25. januar 2018.8 god. Autor comment_278624 E sada kada upadnemo u centrifugu...ovaj period će biti i više nego zanimljiv. Samo me zanima kako će se u ovome snaći Alonso, robokap, Bakayoko, Rudiger, Popivoda i ostatak. February 20th: Chelsea vs. Barca February 25th: Man Utd vs. Chelsea March 4th: Man City vs. Chelsea March 14th: Barca vs. Chelsea April 1st: Chelsea vs. Spurs Good luck, Antonio! Poraz Poraz Poraz Otkaz Poraz Pobjeda Prijavi
25. januar 2018.8 god. comment_278626 Onda opet Gus prelazno resenje. Muka oko trenera. Novi trener, nova filozofija, novi transferi. Nadam se samo da neće biti neki trener iz Ugande... Posto ne verujem da u njihovoj ligi ima rešenja za nase pozicije na terenu. Prijavi
25. januar 2018.8 god. comment_278628 Na kraju sezone, Hvala ti Edene za sve, Sretno Edene, bla bla bla... :/ Prijavi
25. januar 2018.8 god. comment_278630 Na kraju sezone, Hvala ti Edene za sve, Sretno Edene, bla bla bla... :/ Hahhahahha to to :D a ako ne ode Conte. Dobro došao Faraone, dugo nismo imali igrača kao sto je El Sharawy. Prijavi
25. januar 2018.8 god. comment_278640 Ovdje je problem dublji od problema u treneru i to je ocigledno, mogu se mijenjati treneri dok god ne dodjemo do Vlade Jagodica, ali ako se ne promijeni pristup i filozofija samog kluba nece se nista napraviti. Ja bih ostavio Contea, ali mu jasno dao do znanja kako stvari stoje, nista transferi, nista pijaca po Seriji A nego promjena pristupa, mentaliteta. I jasna definicija toga sta ovaj klub zeli da bude, neko ko se bori da osvoji sve trofeje u sezoni, neko ko zeli da bude tu pri vrhu, masina za pravljenja para, stedionica, Abramovicev isuseni ljubimac ili sta, nebitno. Ako je ovo prvo u planu jasno je da ne moze na ovaj nacin, i sa strane finansija i sa strane vodjenja kod uprave, a ako je u planu da budemo pri vrhu onda je to sasvim ok, tu smo, titula nece biti, ali ce nas biti uvijek tu negdje a nekad mozda i osvojimo nesto. Prijavi
25. januar 2018.8 god. comment_278641 Conteu je dosta svega, cini mi se da on zeli da mu se uruci otkaz.Ne shvatam ni ja, zbog cega se dovode skupi treneri ako nema uticaja na transfer politiku i onda klub zeli trofeje.Conte je prosle sezone pokazao da je vrhunski trener, o tome ne treba polemisati. Problem je vec godinama transfer politika i tu stvar treba prepustiti treneru.Bice mi zao ako ode Conte, kao sto mi je bilo zao i kada je Murinjo otisao. Ocigledno je gdje su problemi.Sent from my SM-G935F using Tapatalk Prijavi
25. januar 2018.8 god. comment_278644 Ja Conteu zamjeram sto je on sam svojim ponasanjem, izjavama i stavom kreirao veliki dio te toksicne atmosfere oko samog kluba, a sto se reflektiralo i na ekipu ponekad. Ne mozes ocekivati da motivises igrace tako sto ces izaci i izjavljivati da nema kvalitete, sirine i sta ti ja znam. Jednostavno grijesi u tom pristupu, mislim da je masno placen da radi svoj posao trenera a nije vala ni da nije imao uticaja u transferima ponekad, sto su mnogi istakli vec u ovoj temi. Znaci mimo svih fudbalskih stvari i gresaka u smislu taktike, igre, izbora igraca, ovo je s moje strane mozda i najveca zamjerka jos od ljeta. I dalje sustina problema je definitivno unutar Uprave, pa i Roman je kriv za mnoge stvari, ali ovo je nesto sto je Conte sam napravio sebi. edit: volio bih vidjeti anketu ovdje ko je za da Conte ostane iza ljeta, a ko je za njegov odlazak Prijavi
25. januar 2018.8 god. comment_278646 Sama činjenica da nismo sve ove godine doveli kvalitetnog igrača koji će igrati sa Hazardom dovoljno govori. A vi se nastavite raspravljati kakve igrače Conte dovodi. Prijavi
26. januar 2018.8 god. comment_278653 Sama činjenica da nismo sve ove godine doveli kvalitetnog igrača koji će igrati sa Hazardom dovoljno govori. A vi se nastavite raspravljati kakve igrače Conte dovodi. Allah te nagradio. To je to. O tome ja pričam. Neozbiljan smo klub. Prolaze Griezmanni ,Draxleri, Sanchezi i razni WC igrači a mi NIŠTA. Čudi me kako Hazardu nije prekipilo. U klub je došao prije 6 godina (2012.) Nije u jebenih 6 godina odnosno 12 transfer rokova uspio da dobije suigrača na desnoj strani. Uvijek neko krpanje te Pedro te Willian te Moses uvijek neko sranje. Prijavi
26. januar 2018.8 god. comment_278654 Conteu je dosta svega, cini mi se da on zeli da mu se uruci otkaz. Ne shvatam ni ja, zbog cega se dovode skupi treneri ako nema uticaja na transfer politiku i onda klub zeli trofeje.Conte je prosle sezone pokazao da je vrhunski trener, o tome ne treba polemisati. Problem je vec godinama transfer politika i tu stvar treba prepustiti treneru. Bice mi zao ako ode Conte, kao sto mi je bilo zao i kada je Murinjo otisao. Ocigledno je gdje su problemi. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Apsolutno ne. Vrhunski trener ti je Simeone. Ima limitiran budžet, a dovodi value-for-money igrače čak i kad je prodao Costu, Luisa, Falcaa itd itd. On je od jednog Saula Nigueza napravio stroj, Koke isto, a brat bratu igrači su kakvih ima puno u Primeri. Druga strana je ta da ja nisam primijetio da Hazard, a pogotov Fabregas igraju išta bolje nego pod Mourinhom. Obrana isto nije upgradeana, formacija je takva da nas preko bokova mlate redovno. Luiza je bespotrebno posjeo na klupu, niti je kiksao niti išta, a fizički je spreman Mourinho neće nikad skoro fulat sa dovođenjem, nekad mu treba 10 igrača, nekad dva ili tri, ali promašit će možda jednom ili dvaput Sama činjenica da nismo sve ove godine doveli kvalitetnog igrača koji će igrati sa Hazardom dovoljno govori. A vi se nastavite raspravljati kakve igrače Conte dovodi. Barkley će biti taj igrač, vjeruj mi. Prijavi
26. januar 2018.8 god. comment_278657 Meni je njegovog primadonisanja dosta. Ako mu je klub obecao pojacanja po zelji pa ga sad zajebavaju nek to otvoreno kaze. U suprotnom nek radi posao kao sto dolikuje i nek ne iznosi prljav ves u javnost. Pa nek onda na kraju sezone ode ko gospodin a ne da ko pickica kuka i place po medijima. Prijavi
26. januar 2018.8 god. comment_278662 Barkley će biti taj igrač, vjeruj mi. Vidjecemo, meni je obecavao na prosloj utakmici, upao je bas u vatru, nije se ni zagrijao, ima finih pokreta, podsjeca na Hazarda, kako ce se njih dvojica ponasati na terenu, hoce li Barkleya zaobici povrede, vidjecemo. Prijavi
27. januar 2018.8 god. comment_278685 Ja sam mislio da je Barkley centralni vezni igrač kao Lampard što je bio. Jebote život ja ovdje pričam o WC desnom krilu da naše WC lijevo krilo Hazard ima s kime igrati. Nije riječ o veznom redu sad. Prijavi
27. januar 2018.8 god. comment_278686 Mislim da je on ofenzivni vezni, ali vjerujem da može i malo niže. Svakako mi nije drago što ga se gura na krilo. Volio bih ga vidjet u paru s Kanteom, možda bi nam donio taj šut distance koji su svojevremeno imali Lampard, Ballacka a toliko nam trenutno fali... Prijavi
27. januar 2018.8 god. comment_278688 Ja sam mislio da je Barkley centralni vezni igrač kao Lampard što je bio. Jebote život ja ovdje pričam o WC desnom krilu da naše WC lijevo krilo Hazard ima s kime igrati. Nije riječ o veznom redu sad.Ja bih ga upario sa Kanteom u sredini. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Prijavi
28. januar 2018.8 god. comment_278716 Ja nisam nikako za odlazak Contea, ne vidim koji bi to kvalitetan trener mogao doci, vecina njih je i zauzeto osim Ancelotia. Najvise brine transfer politika jer se dovode igraci samo da se racuna da smo nekog doveli a ne igraci koji nas zaista mogu pojacati. Prijavi
28. januar 2018.8 god. comment_278730 Treba iskopati nekog, a ne večito se oslanjati na proverena imena. Onaj Valvarde ako se tako zove u Barsi napravio čudo. Ljudi poraz nemaju, prvi ubedljivo i među top 3 ekipe u top 5 liga. A lik je anonimus skoro. Prijavi
28. januar 2018.8 god. comment_278734 Place stalno umorni igraci, gust raspored a sta radi?? U jebenom Fa kupu, skoro pa najjacu postavu izveo, smijesno. Do kad cemo dovodit picke od trenera, da mi je znati. Prijavi
28. januar 2018.8 god. comment_278736 Sta fali FA kupu? Ja volim to takmicenje i zelim da se ide ozbiljno na osvajanje.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
28. januar 2018.8 god. comment_278737 Ma daj ba, vidjeli smo protiv drugoligasa Norwicha kako ovi prvotimci shvataju Fa cup. Evo i sad utakmica patnja ziva. Samo se umaraju dodatno, al neka hajd ima ko plakat svaku preskonferenciju, zalit se na sve i svasta, a ne vidjeti svoj udio u tome. Prijavi
28. januar 2018.8 god. comment_278738 Isuse Kriste, koliko čovek može biti razmažen i nezahvalan? Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.