22. januar 2014.12 god. comment_159104 Ovo je njegov twiter profil,jedino ako nije photoshop... u vezi izjave... Prijavi
22. januar 2014.12 god. comment_159107 Pa otiđi na twitter i sam provjeri, nije to napisao. Ja mislim da je u redu da otiđe ako ne igra. Nije bitno u koji klub, ali se nadam da će se ovaj novac onda preusmjerit u nekog napadača, jer stvarno nam ne treba Draxler ili još koji veznjak. Mata odlazi jer ne može uspješno odrađivat ono što Mou traži od njega, a to je da se vraća do svoje korner zastavice ako treba i da uspije usporiti protivničke bekove i veznjake. A to je nešto što Oscar i Willian rade vrlo dobro ove sezone, Mata je fizički pre sitan za to. Jedino mi je žao što Hazard ima 100% prednost ispred Mate. Istina je da Hazard voli trčati ravno prema golu kao vlak, a to se očito Mou-u sviđa. Prijavi
22. januar 2014.12 god. comment_159109 Ako ne daj Boze ode Mata,onda neka dovedu Reusa,on je krilo,kakav Drexler,video se nije proitv nas... Prijavi
22. januar 2014.12 god. comment_159110 nemojte više sa tim krilima i vezama,nek bude napadač i samo napadač ako ne nikom ništa,levi bek može isto ps: gde je onaj smrdljivi psg kad ti najviše treba Prijavi
22. januar 2014.12 god. comment_159111 ako ode Mata ostajemo na HAzardu,Oscaru,Wiliamu i Schurleu,mislis da je dosta chiba? Ko ce preokretati utakmice? Tj kako da preokrenes utakmicu ako gubis? Do sada smo imali pun djavo veznih,sada ce nam faliti. Rooney,Reus ili neka vraca Piazona sa pozajmice :D Prijavi
22. januar 2014.12 god. comment_159112 Daj piazona halalio bi nekako matu xdSent from my HTC One V using Tapatalk Prijavi
22. januar 2014.12 god. comment_159113 Haj da vidimo šta će ispasti od ovoga, pa ćemo onda kontati šta dalje.. Mada je jako nezahvalna situacija i Mata nas je dobro usosio ako ode ovako kasno u prijelaznom roku. Prijavi
22. januar 2014.12 god. comment_159114 Jbg biti će mi žao kad ode ali da sam ja na njegovom mjestu otišao bi sigurno. Bio je najbolji igrač zadnje dvije sezone i sad klupa. A što se tiče love mislim da je 48.5 miliončeka eura sasvim lijepa kešovina. Prijavi
22. januar 2014.12 god. comment_159115 According to Guillem Balague, Mata has not trained with the group but he has trained. Not with the ball, mostly runs and physical work Prijavi
22. januar 2014.12 god. comment_159116 Nebi prihvatio 40M i Rooneya za Matu, a di samo 40M, šta je s vama!? Kakva zamjena!? Pa ne mogu ga gledat da igra svake sezone protiv nas! Samo u drugu zemlju, ovdje ništa Prijavi
22. januar 2014.12 god. comment_159118 Covek je napravio vise sansi za gol nego pola Junajteda zajedno :D Murinjo mi pada u ocima ,ako ovo uradi .Znaci na ljeto mogu od njega ocekivat da proda Baneta ,Lamparda,Eslija ,Terija i Ceha .Junajted kao pravi klub ne da svoje igrace direktnim rivalima ,a mi debili dajemo .Aj da ocemo Torresa da im uvalimo ,kao nama Liverpul to bi razumio ,ali ovo je cisto sranje .Romane ukljuci mozak iskljuci B92 i Murinja :) Prijavi
22. januar 2014.12 god. comment_159120 Ramires i Matić u vezi i Mata ispred njih. Ako može velika većina velikih klubova igrati sa igračima koji se uopće ne vraćaju i pomažu odbrani možemo i mi sa jednim koji tako reći može smetati protivnicima u odbrani. Nije on DMF da prekida napade i "lomi kosti". Zapitajte se onda, ako Mata ima toliko nedostataka, koji klinac ga onda žele kupiti neke druge velike ekipe?????? Prijavi
22. januar 2014.12 god. comment_159123 mozes zamisliti onda United, Rooney RvP iza njih Mata koji ih hrani loptama Prijavi
22. januar 2014.12 god. comment_159126 Iz pouzdanih izvora imam info da mata ne ide nigdje. Eto ko je voljan nek se sikira do februaraSent from my HTC One V using Tapatalk Prijavi
22. januar 2014.12 god. comment_159129 Ajmo da predjemo malo na vedrije teme . Na primer na to sto nas voljeni Fernando Torres nece napustiti klub do svoje 61 godine .Dok se skroz ne isplati .Jedna za Romana i ekipu http://www.youtube.com/watch?v=8-t8u8VZcmY Prijavi
22. januar 2014.12 god. comment_159131 Steta, nek mu je sretno :(Veliki igrac i gospodin i nitko nema pravo niti jednu krivu rijec reci za njega!Nadam se adekvatnoj zamjeni od strane Mourinho, tipa Draxler ...Sent from my iPhone using Tapatalk Prijavi
22. januar 2014.12 god. comment_159132 Murinjo uslikan sinoc kako se opija .Kako tvrde pouzdani izvori to je glavni razlog sto prodaje Matu ,to jest glavni razlog je mamurluk Prijavi
22. januar 2014.12 god. comment_159133 Veliki igrac i gospodin i nitko nema pravo niti jednu krivu rijec reci za njega! Debil, kreten i pička. Želim mu sve najgore. :)>- Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.