22. januar 2014.12 god. comment_159166 Ispravak: nece skoro uduplati platu nego ce je uduplati. Prijavi
22. januar 2014.12 god. comment_159167 Ko god je dosad uprskao utakmicu, sljedecu nije igrao kako ja znam( napadace izostavimo, oni su druga tema ) Not true. koliko god da je magican sa loptom jednostavno ima nedostatke preko kojih mourinho nemoze preci Da, baš se sjećam kako je Ozil u Mourinhovom Realu sjedio na klupi stalno. Prijavi
22. januar 2014.12 god. comment_159170 Očajni ljudi u očajnim situacijama čine očajne stvari. Priznajem da mi je teško vjerovati da se odričemo najpametnijeg igrača u klubu, sa dva fakulteta sa sjajnom tehnikom i igrača koji je glavna viola zadnje dvije sezonre, miljenik navijača, strah i trepet u Arsenalu i Tottenhemu. i tako dalje i tako dalje Prijavi
22. januar 2014.12 god. comment_159171 http://www.youtube.com/watch?v=RU2toYz2Xb8&feature=player_detailpage Prijavi
22. januar 2014.12 god. comment_159172 How ? Bolan kakvu je to tekmu Mata uprskao. Svi bili losi i Mata se krivi jer nije Mourinhov miljenik Prijavi
22. januar 2014.12 god. comment_159174 Bolan kakvu je to tekmu Mata uprskao. Svi bili losi i Mata se krivi jer nije Mourinhov miljenik Pa nije uprskao, ali nije davao sve od sebe na terenu Prijavi
22. januar 2014.12 god. comment_159175 Ne mogu da verujem da se ovo desava. Nase rukovodstvo nije normalno,MI POJACAVAMO KONKURENTE. Liverpul- Sturridge, znaci lik kida,nije dobio sansu,otisao,proslavio se. Everton - Lukaku,nije prodan,ali vec drugu godinu zaredom igra bolje od sve i jednog naseg napadaca u timu. MAnchester - prokleti,pojacavamo sa Matom,dizemo ih iz pepela,i ocekujem da nas sledece godine puni,ne da ocekujem,voleo bi to cak sta vise. Da jedan Mata ne dobije sansu,vazno da smo doveli Wiliana i Shurlea (za ovog mi nikada nece biti jasno sto smo ga doveli,ali nikada,dao je 2-3 gola,2-3 puta odigrao solidnu utakmicu i dobio televizor od Mourinhna). Otisao je KDB prodali ga nije dobio sansu,ali porediti Matu i KDB-a nema teorije,Mata na cijim smo krilima za 2 godine uzeli 2 najveca evropska trofeja nema mesta,eto zato sto je los u defanzivi. Ajde da je on pokazao da je los,da je uspeo da pokaze da ne zna vise da igra,da se ne uklapa u sistem..Nije ni to pokazao jer ni za to nije dobio minute... dobijao je sansu na kasikicu kao da je dosao iz U21 tima,a ne kao da je jedan od najzasluznijih za najhvece uspehe Chelsea...Smesno,zalosno.. Neki kazu da nije trebao u United,izdajnik,mislite da se on pitao? Pitao se djavola... Hteo je minutazu,poslali su ga na transfer listu,a nije im palo na pamet da mu daju sansu i priliku... Neki kazu vidite Luiza,Luiz terena ne bi video da se Lampard nije povredio,prismrdio ne bi terenu,Luiz u igri je slucajnost i splet okolnosti... I kada pogledam koga cemo da uzmemo umesto Mate? Salaha,pa jel Mourinhno skrenuo sa uma? Volim ga,obozavam ga,ali Mourinhno je egoista ogromni,ako mu se neko ne svidja,moze da bude Ronaldo,ovaj ce ga poslati na klupu i nece reci pogresio sam. Ne krivim Matu nizasta,cutao je,trpio je,prekipelo mu i kraj price,nije zasluzio takav tretman ni najmanje,ali NI NAJMANJE... a ako ode u United,pratite ga,pratite kako ce prokleti Manchester da izvuce iz blata u koje je zaglibio,a verujem da ce ih i izvuci iz krize i obezbediti Evropu sledece sezone... I za kraj,mislim i ubedjen sam da je ovo uradjeno zbog prijateljstva Mourinhno - SAF, nikada on Barseloni ne bi prodao igraca,ali Manchesteru hoce,samo zbog tog prijateljstva,niko nece tamo da ide od bunar igraca,Moyes ne zna gde udara,niko da predje nece i odjednom bas Mata hoce,smesno... Srecno Mata,gde god da odes,zelim ti srecu i da se vratis na stazu stare slave i najboljih dana iz Chelsea. Prijavi
22. januar 2014.12 god. comment_159177 Ajde zbogom, nek ti je sritno od mene. Nikad' neću grube riči kazat za tebe!! :(( :(( =(( :-h http://www.youtube.com/watch?v=wotyWGFOE-4 Prijavi
22. januar 2014.12 god. comment_159180 done deal nazalost :( bit ce cudno bez njega u ove dvi i po godine svima nan se uvuka u srce Prijavi
22. januar 2014.12 god. comment_159182 [media]http://www.youtube.com/watch?v=bnkb-cB3ux4[/media] Sretno majstore! Nikad nećemo zaboraviti što si sve učinio za ovaj klub! Prijavi
22. januar 2014.12 god. comment_159185 Oterali smo i Di Mattea,sto ne bi oterali i Matu... Vazno da nam u napadu sedi Torres obicna panjina koju ne mozes lopatom isterati iz kluba,Eto koji nas je pljuvao na sva zvona,da imamo na pozajmicama igrace u vrednosi 110 miliona,tudjem k***u pravimo veselje...Stvarno smo se poneli idiotski i ovaj put. Prodajemo igrace za 2-3 miliona vracamo ih za 25... e moja pameti... skroz sam razocaran,ali skroz... Prijavi
22. januar 2014.12 god. comment_159188 Oterali smo i Di Mattea,sto ne bi oterali i Matu... Ovdje sam prestao čitati. Ajde razumijem neke emocije, al da se ovako nebuloze lupaju.. Prijavi
22. januar 2014.12 god. comment_159189 Sta serete sad svi sto je otisao u Junajted .Kao da je to bila njegova zelja .Covjek nije htio nigdje ,a vi svi osuli po njemu da je smrad .HUANE zelim ti da osvojis sa Junajtedom dosta titula i da nam metnes u svakom derbiju . OTISO SI HUANE OSTALA JE TUGA UVEK CE TE MRZETI UPRAVA OVOG KLUBA . Sad ce Mou da nas usreci sa nekim izgladnjelim Egipcaninom i Oskarom koji jedva stoji na zemlji Prijavi
22. januar 2014.12 god. comment_159192 niko zapravo ne zna sta se tamo dogadja, mozda je covjek nezadovoljan, a Mourinho ne voli zadovoljne igrace, pa nece propasti Chelsea bez njega Mourinho je ko Fergie, ne voli jednostavno nezadovoljne igrace i to je to kakve je United samo igrace prodao pa vidi ih sad, doduse ove sezone su losi, ali opet u osvajali titule nakon Ronalda, Keana, Beckhama, Ruuda i ostalih Prijavi
22. januar 2014.12 god. comment_159193 Ovdje sam prestao čitati. Ajde razumijem neke emocije, al da se ovako nebuloze lupaju.. Ne volim kada me neko citira i kada napise to sto si ti napisao uz objasnjenje "nebuloze" kada vec mislis da su nebuloze,onda ih obrazlozi....to je kao da si napisao lupetam,napisi zasto lupetam... Prosle i pretprosle godine smo se svi kunuli u Matu,sada je odjednom panj...i meni kod mnogih to nije jasno... a sada sto sam ga uporedio sa legendom Chelsea...uporedio sam ophodjene prema ljudima koji su dali sve klubu i doneli mnogo toga,a dobili su za uzvrat k***c... Mata nije uspeo da stigne do statusa legende,pa da uporedjujem njegov status sa Di Matteom,a to nisam ni poredio,nego ophodjenje prema ljudima koji su dali mnogo,a dobili nista zauzvrat ;) Prijavi
22. januar 2014.12 god. comment_159194 razumijem da jako volite Matu al stvarno ste pretjerali s pljuvanjem Oscara samo da bi Matu prikazali boljim. Dajte molim vas decko s 22 godine ima 28 nastupa za Brazil nije baš neki bezvezni igrac kako se ovdje pise =; Prijavi
22. januar 2014.12 god. comment_159195 Hoce li klub da postoji vise uopste, mislim, sad kad je Mata otis'o? Prijavi
22. januar 2014.12 god. comment_159196 Mata, ponavljam nije otisao nigdje, mislio sam da barem vi ne vjerujete u nebuloze... Prijavi
22. januar 2014.12 god. comment_159197 Mata, ponavljam nije otisao nigdje, mislio sam da barem vi ne vjerujete u nebuloze... Ti i Bagi jedini hejteri na forumu :D Prijavi
22. januar 2014.12 god. comment_159198 Ti i Bagi jedini hejteri na forumu :D Realno brate pretjerujes sa senzaciolistickim naslovima, k'o da je portal sportsport.ba ili neki slican portal, a ne nesto sto bi trebalo da bude ozbiljno i provjereno... Cuj gotovo, otisao, 99 posto zavrseno. Prijavi
22. januar 2014.12 god. comment_159200 Jose dovedi bracu Scepovic i oprastam ti ovu glupost :) Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.