15. decembar 2017.8 god. comment_277165 Pošto je po pravilu foruma zabranjeno stavljati linkove na klix, morat ću vam copy-paste. Conte odlazi, vraća se Ancelotti. Italijanski stručnjak Antonio Conte bit će trener Chelseaja u najboljem slučaju do kraja sezone, pišu engleski mediji, koji dodaju da bi otkaz mogao dobiti već u februaru ako stvari budu krenule loše tokom zime i budu izbačeni iz Lige prvaka. I sam Conte želi da ode budući da su odnosi s vlasnikom na niskom nivou, a često kroz redove napominje da se ne pita ništa te je izuzetno nezadovoljan pojačanjima. Prije pola godine ukazivao je da ova ekipa nema snage da se bori na dva fronta, otpisao je Chelsea iz trke za titulu prije par sedmica, a posljednje izjave sasvim jasno govore da zna da neće ostati u londonskom klubu. Kao zamjena Contea spominje se Carlo Ancelotti, a mediji tvrde da on u februaru stiže u London gdje će čekati rasplet. Abramovič je navodno priznao grešku kada je smijenio Ancelottija početkom decenije, nakon duple krune u prvoj godini, ali i neuspjeha u drugoj te smatra da je on klupski čovjek mnogo pogodniji za saradnju. Ukoliko Conte bude smijenjen tokom sezone, Ancelotti će odmah preuzeti ekipe, ako ne, na ljeto bi trebalo da postane novi trener Chelseaja. Šta vi mislite o ovome? Prijavi
15. decembar 2017.8 god. comment_277167 Mislim da je s razlogom zabranjeno postati linkove i tekstove s klixa. :D Cim ti pise u tekstu "pisu engleski mediji" znaci da je izvor za kurac i da veze nemaju sta prenose. A sto se same vijesti tice, cista spekulacija i pokusaj nekog novinara da sabere 2 i 2. Nadam se iskreno da Roman ne razmislja u ovom pravcu. Conte je trenutno najbolji manager za Chelsea, trebaju ga podrzati, dovesti mu kvalitetna pojacanja i pustiti covjeka nek radi svoj posao. Prijavi
15. decembar 2017.8 god. comment_277170 Ancelotti je jedino rijesenje koje se namece nakon odlaska Contea ja sam svakako za Don Carla Prijavi
15. decembar 2017.8 god. comment_277173 Nije se proslavio u Bayernu. Možda je i njemu vreme za penziju. Prijavi
15. decembar 2017.8 god. comment_277175 Volio bih da Conte sto duze ostane tu, ali ako bas mora/zeli ici, onda nam sasvim sigurno treba kvalitetan trener da nastavi. Anceloti je jedan od najboljih. S tim, da bih zahtjevao (da se ista pitam) da Lamps bude pomocnik, da uci zanat i da ga poslije naslijedi. Prijavi
16. decembar 2017.8 god. comment_277176 Vratiti Ancelottija bi bilo slicno potezu koji povlače kikiriki klubovi poput WBA, Newcastlea, Palacea, kada imaju Pardewa, pa ga smene Pulisom, pa onda dođe Allardyce,pa Moyes/Hughes i onda se rotiraju svake druge sezone. Teško da mogu da nađu gore rešenje od Carla. Prijavi
16. decembar 2017.8 god. comment_277177 I ja ne bih volio Ancelotija. Ovoj ekipi treba trener skroz drugacije filozofije koji ce napraviti neke revolucionarne stvari, neko novi sa novim metodama i drugacijim pogledom na stil kojim ce ova ekipa igrati. Prijavi
16. decembar 2017.8 god. comment_277183 I ja ne bih volio Ancelotija. Ovoj ekipi treba trener skroz drugacije filozofije koji ce napraviti neke revolucionarne stvari, neko novi sa novim metodama i drugacijim pogledom na stil kojim ce ova ekipa igrati. Stil je sasvim uredu, nema potrebe da se mijenja. Vidim na sta aludiras, ali ne vjerujem da cete to docekati u CFC. Ko zeli nek gleda City, Barcu ili koga vec. Klubu je vise potrebna odredjena struktura u upravljackom smislu, da se napravi vizija i postave neki nasi bivsi igraci na odgovorne pozicije, kao i u strucni stab, te akademiju. Vrijeme je polako da se ti ljudi vracaju u Chelsea. Sto se managera tice, od Contea boljeg nema trenutno za nas klub. Ovi sto zele Carla, to je cista nostalgija na sezonu 09/10 a nikako realno gledanje situacije. Prijavi
16. decembar 2017.8 god. comment_277185 Potrebna su oba, zapravo su stvari koje ste spomenuli nisu nepovezane. Trenutno, način na koji klub funkcioniše deluje, kako bi kolege sa ostrva rekli, half-arsed. Prijavi
16. decembar 2017.8 god. comment_277190 Kakav Ancelotti. Njegove metode su kao i Murinjove zastarjele. Covjek se nije snasao u mrtvoj Bundesligi a da ga mi sada dovedemo kada je konkurencija u Engleskoj veca nego ikada. Conte je odlican trener, to je dokazao prosle sezone. Ja sam za nova pojacanja a ne za smjenu trenera. Pa dokle ce se u Chelseau za sve kriviti treneri. Prijavi
1. januar 2018.8 god. comment_277553 Opet se piskara po britanskim medijima da je Conte nezadovoljan radom naše Uprave i kupovnim potezima. Navodno je jako nesretan što nismo doveli Vandika tj. što je to učinio Liverpool. Prijavi
3. januar 2018.8 god. comment_277585 Komentarišući spekulacije o dolasku Artura Vidala iz Bajerna i Aleksisa Sančesa iz Arsenala, menadžer Čelsija Antonio Konte kaže da njegova reč nije poslednja kada je reč o transferima. “Moramo da ostanemo mirni. Ne volim da govorim o igračima drugih timova, ali spomenuli ste dva velika, jaka igrača koji su među najboljima na svetu na svojim pozicijama – to važi i za Vidala i za Sančesa“, rekao je italijanski stručnjak. Čelsi u sredu od 20.45 gostuje Arsenalu, a Sančesu ugovor sa Tobdžijama ističe na leto. “U situacijama kada dajem svoje mišljenje klubu, pokušavam da objasnim koje pozicije u timu možemo da poboljšamo. Takođe, objašnjavam gde nam je rotacija nepotpuna. Ukoliko me pitaju za neka imena, pokušavam da ih ponudim, ali klub na kraju odlučuje o konkretnim igračima, ulaganjima, o tome koji je najbolji igrač za ekipu“, dodao je Konte. Preneo SK. Prijavi
4. januar 2018.8 god. comment_277661 Kralju ne zasluzujes ti ovo.. Volimo te AntonioSent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
4. januar 2018.8 god. comment_277677 Meni je najjace sta ga prozivaju zbog defanzivne taktike i ko zna cega Conte je daleko najjaci trener kojeg smo imali i steta bi bilo da ga odjebu Prijavi
4. januar 2018.8 god. comment_277683 https://twitter.com/Chelsea_HQ/status/948932400259784704 Znam, znam, Skaj Italija.... Al brate malo da razbijemo monotoniju :D Prijavi
4. januar 2018.8 god. comment_277684 ih jarane kad bi konte otisao u psg, a tamo strašna ekipa, i još će dovoditi koga hoće Prijavi
4. januar 2018.8 god. comment_277690 Nece u Bayern, oni ce se vratiti domacim trenerima kojih je sve vise dobrih trenera. Prijavi
5. januar 2018.8 god. comment_277731 Nece Bayern ponovo Italijana oni spremaju teren za Loewa. Ja da sam Conte otišao bi na ljeto sigurno. Prijavi
5. januar 2018.8 god. comment_277757 izgleda da je oduvao Murinja nešto danas na konferenciji :D :D puko mu film više od prozivanja Prijavi
5. januar 2018.8 god. comment_277764 rekao mu da je senilan ili ti ga da ima demenciju :D a i wengeru je rekao da pogleda opet mec i vidjet ce koliko je on sretan. Prijavi
6. januar 2018.8 god. comment_277776 izgleda da je oduvao Murinja nešto danas na konferenciji :D :D puko mu film više od prozivanja Zavukao mu ga je Mou za namještanje i guljenje suspenzije godinu dana........ Ovo se zove touchdown, toliko go je osramotio da niše neće pisnuti na presici protiv njega :D. Talijanski mafijaški kepec, bravo Mou :D Prijavi
6. januar 2018.8 god. comment_277778 Mourinho i ne zna drugacije nego ispod pojasa prozivati. Samo jebi Antonio senilnog starca. Semplice ma constile amigo mio.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.