22. januar 2014.12 god. comment_159134 Jedina nada je da ga Roman voli ko i mi, pa ga neće dat' ni za 100 miliona :D Haj da vidimo šta će ispasti od ovoga, pa ćemo onda kontati šta dalje.. Mada je jako nezahvalna situacija i Mata nas je dobro usosio ako ode ovako kasno u prijelaznom roku. Nije Mata nikog usosio ako ode, već Mourinho. Prijavi
22. januar 2014.12 god. comment_159136 Mata nema pravo da se osudjuje ni za sta covjek neigra nikako,sansu nije dobio protiv drugoligasa,kad se umori Oscar ili vodimo ulazi Mikel i sve tako,pustite price koje izjavljuje Mourinho nebih prodao Matu a jasno se vidi da ne racuna na njega,nije on kriv sto su glupi kod nas svi u upravi i najbolje igrace prodaju rivalima,ako toliko cijene to sto je Mata uradio za klub treba da ga puste da bira sam klub i da negledaju cijenu i da ga puste i za manju cijenu samo ne u Manchester Utd,licno mislim da bih Mati najbolje bilo da ode u Napoli.U ovoj situaciji me zanima samo Mata i nikakva cijena koja se spominje. Prijavi
22. januar 2014.12 god. comment_159137 Sta vam je ljudi, nije Murinjo kurton da proguta svoj kurac pa pusti Matu u United, jos nakon onog s Runijom... Prijavi
22. januar 2014.12 god. comment_159138 Ako Mata ode u United,to će biti jedan od najtežih trenutaka od kako navijam za Chelsea. Oni nam nedaju Rooneya a mi njima ovako lako prodajemo Matu koji je nas nosio posljednje dvije sezone. Prijavi
22. januar 2014.12 god. comment_159139 Ako Mata ode u United,to će biti jedan od najtežih trenutaka od kako navijam za Chelsea. Oni nam nedaju Rooneya a mi njima ovako lako prodajemo Matu koji je nas nosio posljednje dvije sezone. O čemu pričaš ti? Kako lako? Rooney je njima najvažniji igrač u momčadi, Mata je nama grijač klupe. Plus, za Matu nude KLUPSKI REKORD. To nije lako prodavanje. Prijavi
22. januar 2014.12 god. comment_159140 Prodat Matu da bi doveli Draxlera? Eeee koji vam je kurac, taj Draxler kao bolji od Mate? Koji kurac Mourinho glumi s ovim, to ni on sam ne zna. Prijavi
22. januar 2014.12 god. comment_159141 Rooney je njima najvažniji igrač u momčadi, Mata je nama grijač klupe. Plus, za Matu nude KLUPSKI REKORD. To nije lako prodavanje. pa nek onda Čukarički pošalje za Casillasa 500 000 eura, to će njima biti KLUPSKI REKORD, to nije lako prodavanje što se mene tiče, ja Matu ne bih dao za dva Rooneya Prijavi
22. januar 2014.12 god. comment_159142 Juan Mata will be a #MUFC player for €45m and an announcement could be made in the coming hours (AS) #CFC Betting on Juan Mata joining #MUFC is now suspended. (SkyBet) D: Prijavi
22. januar 2014.12 god. comment_159143 za mnoge naviča čelzija ovo je težak udarac,to niko ne može da ospori Prijavi
22. januar 2014.12 god. comment_159144 Ma nek ga daju PSG-u džaba samo nemoj u United.. I nabijem ja Unitedov klupski rekord na onu stvar točno me boli kurac za njih i rekorde. Mati ne bi zamjerio apsolutno ništa ako ode, ljudina velika i dao je za klub uvijek sve od sebe. A to što nije dobio tretman kakav je zaslužio i što ne odgovara Joseu to je druga priča. Prijavi
22. januar 2014.12 god. comment_159146 Mourinho je preponosan i prepotentan i ni sekundu ne sumnjam da je u svojoj glavi zacementirao misao da će Mata u Unitedu biti flop. Drugi razlog za njegovu prodaju ne vidim. Prijavi
22. januar 2014.12 god. comment_159147 Treci razlog je da je ovo sve sranje, da bi klade izvukle pare na "sigurici" Prijavi
22. januar 2014.12 god. comment_159149 Ja bi mu zamjerio da ode u Man Utd, jebe mi se, ima sigurno jos koja ponuda, a i da nema, sacekao bi do ljeta ovdje i pokusao se dokazat Prijavi
22. januar 2014.12 god. comment_159150 tražimo modrica,ne može,tražimo runija,ne može traže matu,skidaj gaće Prijavi
22. januar 2014.12 god. comment_159152 treba prodati dok se jos moze zaraditi, do kraja sezone svasta se moze desiti, pa bi onda bilo e sto ga nismo tad prodali kad vec ide treba gledati pozitivno, a mozda se i na ovaj nacin pokusavaju rijesiti dugova ko ce znati Prijavi
22. januar 2014.12 god. comment_159155 Ma Mata da je dobar covijek kako ste ga nahvalili, ostao bi u klubu. Sta je bilo s Luizom, jel on igrao na pocetku, nije, al eto progurao se nekako. Zato je i Mata trebao da se progura, 15 minuta dobijes onda tih 15 minuta odradi najbolje kako znas i umijes i dobijat ces sanse. Ko god je dosad uprskao utakmicu, sljedecu nije igrao kako ja znam( napadace izostavimo, oni su druga tema ) Prijavi
22. januar 2014.12 god. comment_159156 Sa €45m u dzepu mislim da cemo samo pokusati sa Salahom i to je to. Prijavi
22. januar 2014.12 god. comment_159157 Ma Mata da je dobar covijek kako ste ga nahvalili, ostao bi u klubu. Sta je bilo s Luizom, jel on igrao na pocetku, nije, al eto progurao se nekako. Zato je i Mata trebao da se progura, 15 minuta dobijes onda tih 15 minuta odradi najbolje kako znas i umijes i dobijat ces sanse. Ko god je dosad uprskao utakmicu, sljedecu nije igrao kako ja znam( napadace izostavimo, oni su druga tema ) Evo ga relo, cestitam, novi clan :D Prijavi
22. januar 2014.12 god. comment_159158 Evo ga relo, cestitam, novi clan :D hahahah ja samo govorim svoje misljenje, da je dobar igrao bi kao Oscar, lik koji svaku tekmu daje sve od sebe. A ovo oko Salaha, kao da bi se isplatilo, male pare a dobar igrac Prijavi
22. januar 2014.12 god. comment_159160 Draxler je ljevak koji igra na desnom krilu, upravo ono sto Mata nije bio u stanju odigrati dosad. Ako prodaju Juana definitivno treba krenuti po Nijemca. Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Drug proful'o si sve... Draxler je prirodno DEŠNJAK, ma da dere nevjerovatno sa obje noge sve, gotovo da nema razlike ni u vođenju lopte ni šutevima, driblinzima, dodavanjima, ne možeš jednostavno skontati šta je, stvarno nevjerovatno komplentan igrač. A što se tiče pozicije, igra lijevo krilo oduvijek, to je njegova prava pozicjia, ne desno... U sredini je isto jako dobar, može igrati, ili kad uzme loptu na krilu pa krene vući u sredinu, tu je preopasan, a desno je odigrao svega nekoliko puta. Prijavi
22. januar 2014.12 god. comment_159162 Mata ce skoro uduplati svoju platu u Unitedu. Kod nas je imao 70k. Prijavi
22. januar 2014.12 god. comment_159163 ja ne mogu da vjerujem sta citam, bolje ga dat djabe nego prodat Junajtedu :rolleyes: , pa jebote ako je ovo istina 40+M € je velika cifra, svako normalan bi ga prodo, PSG je vjerovatno bio novinarska suplja jer PSG i ne igra sa tim AMC-om pod Blanom, a ATM nema sanse da ima te pare, kad vec Junajted daje treba i prihvatit (ako ovo nije ponovo novinarska suplja prica) tolika se panika digla kao da se prodaje Hazard, a ne igrac sa klupe sto Mata jest, jbg pomirite se sa tim da je on rezerva, jednostavno nije tip igraca koji nam se uklapa u trenutni sistem evo pogledajte pa bez njega u ekipi u odnosu na proslu godinu igramo dosta bolji nogomet i dosta bolje stojimo, koliko god da je magican sa loptom jednostavno ima nedostatke preko kojih mourinho nemoze preci, pa doci ce igraca nebrinite samo polako, nije kraj svijeta ;) Prijavi
22. januar 2014.12 god. comment_159164 al sad ispada dae mata kriv zbog ovi napredak bez njega da nas je on kocia protekle godine Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.