Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Juan Mata (2011-2014, 135 nastupa)

Istaknuti odgovori

Ovaj lik kad ode iz chelsea bit ce zapamcen kao historijski tuzan dan, nesto slicno kad je i Di Matteo dobio otkaz, barem za mene. Toliko toga donijeo a oduzi mu se nogom u guzicu.

Opet imam neke nade da ce sve doci na svoje al iz dana u dan sve mi se drugacije cini.

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 142,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Nije čak nemoguće da ode i u Barcu. Tamo će njihova tika-taka filozofija iskoristiti puni ofenzivni i playmakerski potencijal ovog momka. Naravno kao neki tip zamjene za Xavija, ipak je ovaj u poznim godinama.

Ja da sam na mjestu Mate odmah odlazim iz kluba i ne me boli za nicega,i to odma u januaru.Nije mi jasno kako ne vidi to Murinjo,zalosno je vakav igrac da sedi na klupi.

E moj Mourinho, pa zašto to radiš ne kontam... Niti je Mata ikad išta rekao protiv Mourinha u novinama, niti je bilo kakva svađa bila, zašto baš Mata ne razumem? Kol'ko mi je žao ovog čoveka..

Miljenik svih navijača, nikad ništa loše nije uradio, nikad prljav potez, samo ćuti i igra. A igra jebeno dobro!!!!

Kad se setim njegovog debija protiv Norwicha, pa zabija gol.. Pa posle protiv Sunderlanda, šuta slobodnjak pogađa stativu, lopta do Sturridgea ovaj nabacuje Terryju ovaj zabija gol.  Jbtt kakvu je živost donio tom sporom Chelseau.

Koliko jebenih asistencija je imao, pa onaj potez protiv Newcastlea izbacuje igrača ubacuje Drogbi,ali pored gola, na istoj utakmici asistira Drogbi. To je bila subota, u srijedu protiv Valencie 2 asistencije Drogbi...

pa golčina arsenulu u porazu 3-5, pa golčina Unitedu iz voleja kad je bilo 3-0 3:3
asistencija drogbi protiv bayerna, pa ramiresu u finalu fa cupa protiv liverpoola, pa golovi totenhamu na white hart laneu

Debi u LŠ Bayer Levercuzen zabija gol
Debi u PL Norwichu gol
Debi u FA Cup Portmosuthu gol, bilo 4-0 januar bio

0,,10268~11109073,00.jpg

jebeno nije zaslužio ovakav tretman MOURINHO ne seri i vraćaj ga gde mu je jebeno mesto

Ne razumem, zašto baš Matu?

Evo , sad ću vam objasniti. Alibi dodavanja i potez više ne trebaju Mourinhovim ekipama. Igrač kojeg je lako izgurati tijekom igre na 40 metara od gola s njegove pozicije zbog sitne građe i kojeg dva krkana u sredini mogu poništiti ne treba Mourinhu. Ne kažem da on nije igrač za Chelsea, ali kolko ja znam Benitez nije više trener i vrijede druga pravila. Evo još primjera, Džeko je dolaskom Pellegrinija pao u zaborav, Ozil je dolaskom Ancelottija popušio desetku u Realu. Ovo su normalne stvari, nemaju svi treneri istu ideju što i kako s nekim.

Eto, ja smatram da Mata ne može igrati na razini jednog Deca u Mourinhovom Portu ili Sneijdera u Interu pod Mourinhom da je ne znam kakav, jer ima mane u igri koje neki ili ne žele ili neće vidjeti. I drago mi je da je Willian doveden na vrijeme.

Šta Džeko je bio glavni igrač Citya prije Pelegrinija? Realno, uvek je sa klupe ulazio. Ozil je za sve jednog igrača u Realu tata.
Igrao je Mata i pod AVB, RDM i pod Benitezom, i igrao je prejako. Svi su to videli, i kad je asistirao onolike golove, onda ti je valjao?

Što bi ga neko izgurao na 40m od gola, kad Mata ne igra DMF, nego AMF? I Mata ne dribla kao Neymar, Ronaldo ili Hazard pa da ulazi u duele i da ga lome i izguravaju. Mata igra jednostavan fudbal, brzi pasovi i što je najvažnije zna asistirati kao niko. Daće loptu između dva štopera, između beka  i štopera, okrenuće stranu, izbaciti na krilo, smiriti malo igru..  Maleni su i Iniesta i Hazard, Neymara isto svako može dobiti u duelu.. Pa šta? Šta imaš to gledati, ne kontam. Da se to gleda, na šta bi ličio fudbal...
Ne znam kako to nisi govorio u prethodne 2 godine, kad je Mata donosio pobede i titule?

Još nešto, oćeš reći da je Willian bolji od Mate?

Nisam ja rekao da Mata ne valja, tehnički je odličan igrač, ali je fizički limitiran. Mata može igrati samo jednu poziciju, i to onu desetke. Za krilo je prespor i ne zna driblati. Willian recimo može igrati na bilo kojoj poziciji naprijed jer ga fizikalije ne ometaju. A svi znamo da Mou voli fizikalce u ekipi. Što se tiče Inieste i Hazarda obojica su space shuttle za Matu što se fizikalija tiče, pa to je bar jasno, mali, brzi i dosta dobri dribleri. Mata je meni igrač koji ima zadnji pas i eventualno centaršut i to je to. On je igrač za Primeru više nego za Premiership.

Eto, ja smatram da Mata ne može igrati na razini jednog Deca u Mourinhovom Portu ili Sneijdera u Interu pod Mourinhom da je ne znam kakav, jer ima mane u igri koje neki ili ne žele ili neće vidjeti.

Eto, i ja smatram da Hazard ne može igrati na razini Realovog Ronalda.

Jel bi to možda trebalo značiti da ga trebamo odjebati?

Pa normalno da Mata ima mane. Ima ih i svaki drugi igrač, i šta onda?

To su gluposti. Mata je, ako ćemo realno, doktor za Oscara (a i za svakog drugog Chelseajevog igrača), i protiv svake nogometne logike je držati takvog igrača konstantno na klupi i ne dati mu čak ni minute.

Nema smisla da takav igrač trune na klupi, pa to nema nigdje. Neka ide prvom prilikom od nas, a ja ću uvijek navijati za njega.

Evo , sad ću vam objasniti. Alibi dodavanja i potez više ne trebaju Mourinhovim ekipama.

Wow, sreća pa imamo igrače poput Azara koji kad uđu u priliku za šut krenu da driblaju ili vrate loptu nazad.

Nisam ja rekao da Mata ne valja, tehnički je odličan igrač, ali je fizički limitiran. Mata može igrati samo jednu poziciju, i to onu desetke. Za krilo je prespor i ne zna driblati. Willian recimo može igrati na bilo kojoj poziciji naprijed jer ga fizikalije ne ometaju. A svi znamo da Mou voli fizikalce u ekipi. Što se tiče Inieste i Hazarda obojica su space shuttle za Matu što se fizikalija tiče, pa to je bar jasno, mali, brzi i dosta dobri dribleri. Mata je meni igrač koji ima zadnji pas i eventualno centaršut i to je to. On je igrač za Primeru više nego za Premiership.

Da skratimo pricu.

Mou voli desetku koja nece izgubit loptu, i oduzeti par puta protivnickom igracu loptu.

Zato na klupi sjedi desetka koja ce izgubit loptu i stvorit par puta sansu za gol

Da skratimo pricu.

Mou voli desetku koja nece izgubit loptu, i oduzeti par puta protivnickom igracu loptu.

Zato na klupi sjedi desetka koja ce izgubit loptu i stvorit par puta sansu za gol

Tako nekako :d.

mata je igrao pod 4 trenera, kod 3 je igrao vrhunski kod 1 ne igra, pa vi sad zaključite je li probrem u mati ili tom treneru...

Mata je daleko bolji od svih naših ofenzivnih igrača. Naročito od onog Oscara, koji mi postaje veoma mrzak igrač, jer ga se forsira u pm, a nije tako dobar, da 1 gol u par utakmica, oduzme nekoliko lopti i to je sve.. 

Mata zna sve s loptom, sve i kao takav MORA igrati..  Imaju "konji" kao što su Ramires, Cesar, Schurrle koji će trčati, pa i za Matu..  A opet oni svi kad se sastave ne mogu ni pola prilika stvoriti, koliko ih sam Mata kreira, većinu iz ničega..  

Ako do Januara ne vrati ga u prvu, onda drago će mi bit da napusti klub, nije on to zaslužio, da ga se ovako tretira. A Chelsea dugo, dugo neće imat ovakvog igrača, kakav Oscar, Hazard, Willian i pičke materine..

On je prije svega veliki gospodin možda uz lampsa i cecha najveći u ekipi velika je šteta da ne igra prije svega za klub... Daj jozo promini nešto

Mourinhno ostavlja Matu na klupi da bi svom bivsem igracu iz Reala Ozilu unistio konkurenta za najboljeg asistenta lige. Kada se Ozil odmaken sa asistencijama,eto nama Mate na terenu. 

Drugo objasnjenje nemam. :D

Kako samo dijeli lopte SVAKA CAST . Sigurno zasluzuje mjesto u prvih 11 bez obzira u kakvoj formi bio Oscar ! 

Jedina greskica kada je trazio Torresa loptom po zraku a mogao je hladno po zemlji dodati , ostalo sve perverzija , cak je i u odbrani uzeo par lopti ! 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.