Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Juan Mata (2011-2014, 135 nastupa)

Istaknuti odgovori

Evo Matin novi blog,bilo mi je malo dosadno pa sam ga preveo..

Pozdrav svima,
Prije svega želio bih vam poželjeti sretnu Novu godinu u svom prvom blog u 2014. godini.Želim vam 12 sretnih mjeseci sa mnogo dobrih trenutaka za vas.To je i moj cilj,kao što sam napisao prije sedam dana:da budem sretan i pokušam usrećiti ljude oko mene.Na kraju,to je život.Želim vam sve najbolje i mnogo smijeha.Neka niko ne uzme osmijeh sa vaših lica,možda taj sjaj neće nestati;-)

Tim je imao dobar početak godine.Dvije pobijede daleko od kuće bez primljenog gola su uvijek pozitivne.Pobijedom protiv Southampton i dalje smo blizu prvog mjesta.

U međuvremenu,naša pobijeda protiv Derby Countya nas vodi do četvrtog kola FA kupa,uvijek posebno takmičenje(još se sjećam kada smo ga osvojili protiv Liverpoola na Wembleyu prije dvije godine).

Naš sljedeći protivnik u FA kupu je Stoke,ali to će biti tek krajem Januara,a prije toga imamo mnogo uzbudljivi utakmica odigrati.Za početak,moramo posjetiti Hull sljedeće subote.Oni imaju sjajnu sezonu,a posebno su jaki kod kuće,sa samo dva poraza do sada.To neće biti lako,ali bilo bi vrlo važno zadržati naš dobar niz na gostovanjima u 2014.

U nedelju ujutru smo bili šokirani tužnom viješću o smrti Eusebia.Nisam bio dovoljno sretan da ga vidim kada igra nogomet,ali on se smatra jednim od najvećih.Nakon što pogledate njegove brojeve vidite da je bio izuzetan strijelac,neko ko je ostavio svoj pačat na nogomet.On će uvijek biti u sjećanjima,zato što je u posljednjih nekoliko godina,izvan terena,bio inspiracija za sve one koji vole ovaj sport,dva puta smo igrali protiv Benfice u posljednjih nekoliko godina europskog uspijeha.Isto tako,on je bio važna osoba za moje suigrače Davida i Ramiresa u toku njihovog boravka u Lisabonu.Jedan od najvećih je otišao.Počivao u miru.

U međuvremenu,La Liga se vraća u Španiju nakon božićne pauze.U subotu sam gledao utakmicu Valencije.Pizzi je imao debi kao menadzer tima i dobio je solidnu pobijedu u derbiju,koji je uvijek poseban.Nadam se da je ovo početak dobrog niza za njih.Takođe sam uživao u još jednom derbiju,jedan baskijski,sa obje strane za plasman u  Ligu Prvaka.To će biti uzbudljiva borba,a isto se može reći i za prvaka,jer i Barcelona i Atletico žele naslov prvaka.Barcelona,sa sjajnim Alexisom,je pobijedila borbeni Elche,a Atletico je pobijedio Malagu u jednoj od utakmica koje pokazuju koliko je jak i dosljedan tim.Uz ta dva rezultata,Real mora pobijediti ovaj ponedeljak protiv Celte koja je opasan gost.

Prije pozdrava dopustite mi da vam kažem da je danas 6. januara,Tri kralja u Španiji.To je veliki dan,posebno za djecu,zato što dobijaju poklone(pod uslovom da su bili dobri u toku godine.Inače će oni donijeti ugalj kao što se meni desilo jednom).Ja sam već dobio božične poklone,ali ko zna,možda će se pojaviti tri kralja u Londonu i ostaviti nešto za mene;)

Kada sam bio dijete,ovo je bio jedan od najboljih dana u godini.Siguran sam da svi vi imate sadašnjost koja je obilježila vaše djetinstvo.U mom slučaju to je bicikl koji sam koji sam tražio i naravno nogomet...i do sada sada je bio najvažni u mom životu:)

Moje najljepše želje i veliki zagrljaj za vas,hvala vam za sve!Vi ste super.

Juan

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 142,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Juan Mata is a transfer target for Bayern Munich and is eager to join them (Mirror) #CFC #FCBayern

Mata is so keen to sign for #Bayern Munich that he's willing to spend rest of this season on the bench then move in the summer (Mirror) #CFC

Mata’s father and agent, Juan Sr., has held talks with #CFC technical director Michael Emenalo and a loan to Atletico was discussed (Mirror)

Mata could still head out on loan this month, with Atletico leading the chase. Napoli & PSG have also expressed their interest (Mirror) #CFC

Jebe ovde lud zbunjenog. 8-}

mou opet govori kako nam je važan igrač i da nije za prodaju, nadam se da će ga u skladu s tim napokon i počet više stavljat u igru jer mata nije igrač za klupu on mora igrat!

Realno jedan od glupljih postova.
Kakav bolan napad o.O?Pa njegova najveca prednost jeste njegovo umijece guranja lopte izmedju dva stopera.Dalje nije fizicki jak da igra napadaca,onda skok igra mu je nikakav,nema ni brzinu itd itd
Kakav crni napad

Bilo bi fino kada bi Mata sutra uvalio neki gol npr iz slobodnjaka..

Jedna dobra partija bi mu mnogo značila,realno Oscar je protiv Hulla odigrao prosječnu utakmicu i bilo bi fer da sada Mata sutra dobije priliku od početka.

Ne nadaj se da će Mata početi utakmicu. Možda ne dobije ni minute...Zavisi od rezultata i igre.

Činjenica je da, otkako smo počeli manje kalkulisati u veznom redu, tj manje ubacivali Matu i Schurrlea, Chelsea igra mnogo bolje.

Zato očekujm Hazarda, Oscara i Williana i protiv Man Uniteda.

Najbolji moguci scenarij za Matu.

Gubimo 1-0. Ulazi madafaker u 60oj umjesto Oscara. 2 minute mu je trebalo kako bi asistirao najboljem napadacu Fernandu Torresu.

81 minut slobodnjak. Mata puca. Gadja precku, odbija se od precku skroz nazad do mate koji je doceka na volej i opali bombu kako bi pogodio na kraju stativu.. Rezultat kranji 1-1 :))

81 minut slobodnjak. Mata puca. Gadja precku, odbija se od precku skroz nazad do mate koji je doceka na volej i opali bombu kako bi pogodio na kraju stativu.. Rezultat kranji 1-1 :))

Prije da će se odbit do Torresove glave i onda od njegove glave u gol. I onda će opet ona djeca navalit komentarima tipa "Torres ♥" i "Forma je prolazna, klasa je vječna!".

Ovakav tretman ne bi ni mutavcu Van Pussyu pozelio a kamoli ovoj dusi od covjeka koja nas je toliko puta vadila iz govana. Ne odigra jedno dobro poluvijerme i onda ga nema 3 utakmice a mislim da bi prije sam usao na teren nego uveo Matu u nekom derbiju.

Joj što ne mogu ovog preseravanja. Ekipa pobjeđuje, igra sve bolje i bolje, drži se u vrhu tabele, veže 5 pobjeda zaredom, nekoliko clean sheetova.. a oni i dalje ovdje plaču za jednim igračem. Ne bi čovjek rekao da nam Drogba sjedi na klupi a Torres igra.

Isto tako ne mogu svog ovog shita što bacate po Oscaru samo ne bi li dokazali nekom nešto. Nije to zaslužio momak. Reći ću samo da je Mata imao nekoliko utakmica vezanih u timu gdje je odigrao onako osrednje, recimo protiv Southamptona je njegova najbolja tekma bila a i tu je tek nešto malo iznad prosjeka odigrao. Al zato je ovdje bilo svršavanje bilo.

Nja nja, Mata ne igra, nja nja, Oscar ne valja nja nja.. Nastavite žalopojke.

Sve to stoji Wisey sto si napisao ali jednostavno ovakav tretman Mata.nije zasluzio.

Kakav tretman ?

Takav tretman da ga manager uvijek pohvali javno, da ga ne želi prodati, da mu vjeruje bez obzira što nije u prvom planu? Jel mu neko nešto ružno reko ili uradio?

Imam osjećaj kao da neki ovdje navijaju da Oscar ili Willian podbace, da naši odigraju loše pa da onda oni mogu nabijati na nos kako fali Mata. Čeka se samo jedna greška Oscara pa da počne pljuvanje.

Kakav tretman ?

Takav tretman da ga manager uvijek pohvali javno, da ga ne želi prodati, da mu vjeruje bez obzira što nije u prvom planu? Jel mu neko nešto ružno reko ili uradio?

Imam osjećaj kao da neki ovdje navijaju da Oscar ili Willian podbace, da naši odigraju loše pa da onda oni mogu nabijati na nos kako fali Mata. Čeka se samo jedna greška Oscara pa da počne pljuvanje.

Za drugi dio posta:nadji negdje na forumu gdje sam ja napisao nesto protiv Oscara ili Williana a da ima veze s Matom(posebno za ovog drugog kojeg hvalim na sve strane).
Za prvi dio posta nismo djeca znamo na kakav tretman sam mislio.Ali hajde odgovoriti “Djela a ne rijeci“,neka Mourinho da njemu sansu u prvih 11,kada kazem da sansu mislim na to da odigra par vezanih utakmica.Neka mu tako pokaze da mu vjeruje i da i dalje racuna njega.
Sluzbeno najbolji igrac Chelsea zadnje dvije sezone odjednom nema mjesto u timu i ti onda kazes ko mu je sta lose uradio.:huh:

Wisey, ja sam ti rekao. Previše si zaštitnički nastrojen Mourinhu pa ne možeš objektivno sagledati.

Mata nije zaslužio klupu, bolji je igrač od Oscara, što ne znači da je Oscar loš igrač. Ali Mata je bolji igrač.

Ma o kakvoj šansi pričaš, premalo je ono bilo i nije igrao na pravoj poziciji. To nije način da se vrati u formu.

Igra Chelsea sve bolje i bolje, ali igrao bi još bolje da npr u sredini umjesto Oscara igra Mata. Eto to je moje mišljenje. Sad ćeš reći ti ''Mourinho zna bolje''. A ja ću treći naravno da zna bolje, ipak je on trener, ali to ne znači da mu Mata ne leži i da ne zaslužuje pravu šansu. Nije to recimo Mikel, Azpi ili neki igrač u klubu koji je solidan. On je dvije godine zaredom naš najbolji igrač. Činjenica da na ovaj način ne može vratiti formu, a tuga što je na klupi. Najbolje  da ode još ove zime.

Sve si rekao. Ti misliš da Jose ne bira igrače za dobrobit tima i rezultata, nego da ima afinitet prema nekim igračima dok druge namjerno šikanira iz nekog nevaljanog razloga.

Dobio je šansu kad je igrao protiv Southamptona kući, Sunderlanda, Stokea, Crystal Palacea, Swanseaja i Southamptona u gostima.. Sve ove utakmice je počeo od prve minute, pauzirao je jedino nebitnu tekmu protiv Steaue. Ako se ovo ne zove dati priliku igraču onda ja prestajem s daljom raspravom, nema svrhe.

Dalje, Mata je bio najbolji igrač ekipe Chelseaja koja je prvo završila na 6. mjestu i koju je tresla jedna od najvećih kriza u Abramovičevoj eri, pa onda ekipe koju je vodio FSW i koja je opet jedva završila među TOP 4, sa ogromnim zaostatkom iza lidera. Mata ni u formi života ne bi bio bolji igrač od ovog Hazarda koji je izvanserijski talent, a samim time ne bi bio ni najbolji igrač Chelseaja.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.