15. mart 2016.10 god. comment_253840 Vrijeme je da i on dobije svoju temu. Predsjednik italijanskog nogometnog saveza potvrdio je jutros da Conte napuÅ¡ta klupu Italije nakon Eura 2016, i sada je svima jasno da Äekamo samo službenu potvrdu da je preuzeo Chelsea. Prijavi
15. mart 2016.10 god. comment_253841 dobro doÅ¡ao, mislim da smo napravili dobar izbor. Poslije Carla i Robija joÅ¡ jedan Italijan, oba su bili odliÄni i bilo bi puno bolje da su ostali.. Tako da nam ostaje da se nadamo da će Conte dobiti dovoljno novca da rekonstuiÅ¡e ekipe, te daće Roman imati strpljenja sa njim. Prijavi
15. mart 2016.10 god. comment_253842 ReLo koliko se sećam ti si bio protiv ovakvih tema, bez zvaniÄne potvrde. Al evo da i ja nesto pohvalim, da ne bude da sam veciti kriticar. Po prvi put se razmislja o onome sto nam je ocajnicki potrebno - zameni za Fabregasa. To sto ne verujem da je Pjanic dovoljno dobar, to je druga stvar :D Prijavi
15. mart 2016.10 god. Autor comment_253844 Ovo je toliko izvjesno da se već može smatrati da je zvaniÄno. PojaÄanja mi se sviÄ‘aju - Naingolan, Pjanić, Bonucci, Cavani... ÄŒak se i Pogba spominje. Sve po mom ukusu. Ali za ova 4 pojaÄanja će trebati barem 150 miliona funti, Å¡to znaÄi da će se morati nekako namaknuti te pare, nadam se ne prodajom Hazarda. Da smo od Kineza uzeli 70 miliona za Oscara sad bi mogli razne kombinacije pravit... Valjda se Kinezi opet na ljeto vrate s ponudom. Kontam ko bi se joÅ¡ mogao prodati, ali koga god skontam ne možemo uzet viÅ¡e od 20 miliona po igraÄu (Pedro, Fabregas, Matić, Mikel)... Mogo bi se Costa utopit za fine pare, Traore promovisat, mislim da će Conte imati planove i za Pata ako ga zdravlje bude služilo. Biće ovo, uglavnom, jako zanimljivo ljeto kojem se radujem... Neka veća rekonstrukcija na fazon ljeta 2014. Prijavi
15. mart 2016.10 god. comment_253846 ja sam mislio prvi temu otvoriti, ali kad sve bude zvaniÄno, relo prekrÅ¡io si staro pravilo od nastanka foruma. Prijavi
15. mart 2016.10 god. comment_253848 OK dolazi Conte, novi trener i sve je to divno ali zasto prodavati igraÄe koji imaju kvalitet i koji su to pokazali. ZnaÄi treba prodati Costu koji je naÅ¡ najbolji strelac u ove dvije sezone koje je u klubu, jbt kao da mi pogaÄ‘amo sa kupovinom napadaÄa svake sezone a ne svakih 5-7 godina, stvarno ne vidim logiku. Pa onda kao prodati i Fabregasa koji je klasa, moze da priÄa ko sta hoce ali Äovjek je veliko ime u svijetu fudbala i Äim je i u osrednjoj formi ekipa izgleda puno bolje na terenu, to je pokazao i u prvoj sezoni. Matića takoÄ‘e kao treba isto prodati, priÄamo ako se ne varam o Matiću koji je takoÄ‘e u milion situacija pokazao Å¡ta i koliko znaÄi. Nadam se da će i Hazard ostati, kakav god da je karakterom i koliko god je flegma on je klasa za sebe, takav igraÄ ne dolazi svaki dan u klub. Nakon sezone u kojoj nista nije islo kako treba od samog poÄetka i sezone koja nam se oÄigledno morala desiti i kroz koju smo morali proći jer lutanje velikana je postalo in u Premiershipu, ne treba se sada odricati igraÄa koji su nam samo prije godinu dana donijeli titulu prvaka, znaÄi ne vidim smisao zasto prodavati kljuÄne igraÄe iz te ekipe. Treba samo pametno nadograditi ekipu, ja mislim da mi nismo ekipa koja nema kvalitetnu kiÄmu ekipe tj. neku okosnicu oko koje se moze graditi ekipa, Courtois, Zouma, Azpilicueta, Matić, Fabregas, Hazard, Costa to su igraÄi oko kojih se moze graditi ta nova ekipa pod vodstvom Contea, ima tu joÅ¡ nekih igraÄa koji mogu biti solidan oslonac, uz ove mlade snage i nekoliko pojaÄaja mislim da bi trebali biti ok sljedece sezone.. Prijavi
15. mart 2016.10 god. comment_253849 Slazem se s Kingom, ali treba dobro razmisliti o veznom redu i s kim ce taj velikan Fabregas da igra... Nisam posebno odusevljen s ova dva potencijalna pojacanja. Nit me Pjanic* odusevio igrama, a nikad nisam bio ljubitelj Cavanija i mislim da je Costa bolji igrac... *greska Radja je vec nesto sto ce nam valjat. Zvijer u defanzivi. Bonuci odlicna zamjena za Terrya. Ovo bi mogli bit top transferi... Radja+Matic od prosle sezone, to bi bio silan vezni red. Jos tu i RLC da se kali..fina jedna prica bi bila i uz to sve Cesc moze da igra svoju igru Prijavi
15. mart 2016.10 god. comment_253854 Slažem se, gotovo u potpunosti. Ali, ostanak Azara i Koste po svaku cenu, to nikako. Pred ÄŒelsijen je možda i najvažnija sezona u Romanovoj eri, i svi igraÄi treba da budu maksimalno fokusirani na klub, igru i saigraÄe. Ako oni to ne mogu ili ne žele, Å¡iroko im polje obojici. Isto važi i za sve ostale. Prijavi
15. mart 2016.10 god. comment_253855 Naravno, ja sam uvijek bio za to da onaj ko jasno i glasno kaze da želi da ide treba biti na transfer listi bez obzira na ime, ali sam protiv rasprodaje bitnih igraÄa Äisto da bi mogli reći da radimo nesto radikalno nakon loÅ¡e sezone, radikalne promjene mogu doći i bez toga.. Prijavi
15. mart 2016.10 god. comment_253856 King objasnio.Verovatno ce za pocetak prvi na listi za prodaju biti igraci koji su beskorisni i ne mogu da igraju u Celsiju(Oskar, Mikel..) a igraci koji su pokazali visok kvalitet a sad igraju lose ce ici samo ako se velike pare dobiju za njih.Sent from my SM-G920F using Tapatalk Prijavi
15. mart 2016.10 god. comment_253858 Ipak, najviÅ¡e zavisi od tate. Da li je on spreman da po ko zna koji put razbije banku zbog ÄŒelsija, ili je Ävrsto odluÄan da sprovede u delo novi stadion i FFP. Mogu reći da se slažem sa Kapelom, ako Roman bude dao tih 100+ miliona, a Konte ne isporuÄi rezultat... Već ove sezone će klub prihodovati bar 50 miliona manje u odnosu na proÅ¡lu. Zbog ne igranja LÅ priliv novca će biti znaÄajno manji i sledeće godine. Mnogo viÅ¡e je pogreÅ¡nih poteza za povući u narednih par meseci... Nadam se da će u klubu imati rezona da pronaÄ‘u one prave. Prijavi
15. mart 2016.10 god. Autor comment_253862 Od naredne sezone stupa na snagu novi ugovor o TV pravima, tako da će se od toga u kasu sliti znaÄajne koliÄine novca, osim toga mora se prodati nekoliko igraÄa da bi se doveli novi i sve će sjesti na svoje mjesto. Ipak, ne platiti ni jednog igraÄa viÅ¡e od 40 miliona funti jer realno svi ovi Å¡to se povezuju s nama, osim Pogbe, ne vrijede ni 30 a kamo li 40. Prijavi
15. mart 2016.10 god. comment_253865 dobro doÅ¡ao, mislim da smo napravili dobar izbor. Poslije Carla i Robija joÅ¡ jedan Italijan, oba su bili odliÄni i bilo bi puno bolje da su ostali.. A Ranieri? Prijavi
15. mart 2016.10 god. comment_253868 Prodaja igraÄa da bi se doveli novi na njihova mesta možda doprinese povećanju kvaliteta, ako ubodu transfere, ali isto tako smanjuje Å¡irinu u ekipi. ÄŒelsi proÅ¡lih par sezona gura sa 13, 14 igraÄa, ljudi nisu roboti. Jedino ako su u klubu odluÄili da naprave kvalitetan prvi sastav, a da mladi dobijaju Å¡ansu tako Å¡to će držati klupu i biti prvi izbor u rotaciji. Prijavi
15. mart 2016.10 god. comment_253901 Ako ne budemo igrali ni Ligu Evrope slede'e sezone, neće nam ni trebati neka široka klupa. Prijavi
15. mart 2016.10 god. Autor comment_253902 A ako budemo, nek je igraju ovi momci što su se danas plasirali u polufinale juniorske LP. Prijavi
15. mart 2016.10 god. comment_253903 Hehe, baÅ¡ bi bilo baza da sad on ne bude trener a već se tema otvorila :) Å to se tiÄe Contea, ja sam zasad rezerviran, Äekam da krene radit da donesm neki sud o njemu. Å to se tiÄe kupovina, svakako su nam potrebna neka pojaÄanja, ali ne treba nam ni totalna rasprodaja ima tu materijala smo je potreban trener koji će znat postavit igru ako Conte to ne bude sposoban napravit Ä‘abe mu da dovede i Messia i Ronalda... Već ove sezone će klub prihodovati bar 50 miliona manje u odnosu na proÅ¡lu. Zbog ne igranja LÅ priliv novca će biti znaÄajno manji i sledeće godine. Mnogo viÅ¡e je pogreÅ¡nih poteza za povući u narednih par meseci... Nadam se da će u klubu imati rezona da pronaÄ‘u one prave. Zbog većih ugovora od TV prava a i ugovora s Yokohamom bi ne bi trebali imat niÅ¡ta manje para nego proÅ¡lih godina, Äak i viÅ¡e... Prijavi
15. mart 2016.10 god. comment_253910 A Ranieri? Ocigledno se ne sjecas kolika je kita bio Ranieri od trenera. Ubjedljivo najgori trener kojeg smo imali. Prijavi
15. mart 2016.10 god. comment_253914 Ocigledno se ne sjecas kolika je kita bio Ranieri od trenera. Ubjedljivo najgori trener kojeg smo imali.Ocigledno ti nisi citao post prethodnika i moj post. Nije bilo u pitanju sta je ko osvojio nego samo da je on treci talijan na klupi posle Ancelotia i Dimatea. Beavo zemo zaboraviio SamConte ce biti 5 talijan na klupi 1.Viali 2.Ranieri 3.Anceloti 4.Dimateo 5.Conte? Prijavi
15. mart 2016.10 god. comment_253929 6. Zola, los je trener, bolje neka druga legenda kluba ali Zolu sam stavio jer je Italijan pa da nastavim nizMada kako klub posluje pre ce biti Mancini :DSent from my SM-G920F using Tapatalk Prijavi
15. mart 2016.10 god. comment_253941 Pravi covek za Celzi zbog svog karaktera i pravi covek da napravi remont Celzija. Dobrodosao! Prijavi
16. mart 2016.10 god. comment_253953 trenutno sudeći po ovome pdf-u imamo dva trenera kekekSad ce doci Cae i reci i vi u Sarajevu imate 2 direktora kluba, Ibrakovica i Selimovica. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.