Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Juan Mata (2011-2014, 135 nastupa)

Istaknuti odgovori

Ja bi prije KDB-.a na mjesto Lampsa. Taj lik ne melja loptu mnogo. Odmah salje naprijed. Dosta su nam Eden i Mata sto se tice zadrzavanja lopte..

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 142,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

I Mata i Oscar imaju svojih prednosti i mana i svaki od njih različito utiče na igru tima,samo je stvar u tome šta trener više cijeni.

Tacno tako. Po Oscarovim prednostima i manama bi trebao da bude prekomandovan na CM,a Mata po svojim predonostima i manama da bude vracen na AMF i to je to ;) 

"It was good, in the second half he gave us what we needed, I needed him to come inside and be a bit of a winger and come inside and connect with the attacking players, he did that well."

"We also needed him to control Luke Shaw because the kid goes forward, and he was also a big support to Ivanovic, so his performance was good."

- Jose M.

Mozemo mi pricati sta hocemo,ali on je majstor. Brzim razmisljanjem deli takve lopte da bi posle njegovog pasa iako si sam u sobi,ustao i aplaudirao mu na razmisljanju,na preciznosti,na ideji. Upravo to pokazuje gif koji je postavio Bari. 

Nemoj da mu lajkate post , ja stranicu prije postavio isti gif .

Haha, nisam vidio Bgm xD postavio iz Chelsea FC Balkan grupe na fb. Eto pobrisao sam da ti duša bude na mjestu hehe.

“Kakav je neko trener zavisi od toga koliko dobro razume situaciju u svlačionici. Neki treneri vam nikada neće reći razlog zbog kog ne igrate. Neki čak i ne govore sa vama kada niste u startnih 11. Murinjo je jedan od takvih trenera,“

“Ja uvek pružim svoj maksimum, bez obzira na to kako se trener ophodi prema meni, jer sam ja profesionalac. Uvek morate biti spremni na svaku situaciju, bez obzira da li trener komunicira sa vama ili ne,“ rekao je Mata.

Mou preteruje!

“Kakav je neko trener zavisi od toga koliko dobro razume situaciju u svlačionici. Neki treneri vam nikada neće reći razlog zbog kog ne igrate. Neki čak i ne govore sa vama kada niste u startnih 11. Murinjo je jedan od takvih trenera,“

“Ja uvek pružim svoj maksimum, bez obzira na to kako se trener ophodi prema meni, jer sam ja profesionalac. Uvek morate biti spremni na svaku situaciju, bez obzira da li trener komunicira sa vama ili ne,“ rekao je Mata.

Mou preteruje!

Soure? Inace nevjerujem.

Pa dobro, bar znamo da Mata nije realan i da svoj maksimum može mačku o rep okačit. Kad odigra vrhunsku utakmicu ove sezone nek to reče.
S druge strane, nije glup ko Lukaku u izjavama, ako netko na to misli kad me zove, samo je nerealan.

Mata: "The fans love Mourinho and it makes me emotional when they keep telling him to play me. Makes me feel like a Special Juan!"

Nije bio baš nešto danas, ali opet bolji od Oscara.

Eh upravo to.Oscar usao umjesto njega u 60. minuti nista nije napravio.Ne znam da li ga je komentator spomenuo za tih 30 minuta. 

ako ste gledali zadnje utakmice mate u chelziju onda ste primjetili da mata igra na desnom krilu i tamo ne moze  pruzit vrhunske partije kao kad je igrao prosle sezone iza napadača. jucer recimo willian igra iza torresa a mata desno, pa jel logicnije i normalnije da willian igra desno ili lijevo jer je brz i moze probit, dok mata dirigira sredinom. napomenut cu da je mata prvo poluvrijeme jako dobro odigrao, par vrhunskih dodavanja, senzancionalnih primanja lopte i tako. drugo poluvrijeme je bio tiši . oscar opet nije nista napravio kad je usao.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.