21. januar 2014.12 god. comment_158912 nebih ga prodao Manchester Utd kad bi nam dali i Roneya i Old Traford,kad su oni izjavili da ne zele prodati Roneya rivalu,nevidim razlog zasto bismo mi prodali Matu njima. Prijavi
21. januar 2014.12 god. comment_158913 Ne bi ni ja zemo opcenito ga proda a pogotovo ne njima Prijavi
21. januar 2014.12 god. comment_158914 zanimljivo kako su svi zaboravili kakav je mata igrač i što je sve napravio zadnje dvije sezone i odjednom je tek prosječan igrač koji se lako da zamjenit, naravno da se može i bez njega, evo trenutno smo u dobroj formi i pobjeđujemo, i drogba je otišao pa evo igramo i bez njega no hoće mo li ikad više imat takvu klasu to je pitanje... no on donosi jednu dodatnu dimenziju našoj igri, on nije odličan igrač on je jedan od najboljih i to ne u chelseu nego u europi... da zaljučim, ako prodamo matu, što je tu je život ide dalje, chelsea će i dalje postojat i dalje će se pobjeđivat i osvajat titule ali će se propustit prilika da jedna igračina i sjajn čovjek ostavi svoj utisak i uđe u legende kluba - a mislim da je mata upravo takav igrač sposoban postati legenda kluba! što se tiće prodaje unitedu to bi bila tek glupost ne samo da prodajemo najboljeg igrača nego ga još i prodajemo rivalu... Prijavi
21. januar 2014.12 god. comment_158917 Ma nezz koliko para da se ponudi ja ga ne bih dao, stvarno mi je predrag igrac. A sto se tice igranja, pa ne sjecam se kad je povezao nekoliko utakmica pa da se moze suditi o njegovoj igri, ovo je jednostavno neko Mourinhovo preseravanje kao i u Realu sto je radio sa Casillasom... Prijavi
21. januar 2014.12 god. comment_158922 Glupost je da se ovdje uopste i raspravlja o eventualnom odlasku! Prijavi
21. januar 2014.12 god. comment_158931 Bas se Murinjo preserava. Nije morao pobjediti i United i Liverpool, mogao je jednostavno da izgubi kao i njegovi prethodnici. Preserava se ovim pobjedama protiv rivala i ovom dobrom formom u koju smo konacno usli...Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Prijavi
21. januar 2014.12 god. comment_158932 Glupost je da se ovdje uopste i raspravlja o eventualnom odlasku! naravno da je glupost, United nije nama htio prodati Rooneya, i da mi njima tek tako prodamo sad Matu bez obzira kolika je cijena Prijavi
21. januar 2014.12 god. comment_158935 Sky Sports sources understand Chelsea will listen to offers for Spain international Juan Mata #CFC #MUFC Vrlo verovatno će već ove zime otići :o Prijavi
21. januar 2014.12 god. comment_158937 Ako i bude išo, u United neće i ne smije. Za 50 miliona eura ga mogu timovi iz drugih liga dobiti vjerovatno, što i nije loša cifra. Prijavi
21. januar 2014.12 god. comment_158945 Mata (1/2): Chelsea are prepared to sell Juan Mata to Manchester United this week for more than £40m... (Independent) #CFC #MUFC Mata (2/2): with a deal close & now requiring a seal of approval from Mourinho who has, thus far agreed the player can go (Independent) #CFC There is an acknowledgement at #CFC that a big-name player frustrated and out the team, can't be allowed to continue (Independent) Mourinho recognises Mata's recent failure to get any first team gametime has caused tension behind the scenes at the club (Independent) #PSG, #FCB and #THFC have inquired about Mata but none have come close to offering the kind of deal that #MUFC will propose Ajde PSG, reaguj ako već ide. Ali idiotizma u klubu, do pre 3 dana je bilo previše ofanzivnih veznih, sad ih je manjak. Prijavi
21. januar 2014.12 god. comment_158958 Samo Barca, Real Madrid, Paris, Borussia i Bayern dolaze u obzir. Ni pošto ga prodavati engleskim rivalima. Srce bi mi se paralo kad bi ga vidio u dresu Arsenala ili Manchester Uniteda. Prijavi
21. januar 2014.12 god. comment_158968 Talks between Manchester United and Chelsea over the transfer of Juan Mata are going well, Sky Sports understands. #CFC #MUFC Bogami, goreće dresovi. Prijavi
21. januar 2014.12 god. comment_158969 Gorece dresovi? Pa to je poslednje sto je Mata zasluzio. Ne bi on otisao da je dobio kakvu takvu minutazu. Prijavi
21. januar 2014.12 god. comment_158970 Talks between Manchester United and Chelsea over the transfer of Juan Mata are going well, Sky Sports understands. #CFC #MUFC Bogami, goreće dresovi. valjda nece biti nista od ovoga, sumnjam da ce ici u United, ne mogu ga tamo nikako zamisliti Prijavi
21. januar 2014.12 god. comment_158971 Jedino nekakva trampa za Rooneya bila bi djelomicno prihvatljiva Prijavi
21. januar 2014.12 god. comment_158972 Ode li srce ce mi se slomit.. :( A zapali li ijedan navijac njegov dres onda nije nista drugo nego debil... Prijavi
21. januar 2014.12 god. comment_158973 Jebo te hljeb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pa United bi bio sol na ranu. Pa mame mi nek se svi kolektivno najedu govana ako to urade. Pojacavamo konkurenciju, luzerpul, ?united? Ajmo ramiresa dat arsenalu. Nego realno kad sagledas. Nema jebene logike da ga prodamo. Igramo na 3 jebena fronta. Da bi ostali na kraju sa jednom jebenom zamjenom na pozicijama ofanzivni vezni tj. Schurrleom. Sta da se desi jedna jebena(nedo bog veca) povreda. sa 3 igraca izgurati do kraja sezone. Znaci nelogicno bi ga bilo prodati! Nema logike. Zato vjerujem da ce ostat. Prijavi
21. januar 2014.12 god. comment_158974 http://www.youtube.com/watch?v=4475SwVsBaQ http://www.youtube.com/watch?v=6-VbtgADVJw Prijavi
21. januar 2014.12 god. comment_158978 Problem je što Mata ne igra nikako. Oscara u 70-toj minuti uglavnom zamjeni Mikel. Frustrirajuće za Španjolca. E sada ako baš hoće da ide, onda je do Chelseaja ako ga prodaju u Manchester United, a ne van Engleske, a ne do Mate. Prijavi
21. januar 2014.12 god. comment_158980 "Manchester United need quality, Mata needs to get out of the situation he is in, and it would reinforce United for their meetings with (Chelsea's title rivals) Manchester City and Arsenal, which is clever from Jose Mourinho." Ovog se ja bojim. Nije valjda toliko lud da razmislja tako :D Stim da bi nas Mata jebavao sljedecih par godina. Prijavi
21. januar 2014.12 god. comment_158982 Mislim da sve zavisi od Mate,ako hoce da ostane,ostace,ako nece,otici ce i to je to. Prijavi
21. januar 2014.12 god. comment_158983 Ako ode, trebali bi ocekivati novog veznjaka? Ili kolektivno plakati i molit dragog Boga da se nebi desila kakva povreda. Prijavi
21. januar 2014.12 god. comment_158989 Svaka čast upravi ako proda Matu usta im se svima popišam ! A čitam po forumu da bi neki htjeli Drexlera da zamjeni Matu e pa jebo vas Drexler ! Prijavi
21. januar 2014.12 god. comment_158992 Draksler je vise lijevo krilo dakle Hazardova pozicija a manje AMF sto je Mata. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.