Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Juan Mata (2011-2014, 135 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 142,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

No Mata,no party. 

Pokidao,svaka njegova lopta je potencijalna pretnja za protivnicki gol. Kako je onaj poluvolej poslao Edenu ako se ne varam. MAESTRO! 

Mou nemoj nas vise uskracivati za partije ovog majstora,nismo zasluzili,a nije ni on.

Iduću tekmu sad u srijedu protiv Stokea ga malo odmorit' pa onda u subotu protiv Sunderlanda nek opet kida. 
Odličan danas, napokon koristi pružene šanse a nadam se da će tako i nastavit... 

dovoljno je reci : TATA

Pa nije baš bio maestralan danas, ali s obzirom koliko dugo nije imao minute na terenu sasvim solidno je odigrao. Ipak trebalo bi biti dovoljno da ostane među 11.

Mata igrac utakmice 

JUANITO!

article-2289595-187F6500000005DC-806_634

Majstor od igrača, pravi playmaker, asistent, tehničar, ma sve. Da mu je Wenger trener bio bi bolji i od Ozila. Nadam se da će Mourinho doći pameti.

Iduću tekmu sad u srijedu protiv Stokea ga malo odmorit' pa onda u subotu protiv Sunderlanda nek opet kida. 
Odličan danas, napokon koristi pružene šanse a nadam se da će tako i nastavit... 

Nema on šta odmarati. S obzirom kako je malo igrao ove sezone, baterije su mu puno. Treba igrati konstatno pet-šest utakmica da u potpunosti vrati formu.

promijenio si raspored u srijedu igramo protiv Sunderlanda a u subotu protiv Stokea.

ajmo sada realno, Mata je kreativac,a Oscar igra na mestu kreativca zato sto radi odbranu,a moze da doprinese napadu. Dakle pogresan profil igraca se postavlja na pogresno mesto. Posao kreativca je da pravi sanse,a ne da igra u odbrani (normalno pomogne koliko moze u prvoj liniji odbrane tj kod presinga na protivnika). Mata je danas napravio bar 5 sansi,dakle on je svoj zadatak odradio. Pomagao je i odbrani koliko je mogao,ali to mu je sekundaran zadatak. Oscar moze da povuce,ali dosta defanzivno radi,dakle neka se preseli na CM,neka se menja sa Lampardom,obojica trebaju odmor,jedan zbog godina,jedan zbog previse utakmica. I problem resen. 

Voleo bi ovakvu formaciju jednom 

Oscar --- Mikel 

Wilian --- Mata--- Eden

Pa da vidimo sta mogu da pruze. 

Kod ekipa koje se brane protiv nas,dosta nam je Mikel cisto da zatvara rupe,a ove 4. radilice neka rade ono sto znaju,a to je da napadaju. Potreban je klasan napadac da sprema lopte u mrezu i problem efikasnosti bi bio resen. 

Po meni nikako nije zacementirao mjesto današnjom partijom i čudno će biti ako počne narednu.

A reci mi tko ga je od ovih sta su nastupili zacimentira ako nije on? Čisto da znam

Džaba si piso post grena, bez Ramiza fino sve to okači mačku o rep.

Mata jest kreativac, al fazon je što u odbrani baš ništa ne može jbg, jedan je od najlošijih u Engleskoj po tom pitanju. Torres je strašan npr, u tom segmentu.

Wisey,cisto za probu bi voleo da vidimo kako to izgleda,pa rotiraju se igraci,ne moze ni gazela uvek da igra 90 minuta ,mora i on da odmori po nekada. 

Nisam dovoljno gledao Arsenal,ali ne verujem ni da je Ozil nesto preterano dobar u odbrani,a najbolji je igrac Arsenala,ubedljivo. Imamo 9 igraca u za odbranu recimo posto je i Eden po tom pitanju lenj,dakle ako sa 9 igraca ne mozemo da se odbranimo,a imamo zid nazad,ne znam sto igramo uopste onda :)

Sada mu svi uzimamo za zlo tu stavku "odbrana" najlosiji u engleskoj po tom pitanju. Taj covek nam je doneo LS i bio najbolji igrac Chelsea zadnje 2 sezone. Sada ne valja? 

Torres je dobar u odbrani,ali nije u onome za sta je placen da daje golove. Dzabe mu odbrana kada gol ne moze da da kada treba,zar ne? (ajde ove sezone ga i ide tu i tamo,ali sve je to jalovo za masne pare za koje je doveden,ali ajde to je neka druga tema.)

Uređeno , autor izmjene: grena

Jasta je nego zasluzio da pocne od prve. Po komad zasluge ima kod prva dva gola.

Par puta slao fine lopte. Sjecam se Torresu, kako to lagano kod Mate izgleda. Al torres je nekako ruzno ustopa pa se okreco ko balerina.

Pa Torresu na glavu kad Boruc skida cist gol majku jebo.

Ima toga jos.

Iako je par puta gubio loptu pa jednom il dvaput sutirao preko/pored gola.

Mislim, Mata je danas napravio sansi ko oscar za tri tekme.  + Ovo nije bio mata u najboljem izdanju. Daj nek zareda 6-7 utakmica.

Ne znam kako moze biti da nije zasluzio a npr Oscar jest da pocne?

Ma ne trebate ni porediti ga s Ozilom.. Trenutno je Ozil bolji samo zato što Tata nije u formi, ali kad su obojica na svom najboljem izdanju meni je Mata jači igrač uvijek.

Uporedio sa ga sa Ozilom,zato sto su isti tip igraca,kreativci koji jednim potezom,jednom loptom u prostor mogu da rese utakmicu.

Džaba si piso post grena, bez Ramiza fino sve to okači mačku o rep.

zahebo sam se. Samo radi ovoga lajk :D  Sa Grenom se slažem u potpunosti. Oscar bi trebao mjesto Lampsa ići, ali za to treba raditi na agresivnosti i smirenosti. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.