Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Juan Mata (2011-2014, 135 nastupa)

Istaknuti odgovori

Nazovite me ludim, ali mislim da se ovdje nešto kuha. Čisto sumnjam da bi Mourinho, koji je poznat kao inatdžija, tek tako pustio Matu nakon onog prcanja sa Rooneyem tokom ljeta. Mislim da u ovom transferu ima jedna začkoljica, a to je da ćemo imati pravo prvootkupa Rooneya na ljeto.

Koji kurac će nam to kada on sam može otkupiti svoj ugovor na ljeto? Jbt dođeš mu i kažeš otkupi ugovor, kada potpišeš za nas bonus za potpisivanje tvoja godišnja plaća koju si istresao unitedu da postaneš slobodan igrač.

Inače ako mata otiđe u manure nekome ću se krvi napiti. Jebo vas glupe u klubu shvatite da nitko neće potpisati za united jer nemaju kvalitetnih igrača, a s ovime se to mijenja.  Dođeš vrhunskom napadaču i kažeš mu - dođi kod nas lopte će ti dijeliti anderson i clevery poslali bi te u 3pm. Da i kažeš da će im dijeliti mata odmah bi potpisali. Isto to vrijedi i i za privlačenje novih veznjaka - s kim bi rađe surađivao? Mata ili Valencia? Ljudi ne kuže da ovo može otvoriti poplavu dobrih igrača u manure - samo netko treba probiti led.

A da ne govorim o neprodavanju igrača onima koji nisu htjeli nama rooney-a. Ako oni neće nama zašto bi mi njima?

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 142,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

http://sportsport.ba/ino_fudbal/crveni-djavoli-odbili-ponudu-chelseaja-za-rooneya/123008

Manchester odbio ponudu Chelsea za Rooneya.

Nije Mourinho toliko glup pa da proda Matu a mi da ostanemo praznih gaća.

Chelseau pare nisu problem. 

Prodaja Mate se neće dogoditi ako to nama ne bude išlo u prilog, tj ako ovamo ne dođe Rooney.

To mi je najlogičnije, prodaja Mate samo za novac sada u januaru je glupost.

I rado bih prihvatio trampu Rooney <-> Mata.

Kazu da je realizacija transfera blizu.

Jebo vas glupe u klubu shvatite da nitko neće potpisati za united jer nemaju kvalitetnih igrača, a s ovime se to mijenja.  Dođeš vrhunskom napadaču i kažeš mu - dođi kod nas lopte će ti dijeliti anderson i clevery poslali bi te u 3pm. 

Ne podcjenjuj Manchester. To je VELIKI klub. Veći od bilo kojeg na Ostrvu. Veći od Chelsea.

Sada su u problemima ali bili smo i mi pa smo opet doveli, Matu, Hazarda, Oscara, Ramiresa, Davida Luiza itd...

Potpisati za Manchester United je ostvarenje sna, bez obzira koji igrač, odakle dolazio i koje su mu ambicije, i ambicije Manchestera su uvijek velike.

Ne podcjenjuj Manchester. To je VELIKI klub. Veći od bilo kojeg na Ostrvu. Veći od Chelsea.
Sada su u problemima ali bili smo i mi pa smo opet doveli, Matu, Hazarda, Oscara, Ramiresa, Davida Luiza itd...
Potpisati za Manchester United je ostvarenje sna, bez obzira koji igrač, odakle dolazio i koje su mu ambicije, i ambicije Manchestera su uvijek velike.

To što je velik klub ne znači ništa. U zadnjih par godina nesposobni su po pitanju dovođenja vrhunskih igrača.

Jedino rvp koji je imao 29 godina, bio u zadnjoj godini ugovora i u karijeri više proveo na bolničkom krevetu nego na terenu. A i to ih je posralo prošlu sezonu da je bez ozlijeda - sada sve po starom.

Juan Mata is expected to be introduced to his new teammates in the next 48 hours (Independent)

sve dalje i dalje...

Ne govoriš realno chibabachi.

BREAKING: It appears that Chelsea and Manchester United have a provisional deal in place for Juan Mata. The deal could be worth $65.8 million USD, and the transfer would not involve Wayne Rooney, as had originally been rumored.

Ili ce i Mourinhno uzeti nekog igraca ili ce presuditi njegovo prijateljstvo sa SAF-om,SAF zamolio Mourinhna da mu pomogne da digne klub iz g***a u koje je upao sa Matom,nisam pametan,ali ne bi zeleo da Mata ode,ako vec zeli da ide,neka ide u ATM i neka im pomogne da skinu Barsu i Real sa trona,a ne da ide u budjavi Mancester...

Pa ne znam koju biste vi cijenu za Matu kad covjek ne igra? 40 miliona funti je fina suma, oko €47m. 

A Mata je svakako u tripu ako misli da ce igrati za Spaniju ako ode u United.

Ne vjerujem ja u to grena, ali da je nekim cudom istina da je zbog Fergusona i toga svega zajebo nas klub vise nikad ne bih imao isti pogled na Josea.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Ne vjerujem ja u to grena, ali da je nekim cudom istina da je zbog Fergusona i toga svega zajebo nas klub vise nikad ne bih imao isti pogled na Josea.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Ma ta ti pricas "nebih imao isti pogled na Josea" Jose se poštuje gad gubi i kad pobijedi

ko zna Wisey,znas da su oni dobri privatno... Da nije imao ponudu od nas da nas preuzme,sigurno bi preuzeo Manchester...inace ne znam jel ova slika prava...

BemaUefCUAALOL8.png

Ne govoriš realno chibabachi.

rezultati govore umesto mene,napokon junajted nema podršku sudija,sve sad dolazi na videlo,propali su zadnjih par godina,nije to onaj klub u kome je igrao ronaldo,u kome su Vidić i Ferdinand bili najbolji štoperski tandem,raspali su se sad kao narkomani

to je možda jedini klub na svetu za koga mi nikad nije žao,jbt pa zbog njih i njihove podrške od strane FA koliko su drugi klubovi propatili

a te priče da je veliki klub jeste,bio je al sad u ovom trenutku samo bleda senka

reko sam svoje,nemam ništa protv prodaje samo ne junajtedu,cena je inače fenomenaln,sa finasiskog aspekta,klub bi dosta zaradio

Naravno da je fejk profil. 

Ja bih jedino dao Matu Unitedu sa zamjenom mi njima Matu oni nama Rooneya ili Van Persija jedino tako :) Haya

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.