Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Antonio Conte (2016-2018, trener)

Istaknuti odgovori

Nevjerovatne se stvari dešavaju. Recimo dođe trener jedne sezone osvoji ligu napravi senzaciju svi ga pohvale, već iduće sezone strmovit pad. Sjetite se Ancelottija i prve njegove sezone osvojili smo Treble (Liga, kup i superkup). Druga sezona pad - otkaz. Mourinho. Osvojili ligu, druga sezona pad i otkaz (ili u ovom slučaju treća, ali uglavnom ona sezona poslije uspješne). Di Matteo - jedne sezone Ligu prvaka i kup, iduće sezone pad i otkaz. Sad Conte u prvoj sezoni ligu osvojio kupio nas sve svojim potezima, druga sezona tuga i jad. 

Što Chelsea recimo nema kapacitet da poveže 3 ili bar 2 dobre sezone? Mi nismo u stanju obranit titulu prvaka, nema ni motiva u ekipi. Negdje ekipe tri put za redom imaju motiv da o brane naslov ko United prije, ali mi ne. Jedne sezone se osvoji iduće nas nigdje. Pa novi trener.

Manjak kvalitete u ekipi i gotovo. Ali kad već on ide volio bih da u klub dođe čovjek sa slike i da mu se dadne jedno 400 miliona ko što mogu City i United i nek potroši po svojoj volji. Bit će rezultata i na duge staze. Ne bi bilo loše da razmislimo o Neymaru i Griezmannu da ih dovedemo u kombinaciji pa s Hazardom da nešto probaju.

• Odgovori 2 hilj.
  • Pregledi 143,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Opa, ne udara samo James Mounta. Imamo situaciju i na forumu.

• Conte je sve u pravu sto je rekao za Spudse. Ja samo ne znam sta je on ocekivao odlaskom tamo. Ajde Murinjo je propao pa je prihvatio prvo sta mu se ponudilo. Ali Conte je i dalje trenirao na vrhunsko

• Ne slazem se. Najgori su ljudi hinjavci koji sute na sve i samo izbacuju neke dosadne floskule da bi prikrivali stvarne probleme. Nekad je okej zastititi igraca u javnosti, ali ne stalno. Oni su odras

Objavljene slike

• 2 sedmice kasnije...
Kriminalne izmene i pristup posle drugog gola.

Ubacuješ Barkleya koji se jos nije uigrao sa ekipom da bi ne znam ni ja šta dobio.. ubaci ili Batmana da bar moze da igra sa ekipom, mada on ni ne može, ali ajde tu je već neko vreme.

Kada već gubiš ne izbacuješ Pedra koji iako ništa posebno nije, bar nešto može slučajno da uradi... Moses treba menjati pre početka utakmice, a ne tokom.

Kriminalno vođenje utakmice... kao i transfer politika i sve manje mi se sviđa kako vodi klub ili igru ili šta već vodi... što je najgore otiće, a nama će oatati pola glupe Italije na platbom spisku...

Na stranu sad transfer politika i sve, ali svejedno, postava koja je izasla na teren je u najmanju ruku jednako kvalitetna postavi Arsenala, a u realnosti svi znamo da je nasa postava i kvalitetnija od njihove. 

Dakle, njegova krivica, po ko zna koji put ga Wenger nadmudruje. Kao sto grena kaze, sve mi se manje svidja ovo sto on vodi i kako vodi ovu ekipu... jos je neko rekao, kao da je izgubio onaj žar koji je prosle godine imao ... 

Treba reci otvoreno i iskreno, ako je prosle godine bio toliko dobar, onda je ove toliko podbacio.

Prošle godine je toliko izvlačio više od ekipe, ova godina je realnost, a sa kakvim retardima mora da radi (od onih na terenu, do onih koji vode klub), nije šokantno uopšte da mu se sve smuči, još kad na to dodaš da mu konkurenti dobijaju sve što žele, i sve postane jasno.

Prosle sezone je mogao da izvuce maksimum kada smo igrali da istom postavom 30 kola i nismo imali LS, jake utakmice svaka 3 dana i putovanja po Evropi.

Ove sezone se vidi da smo prosle godine osvojili titulu kao Leicester pre toga. A pošto polako idemo ka tom rangu, treba zadovoljni da budemo.

Sto se tiče transfera. I tu zameram brdo stvari, počev od tržišta koje se koristi... Preko alternativa... sukob sa Costom, Luizom, odstranjivanje Terrya kao nekog ko znači svlačionici, manje više na terenu (isto je uradio u u Juveu)

Prošla sezona nam je možda zamazala oči, ali ova sezona i ova dešavanja u klubu su sramota, a ni R od rezultata, ni I od igre.

Mediokritet od ekipe u rangu Evertona, nalazi se i dalje u top 3, sasvim ok situacija, trofeja nećemo videti u skorijoj budućnosti, al sa ovakvim vođenjem kluba, samo učešće u LŠ je uspeh.

To mesto imamo samo zbog jednog igrača koji ce uskoro da kupi prnje ako je pametan. E kada se to desi, idemo u prosek, možda svake treće, četvrte sezone LS i to ako se kockice posloze. Ali dobro tu je uvek LE.
Ovdje pojedinci stalno pravdaju Contea pričom o lošoj upravi. Ok. Uprava radi loš posao. Al hajmo dalje. Zašto je Musonda na tribinama a na klupi od ofenzivaca samo Batshuayi??? Conte je pička. Ne kao Mourinho al jest. Previše forsira defanzivce. Za mene on i Marina zreli za otkaza. Na ljeto dovest Pochettina.
Ta prica "igrali smo sa 7 defanzivaca" ne pije vode. Igrali smo i prosle godine identicno pa niko ovdje nije rijeci rekao o tome. Problem nije u tome, nego u cinjenici da je nasa igra procitana a Conte ne cini dovoljno da usadi neke nove ideje i pokusa stvari promijeniti. Citavu sezonu se vrtimo izmedju te dvije varijacije iste teme, s jedinom izmjenom da li ce uci Pedro/Willian ili Drinkwater/Bakayoko. A od te 4 imena nijedno nije za prvi sastav. Ne pomaze isto tako cinjenica da je Fabregas udarni clan prvih 11, igrac koji to ne moze igrati i s pravom je bio na klupi prosle sezone, kao ni cinjenica da nam je prvi napadac padavicar koji ne moze bazena pogoditi. U sustini to nas ostavlja na sredini samo na Kanteu a u napadu samo na Hazardu. Wing-bekovi su svakako beskorisni, sto radi procitane formacije, sto radi igracke limitiranosti i manjka kvalitete. Odbrana je solidna ove sezone, al ne mogu ni oni uvijek perfektni biti.

Ima Conte dosta gresaka, medjutim stice se utisak da cemo jednostavno potrositi sve te trenere. Koga jos mozemo dovesti da je vrhunska klasa? Ko ustvari uopce zeli doci? Pa skoro da je situacija da ce neki klasni trener radije uzeti Liverpool ili Tottenham nego nas.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Jos mi je gora cinjenica sto Conte stalno kmeci o tome kako nije on zaduzen za transfere, pa ko je onda doveo Alonsa, Rudigera, Zapacostu, Moratu i ostale? 

Mi nemamo nista od njegovog kmecanja, ili se prihvati posla ili voz. 

I opet.... Rudiger + Bakayoko + Zappacosta + Drinkwater + Morata = £200M.

KO GOD KAZE DA CHELSEA VISE NE TROSI KO PRIJE I TAKO TE GLUPOSTI, NEK SE ODMAH IZLOGUJE SA OVOG FORUMA I NIKAD VISE NE PRIJAVI.

Sa Rudigerom smo se povezivali i pre njega recimo. Čovek daje predloge, na klubu je da dovede igrača, a kad nas drugi klubovi oteraju u tri lepe jer celo leto ne mogu da se dogovore oko cene, moraju da se traže poslednjeg dana prelaznog roka nasumični igrači u vidu Alonsa i Zappacoste, nijedan nije bio primarna meta. Sad će neko početi da tvrdi da su i Drinkwater i Batshuayi njegovi transferi, i to primarni. :D

Što se igre tiče, imao sam primedbe i prošle sezone i rekao da nije moguće održavati onakve rezultate sa onom igrom... Al ono... Neka bude da niko ništa nije rekao.

Što se igre tiče, imao sam primedbe i prošle sezone i rekao da nije moguće održavati onakve rezultate sa onom igrom... Al ono... Neka bude da niko ništa nije rekao.

Ovo je posebna prica, mada smo prosle sezone igrali ipak daleko bolje. Ove sezone se ne sjecam kad smo odigrali dobru utakmicu vrijedno divljenja i pamcenja. Mozda u gostima protiv Atletica ili Arsenala. mada ni tu nismo pobjedili.. Ostalo je cisti prosjek, da se razumijemo, tu ne nabrajam ekipe iz donjeg dijela tabele, vec mislim o ovim jacim protivnicima.

Ne ide mi u glavu da ga Wenger ovoliko jebe u skoro svakom njihovom duelu. Arsenal barem po igracima je sigurno losiji od nas, isto vazi i za Liverpul, a non stop imamo problema sa njima. 

Kad se sjetim utakmice protiv CItya ove sezone, zemljo otvori se da propadnem.. ta utakmica i ona protiv PSGa sa igracem vise su mi jedne od najgorih utakmica i najsramotnijih koje sam odgledao u 17 godina navijanja za ovaj klub.

Igrali smo mi prosle godine odlicno, nije to bilo ni blizu npr. onoj igri iz drugog dijela Mourinhove sampionske sezone 14/15, kada se osjetilo da ta igra nicem ne vodi i da ako se tako nastavi nece biti dobro, sto je i rezultiralo raspadom sljedece godine. Ne moze se to porediti sa proslosezonskom igrom, gdje je bilo fantasticnih partija, nekih cak i historijskih tipa ona pobjeda protiv Evertona koja je jedna od najboljih utakmica odigranih u historiji Premiershipa.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Malo je majki rodilo trenera koliko ih fudbalski kolektiv zvani Chelsea moze otpustiti. Moze pricati ko sta hoce, ali sa te strane gledano klub je zesca sprdacina.

Imao je slobodne ruke dovesti koga hoće i debelo promašio sa Mitchyem, Moratom, Zappacostom i Drinkwaterom.........Odjebao je Costu samo zato jer ga je Mourinho doveo, jednako kao i Fabregasa. Isključivo njegove loše procjene
Barkley, Bakayoko su jedini plus

Da smo doveli Simeonea, imali bi Costu, Griezmanna, Fabregasa u istoj ekipi, obrana bi bila kudikamo bolja i ekipa bi fizički bila fantastična.

Ali eto, dovodi se trener kojem je uprava u Juventusu dovela Pogbu zabadava i Vidala za sitniš i nije mogao sa jačom ekipom od Allegrijeve doći do finala LP.....Pametnom dosta. S Italijom isto ništa, dizalo ga se u nebesa kad je sa tobože najslabijom generacijom napravio ništa. Pa nije pozvao Romagnolija u reprezentaciju samo zato jer igra za Milan :DD Trebalo je mjesta za polomljenog Barzaglija umjesto mladog odličnog igrača. Idiot kojem ne treba dati previše ovlasti na trenerskoj poziciji

Otkaz na kraju sezone, mada bi mu noga dupe sada bila jednako dobro rješenje.
E sada kada upadnemo u centrifugu...ovaj period će biti i više nego zanimljiv. Samo me zanima kako će se u ovome snaći Alonso, robokap, Bakayoko, Rudiger, Popivoda i ostatak.

February 20th: Chelsea vs. Barca
February 25th: Man Utd vs. Chelsea
March 4th: Man City vs. Chelsea
March 14th: Barca vs. Chelsea
April 1st: Chelsea vs. Spurs

Good luck, Antonio!

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.