31. oktobar 2017.8 god. comment_276050 Posljednji put kad se desila jedna ovakva partija bilo je protiv Arsenala na Emiratesu. Svi znamo šta je poslije toga bilo. Vrijeme je za neke nove rezove, ali postavlja se pitanje ima li znanja za još jedan sličan magični trik iz šešira ? Majstore, nastaviš li ovako ne piše ti se dobro. Prijavi
31. oktobar 2017.8 god. comment_276051 Po meni je ovo cak gore i od onog poraza od Arsenala. Vjerovali ili ne, moze gore i od tog sto su nam veceras prezentirali. Conte potpuno pogubljen, stalno miksa u odbrani, ne razumije koji su mu najveci problemi u ekipi. Fabregas i Alonso su katastrofalni i nije im mjesto nikako na terenu, mozda eventualno s klupe ali i to je pod upitnikom. Veceras pogotovo mu zamjeram sto je ponovo onaj neuspjeli, tj. katastrofalni i propali eksperiment s Azpilicuetom na wing-backu. Od tog silnog tumbanja cak je i takav igrac kao sto je Dave postao nesiguran i poceo grijesiti nazad. Defnitivno nece dugo izdrzati nastavi li ovako. S druge strane, limitiranost odredjenih igraca nije njegova krivica. Da ne pricam o stavu s kojim su izisli na drugo poluvrijeme, nevjerovatna kurcobolja i bez imalo srcanosti u igri. Brukanje kluba na najvecem mogucem nivou. Kad te ovako ponizi protivnik, na kraju se igraju s loptom i ide "ole, ole" sa tribina onda je vrijeme da se crvena svjetla pale. Vidjecemo sta ce se desiti u blizoj buducnosti. Prijavi
31. oktobar 2017.8 god. Autor comment_276053 Lagano i mene kurcobolja hvata, nek nas United naguzi 5-0 neću se počešat po guzici. Prijavi
31. oktobar 2017.8 god. comment_276055 Hvalio se da je trener koji je spreman napraviti velike promjene.Prošle sezone je promijenio u 3-4-3,ali realno sve i da su rezultati bili dobri mislim da bi prije ili kasnije promijenio u formaciju sa 3 centralna beka jer je navikao na to. Prijavi
31. oktobar 2017.8 god. comment_276056 Jedino sta moze sad kad je kante tu promijenit u 3-5-2 ili u 4-2-4 stim da kante i dd budu u sredini Cesc i bakayoko su katastrofalni Prvi je spor lose dodaje sve se vrti oko njega drugi nzna u duel uc nmze dodat prvom do sebe Prijavi
31. oktobar 2017.8 god. comment_276058 Zamisli da se nadaš otkazu Contea i priželjkuješ Ancelottija. Zamisli taj mentalni sklop. Rezultati su realni. Prijavi
31. oktobar 2017.8 god. comment_276060 Ja stvarno očekujem ancelottija, ili bilo koga koji ima muda igrati pressing ili napadacki nogomet, pogotovo u jačim tekmama. Svejedno je tko bi to bio, dosta mi je gledanja zonske obrane i stajanja u dvostrukom bloku 70% utakmice, bez presinga, bez iceg Prijavi
31. oktobar 2017.8 god. comment_276061 Ancelotti i pressing X_X Sa ovakvom ekipom ozbiljne ekipe mogu samo da nas nakantaju, bez obzira na formaciju, taktiku. U ligi su u top 4 trenutno, i to je maksimum što treba očekivati kad se raspadneš čim ti fali jedan igrač na sredini. I sledećem treneru će se isto ovako priželjkivati otkaz kad se vidi da nije čarobnjak i da ne može od Alonsa da napravi Roberta Carlosa, Nestu od Cahilla, Cafua od Mosesa, Lamparda od Fabregasa... . Prijavi
31. oktobar 2017.8 god. comment_276062 Jel ovdje Conte kriv? https://video.twimg.com/ext_tw_video/925471377079066627/pu/vid/720x720/rZlkQiEBqBmiyrD1.mp4 Prijavi
1. novembar 2017.8 god. comment_276066 Jel ovdje Conte kriv? https://video.twimg.com/ext_tw_video/925471377079066627/pu/vid/720x720/rZlkQiEBqBmiyrD1.mp4 otprilike, Dzeko nam je mogao uvaliti ovde ko onda protiv Belegije, samo da mu je bila sansa na desnu nogu. Prijavi
1. novembar 2017.8 god. comment_276069 Ja se otkaza Conteu bojim najviše jer bi umjesto njega došao Ancelloti a to bi bio najgori potez ikad... Što se tiće krivice, ekipa je sranje, ali mogao bi i Conte puno toga bolje odraditi... Ali i dalje stojim pri tome da otkaz još nije rješenje. Prijavi
1. novembar 2017.8 god. comment_276072 Ne treba ni pomisljati na otkaz treneru u ovom trenutku. Jebo majku, pa citav svijet bi nam se smijao kad bi se to desilo, ispali bi veca plastika i od Citya i PSGa kombinovano. Trener je kriv isto toliko koliko i igraci. Sad je do njega. Nesto se drakonski mora promjeniti. Da li je to formacija, izbor igraca ili oboje, u ovom trenutku promjena neka mora biti. Slazem se sa skarom, dosta mi je vise zonskog branjenja protiv bilo koje iole jace ekipe. Mi dominiramo samo protiv buranija kao sto su Burnley, WBA i ostale anti tehnicki potkovane ekipe. Prijavi
1. novembar 2017.8 god. comment_276079 Svi koji su sad za Ancellotija nemaju ovdje sto traziti. Conte je napravio nešto što nebi nikom uspjelo prošle godine , i ako mi tog trenera ne gledamo kao projekt onda smo svi skupa u nekoj stvari. Napadački nogomet ? Koliko je sezona od zadnjih 15 Chelsea igrao napadački? Glavna karakteristika kluba je pod broj jedan defanziva, to je jednostavno filozofija kluba. Isto ko što Barca igra pas igru tako i mi igramo defenzivni , tranzicijski nogomet..tipični engleski. Ako vam se nesviđa , cityu uvijek fali navijača pa ajdete, eno igraju napadački. Mi smo malo puno poletili..Nakon savršene sezone u kojoj nam se poklopilo 9 od 10 stvari, od neigranja europe, pa sve do ozlijeda koje su svedene na minimum,mi nismo pojačali ekipu. Naša divna uprava je od te ekipe,koja i tad nije bila kalibar da igra na dva fronta, uspjela napravit još lošiju. Ja se divim Conteu što je to istrpio..da se njega pitalo sad bi imali Van dijka,Sandra i još par igrača. Neznam..nama trebaju 3 vrhunska igrača minimalno da bi ovaj sustav funkcionirao. Na zimu dat i mater i ćaću za Verratija pa kud puklo da puklo, možda izguramo do ljeta. Prijavi
1. novembar 2017.8 god. comment_276082 Ne bi imali ni Sandra ni Van Dajka jer nisu bili na prodaju. Niti je Verati na prodaju. Prijavi
1. novembar 2017.8 god. comment_276085 Po meni je ovo cak gore i od onog poraza od Arsenala. Vjerovali ili ne, moze gore i od tog sto su nam veceras prezentirali. Conte potpuno pogubljen, stalno miksa u odbrani, ne razumije koji su mu najveci problemi u ekipi. Fabregas i Alonso su katastrofalni i nije im mjesto nikako na terenu, mozda eventualno s klupe ali i to je pod upitnikom. Veceras pogotovo mu zamjeram sto je ponovo onaj neuspjeli, tj. katastrofalni i propali eksperiment s Azpilicuetom na wing-backu. Od tog silnog tumbanja cak je i takav igrac kao sto je Dave postao nesiguran i poceo grijesiti nazad. Defnitivno nece dugo izdrzati nastavi li ovako. S druge strane, limitiranost odredjenih igraca nije njegova krivica. Da ne pricam o stavu s kojim su izisli na drugo poluvrijeme, nevjerovatna kurcobolja i bez imalo srcanosti u igri. Brukanje kluba na najvecem mogucem nivou. Kad te ovako ponizi protivnik, na kraju se igraju s loptom i ide "ole, ole" sa tribina onda je vrijeme da se crvena svjetla pale. Vidjecemo sta ce se desiti u blizoj buducnosti. volio bih čuti kako bi ti riješio te probleme druže moj? (al bez doveđenja pojačanja) razumije on itekako..oo razumije :) Prijavi
1. novembar 2017.8 god. comment_276086 Ne bi imali ni Sandra ni Van Dajka jer nisu bili na prodaju. Niti je Verati na prodaju. Nije ni matić bio..kao ni 90 posto igrača koji pređu negdje..bokte ko da od jučer pratis nogomet, para imamo ,samo smo nesposobni U Celsiju vazi pravilo one in - one out. Znalo se je da dolazak Bakajoka znaci odlazak Matica, to uopste ne treba objašnjavati. Sto se Sandra tice pogledaj samo trziste levih bekova. Koliko god novca da su dobili za njega Juve ne bi mogao da angazuje cak ni pristojnu zamenu. Niti im je bio potreban novac. Niti je Sandro pokazao bilo kakav interes da izvrsi pritisak na klub i isposluje transfer. A Van Dajk... Pa bre iz Sautemptona su pretili da ce tuziti upravu Liverpula(ili su tuzili nebitno) jer pregovaraju sa igracem kojeg ne žele da prodaju. Cak i kad se pobunio i odbijao da trenira nisu hteli da popuste vec ga slali na tribine. Pa i da su pristali birao bi Liverpul pre nas. Pratim ja fudbal dovoljno dugo, ne brini nista. Prijavi
1. novembar 2017.8 god. comment_276087 Ne znam koga okriviti za ovakvu situaciju, trenera, upravu ili oboje? 1. Prodali Costu a doveli Moratu. Promasaj epskih razmjera iako tu ne zamjerim puno sto se Costa prodao jer je ispao cigan. Trebali su samo dovesti pravo pojacanje koji ce ga zamjeniti a ne ovu kopiju Torresa. Jos kao ima lik dobru tehniku i kontrolu lopte :o wtf 2. Prodali Matica a doveli Bakayoka 3. Ne dovesti desno krilo 4. Ne dovesti novog LWB 5. Dovodjenje polovnih stopera Smatram da je i Conte imao nerealna ocekivanja pri svojim zeljama te je doveo i pogresne alternative. Kako god, ove sezone smo igracki mnooogo slabiji nego prosle, te smo procitani i igramo na vise frontova. Sve kad saberes i oduzmes, dobijes ovo sto sad gledamo. Prijavi
1. novembar 2017.8 god. comment_276088 Napadački nogomet ? Koliko je sezona od zadnjih 15 Chelsea igrao napadački? Glavna karakteristika kluba je pod broj jedan defanziva, to je jednostavno filozofija kluba. Isto ko što Barca igra pas igru tako i mi igramo defenzivni , tranzicijski nogomet..tipični engleski. Ako vam se nesviđa , cityu uvijek fali navijača pa ajdete, eno igraju napadački. Ovo je jedna od najvećih samodegradirajućih budalaština koja se redovno provlači kroz Chelseajeve diskusije. To što se Chelsea branio pre 10 godina kod Bunkerinja, ne mora da znači da uvek mora da uvek ostane tako. Ovaj klub nema ni filozofiju ni plan ni viziju. Ovo "idite navijajte za City" je toliko izlizana floskula da ni u memeovima nije smešna. Prijavi
1. novembar 2017.8 god. comment_276108 Mi igramo defanzivni fudbal isključivo zbog toga što kad nam se u ekipi našlo nekoliko talenata u napadu na mjesto trenera dolazi lik kojem igrači moraju igrati u oba pravca inače to za njega nisu igrači.De Bruyne,Mata,Hazard i Lukaku u špicu kakav bi mi napad imali da gospodin Specijalni nije otjerao Lukakua,De Bruynea i Matu.Još jedan razlog zašto igramo defanzivno jeste zato što je lakše i jeftinije kupiti neku sirovinu u defanzivi nego igrača koji ima nešto u glavi i može da stvori priliku za napadača.I dok god se dovode alternative nema od nas kluba i Guardiola je bio go kurac prošle sezone jer je City bio pun polovnjaka. Prijavi
5. novembar 2017.8 god. comment_276215 Izgleda da su on i Mourinho zaratili opasno. Vidi se to od pozdrava na početku utakmice koji je Conte gledao da izbegne ali nije mogao, pa sve do toga na kraju kada nije hteo da mu pruži ruku, već je otišao da slavi pobedu sa igračima. Prijavi
6. novembar 2017.8 god. comment_276217 I ne treba, pored svih ovih problema koje ima, poslednje što mu treba je da dobije šugu ili neku infekciju, Murinjo izgleda kao jedan od onih tipova što nikad ne peru ruke kad obave posao u toaletu. Prijavi
6. novembar 2017.8 god. comment_276225 U jednu ruku mi je drago, jer Mourinho previse prljavo igra sa svojim "mind game" igricama i svojim izjavama i prepotentnim ponašanjem.. u drugu ruku mislim da je Conte mogao ispasti gospodin i pokazati da je veći od situacije. Ali sa Mourinhom ne možeš tako, nema efekta. Prijavi
12. decembar 2017.8 god. comment_277106 Mora da promijeni formaciju pod hitno,haj što izgubimo ponekad,ali što jedva stvaramo šansu i protiv manjih ekipa. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.