7. februar 2018.8 god. comment_279256 Izvor informacija - Metro, Daily Mail i Express. :hail: Jfc, skapirali smo, sve lose sto se desilo u prethodnih godinu i po i sve sto ce se lose desiti se sa Emenala prebacuje na Contea. Prijavi
7. februar 2018.8 god. comment_279257 Ko god je doveo Drinkwatera, treba da dobije nogu. Za Bakayoka se mislilo da ce biti dobar ali eto covjek razocara i postade nevidjeni flop.Sent from my SM-G935F using Tapatalk Prijavi
7. februar 2018.8 god. comment_279258 Igi pobi mi jedan argument i priznaću da sam pogrešio ali sa dokazom bilo kakvim. Daily je Costin intervju u njegovom domu?! I to ti nije dosta? To što ti i mrtav ker radite je nepoštovanje sagovornika. Prevrtanje očima i pisanje da je sve gomila gluposti. Ja sam sa svima normalno kominicirao, ali nikoga nisam omalovažavao što vi volite da radite. Prijavi
7. februar 2018.8 god. comment_279259 Ne kažem da je gomila gluposti nego da previše tupite, odnosno da puno pišete, a malo kažete. Jasni su stavovi i nema potrebe da se ponavlja i vodi rasprava koja ne vodi nigdje. Prijavi
7. februar 2018.8 god. comment_279260 Nije ga Uprava javno podrzala, jedino su to uradili sa Mourinhom kad je na sluzbenoj stranici objavljen onaj famozni clanak o podrsci. grena ti pises kao da je lose sto je Conte zahtjevan i sto ne da nikome pardona. Pa takav i treba sef da bude, pogotovo za ove primadone koje se navodno zale na intenzitet i kolicinu treninga. Placeni milione ali im tesko trenirati. Rado bi sad mijenjali trenera, da im dodje did Guus ili mekani Carlo pa da rade sta hoce i zajebavaju se. A dajmo covjeku malo vremena da se navikne na tezak raspored, pokazao je da zna i da moze napraviti dobar tim. Dosta patimo ponovo i zbog toga sto pola ekipe nije proslo pripreme pa se desavaju te povrede. hamco Prvo Uprava treba da prestane komunicirati sa svojim uposlenikom, tj. glavnim trenerom putem posrednika Kudicinija. Drugo, treba da sjednu skupa s Konteom i uvjere ga da ima njihovu podrsku na neograniceno, tj. ne smije se dozvoliti da igraci znaju da ce Conte otici na ljeto kako god pa onda igraju preko kurca. To je podrska, jebes ti sta oni objave ili sta Sky pise. Mora mu se ukazati na greske fino i objasniti da nema predaje, jer ima jos puno toga na ulogu do kraja sezone. Isto tako s igracima se mora odrzati sastanak. A ne ovo sto oni igraju gluhe telefone pa onda sve curi u javnost i ide preko novinara, pa se citav svijet smije. A ja sam za to, ako ga misle otjerati svakako na ljeto onda je bolje da to odmah urade. Nema se sta cekati ako je tako. Sry ali svi znaju da je conte dead man walking, bilo to na ljeto ili prije, i ne kuzim vas ne ostaje svakako iducu sezonu, naravno da je bolje dati otkaz odmah Prijavi
7. februar 2018.8 god. comment_279263 [quote name="skaro" post="279260" timestamp="1518015375"] Sry ali svi znaju da je conte dead man walking, bilo to na ljeto ili prije, i ne kuzim vas ne ostaje svakako iducu sezonu, naravno da je bolje dati otkaz odmah[/quote]Ako je tako onda ne znam ni zasto je ostavljen ovu sezonu. Nisu valjda ocekivali da ponovi ono sto smo napravili prosle godine. Trebali su ga na ljeto otpustiti. Inace Rob Beasley: Just heard from a mate close to #CFC that Marina offered to resign but RA refused to entertain the idea. What a soap opera!!! Sad jel istina nije li.. Prijavi
7. februar 2018.8 god. comment_279266 Igi pobi mi jedan argument i priznaću da sam pogrešio ali sa dokazom bilo kakvim. Daily je Costin intervju u njegovom domu?! I to ti nije dosta? To što ti i mrtav ker radite je nepoštovanje sagovornika. Prevrtanje očima i pisanje da je sve gomila gluposti. Daily Mail, tabloid koji je pre toga uvek tražio način da šukne Costi i klubu, čim su počele one kontroverze, odjednom su se "sažalili" na Costu. Takođe, siguran sam da je čovek koji je imao volju da igra po samo pola sezone pre nego što mu prdne da mu se ipak ide u Madrid. A sam članak: Mere moments have passed since Sam Vokes headed Burnley into a 3-0 first half lead at Chelsea when there is a knock on the door at Diego Costa's family home in north-eastern Brazil. Sportsmail has arrived unannounced and uninvited but, standing on the doorstep of his childhood home, Chelsea outcast Costa puffs out his cheeks and shakes his head. Kakav tajming, nenajavljen je stigao tačno u trenutku kad su ovi dali treći gol. LUL Inače, nemoj ono da shvatiš kao omalovažavanje ili lični napad, Prijavi
7. februar 2018.8 god. comment_279267 Igi ne shvatam nikada kao lični napad ili omalovazavanje kada se normalno argumentima pise. Prihvatam tudje mišljenje, svi imamo različito. Moguće je i to što pises. Ja sam se osvrnuo na ono što sa ja našao. Medjutim nije poenta ni Costa... Problem je po meni Conteov ego, oni članci su primeri samo da nije svetac i da niko ne treba da ima bezrezervnu podršku. Bas kao sto je Wisey napisao ovo ce biti samo takva sapunica.. Gora od Kasandre. Takodje se slažem sa skarom. On je bivši sigurno na leto ako ne i pre...Mislim da jedino sto Romana sprečava da mu da otkaz je to sto ce mu morati dati 15 miliona.. Prijavi
7. februar 2018.8 god. comment_279268 [quote name="grena" post="279267" timestamp="1518027931"] Takodje se slažem sa skarom. On je bivši sigurno na leto ako ne i pre...Mislim da jedino sto Romana sprečava da mu da otkaz je to sto ce mu morati dati 15 miliona..[/quote] Jah, i taj potez je cudan. Imao covjek ugovor na 3 godine i oni mu ostave istu duzinu, samo podebljaju platu. Nidje veze, mogli su mu onu platu ostaviti pa sad ne bi morali cekati s otkazom radi odstete. Kakva je to podrska kad citav svijet zna da leti na ljeto? Covjek doveo svoju porodicu u London, kcerku prebacio tu u skolu. Mislim, govorim iz perspektive Contea da je on sigurno bio spreman na duzi projekt. A vidi alternative Luis Enrike jebo te tito, pa bolji rahmetli Dermot Drummy od njeg. Prijavi
7. februar 2018.8 god. comment_279269 Verovatno su hteli da ga nagrade za osvajanje PL.. Niko to realno nije očekivao, pa su hteli da mu daju podsticaj za dalji rad. Ko je mislio da može da krene sve naopako posle prošle sezone. Što se tiče smene.. na ovo sam naleteo malopre u domaćim medijima, ali mrzilo me da tražim original.. pa koliko je istina. Zanimljiva vest stigla je ovog popodneva iz Engleske - Roman Abramovič želi Maurisija Sarija na klupi Čelsija! Ovu vest je potvrdio agent Đanfranka Zole, Fulvio Maruko koji takođe dodaje da bi u tom slučaju legenda Čelsija preuzeo direktorsku ulogu. "Čelsi je jedan od klubova koji želi Sarija. U tom slučaju bi i Zola dobio ulogu sportskog direktora, koja nije nimalo laka u Engleskoj. Sari je trener koji je ostvarenje sna za Romana Abramoviča", rekao je Maruko. Sve će biti neizvesno.. mi drugačije ne znamo.. Prijavi
7. februar 2018.8 god. comment_279270 Sarri radi odličan posao s Napoliem i garantirao bi ofenzivnu i atraktivanu igru. S druge strane ima već 59 godina i nikad se nije maknuo iz Italije. A i njemu se može prigovoriti, kao i Conteu, da mu uprava radi sve za njega, jer Napoli stvarno ima odličnog predsjednika kada su transferi u pitanju. Prijavi
8. februar 2018.8 god. comment_279276 Posebno zanimljiv odgovor Talijan je dao na pitanje u vezi trenera Chelseja Antonija Contea kojeg je Chiellini opisao kao policijskog narednika."Conte je kao policijski narednik. U Juventusu smo proveli tri godine i u reprezentaciji Italije dvije, a u tom periodu imali smo posebnu atmosferu. Kada završiš trening, nisi umoran. Mrtav si! Preživljavaš samo zato što vjeruješ u svoj cilj, a njegova strast je klasična talijanska koja je kod njega posebno izražena. Ona ga prati svaki dan i na svakom treningu", istakao je ChielliniSent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
8. februar 2018.8 god. comment_279277 Moguće da je to problem, a da princezama koje dobijaju milione bude teško jer moraju da rade nešto u životu. Prijavi
8. februar 2018.8 god. comment_279278 Moguće da je to problem, a da princezama koje dobijaju milione bude teško jer moraju da rade nešto u životu. jebiga stari, igrači su duže tu od contea, samim tim imaju puno pravo kako će igrati. sjećam se jedne izjave mikela, ne mogu da se sjetim koji je trener bio u pitanju, scolari, ancelotti, boas, uglavnom, lik govorio kako mu se ne svidjaj valjda taj trener jer nikad nije siguran hoce li igrati neku narednu utakmicu. Prijavi
8. februar 2018.8 god. comment_279280 Neki vole takve metode, neki ne. Chiellini i Pirlo vole. To je stara garda, sa novijom ne ide tako. Ili se prilagiš ili ne. Pitanje je samo da li su takvi treninzi uzroci povreda igrača, većina ima istu povredu? I zanima me jedna stvar, priča o Conteu je da ne prašta loše partije. Kako Bakayoko igra standardno kada nije povezao 2 dobre od kako je došao. Ustvari ima možda dve solidne. Prijavi
8. februar 2018.8 god. comment_279286 http://www.telegraph.co.uk/football/2018/02/07/luis-enrique-favourite-replace-antonio-conte-though-chelsea/ Eto doci ce Enrike umjesto Contea. Prijavi
8. februar 2018.8 god. comment_279288 Samo da dodje vise neko ko ce igrati napadački fudbal protiv svih, a ne bunkerisati protiv svake veće ekipe. Dokazao se on sa Barsom koliko se secam. Osvojio 9 od 13 trofeja ( ako se ne varam) uz tripletu (Liga, LŠ i kup). Barselona npr dovede Valverdea iz Atletiko Bilbaoa... Pa su možda jaci nego ikad.. Ko bi rekao. Tako da to sto potcenjujemo Enrikea, nista ne znaci isto smo radili i sa Gvardiolom, pa se ovaj popisao po PL skoro. Real dovede Zidana bez skoro ikakvog iskustva, ovaj odbrani LŠ.. Potrebna nam je drugačija filozofija igre.. A i trener koji ce se resiti ovih panjeva sto su se nagomilali. Nadam se ako dodje novi trener da ce praktikovati drugačiji stil fudbala... Posto ovo sto igramo zadnjih 7,8 godina je mučno gledati (naravno uz poneke bljeskove i dobre partije). Prijavi
8. februar 2018.8 god. comment_279289 Lako Zidanu i Enrikeu doć i osvojit sve živo s ekipama kakve imaju Barca i Real. I Enrikea i Zidan su osvojili a ni sami ne znaju kako... A i zanima me kako će Enrike igrat tika-taka s Bakayokom i Drinkwaterom... Prijavi
8. februar 2018.8 god. comment_279290 Enrike o stilu fudbala. https://www.fourfourtwo.com/performance/tactics/luis-enrique-how-play-pressing-game Neki delovi koji mi se svidjaju Give the opposition 90 minutes of hell with relentless pressure. A great trainer must convince his players to believe in his vision and make sure they do. If a player only does it because the trainer says so, that’s not good enough! The players must believe. It’s a mistake when teams are winning 1-0 and change the way they play. If you’re winning 1-0, you want to make it 2-0. Why play safe?†Pitanje je koliko od ovog može biti odradjeno sa našim panjevima... Ali mislim da svi želimo ovo konačno da vidimo. I da nam je dosta vise igre 1:0 i zatvaranja utakmica.. vise od polovine defanzivaca na terenu i sličnih stvari. To jeste, ali treba i znati držati sve silne zvezde pod svojom kontrolom. Nemojmo vise o potceni.. Real, Barsa.. Izlizana prica odavno. Evo vam Pepa i Cityja.. svi smo mislili da neće uspeti nista.. Pogledajmo danas. Prijavi
8. februar 2018.8 god. comment_279291 Ne ulazim u ovo sto grena pise o Enrikeu i tome koliko je on dobar trener. Samo cu se nadovezati na jos jednu Cruyff-ovu izjavu koja odlicno oslikava stil fudbala koji je preferirao: Footballers want the ball, not to chase after it. Footballers will give you their best when you give them what they became footballers for; the ball. No one plays in the playground to defend or to cover. You become a footballer because you love the ball, not to chase it. Even the clumsiest child wants the ball. Its something that’s engrained in you, but later many coaches transform you into what you’re not and what you don’t like. Prijavi
8. februar 2018.8 god. comment_279292 Enrike nije u Barseloni ni igrao tiki taku, eto koliko su ljudi upuceni. :D Prijavi
8. februar 2018.8 god. comment_279293 Kao prvo ja sam se odmah ogradio od Enrikea, kao drugo samo sam se nadovezao na temu koja se tice stila igre. Tika taka? Uopšte nije ono što sam htio reci. Uvijek bih prije izabrao Kloppov stil nego Guardiolin. Prijavi
8. februar 2018.8 god. comment_279295 Tanak mi je trener taj Enrique, znamo svi kakav je posao radio sa Romom.Kasnije je trenirao Celtu da bi presao u Barcu ( i Vlado Jagodic bi s onom Barcom uzeo barem 2/3 trofeja sto je i ovaj uzeo).Istina igra napadacki nogomet ali to ne mora nista da znaci, imam osjecaj da je Chelseau, nasim igracima, svima oko kluba u DNK-a odbrana i disciplina, tesko ce to iskorjeniti. Ja prvi mnogo cijenim tu igru, nije fudbal samo tika-taka, presing i ostalo, umjetnost je i braniti se. Prijavi
8. februar 2018.8 god. comment_279296 A koji vam je kurac, pričate o novim trenerima i kakvi su. Ko da je to problem Problem je što se kod nas treneri zadrže dvije sezone i onda otkaz. Trener mora imati vremena najmanje dvije tri sezone da napravi ekipu prema svome stilu ili sta vec zeli uraditi od ekipe. Da bi imao uspjeh moras imati nekada i padove, valjda je to logično, a kod nas jebote udje se u losu seriju i odmah otkaz, trener vakav trener nakav. Došo Konte ne zna engleskog i osvoji fraer englesku ligu, a mogao je i fa cup, vamo sa druge strane guardiola čitavo ljeto učio engleski pravi se neki hahar ima ekipu kojoj bi i real pozavidio, i ništa ne osvoji, i dobije punu podršku uprave, imali ljudi strpljenja i dali mu drugu šansu. pa jebote taj guardiola je pričao i o povlačenjem iz fudbala prošle sezone, lester i everton mu utrpavali 3-4 gola što wajzara reče. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.