Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Juan Mata (2011-2014, 135 nastupa)

Istaknuti odgovori

Mate se sjećam još iz Valencije kad je bio lijevo krilo igrao par utakmica i bio je dosta dobar. S vremenom je usporio malo, nema više probojnost koju je imao u mlađim danima i Realovoj Castilli. Jedina pozicija je ona iza napadača koja mu paše, ali često mu se zna dogoditi da ga protivnici izguraju na 30-40 metara od gola i onda je beskoristan, alibi igrač.

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 142,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Otkako se vratio u tim nije ništa posebno pružio. Sinoć ga je zasluženo izvadio Jose, samo što je trebao Schürrlea ubaciti a ne Oscara.

Bojim se da Mata nije uvjerio Josea da zasluzuje mjesto u prvoj postavi. Priliku je dobio, i dobit ce ih jos a na njemu je da se nametne i zada Joseu glavobolju oko izbora igraca.

Evo ovako. Čitam komentare po forumu s velikim gađenjem. Ne mogu da vjerujem da postoje navijači Chelseaja koji žele da se Mata proda, da napusti klub. Prvo jebo takve navijače, drugo slijepi ste. Mata je daleko naš najbolji igrač otkako je došao u klub. Ja sam jedno vrijeme sumnjao u njega, govorio da mu nešto fali. Njemu samo fali istinsko povjerenje Josea Mourinha i podrška kluba. To je prije svega jedan odličan čovjek u rangu Lamparda i Zanettija, a onda i vrhunski AMF, jedan od pet najboljih na svijetu. Meni rame uz rame Oezilu, Fabregasu itd. Čovjeku treba 10 utakmica da igra stalno, treba mu konstante da uhvati pravi ritam. Treba strpljenje trenera. Bila bi grozna stvar izgubiti ovog igrača i čovjeka. Koliko voli Chelsea i London pokazuje onaj dokumentarac. Ja bi bio psihički sprema da izgubimo svakog igrača, jer je svaki igrač kojeg imamo nadomjestiv i nadoknadiv, ali Mata nije. Oscar je odličan igrač, mlad, velika nada Brazila, ali mislim da nikada neće biti na razini Juana Mate, ne zato što je manji talent, nego zato što mu fali ono što ima Mata, a to je ona nogometna inteligencija. Takvu inteligenciju malo igrača posjeduje, a u Chelseaju je imaju Mata, Lampard i nitko više.

Ovo morate pogledati.

http://www.youtube.com/watch?v=Qt6VgFJlReU]http://www.youtube.com/watch?v=Qt6VgFJlReU

Bojim se da Mata nije uvjerio Josea da zasluzuje mjesto u prvoj postavi. Priliku je dobio, i dobit ce ih jos a na njemu je da se nametne i zada Joseu glavobolju oko izbora igraca.

Mislim da samo Hazard od veznjaka ima zagarantirano mjesto u prvih 11. Mata se treba nametnuti, isto kao i ostali igrači. Dobit će on još dosta prilika da se vrati u formu od prošle sezone. Samo se nadam da će početi protiv Arsenala jer protiv njih jako dobro odigra.

mata je ljudina u svakom smislu...u smislu fudbala,u smislu ljudskosti. Inteligentan covek na terenu i van njega. Jeste da je Oscar pokazao vise od Mate u pocetku,ali Mata je igrac koji jednim potezom resava utakmicu... Oscara na CM i problem resen... 

Slanje lukakua na posudbu sam nekako prevario al da se ovaj proda pffffffffff. To nebi nikad prezalio. Uvijek bi pamtio mourinhu

Potpis na soxxov post, to ne bi oprostio i ne zanimaju me izgovori "jel igrač veći od kluba itd" to se može reći kad je igrač retardiran i kad sere po klubu i navijačima, al Mata nikad riječ nije rekao, duša od čovjeka i zaslužuje da postane legenda ovog kluba.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.