Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Antonio Conte (2016-2018, trener)

Istaknuti odgovori

Ko sta radi, utajivac poreza, i kopac ociju glumi nekog gospodina. Pusti sugavo govance da se zatvori u sobi svog hotela u Mancesteru da onanise pred ogledalom.

• Odgovori 2 hilj.
  • Pregledi 143,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Opa, ne udara samo James Mounta. Imamo situaciju i na forumu.

• Conte je sve u pravu sto je rekao za Spudse. Ja samo ne znam sta je on ocekivao odlaskom tamo. Ajde Murinjo je propao pa je prihvatio prvo sta mu se ponudilo. Ali Conte je i dalje trenirao na vrhunsko

• Ne slazem se. Najgori su ljudi hinjavci koji sute na sve i samo izbacuju neke dosadne floskule da bi prikrivali stvarne probleme. Nekad je okej zastititi igraca u javnosti, ali ne stalno. Oni su odras

Objavljene slike

ma ista situacija kao prošle godne kad nas je Otac trolao svake nedelje, svakog meseca da bi nakon one scene na SB, kad mu je neki navijač skandirao "juda" Murinjo odgovorio pa je jelte on ispao odjednom moralni pobednik 

neka je on pokazao prst navijaču, tolko je srozao Junajted da sad slave pobedu u prozivanju preko medija 

Btw. sto se tice Kurvinja i namestanja utakmica, clanak od pre 10 godina

http://www.independent.co.uk/sport/football/european/porto-face-match-fixing-probe-over-mourinhos-final-season-803451.html

Porto face match-fixing probe over Mourinho's final season

Stvarno covek ima kratko pamcenje, demencija bajo moj.

• Autor

Zavukao mu ga je Mou za namještanje i guljenje suspenzije godinu dana........

Ovo se zove touchdown, toliko go je osramotio da niše neće pisnuti na presici protiv njega :D.

Talijanski mafijaški kepec, bravo Mou :D

Ne, nije pisnuo.

"On samo pokazuje koliko je nebitan. Nebitan je bio u prošlosti, nebitan je u sadašnjosti, i nebitan će biti u budućnosti. Bit će prilike, kada dođemo na Old Trafford, da popričamo o svemu, licem u lice. Ja sam spreman, ali ne znam je li on."

Igi je navijač Barcelone, pa samim time je nebitan :D. Po defaultu mrzi Mourinha. Jedna stvar je rekla kazala priče, druga stvar je biti kažnjen na 12 mjeseci od strane domaćeg nogometnog Saveza 

Jel istina da je Conte štelovao tekme i da je zbog tog odradio 12 mjeseci suspenzije? Ja iskreno nisam za to znao. 

Da. Odgulio je cijelu sezonu. Prijetilo mu je suđenje prije nego li je došao u London i da nije našao klub van Italije, tko zna što bi bilo......Nije samo on bio kažnjen. Namještao je dok je bio trener u Sieni. 

http://www.telegraph.co.uk/sport/football/competitions/serie-a/9466310/Juventus-coach-Antonio-Conte-banned-for-10-months-in-relation-to-a-match-fixing-investigation.html

Ne, nije pisnuo.

"On samo pokazuje koliko je nebitan. Nebitan je bio u prošlosti, nebitan je u sadašnjosti, i nebitan će biti u budućnosti. Bit će prilike, kada dođemo na Old Trafford, da popričamo o svemu, licem u lice. Ja sam spreman, ali ne znam je li on."

Tad ce se the little one (kako ga je nazvao don conte) usutiti i usrati, i onda opet na press konferenciji srati, jer samo tada i smije :D

Mourinho je bez veze isprozivao Contea. Morao je da usmeri javnost na nesto drugo kada nema rezultate, nema igru, nema nista. Druga sezona po kojoj je poznat je propala odavno i bez veze proziva druge da bi sebe oprao.

Kako nije, rekao da ne mora da se ponasa kao klaun da bi pokazao da ima strast.

Actually, Mourinho je rekao za sebe da se ne mora ponasati kao klaun da bi pokazivao strast za onim sto radi.. Nije nikog imenovao, a kasnije je izjavio cak da je mislio na sebe od prije... Treba biti realan, Conte se tu nasao prozvan, tj. to je novinarski vise iscenirano, ali neka mu je Conte odgovorio, ovaj samo podjebava da makne pritisak sa sebe i svojih igraca zbog losih rezultata, pa se pise o ovakvim pizdarijama

Eh i ti skaro ko da si od jucer i ne poznajes Mourinha. Jasta je nego prcao Contea, Kloppa i ekipu. Mislim da je Conte dosta gutao u sebe te provokacije, kojima se ovaj sluzio i prosle sezone vjerovatno jer nije zelio ulaziti u tu pricu s engleskim novinarima a ni jezik mu nije bio dobar (mada nije ni sada toliko) ali mu je ovime prekipilo. Doslovno bez ikakve potrebe je covjek napao Conteov karakter i osobnost. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Eh i ti skaro ko da si od jucer i ne poznajes Mourinha. Jasta je nego prcao Contea, Kloppa i ekipu. Mislim da je Conte dosta gutao u sebe te provokacije, kojima se ovaj sluzio i prosle sezone vjerovatno jer nije zelio ulaziti u tu pricu s engleskim novinarima a ni jezik mu nije bio dobar (mada nije ni sada toliko) ali mu je ovime prekipilo. Doslovno bez ikakve potrebe je covjek napao Conteov karakter i osobnost. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Pa slazem se, Conte se osjetio prozvan, sto i ima pravo. Mou nikako da nas preboli pa stalno gleda prema nama i nasem dvoristu, boli ga valjda. Nadam se kako cemo zavrsiti ispred njih pa da mu nabijemo jos veci kompleks, pogotovo ako ih nabijemo na OT u gostima hehe

Zar vam dosad nije jasno da je Mourinho master u ovim igrama, zato i proziva druge trenere.

Kad je poceo prozivati Contea jasno je koliko je sati. Conte sa njim nikada nije ulazio u konflikt, niti je bilo razloga da ga Mourinho prvi prozove.

Ja da sam na Conteovom mjestu, iduci put ako mi novinar spomene Mourinha i njegove gluposti, trazio bih da tog novinara izbace.

Mala kritika, postao je u ovim derbijima jako predvidljiv, tocno se zna u kojoj formaciji ce izaci i s kojim igracima, jedino je pitanje moses ili zappa. Isto tako sto se tice same taktike

Najveci je problem na sredini terena gdje jedini Kante nesto vrijedi. Pored njega tu je Fabregas, prosle sezone uglavnom rezerva i to s pravom, te jedan od dvojca Drinkwater/Bakayoko, gdje ustvari i nastaje ta situacija da smo spizdili 80 miliona u ova 2 lika. Jedan je prosjecni Englez opet sa slabim trkackim sposobnostima a drugi ne zna hodati fakticki, teski balvan.

Nadam se da ce Barkey izboriti svoje mjesto, a dogodine mozda i Loftus. 

Bolje dovesti dva jeftinija balvana za 80 miliona ukupno, nego dati tolke pare na jednog igrača koji će zapravo biti pojačanje, kek.

OK, shvatam da je balans bitan, (iako se jezim od te rijeci), ali kada god i protiv koga god da igramo kuci, na Bridzu, mi trebamo i moramo biti hrabriji i odlucniji. U kost ici ako treba, ginuti za svaku loptu, pokusati dati gol taman se na glavu nasadio. Ako je protivnik bio bolji, cestitati mu i nikom nista. Idemo dalje...

Da smo sinoc zaigrali istim pristupom kao prosle sedmice protiv Arsenala (2:2), vjerujem da bi ih 3 razlike dobili. Zasto Conte protiv svakog iole jaceg protivnika na papiru igra obazrivo i bojažljivo, necu haman nikad saznati.

Conteovu osobnost, zelju i žar kojim plijeni i kojim trenira ovu ekipu izuzetno volim i cijenim, ali me uzasno nervira sto non stop, ali bas svaku utakmicu protiv jaceg protivnika igramo pazljivo i bojazljivo.

To nije Chelsea za kojeg sam ja poceo navijati davne 2000. godine. Zaigraj srcem, pogini za svaku loptu, pokusaj nesto odigrati kako treba, pokusaj zabaviti navijaca koji je dosao mozda sad na Bridz i nikad vise, pa ako izgubis jebaji ga, nece ti niko zamjeriti...Ali pokusaj nesto konkretno, borbeno i hrabro!

Ako Conte ode necu biti iznenadjen, ali ako Allegri bude npvi trener ja prestajem pratit Chelsea bogami..

Nadam se da je to jedna velika laz.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.