13. oktobar 2013.12 god. comment_147609 Jednostavno nema sreće. Ima visok kvalitet, perfektne predispozicije da bude među najboljim, ali jedan od onih koji nema sreće i koji nikad neće ostvariti 100 postotno svoj potencijal jer ga uvijek nešto jebe - ne preferiraju ga u repki, a evo izgleda ni u CFC-u. Da je on u Arsenalu i recimo reprezentaciji Francuske, Engleske, Italije vidjeli bi vi, bio bi uz Messija i CR7 najbolji, ispred Riberyja. Prijavi
13. oktobar 2013.12 god. comment_147613 za jednog Michu-a iz prosjecnog Swansea ima mjesta u reprezentaciji a za Matu ne..jbmti tu logiku [-( Prijavi
15. oktobar 2013.12 god. comment_147758 Juan Mata #Brasil2014 allá vamos! / #Brazil2014 here we go!http://say.ly/Tuo6ZoB See Translation Prijavi
16. oktobar 2013.12 god. comment_147804 http://www.youtube.com/watch?v=aR44gvVhiJk&feature=player_embedded Prijavi
20. oktobar 2013.12 god. comment_148031 Ma nek prica sta ko hoce covek definitivno nije u formi niti pruza partije koje se od njega ocekuju,a pogotovo sad kad je Mou naglasio kako je los u odbrani posebnu paznju obracam na to i mogu da kazem da je veliki Mourinho u pravu.Molio bih svakog ko se ne slaze nek lepo odgovori jer smo ovde svi navijaci istog kluba,ja kao i vi isto gotivim Matu,ali covek trenutno nije za prvih 11.Hazarda sam isto kritikovao kad nije dobro igrao kao i svakog igraca koji ne pruza maksimum. Prijavi
20. oktobar 2013.12 god. comment_148049 Naravno da nije u formi kad jos nije poveza 3 utakmice u kontinuitetu.... Za misec dana ce bit nas glavni igrac ka i lani 100 posto Prijavi
22. oktobar 2013.12 god. comment_148147 Mislim da bi trebao poceti protiv Shalke-a na desnom krilu da se sto vise pocne prilagodjavati novoj poziciji jer oscar je buducnost kluba kao playmaker. Prijavi
22. oktobar 2013.12 god. comment_148173 Na toj poziciji imas Schurrlea i Williana koji mogu mnogo bolje odigrati od Mata kada je u formi. Mata se treba boriti za svoju poziciju i dokazati da zasluzuje mjesto u prvih 11. Ne moze se tek tako gurati na dugu poziciju ako mu je primarna oduzeta zbog igraca koji trenutno pruza bolje partije. Svi znamo kvalitete njegove ali se treba vratiti u staru formu, trenirati vise, igrati onako kako trener hoce i dokazati svima da zasluzuje mjesto u prvih 11. Neka igra ko je trenutno bolji a konkurent neka se dokaze, za svakoga ce biti prilike za dokazivanje.. Prijavi
22. oktobar 2013.12 god. comment_148176 ma nema od toga ništa,jasno je ko dan da neko mora da leti iz kluba,dal na pozajmicu dal definitivno,imamo višak igrača Prijavi
22. oktobar 2013.12 god. comment_148179 ma nema od toga ništa,jasno je ko dan da neko mora da leti iz kluba,dal na pozajmicu dal definitivno,imamo višak igrača Ne! treba dovesti jos draxlera i Reusa :D :P Prijavi
22. oktobar 2013.12 god. comment_148183 predosjecam da veceras zabija Schalkeu :P EDIT: ne predosjecam, fulao sam temu, mislio sam na Oscara Prijavi
22. oktobar 2013.12 god. comment_148197 ne brinite se vi ništa,dovešćemo mi snajdera u januaru,još jedan motiv više za matu da se dokaže Prijavi
22. oktobar 2013.12 god. comment_148202 Mata nema uticaj na igru u ovom Murinjovom Celziju,prethodne dve sezone je bio udarna igla...... Prijavi
22. oktobar 2013.12 god. comment_148266 Jbg, ali je i dalje važan. Neka na proljeće će biti onaj pravi. Prijavi
23. oktobar 2013.12 god. comment_148307 Neka na proljeće će biti onaj pravi. Hoce vjerujem, i u nekom drugom klubu Prijavi
28. oktobar 2013.12 god. comment_148983 Juan Mata 37 minutes ago Hi all! Here is my latest post! http://bit.ly/17roNC3 'Exciting until the last minute' http://bit.ly/17roNC3 Hugs! Mata je faca iako ne igra,podrzava igrace i Torresa i iskreno se raduje pobedama. Dobar covek, Prijavi
28. oktobar 2013.12 god. comment_148988 Al stvarno, ja sam i zaboravio kakva igracina nama sjedi na klupi. Pa koliko je on utakmica rijesio u nasu korist svojom individualnoscu. Bgm zaboravio sam na tog Matu, cudno nekako. Sutra ima dobru priliku, dobrog protivnika. Nek mu je sa srecom jer volio bih covjeka da vidim nazad u prvoj sto prije :( Prijavi
28. oktobar 2013.12 god. comment_149061 Mata mi nedostaje, sinoc gledam Silvu i bas se vidi kako fale njegove lopte kroz odbranu, ako se ko sijeca prosle sezone lopti za Hazarda, valjda ce se trgnuti i vratiti se na vrijeme u staru formu isto tako juce nije imao ko da suta slobodnjak, a on bi sigurno pospremio jedan Prijavi
28. oktobar 2013.12 god. comment_149063 Mata mi nedostaje, sinoc gledam Silvu i bas se vidi kako fale njegove lopte kroz odbranu, ako se ko sijeca prosle sezone lopti za Hazarda, valjda ce se trgnuti i vratiti se na vrijeme u staru formu isto tako juce nije imao ko da suta slobodnjak, a on bi sigurno pospremio jedan Kada sam video da nema ko da izvede slobodnjak,srce me zabolelo. Zivota mi. Morace se Mata vratiti,ali znao sam da nece igrati protiv Citya,zato sto je slab u duelu,Toure ga je svaki put otresao,ali bice utakmica i za njega. Prijavi
29. oktobar 2013.12 god. comment_149246 Al stvarno, ja sam i zaboravio kakva igracina nama sjedi na klupi. Pa koliko je on utakmica rijesio u nasu korist svojom individualnoscu. Bgm zaboravio sam na tog Matu, cudno nekako. Sutra ima dobru priliku, dobrog protivnika. Nek mu je sa srecom jer volio bih covjeka da vidim nazad u prvoj sto prije :( Nadam se da te je večeras prisjetio. E jes mi drago što je on zabio onu golčini s ruba šesnaesterca. Od početka utakmice sam imao osjećaj da će im ga zabit i to da će biti neka golčina u pitanju. Baš poput Drogbe leži mu Arsenal. Kad je postigao gol, više nisam gledao tekmu s kauča. Gledao sam je stojeći cijelo vrijeme. Jbg proradile emocije. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.