28. januar 2018.8 god. comment_278740 Budo, ironije li. Elementarno nepoštovanje ne samo trenera, već i protivnika i takmičenja. Ovo zajednica je postala očaj živi, ovaj napada nekog da navija za tamo neki levi klub, onaj se nada da ćemo ispasti da se razbiju iluzije o tituli, ovaj vređa trenera jer je samo pola ekipe promenio u prvom fudbalskom takmičenju, onaj se pravi da navija za Chelsea a veliča isključivo jednog bivšeg trenera, ovaj samo spamuje a da ni ne prati šta se dešava itd. Prijavi
29. januar 2018.8 god. comment_278759 I plus sto nije najjaci sastav bio uopste :D Sjajan posao danas, ali ima jos da se iskupi za prevelike propuste ove sezone sto se tice taktike i odabira igraca. Prijavi
31. januar 2018.8 god. comment_278965 I to ce rijesiti sve probleme...uf jedva cekam Ajde krvi ti, ovoj ekipi nema pomoci sa 100 hiddinka Prijavi
31. januar 2018.8 god. comment_278968 Evo jedna relina :D https://www.youtube.com/watch?v=MHtArxY3BeY Prijavi
31. januar 2018.8 god. Autor comment_278970 Banovaću sljedećeg ko kaže da nije do njega jer se eto on, tobože, ne pita oko transfera. Eto ja sam se pitao da odjebem Musondu, Costu i Batshuayia, i da dovedem Zappacostu, Alonsa i Emersona. I jebenog Girouda 5 sati pred kraj prelaznog roka, čisto da se osigura da nećemo imati napadača ovu tekmu. Prijavi
31. januar 2018.8 god. comment_278979 a i Mitchy je mogao igrati pa otići ko Giroud dan ranije Prijavi
31. januar 2018.8 god. comment_278982 Jeste i do CONTEA. NARAVNO DA JE I DO NJEGA. Večeras je pogriješio s postavom ali ću ga braniti - ne može on popraviti sve i da hoće, koliko uprava može zasrati. Prodali smo i posudili sve s čime smo mogli igrati, sad nemaš s čime, a ovo što imamo od 15-20 igrača svega su 4 svjetske klase. Prijavi
1. februar 2018.8 god. comment_278991 Banovaću sljedećeg ko kaže da nije do njega jer se eto on, tobože, ne pita oko transfera. Eto ja sam se pitao da odjebem Musondu, Costu i Batshuayia, i da dovedem Zappacostu, Alonsa i Emersona. I jebenog Girouda 5 sati pred kraj prelaznog roka, čisto da se osigura da nećemo imati napadača ovu tekmu. to fireru, pokazi ko je autoritet Prijavi
1. februar 2018.8 god. comment_279000 Trener je najmanji krivac. Najveci krivac je uprava, potom nesposobni igraci, pa tek na kraju Conte. Prijavi
1. februar 2018.8 god. comment_279001 Ne možemo prebaciti loptu na upravu. Koje su greške Contea? Ima ih dosta. Počev od sukoba sa Costom i isterivanje pravde. Danas se to događa i sa Luizom. Lik ima očigledno problema sa autoritetom i ne može svoj da nametne osim preko sankcija i preko pokazivanja kako on vodi glavnu reč. To vam je ona priča o gazdi i lideru. Conte to izgleda nije koliko god se nama činilo da je gospodin na konferencijama i u javnosti. Njegovi potezi ne pokazuju to. Tvrdoglav je. To se vidi i iz gore pomenuto, a i iz formacije, odabira igračkog kadra. Ako nešto ne ide, menjaj. Probaj nešto drugo, igraj sa dva špica. Od prošle godine i one famozne forme, nije se niša promenilo. Ne moraju ljudi ni da spremaju utakmice protiv nas, imaju prošlu sezonu, imaju sastav.. ničim ne možemo da ih iznenadimo. Tačno znaš ko će šta igrati. I ako imamo malu promenu tipa Hazard na poziciji lažne devetke, oni i dalje furaju nabacivanje u 16. metara, a zna se da ovaj nema visinu da da gol glavom i da naskoči visoke štopere bilo kog tima. Forsiranje Bakayoka, ja ne znam jel njemu smeta Bakayoko, pa ga namerno forsira da pokaže upravi da lik ne valja ili je kompletan indijanac. Transferi kriminal. Rešavaš se igrača koji su nešto igrali zarad amatera. Mi ne znamo pravu istinu o transferima i ako je saznamo saznaćemo je za 20 godina uz pomoć neke autobiografije. Ne može niko reći da se Conte ne pita ništa, pošto smo odjednom orijentisani na propalo Italijansko tržište, gde samo Juventus ima kvalitet..ostali imaju kvalitet u rangu WBA.. i ta Roma i Lazio, Inter.. svi. Možda imaju po jednog ili 2 dobra igrača, ostale imaju čist prosek. Ne može niko reći da nema udela u transferima. Plan B. Kako u igri, tako i u transferima ne postoji. Nema ga. Sutra da traži Messija, ako ne može Messi da se dovede, on će dovesti El Sharawaya, jer eto nije mogao Messija. Kao prvo primarne mete i mi laici vidimo. Nekada nisu ni pare problem, može biti problem da igrač neće kod nas da dođe. Kako da ga nateramo, puškom? Moraš družd imati plan B, C...ceo transfer rok ganjaš jednog igrača, kada zadnji dan potrošiš sve opcije, onda ideš u tumaraš po Italiji tražeći rešenje. Glupost. Prošle godine je osvojio ligu isključivo na račun što nismo igrali evropu. Nije to 6 utakmica više u kalendarskoj godini, nego i priprema za utakmicu, putovanja, moguće povrede itd.. dakle bili smo pošteđeni mnogih stvari, imali vremena za odmor, za detaljnu analizu protivnika (uz dozu iznenađenja oko formacije) i tada je prolazilo, ove sezone to ne prolazi i neće više prolaziti dok igramo na 4 fronta. Pozajmice? Opet ogromne greške. Svaka čast za Ampadua, ali ostatak pogibija. Musondu pošalješ na pozajmicu, a nema ko da ti igra utakmicu. Dečko dobije priliku za 10 minuta pokaže više nego Pedro i Willian.. Kennedy nije video terena i prilike da se pokaže jer postoje zagarantovana mesta u timu. E ovo su po meni sve greške Contea. Prebaciti sve na upravu? Nikako. Transferi i utučenih 200 miliona u 4 debila, možda je greška uprave, sa tim možda mislim da ima grešaka i Contea, a ne samo čelnih ljudi. A sve ostalo.. od škartiranja igrača, formacije, slanja na pozajmice, pripreme utakmica, stvaranja svađja, klanova... sve ide na Conteovu dušu i na obraz njega i njegovog tima. To je to od mene. Prijavi
1. februar 2018.8 god. comment_279002 Naravno da je i Conte kriv. Kriv je sto nista ne mijenja, kriv je za selekciju i odabir igraca, kriv je sto je psiholoski pao i to prenio na igrace. Kriv je za mnogo stosta. Shvatam ja da je razocaran i u upravu zbog transfer politike, ali brate, ne igraju nama ni sad igraci koji su nivo Burnleya i slicnih ekipa, pa da i sa takvim ekipama muku mucimo na terenu. Ne govorim o porazima konkretno, nego o prikazanoj igri. Mozes ti razvaliti protivnika i da primis neki sugav gol i da izgubis. Ne bi mu tad niko nista rekao, to je (ne)sreca, odnosno to je fudbal. Znaci vise nije problem protiv jakih protivnika, nego imamo problem i protiv slabijih. Ne moze mi niko reci da ovi trenutni igraci nisu dovoljno kvalitetni da makar sa ovim losijim protivnicima igramo dobro i budemo dominantni. Igra na terenu je po meni glavni problem. Zasto nista ne promjeni? Zasto ne pokusa promjeniti formaciju kao sto je prosle godine uradio? Zasto ne pokusa malo presing zaigrati? Zasto je doveo Bakayoka a prodao Matica? Mislim lud covjek vidi da je ovaj prvi drvo. Kao sto grena kaze, protivnici sada unaprijed vec znaju koja formacija i koji igraci ce nam igrati, uz malo takticke prilagodbe svako ce lahko izaci na kraj sa nama. Zasto ne pokusa nekim potezom iznenaditi protivnika? Hiljadu je pitanja i hiljadu zasto, ali ovako definitivno ne moze dalje. Prijavi
1. februar 2018.8 god. comment_279011 Da odgovorim na par pitanja. Naravno, Conte je podbacio u poslednje vreme, al sve ovo je pre svega posledica rada uprave. Zašto? 1. Promena formacije, često se pokušava neka kombinacija između 343 i 352. Viđam komentare da treba pokušati sa četvoricom, ali setite se da je ova formacija plod upravo toga što se ispostavilo da formacija sa četvoricom pozadi nije funkcionisala, a od tad se ništa značajno nije promenilo. 2. Da, igračima itekako fali kvaliteta, a ne pomaže ni to što su Pedro i Willian skroz van forme, prošle godine se moglo ponekad računati na njih, a Fabregas je izgubio sposobnost da trči. Prodaja Coste je bila pozdravljana do pre nekoliko meseci, očigledno da je sam on jedva čekao priliku da ode iz kluba. 3. Transferi. Ne, nikada nije rekao da se ništa ne pita, ali na upravi je da obavi 90% posla. Javno je izašao i rekao da NIJE prodao Matića i da je nameravao da ga koristi dok se ovaj ne uhoda, hteo je i Čalobu da zadrži koliko se sećam. Transferi iz Italije? Verovatno jesu imena koja je on spomenuo. Ali da li mislite da je on lud, da ne zna i ne bi doveo igrače poput Alex Sandra, Dybale, Nainggolana da može? Koliko para toliko muzike, ako uprava ne želi da odreši kesu za takve igrače, moraju da se dovode alternative, makar to bili Barkleyi i Popivode koje niko nije tražio. Smešno mi je da se krivica za transfere sad prebacuje na Contea. 4. Mladi igrači. Ako je uprava htela trenera koji će forsirati omladinski pogon u prvi tim, trebalo je da dovedu trenera koji provereno ima iskustva sa tim i treba da pokažu strpljenje. Conte se nije pokazao kroz karijeru ko forsira mlade igrače. Opet, uprava pokazuje nesposobnost da planira. Prijavi
1. februar 2018.8 god. comment_279014 To je to, screenshot i na face okačiti da i tamo vide. Sve lijepo sročeno šta se dešava sa klubom. eto dobiće i Conte otkaz, i šta ćemo dobiti s time? svakako nemamo šanse za Premier Ligu da osvojimo, svakako u ligi šampiona ispadamo, fa cup skroz male šanse za osvajanje. Prijavi
1. februar 2018.8 god. comment_279025 Nisam za odlazak Contea ali mora i on poraditi na popravci ekipe ovo je haos šta se desava sa ekipom. Prijavi
1. februar 2018.8 god. comment_279027 Ajde da i ja probam da odgovorim. Sto se tiče broja 1 i formacije. Da li su jedine formacije na svetu 3-4-3 i 3-5-2? Da li postoji ijedna druga formacija? Ili je i za to uprava kriva? (Ovo pišem bez umanjivanja krivice uprave) To što su te formacije dale rezultate to je nešto drugo, ne treba ih igrati do beskonačnosti. Koju smo formaciju igrali 2008? Jel smo je trebali furati do smaka sveta zato što smo igrali tada brutalno? Što je promenio standardnu formaciju? Nije išlo. Pa očigledno je da ni sada ne ide. Menjaj. Pod 2. To što igračima fali kvaliteta i sposobnosti znači da treba da ih menjaš. Popivoda je totalno nepotreban npr. Desno krilo gori već 2 sezone, nisam video da se radi na dovođenju istog, sem sporadičnih poteza. Rudiger doveden za koje pare, a mogao je Luiz da igra. Imao bi 4 štopera, pod uslovom da igraš sa trojicom, uvek imaš jedan višak. Dakle Popivoda doveden zato da bi se neko doveo. Rudiger takođe. Zamena za Fabregasa bi trebao biti Barlkey... ok. Pod 3 najzanimljivije. Ja sam mislio da kažem Matiću da bude tu dok se Bakayoko ne uigra, pa da onda oteram Matića i da ga zamenim sa Bakayokom... aha.. baš će jedan Matić stub igre prethodne 2,3 sezone i još u najboljim godinama biti instruktor drugima i čekati da ga totalno zamene. Malo morgen. Baš će Čaloba hteti da igra na kapljicu da ne bi bio poslat ili prodat. Baš će Musonda sedeti 5 godina na klupi i čekati na kup da bi zaigrao i pokazao šta zna, da bi u prvenstvenoj utakmici opet Conte krenuo sa Pedrom ili sa Willianom na krilu, a ovaj trunuo na klupi. Previše ste se uživeli u vreme Terryja koji bi to radio zarad privrženosti klubu. Danas ne možeš 5 takvih igrača na svetu nabrojati koji bi čekali po 3,4 godine na priliku i molili Boga da ne odu na pozajnicu. A vi mislite da su svi klinci u Chelsea takvi. Pa ja bi ih prvi odjebao nakon godinu dana omalovažavanja i davanja šansi na kašikicu. Pitao bi ih što ste me dovodili ako ne mislite da mi date šansu. Jedno je ljubav, jedno je posao i karijera. Morate prestati da gledate sa stanovišta simpatizera i navijača, već da realno i objektivno razmišljate. Doduše ovde se prepliće pod 3 i 4. Pa ću nastaviti o transferima. Ako ne može doći Niagolan, Dybala ili Sandro jesu to jedini igrači vredni pažnje na evropskom, da ne kažem svetakom tržištu? Jel ne postoji plan B koji će biti pod uslovom da uprava nema novca da dovede te igrače i da da plate koje zahtevaju? Da li postoji plan B u slučaju da igrač ne želi da pređe u kišni London ili ako mu se ne sviđa struktura, način rada u klubu, uopšteno engleski fudbal? Mislite da to ne postoji kao opcija? Mislite da su igrači keks na polici koji ide negde ako ga neko stavi u korpu? Mislite da su oni fikusi koje posadiš i stoje u mestu zato što ti tako hoćeš? Jeste sigurno. Čim mi dodjemo odmah skidaju gaće. Što se tiče Diega Coste. Jesmo svi pozdravljali kada ga je Conte izgurao svoj stav. Ali sada se dešava i Luiz. Premotaš film, tako se desio i Terry. Dakle čovek pokazuje moć kako ne bi trebalo . Ko može da se zakune da je Diego zahtevao da ide? Novinari? Mi znamo šta se desilo, predstavu nemamo. Pisao Di Marzio? Di Marzio je i trasfer Dzeke stavio pod gotovo, pa nije ispalo tako ( njega sam spomenuo kao nekog ko je 99% sa pravim informacijama). Ko može da potvrdi da je bilo koja ponuda poslata za Mahreza, za Dzeku, za bilo koga? Od nas niko. To znaju 4 čoveka. Tako da to što mi čitamo po portalima, izvorima, infoima možete mačku okačiti o rep. Postupci pokazuju. Prvo pokazivanje da je veći od Terrija, pa onda od Diega, pa danas od Luiza, sutra verovatno od Aspija, pa od Hazarda... jer verovatno će ovaj doći i reći "ili dovedi igrače iki ja odoh" pa će ga sujetni Conte prebaciti na tribine. Jel i to rešenje? Lik koji ne zna da drži svlačionicu pod kontrolom? Ili koji je drži sa sekirom nad glavom? Takav neće izgurati. SAF-u (pade mi na pamet) ,nisi smeo reč reći od autoriteta, ali je zato lik imao druge metode za igrače, izgradio poštovanje drugim metodama. Ovaj nije. Mladi igrači će otići zbog želje za dokazivanjem. Dokaz je Musonda za kojeg je neko prokomentarisai da je razmažen jer jw otpratio pola tima ( da li ste ikada bili kivni na neku osobu da ne želite da čujete za nju i za sve oko nje? ) pa ga ne razumete zbog poteza? Da li krivite malog Akea što je proslavio gol protiv nas iako je do juče bio naš član? Pa naravno da će ga proslaviti posle bezbroj dana strepnje i truda. Pa iz oka da mi je neko ispao tako bi se ponašao, a ne zbog radnog mesta. Niko od njih ne bi bio prodat ili na pozajmici da je imao zapaženu ulogu kod Contea, ko je tu kriv Conte ili uprava? Kome je data šansa posle dobre partije u liga kupu? Kome je data čast da započne utakmicu u ligi? Nikome. Što bi uprava držala igrača koji nije u zamisli trenera, zbog kikiriki kupa? Pa šta i da ode? Preboleli smo i Mourinha koji je tri puta više zadužio klub. I Drogbu i Lamparda i Terryja i ne znam ni ja koga.. pa nije smak sveta ni da Conte ode. I za kraj. Ako već udarate screenshotove i pokazujete neke primere koji su po vašem mišljenju ispravni. Možete isto uraditi sa mišljenjima drugih ljudi, pošto nemate licencu na ispravno mišljenje ili dokaz da ste u pravu. Sve je ralativno, a ostalo će vreme pokazati. Prijavi
2. februar 2018.8 god. comment_279028 Što se tiče Diega Coste. Jesmo svi pozdravljali kada ga je Conte izgurao svoj stav. Ali sada se dešava i Luiz. Premotaš film, tako se desio i Terry. Dakle čovek pokazuje moć kako ne bi trebalo . Pokušao sam sve da pročitam, ali ovo je čista laž, potpuna neistina koja nema veze sa realnošću. Pa samo godinu dana par meseci pre nego što se znalo da će Conte doći, Terry je prvobitno objavio da klub nije hteo da mu produži ugovor. Čak i kad su mu dali, izjavio je da se dvoumio da li da pristane. Igrači koji su dovođeni, ne da nisu plan A, nego nisu ni B, ni C, ni D mogli da se dovode. Taj Luiz je recimo bio plan E. Ovo je ona klasična priča savremenih gledalaca fudbala, jedan loš mesec, daj otkaz treneru, ništa što je ranije uradio se ne računa i ne valja, usralo ga, diskredituje se svaki rezultat... I da ode, normalno, preboleće ga ljudi, nikakav problem. Otići će negde drugde, Chelsea će naći nekog drugog, i kroz godinu i po, udarićeš copy paste na taj post i samo promeniti nekoliko imena. Prijavi
2. februar 2018.8 god. comment_279031 Pokušao sam sve da pročitam, ali ovo je čista laž, potpuna neistina koja nema veze sa realnošću. Pa samo godinu dana par meseci pre nego što se znalo da će Conte doći, Terry je prvobitno objavio da klub nije hteo da mu produži ugovor. Čak i kad su mu dali, izjavio je da se dvoumio da li da pristane. Igrači koji su dovođeni, ne da nisu plan A, nego nisu ni B, ni C, ni D mogli da se dovode. Taj Luiz je recimo bio plan E. Ovo je ona klasična priča savremenih gledalaca fudbala, jedan loš mesec, daj otkaz treneru, ništa što je ranije uradio se ne računa i ne valja, usralo ga, diskredituje se svaki rezultat... I da ode, normalno, preboleće ga ljudi, nikakav problem. Otići će negde drugde, Chelsea će naći nekog drugog, i kroz godinu i po, udarićeš copy paste na taj post i samo promeniti nekoliko imena. Za ono sto on radi se dobija otkaz. Ne moze, ne treba i ne sme da javno proziva celnike kluba oko transfera i tako navlaci negativan publicitet i vrsi pritisak na klub. Jos manje sme da prica o tome kako nije siguran u top4 plasman na kraju sezone i time obara moral ekipi. Tacno je, prošle sezone je uradio nemoguće. Ali Celsi je postojao pre njega, postojace i posle. I pre njega je bilo trofeja, bice ih i posle. Ista stvar i sa Juventusom. Prijavi
2. februar 2018.8 god. comment_279032 Inače krivo je 2356325 trenera koje je klub otpustio do sada, a ne retardirana uprava. Ulagali bi ko Arsenal, a htjeli rezultate kao Barselona. Eh pa neće moći. I treba da ih proziva, treba da se mijenja ili politika ili očekivanja. Sa ovakvom transfer politikom sasvim je normalno da očekivanja budu 4. mjesto, to što se prošle godine osvojila titula to posmatrajte isto kao i Lester, sad pa bog zna kad opet. Ovaj sad rasplet događaja je čisto posljedica, a po običaju Čelsi je klub koji jedino zna posljedice liječiti, nikad uzrok. "Oni koji ne pamte prošlost, osuđeni su da je ponavljaju.", smiješno je da se sve te stvari ponavljaju, a dešavale se prije svega par godina, mjeseci. Prijavi
2. februar 2018.8 god. comment_279033 Neko je pricao o tome, mislim Chiba, da ocekivanja i jesu top4(borba za titulu) i redovno igranje Ls. Prijavi
2. februar 2018.8 god. comment_279034 Neko je pricao o tome, mislim Chiba, da ocekivanja i jesu top4(borba za titulu) i redovno igranje Ls. to je nezvanični stav kluba normalno da je cilj uvek najbolji plasman ali neće sad terati trenera kao ranije ako završi treći čitao sam i da Murinja ne bi dirali da nije otišlo sve u kuracMa ima tu uslova i dalje da klub pravi dobre rezultate, samo što ti treba malo drugačiji tip trenera Ne možeš ti da promeniš tu celu politiku oko transfera a da i dalje dovodiš trenere za instant uspeh Prijavi
2. februar 2018.8 god. comment_279040 Pokušao sam sve da pročitam, ali ovo je čista laž, potpuna neistina koja nema veze sa realnošću. Pa samo godinu dana par meseci pre nego što se znalo da će Conte doći, Terry je prvobitno objavio da klub nije hteo da mu produži ugovor. Čak i kad su mu dali, izjavio je da se dvoumio da li da pristane. Igrači koji su dovođeni, ne da nisu plan A, nego nisu ni B, ni C, ni D mogli da se dovode. Taj Luiz je recimo bio plan E. Ovo je ona klasična priča savremenih gledalaca fudbala, jedan loš mesec, daj otkaz treneru, ništa što je ranije uradio se ne računa i ne valja, usralo ga, diskredituje se svaki rezultat... I da ode, normalno, preboleće ga ljudi, nikakav problem. Otići će negde drugde, Chelsea će naći nekog drugog, i kroz godinu i po, udarićeš copy paste na taj post i samo promeniti nekoliko imena. Od celog posta dobio sam jedino odgovor za Terryja.. ajde i da bude da sam pogrešio za njega... a bila je priča da Conte ne dopušta igračima da imaju veći autoritet u svlačionici od njega. Isto je bio tekst za nekog igrača Juvea, da li Del Piera (dozvolite da pogrešim, jer ne pamtim neke informacije, nego srž vesti)... čim je došao sasekao je legendu kluba da bi pokazao autoritet. Isto se dešava i ovde po meni. Čak mislim da sam i čitao da neki igrač nije hteo da pređe kod nas zbog Contea i njegovih rigoroznih tretmana ili sujete ili čega već. Pa moramo i sa time da se zamislimo. Naravno da će se diskreditovati svaki naredni potezi ako su loši, i u Leicestru je Ranieri popio otkaz iako je doneo neverovatan trofej u Leicester. Na staroj slavi se ne živi. Da se živi i Mourinho bi bio još u Chelsea i pored katastrofalne sezone posle osvajanja PL. Što se tiče transfera i dovođenja igrača. Postoji plan A koji se vija 95% vremena dok traje rok, a onda se dovede opcija E kao Luiz jer nema više vremena za razmišljanje. Siguran transfer ne postoji iz X razloga, a ne to znači da ne treba gledati i dodatne opcije. Naravno za ima deo krivice uprave, ali smaknuti celu krivocu sa Contea je krajnje neozbiljno. Opet se vraćam na famozne Italijanske mete i igrače, koji su odjednom dospeli od kada je Italijan došao na čelo kluba. Po meni se čini da Conte sve radi da bi popio otkaz, rešio se muke zvane Chelsea i vratio u Italiju. Ako se vratimo unazad malo, zar se nije pisalo da Conte jedva čeka da završi sa poslom u Londonu, da ode iz Engleske... isto se pisalo i za Costu.. pa smo svi Costu osudili, a što se tiče Contea pripisali smo sve novinarski patkama? Meni se čini da on sve radi na granici otkaza. Ako ga dobije dobiće odštetu, ako ne guraće isto dok nekome ne prekipi, da li njemu, da li klubu. Možete upravu kriviti do prekosutra za transfere i za novac. Ali ne možete je kriviti ni za sekunda za sramnu taktiku, za sraman pristup igri. Za to što smo pročitani i pre početka utakmice. Ne možete kriviti nikoga osim Contea za to kada nam Norwich udara presing što ne možemo loptu da izbacimo, niti za to što protiv drugog tima Arsenala nemamo pobedu, kao ni za to što nam timovi iz dobjeg i srednjeg doma tabele prave glavobolju, a neki i stave 3 komada u mrežu za 15 minuta. Jel uprava kriva što igra Cahill invalid koji ne zna loptu da izbije i što u javnosti iskaču detalji tipa "Znali smo da moramo da vršimo presing na Cahilla, pogrešiće"? Verovatno je i uprava naredila Conteu da ne sme Luiz da igra osim u Miki Mause kupu. Neko je pisao o iznošenju prljavog veša... jel i to treba da radi trener? Da uradi igrač bilo bi kamenje po njemu.. ili uprava da kaže Conte ne može da dobije Norwich... Kivni ste direktno na upravu, pa olako sve praštate Conteu kao da je svetac. A jedno je sigurno da niko ne zna istinu. Niti šta radi Conte sa tranferima, niti ko skautira, niti ko traži igrače... ne znamo ni zašto su propadali transferi ni zašto neće igrači da dodju... Nijedan WC igrač nije došao kod nas od kada je Conte na kormilu, zašto? Kada u sezoni imaš 3 dobre utakmice, od 30 vreme je da se zapitaš.. Ako ne možeš da izdominiraš protiv Norwicha i sličnih... pitanje ko je tu kriv. Prijavi
2. februar 2018.8 god. comment_279045 Ima danas jedna fina vijest, Mitchy pocinje za Dortmund gdje je presao par dana prije. Kod nas je cekao 10 mjeseci cak da bi startao mec, mislim da uprava za to nije kriva. Sad ide prica da Giroud nije spreman, a igrao standardno kod Arsenala, sto opet uprava nije kriva. Conte je mozda i najbolji trener sto smo imali, ali ima te bubice kojih ne zeli da se rijesi i to ga koci da bude Bog Chelseaja. Prijavi
3. februar 2018.8 god. comment_279054 Ima. Covjek sere ove sezone da citav London moze nagnjojiti. Docepao se one jedne taktke sa trojicom u odbrani ko da nikad drugu nije ni vidio. A oni leteci bekovi isto odsjeceni od tima. Nikakve fajde od njih.Sent from my SM-G935F using Tapatalk Prijavi
3. februar 2018.8 god. comment_279055 Bas se ono vidi kako nema fajde od bekova, bas nikako alonso i moses ne asistiraju i ne zabijaju golove. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.