Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Juan Mata (2011-2014, 135 nastupa)

Istaknuti odgovori

MATA SPREMAN IGRATI NA JOSEOV NAČIN

http://www.dailystar.co.uk/sport/football/340614/EXCLUSIVE-Juan-Mata-ready-to-play-it-Jose-Mourinho-s-way

Najvažniji dio članka

And Mata - having seen the statistics to back up Mourinho's complaints - has agreed his coach has a point.

It is understood that although Mata was not impressed at how Mourinho made his points about his shortcomings so publicly, he is ready to adapt his game.

"He is going to knuckle down and try harder," said a source close to Mata.

"If he is given a chance, he will take it. He accepts Mourinho has a point, especially when his stats are compared to the likes of Oscar and Edin Hazard."

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 142,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Ne razumijem, ako mu već hoće dat poziciju krila, zašto Mata nije igrao krilo sad, da se "dokaže"? KDB je komotno mogao igrat desetku. Sere mi se.

Ne razumijem, ako mu već hoće dat poziciju krila, zašto Mata nije igrao krilo sad, da se "dokaže"? KDB je komotno mogao igrat desetku. Sere mi se.

Ni sam Mourinho nezna sto želi.

Dao mu priliku na poziciji gdje najviše voli igrati, nek pokaže da je bolji od Oscara. Sad da li je uspio, ne mogu reći jer nisam gledao tekmu.

Al sve mi se čini da je čak zacementirao Oscara na broju 10.

Dao mu priliku na poziciji gdje najviše voli igrati, nek pokaže da je bolji od Oscara. Sad da li je uspio, ne mogu reći jer nisam gledao tekmu.

Al sve mi se čini da je čak zacementirao Oscara na broju 10.

Ma on je gotov,psihološki je totalno u kurcu nije to vise onaj Mata ne radi lose forme,nego ga je psiha jako srusila ne zalaže se,igrao je potpuno bezvoljno.A otici ce sigurno zatim ponovno eksplodirati u novoj ekipi.

Klupa zagarantovana, a oni koji seru o tome da on mora igrati neka pogledaju sve njegove nastupe ove sezone. Ispodprosječno.

Istina, ali ima i nekih drugih koji igraju ispodprosječno (Hazard), pa svejedno imaju punu minutažu u svakoj utakmici.

Ma on je gotov,psihološki je totalno u kurcu nije to vise onaj Mata ne radi lose forme,nego ga je psiha jako srusila ne zalaže se,igrao je potpuno bezvoljno.A otici ce sigurno zatim ponovno eksplodirati u novoj ekipi.

Prvo, ne slažem se s konstatacijom i mislim da to nije tačno.

Ali hipotetski radi diskusije uzmimo da jest, onda bih rekao nek ide. Nisi spreman da se boriš sa konkurencijom, izvoli van iz ovog kluba, takvi nam ionako ne trebaju. Jedan Bertrand je onda trebao 20 puta dosad otići jer nije mogao od Colea doći do izražaja, ali je ovaj odlučio to okrenuti u svoju korist, učiti od Colea i boriti se sa njim za poziciju. To je pravi karakter i to očekujem od Mate.

Ali hipotetski radi diskusije uzmimo da jest, onda bih rekao nek ide. Nisi spreman da se boriš sa konkurencijom, izvoli van iz ovog kluba, takvi nam ionako ne trebaju. Jedan Bertrand je onda trebao 20 puta dosad otići jer nije mogao od Colea doći do izražaja, ali je ovaj odlučio to okrenuti u svoju korist, učiti od Colea i boriti se sa njim za poziciju. To je pravi karakter i to očekujem od Mate.

Uzmimo u obzir da je Bertrand svjestan da ispred sebe ima najboljeg ljevog bocnog igraca svijeta u posljednih 10 godina ako ne i vise,i njemu pve ,minute dođu kao fantastično a pored Colea ce se naigrat jedino ako se dogodi neka teska ozljeda ili cekat njegovo umirovljenje.Dok se za Matu nemoze reci da su ispred njega igraci koji su bolji od njega,mozda samo igraci koji su trenutno psihicki jaci od njega jer on nema nikakvu podrsku trenera,kada ti neko kaze da promijenis stil igre kojim igras cijeli zivot pitaš se dali je on lud ili samo pokusava ispast lud.

Bio sam jako sretan povratkom Mourinha u Chelsea,ali svakim danom i svakom utakmicom me sve vise razocara,njegova taktika i igra Chelsea.Ocito je da Mourinho nezna sa ofenzivnim igracima i da nezna igrati napadacki nogomet.

Mata je pukao psihicki to se jednostavno vidi po negovom govoru tela na terenu ..... Nema Mata sta da dokazuje Murinjo taj Huan Mata je najbolji igrac Celzija 2.godine  momak koji pravi strasnu razliku na terenu 20.golova i 35.asistencija prosle sezone.Jednostavno ovde je problem licne prirode moze Murinjo da prica Bajke za javnost,nisu novinari iz Spanije bez razloga tokom celog leta insistirali kad je Murinjo preuzeo Celzi da nece racunati na Matu...

Pricali su da nece racunati ni na Luiza paa?

E jbg, mata ako nije u formi znaci pukao psihicki, pa znate i sami da je prosle dvije sezone jedno vrijeme isti ovakav bio, nista nije pokazao, pa ga je di matteo poslao na odmor 10 dana nebil dosao bolji.

Ne moze ziviti covjek ovdje od stare slave. Ako je tako Essien nek starta svaku, terry,lampard, zovite maloudu bio je jedno vrijeme najbolji igrac celzija, nema se sta dokazivati, pokazao se jednom.

Ne znam kako moze puci psihicki nakon 5 kola ? 5 jbnih kola. ak je tako prava je pickica. To sto on igra ko qrac ne znaci da je pao psihicki.

Problem je u tebi sto vjerujes svakom natpisu sto novine napisu.

"Mata je puno situacija kreirao ovu utakmicu. Mourinho je odmah poslao poruku našim napadačkim igračima kako želi od njih doprinos u ofenzivi, kako želji da zabijaju, prave prilike i budu stalna prijetnja protivničkom vrataru, ali, naravno, moraju doprinjeti i u vraćanju posjeda lopte i obrani. Taj izazov nije postavljen samo pred Matu, nego na sve naše ofenzivce."

"Napravio je sjajnu priliku Torresu u ranom periodu utakmice, bio je uključen u prvi gol i ako gledate na te trenutke, napravio je prilike za pogotke. Mourinhu nije poslao poruku samo Mati, nego svima iz napada."

"Jose je bio jasan oko toga što želi od svakoga na svojim pozicija. Nije to rekao samo Mati, nego i Willianu, Kevinu, Schürrleu i drugim igračima. Večeras smo jako zadovoljni s Juanovim doprinosom, s loptom i bez lopte." rekao je Holland.

siguran sam da će se naš mata prilagoditi onome što traži mou i vratiti se ječi nego ikada i opet biti naš najbolji igrač i miljenik, samo naprijed mata uz tebe smo!

evo nekih interesantnih izjava

Mata:"The only thing I have in my mind is keep working, keep training hard, keep improving as a player & keep scoring & making assists"

Mata: “I’ve been training hard, but it’s not the same. You improve your rhythm by playing games. It’s different to play than to train.”

Mislim da će dobit pola sata protiv Tottenhama. Ja sam se više sprdao da će se Joseu svidjeti predstava protiv Swindona kad ono ovaj izjavi da mu je po volji sad. Eh.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.