precjenjivati toliko. Mene je utakmica s Newcastleom uvjerila da je on fizički prosječan igrač. Mislim on je sentimentalno vrijedan za većinu, ali daleko od toga da je nezamjenjiv. Opet kažem da bi bio dobar mamac da puste Rooneya. Mislim da Mata i Luiz neće igrati sljedeće sezone kod nas u Londonu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.