Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Juan Mata (2011-2014, 135 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 142,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Sigurno da ga i to što igra izvan pozicije koči u namjeri da pokaže svoje znanje. Svejedno, ja ne odustajem od Mate.

Oscar je trenutno u boljoj formi, ali nije ni on neki Isus. Dosta utakmica je i on slabo odigrao.

Još uvijek mislim da je Mata doktor za većinu naših igrača i da će se to kad tad i pokazati. Ne odustajem ja tako lako od našeg najboljeg igrača zadnje 2 godine.

Nije vazno da li neko odavde odustaje od njega, vazno je sta misli onaj koji bira sastav za utakmice. To sto on ne vidi Matu kao prvi izbor jeste problem, ali ako uspe da napravi uspesan sistem, koji ce funkcionisati bez njega, neka ga pusti da ide i gradi karijeru. Nema svrhe da takav igrac sedi na klupi bilo kome.

Koliko god Mata nama bio drag,kolektivno moramo shvatiti da u ovom trenutku postoje igrači u ekipi koji pružaju mnogo više.

Hazard-Oscar-Willian su u ovm trenutku naša najbolja ofanzivna trojka,to je realnost.

Koliko god Mata nama bio drag,kolektivno moramo shvatiti da u ovom trenutku postoje igrači u ekipi koji pružaju mnogo više.

Hazard-Oscarto stoj

Hazard-Oscar-Willian su u ovm trenutku naša najbolja ofanzivna trojka,to je realnost.

to stoji ali ko je tu kriv sto nam mata ne igra na svojoj poziciji?

to stoji ali ko je tu kriv sto nam mata ne igra na svojoj poziciji?

50% je kriv Mata jer nije u formi,jer Mata iz prošle sezone bi i na zadnjem vezom pokidao.

50% je kriva konkurencija koja je u ovom trenutku paklena.

A ako misliš da je Mourinho kriv onda se varaš jer čovjek samo bira najbolje u tom trenutku..

Tako je, Mou bira najbolje, bolji je Oscar na AMF, a Mata nikad nije imao brzinu za krilo, ono što krasi Matu je strašna lijeva noga, ali brzina nikako i zato može igrati samo AMF

Mata trenutno nema mjesta u ekipi. Nažalost. Danas nije ništa pokazao a bojim se da mu je ovo jedan od zadnjih nastupa u plavom dresu. 
Srce mi se para kad ga vidim na klupi... 

nazalost Mata od pocetka nije pokazao ono sto se od njega trazi, tu i tamo nekad bljesne ali ne dovoljno
Mata je kvalitetan igrac, ali mi je jako zao sto se ne uklapa u nasu igru kakvu trazi Mou, nazalost moglo se i ocekivati da ce neki ispastati zbog toga.

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk

Kao veliki obozavalac Mate moram teska srca reci da stvarno nije za prvih 11.Nije mi jasno zasto neki kritikuju Mourinha sto zeli od njega da napravi kompletnog igraca,zasto bi se zadovoljili samo njegovim dobrim pasovima i plejmejkerskim sposobnostima kad moze covek da poradi i na defanzivi,duelu i mnogo toga.Pogledajte malo utakmice i videcete kolko je Mata ustvari los kad se na njega vrsi pritisak svaki duel gubi kao i Torres samo sto Mata ne pada.Ako moze jedan Ashley Cole da se trudi,ako moze Azar,ako moze Oscar svi su oni popravili svoju fizicku spremu i nude mnogo vise ekipi zasto bi onda Juan Mata bio izuzetak i stalno se ljutio.Mnogo je takvih igraca koji su mogli da postignu mnogo,al nisu jer su bili previse tvrdoglavi i nisu radili na svojoj igri.Sto se samog Mourinha tice meni je ova situacija i draga jer zasto bi se zadovoljio polovicnim Matom kad mozes od njega napraviti novog Iniestu naprimer,znam da ce sad mnogi da se ljute sto sam uzeo bas njega igraca Barse,al sta je tu je.Covek je dobar svuda i plejmejkerski i u defanzivi u duel igri takav bi trebalo da bude i Mata.Ako se neko ne slaze nek lepo napise svoje misljenje bez uvredljivih komentara.

Odigrat ce Oscar opet losu pa ce plakaati ljudi za matom.

Inace mata nije u formi vidi se a gdje ce i biti kad i nema konstantnost igranja.

Npr hazard je bio par mjeseci nikakav i nakon igranja-igranja uhvatio je tu formu u zadnje vrijeme..

Ne znam sta da kazem. Znam samo da cemo plakati/psovati za godinu-dvije ako ga prodamo.

Pa vi svi koji mislite da ce Mata da igra dobro vi ste budale :D Sta mislite vi da  igrate dvije sezone odlicno ,a onda dodje neko i zacementira vas za klupu ,pa naravno da ce samopouzadnje da izgubi covjek .Treba mu vise utakmica da bi povratio samopouzdanje ,vidi se to sve sto radi ,on radi u grcu jer svaka greska ga vraca na klupu .

Odigrat ce Oscar opet losu pa ce plakaati ljudi za matom.

Inace mata nije u formi vidi se a gdje ce i biti kad i nema konstantnost igranja.

Npr hazard je bio par mjeseci nikakav i nakon igranja-igranja uhvatio je u formu u zadnje vrijeme..

Ne znam sta da kazem. Znam samo da cemo plakati/psovati za godinu-dvije ako ga prodamo.

Ima nešto i u tome.

Jose je bio uz Hazarda cijelo vrijeme kada ga nije išlo, stalno ga je igrao i nikada ga nije bacio na klupu i sada je Eden uhvatio formu.

S druge strane, Mata nikada nije imao takav tretman i jasno je zašto mu je teško uhvatiti neku formu i imati onakav utjecaj kakav bi mogao. Ne ide mu u prilog ni to što ga se igra nešto izvan njegove pozicije.

Ne bi nitko ništa rekao da je Oscar bio neki space shuttle i da je bio toliko dobar da ga se nije smijelo izbaciti, ali sveukupno gledano i nije baš tako bilo. Bilo je i puno utakmica kada smo bili katastrofalni i bezidejni u napadu, kada je baš taj dotični Oscar bio loš, a Jose ga se svejedno držao.

Stvarno stoji da nije u nekoj bajnoj formi ali isto tako budimo realni nije ni dobija pravu šansu tj nekakav kontinuitet utakmica po bar recimo poluvrime, jer mislin da on nije zaboravija igrat... Jučer sam prvi put primjetija da je ispalija šta ga je povuka vani ali za njegovo još veće zlo nakon toga smo proigrali i dali 3 gola u 35 min... Ne kažen da je on sputava našu igru prvo poluvrime ali definitivno nije bija na razini....

Na kraju godine Mata najbolji igrac po odabiru publike :D MATA WILL FUCK

Mata is determined to fight for his place at Chelsea and will not hand in a transfer request to force a move away (Evening Standard) #CFC

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.