6. februar 2018.8 god. Autor comment_279211 Pretvaramo se u Arsenal, zadovoljavamo se sa mrvicama, a Conte će postati naš Wenger. Prijavi
6. februar 2018.8 god. comment_279213 Eto, sada mogu po Conteu pljuskati. 1. U Italiji je imao debelu podršku Juventusa koji ima svoje pipke svuda, u sudačkoj komisiji, savezu, a i kao klub su dobro organizirani, treba im se priznati. Jednako tako su i Lippija ugurali u repku, ali s razlikom da je Lippi bio stvarno kvalitetan trener, a Conte nije. Osvajanje lige bez ikakve konkurencije sa defanzivnom igrom i bez zapaženijih rezultata u Europi i nije neka preporuka. Roberto Mancini je bolji trener dakako, osvojio ligu u jačoj konkurenciji, osvojio i Premiership. Allegri doveo Juve u finale LP, digao kup i prvenstvo, a kudikamo lošiji trener, samo dokaz da je Conte imao mali utjecaj na rezulate kluba, uprava je odradila bogovski posao sa transferima, Pogba besplatan, Vidal 11 miljuna eura iz Leverkusena, Teveza za siću itd itd. 2. Conte je osumnjičen za namještanje utakmica i još se nije očistio optužbi. Nemojte mi ga pravdati ničim. Odslužio je suspenziju od skoro godinu dana i čeka suđenje. The agreement, according to Goal.com, also means that Conte will, if found guilty, serve a sentence reduced by one third. Conte was banned, in 2012, by the Italian FA for ten months which was later reduced to four months after the 46 year old appealed the verdict. The trial is expected to take place between April 21 and May 10 2016. Conte is widely expected to take over at Chelsea after the summer European Championships as he has negotiated a three-year-deal worth £6.5m a year, according to reports. Znači, ne samo da propadamo kao klub, nego i dajemo utočište kriminalcima, odličan potez uprave. ​ 3. Čvrsto vjerujem da nema pojma o igračima van Serie A i da nijedno kvalitetno pojačanje nećemo vidjeti na ljeto u Londonu. Barem ne nijedno pojačanje svjetske klase, jer takvih osim Vidala i Pogbe iz Serie A nema, a njih dovesti ne možemo. Skupljat ćemo Juventusove brabonjke tipa Bonucci i Marchisio 4. Neće osvojiti Premiership i letjet će nakon prve sezone, u skladu sa politikom Abramoviča kod trenera, a hvala Bogu promijenili smo ih i previše. Jel Conte dolazi na predstavljanje sa lisicama na rukama? Ajde što se Abramovič obogatio švercom, ali trener je pripadnik kladioničke mafije i kao takav sjeda na ovu klupu. Pobjegao iz Italije taman kad mu presuda došla.........Sad će doći advokati dakako. Želim mu sve najgore i odlazak prije ljeta, ne želim gledati poluigrače iz Serie A u Londonu. Pjanić da vrijedi išta, već bi otišao iz Rome. Mozemo se mi smejati Championu, ali taj je dosta pogodio, osim da nece osvojiti ligu. Zbog njega sam se vratio na pocetak teme Conte, i lik je pogodio bar 70%. Od taktike, preko dovodjenja igraca da ce ih dovoditi iz Italije, da nece doci nijedan WC igrac, Da nece proci sa njegovim ponasanjem i da ce ga stampa pojesti... itd itd.. ne mogu sve citirati, posto je na razlicitim stranica, ali ubode ga Champion kao prstom u slag. Prijavi
6. februar 2018.8 god. comment_279214 Vau, doslo je do toga da se slavi Champion kao nekakav veliki poznavalac necega. :)) Dobro pa je pogodio onih 4-0 na Bridju protiv miljenika mu kao i dominaciju istog u ligi, onaj suludi niz od 13 pobeda, kao i da smo imali neke od najboljih utakmica pod njim ikad. Da je trener koji pre svega voli cvrstinu je bilo poznato od ranije. Sto se tice dovodjenja igraca pretezno iz Italije, pa, dosla su 4. Ali najvise su dolazila iz PL, cak 5 igraca su vec bila u Engleskoj, a tri su iz Francuske. Prijavi
6. februar 2018.8 god. comment_279215 Igi kada bi posmatrao realno, onda bi drugačije pisao. Ali ako se vas dvojica po forumu vijate, to ne znači da neko drugi ne može da sagleda malo drugačiju sliku. Sa kime smo povezivani? Koji su transferi na tapeti bili. Ti transferi o kojima govoriš su sve flopine teške što vidimo i danas. Što se tiče transfera posle svega ovoga danas mogu da se složim sa njim da je u Juventusu sve uprava dovodila, da se on tu malo pitao. Ali ta uprava zna posao, to se i danas vidi posle njega. U Italiji u to vreme nije imao konkurenciju. U Evropi gde je bila nije ništa uradio... a pazi ovde imaš bar 10 utakmica u sezoni gde je kao LŠ... Ne igra napadački fudbal što je činjenica. Ako je prošle godine uzeo titulu sa onim igračima i ako smo igrali sjajno i bajno.. što ove to nije slučaj? Evo ti objasni.. samo nemoj mi spominjati upravu i transfere.. ne trebaju ti Ronaldo i Messi da te Watdord ne upuca, Bournamut da 3 gola za 15 minuta ili da se patiš sa Norwichom kao da su Atletiko Madrid u najmanju ruku. Prijavi
6. februar 2018.8 god. comment_279219 Losa forma je cudo, pogledas i ostale ekipe kada udju u losu formu, pa gube sa tim nekim "boljim" igracima od istih b'moutha, watforda, swanseaja ili koga vec ne. Sa losom formom je sve moguce, fazon je sto cemo je prevazici i to je sve. Kada je prevazidjemo nastavit cemo pohod, samo je problem kada ce se desiti taj pohod, nadam da ce vec od iduce tekme krenuti sa pobjedama, pa i da zaboravimo kako ste htjeli otkaz da damo najboljem treneru ikad sto smo imali. Prijavi
6. februar 2018.8 god. comment_279220 Nije ga Uprava javno podrzala, jedino su to uradili sa Mourinhom kad je na sluzbenoj stranici objavljen onaj famozni clanak o podrsci. grena ti pises kao da je lose sto je Conte zahtjevan i sto ne da nikome pardona. Pa takav i treba sef da bude, pogotovo za ove primadone koje se navodno zale na intenzitet i kolicinu treninga. Placeni milione ali im tesko trenirati. Rado bi sad mijenjali trenera, da im dodje did Guus ili mekani Carlo pa da rade sta hoce i zajebavaju se. A dajmo covjeku malo vremena da se navikne na tezak raspored, pokazao je da zna i da moze napraviti dobar tim. Dosta patimo ponovo i zbog toga sto pola ekipe nije proslo pripreme pa se desavaju te povrede. hamco Prvo Uprava treba da prestane komunicirati sa svojim uposlenikom, tj. glavnim trenerom putem posrednika Kudicinija. Drugo, treba da sjednu skupa s Konteom i uvjere ga da ima njihovu podrsku na neograniceno, tj. ne smije se dozvoliti da igraci znaju da ce Conte otici na ljeto kako god pa onda igraju preko kurca. To je podrska, jebes ti sta oni objave ili sta Sky pise. Mora mu se ukazati na greske fino i objasniti da nema predaje, jer ima jos puno toga na ulogu do kraja sezone. Isto tako s igracima se mora odrzati sastanak. A ne ovo sto oni igraju gluhe telefone pa onda sve curi u javnost i ide preko novinara, pa se citav svijet smije. A ja sam za to, ako ga misle otjerati svakako na ljeto onda je bolje da to odmah urade. Nema se sta cekati ako je tako. Prijavi
6. februar 2018.8 god. comment_279221 I ja sam za to wisey, zao bi mi bilo da Conte ode ali trenutno izgleda kao da je to jedino rjesenje. Evo sad pred svima kazem, dajem mu podrsku i ja pa cemo da vidimo. Volio bih ga vidjeti kao prosle sezone nasmijanog i punog strasti i zelje vise nego ikada. Prijavi
6. februar 2018.8 god. comment_279222 Sa Alonsom, Cahilom, Mosesom, Wilianom, Bakayokom, Drinkwaterom, Batsuayiem i ostalom klapom ne bi ni drugi trener uradio vise, jedini problem je sto nas hlupaju puno slabije ekipe poput Bourmoutha, Watforda i slicnih njima. Ako ne promijeni nesto protiv WBA, prvenstveno formaciju i ne osjeti se pomak u igri pitanje je vremena kad ce biti smijenjen, nisam za njegov odlazak ponavljam opet, ali jesam da se konacno trgne i uradi nesto. Prijavi
6. februar 2018.8 god. comment_279223 To što vi očekujete da uprava i Conte urade, sednu za sto i dogovore se. Vidite mogli bi primeniti na primer odnosa Conte - Costa recimo. Što nije Conte hteo da sedne i priča sa Costom jednim od 3 ili 4 igrača stuba tima i najboljih igrača tima u trenutku. Da su se dogovorili idi na kraju sezone, odradi ovu i gotovo, rastanete se kao ljudi. To nije uradio. Coata je popio otkaz preko SMSa.. Sklonjen van kluba, javno prozvan. Costa odlepio, otišao za Brazil i bolelo ga uvo, jel mu može neko zameriti? Stavite se u Costinu poziciju. E sada jel tako čvrsta ruka treba da se ponaša? Nemaš razumevanja za ove ispod tebe, a tražiš razumevanje za tebe od onih iznad. Preko medija kritikuješ rad uprave? Kako su za Contea igrači potrošna roba tako su i za uprave treneri potrošna roba, pogotovo za naše. To o čemu ti Wisey pričaš radilo se pre 30 godina, u doba komunizma, ćutiš, radiš i nemaš prava. Danas piju vodu drugi metodi. Igrač taj je od krvi i mesa. Ne voli tlačenje kao što ga niko ne voli, ne voli nepoštovanje. Danas je pedagogija drugačija. Zamislite sebe u firmi gde vas neko tera na prekovremene, ukida praznike (iz teksta koji sam kačio). Jel bi radili u takvoj firmi? Da li bi bili takvi prema vašim zaposlenima? Odgovor je ne. Zamislite da imate kul okruženje na poslu i dodje novi poslovođa i nikada nisi načisto. Ako ti se ukaže najmanja šansa da ga izbušiš to ćeš uraditi. I onda se čudite kada igrači počnu da buše trenera... pa ako se ponašaš tako kako se ponašaš, tako ćeš i dobiti. Zarađuju milione? Pa i Conte zarađuje milione. Da li je Ferguson bio drugačiji? Verovatno nekada isti...ali on je izgradio dinastuju od Uniteda.. on je pola imena tog kluba i imao je pravo apsolutno.. taj je bio važniji od vlasnika i to svojom dugogodišnjom zaslugom. Kada je dolazio pristao je na uslove, tvoje je da treniraš, tvoje je da pobeđuješ, izguraš minimum TOP4, igraš LŠ blizu završnice..itd.. a ne da kukaš po novinama... šta ima da se žali.. Pročitao sam danas isto tekst da igračima nedostaje Holland otkada je otišao, jer su sa njim imali konverzaciju, sa njim su pričali.. on je bio trener, verovatno i prijatelj. Znači ni Conte nema priču sa igračima, ali bi da ima sa upravom? Voleo bih pošto tvrde ljudi ovde da se sve zna u klubu.. da da neko crno na belo potkrepljeno dokazima, makar i člankom.. ko je doveo kog igrača u klub, na čiju želju i da li je to plan A ili H... pošto Conte viče da je Bakayoko plan uprave, a Marina recimo tvrdi suprotno.. I da me ne shvatite pogrešno. Meni je Conte drag lik, ali nemojte od njega sveca da pravite.. kao da je jadničak sam na ovom svetu bez igde ikoga i bez krivice. Kao da su mu namestili skrivenu kameru i tovare ga 2 meseca i to svi znamo. Gledajte malo realno. Najviše bi voleo kada bi se moglo izaći i reći Conte je taj, žrtvujemo 3 sezone da napravimo rezultat i da napravimo dinastiju od Chelsea, smena generacija je, rešavanje viška igrača, dolaze novi.. biće teško, biće gadno, ali to je projekat. I meni je teško i muka od ove situacijd i klubu... ali sledeće godine će nama trebati 10 novih igrača za prvu postavu.. naspram današnjih 3-5... pa ćemo opet da kukamo.. Umesto da se baziralo na prvu postavu, pa makar i klinci na klupi bili znao bi da idemo u pravom smeru...ovako mi smo doveli igrače koje treba što pre prodati da bi uzeli nešto za njih... nisu ni za klupu.. nisu za tribine da gledaju naše utakmice. Tako da ja ne vidim rasplet ovde... Ps.. kada bi Roman čitao ovaj forum, verovatno bi sutra prodao Chelsea :D Prijavi
6. februar 2018.8 god. comment_279224 Povezivali smo se i sa igracima koji su zapravo kvalitetni, da, bilo ih je iz Italije, to sto oni nisu dovedeni, nego su dosli neki levi je druga prica. Taj argument za upravo si upotrebio kao da potkrepljuje sta hoces da kazes. U Evropi famoznoj, imao je citave DVE sezone, a u jednoj od tih sezona su ispali od Jupovog Bajerna, u sledecoj podbacili, al stigli do polufinala LE cini mi se. Sto se tice nedostatka konkurencije, to nije potpuno tacno, u prvoj sezoni je Milan i dalje bio jak klub (imali su Ibru, Thiaga Silvu, Pato je vazio za talenta, Allegri bio trener), Napoli je bio jak, cak se i Roma uzdizala. Napadaci u prvoj sezoni su mu bili: Del Piero, Vucinic, Quagliarella, Borrielo i Matri, zavrisili sedmi sezonu ranije. I onda pricas kao da je preuzeo Bayern ili PSG. Pretpostavljam, da navijas za City, prosle sezone bi trazio otkaze nakon sto su primali po 4 komada od Leicestera i Evertona. Kao da je Chelsea prva ekipa kojoj se ovako nesto desilo. Najjaca liga na svetu, svako svakom otkida bodove, a kad se kiksa, sledi smak sveta, odmah treba nekome glava da padne. Prijavi
6. februar 2018.8 god. comment_279226 Italija Igi nije jaka već 10 godina... ta Roma se i da danas uzdiže nikada da se uzdigne. Milan je u problemu već 10 godina minimum.. imali su u Ronalda i Beckama, Ronaldinja.. pa su opet bili kanal. Osvojio sezonu sa 100 bodova.. toliko je bila jaka Italija. Povezivali, ali ništa urađeno nije. Ako već ne možeš dovesti prvu metu (kao što sam pisao iz X razloga).. jel treba dovesti amatera umesto njega. Da navijam za City.. problem je što je City sa Pepom rastao...Prošle sezone niko Conteu ne bi glavu skidao da je ušao u top 4.. i gradio tim... ne možete Pepa kriviti zbog Bayerna i Barse.. i ne možete njega kriviti što kupuje igrače koji mu trebaju, i što ima preko imena mogućnost da dovede koga hoće (isto je imao Mourinho). Nego da se vratim na Contea.. On je bio u još boljoj situaciji nego Pep recimo.. osvojio ligu bio top iznenađenje.. a onda je nagomilao Zapacoste, Rudigere, Mosese, Drinkwatere itd u tim.. umesto da se gradi tim, mi smo bar za pola slabiji nego prošle godine. To je problem. Sad ide odgovor uprava nije htela da dovede...neće pare da daju.. pa onda u krug.. Recite mi iskreno da li vi mislite da mi sa ovim timom i posle izlaska iz krize ( da je tako nazovem) možemo da se takmičimo sa Barsom, Psž-om, Realom, Bayernom... ne možemo sa Romom na kraj da izađemo.. Šta mislite koliko nam treba novca, vremena i igrača da dodjemo do željenog stanja? Posle ovog nagomilavanja indijanaca u klub? Prijavi
6. februar 2018.8 god. Autor comment_279228 Pa ako ove otpatke na koje smo pljunuli 200 miliona uspijemo prodati za 50, biće odlično. Prijavi
6. februar 2018.8 god. comment_279233 Sto se tice Coste, to je Costa znao prije, nego mu ovaj i zvanicno poslao porukicu, ono vidimo se. Jebo te i igrac koji hoce da ode od tebe 2 puta u toku sezone i glumi povrede. Normalno da ce te otjerati, da si Hazard, a ne Diego. Prijavi
6. februar 2018.8 god. comment_279234 ajde molim te, pa dno dna je bila ona situacija kad Matić(verovatno po nalogu iz kluba) daje izjavu da je Kosta bolestan, bole ga ledja a u tom trenutku procure fotografije Koste koji ko mazga gura neke rekvizite u Kobhamu a to se dešavalo onda kad je u sred sezone hteo da napusti klub i predje u Kinu Prijavi
6. februar 2018.8 god. comment_279235 Ali stvarno ne vjerujem više, znači i dalje se Costa spominje, ta gnjida od igrača sa svojim ponašanjem nas je mogla koštati titule. I još radi njega se tjera Conte, pobogu klubovi su davali trenerima otkak a da isti nisu ni znali za to i saznaju tokom neke emisije. jebote, da je Costa zadužio Chelsea kao Drogba pa hajde, al jebeni Costa, znaci ne vjerujem, koliko smo s tim divljakom visili da popije kaznu i da ne igra dvije tri utakmice, svaka utakmica gotovo blizu crvenog kartona svojim ponasanjem. Cak su neki ovde spominjali i Luiza, nevjerovatno. gore Grena pise Italija nije jaka, a nedavno Juventus jel ono dva finala lige šampiona? a kad su engleski klubovi igrali dva puta zaredom u finalu lige sampiona, u kakvom je stanju bila engleska liga? Prijavi
6. februar 2018.8 god. comment_279237 Ali stvarno ne vjerujem više, znači i dalje se Costa spominje, ta gnjida od igrača sa svojim ponašanjem nas je mogla koštati titule. I još radi njega se tjera Conte, pobogu klubovi su davali trenerima otkak a da isti nisu ni znali za to i saznaju tokom neke emisije. jebote, da je Costa zadužio Chelsea kao Drogba pa hajde, al jebeni Costa, znaci ne vjerujem, koliko smo s tim divljakom visili da popije kaznu i da ne igra dvije tri utakmice, svaka utakmica gotovo blizu crvenog kartona svojim ponasanjem. Cak su neki ovde spominjali i Luiza, nevjerovatno.Ovo se odnosilo na mene. Verovatno. Taj Costa je ginuo za dres dok je igrao.. Dali bi sada i Moratu i Girouda i Batmana za takvog igrača. Ali ajde.. Conte ispao svetac opet. Jeste bio previše prgav, ali je bio i vise nego koristan. Ako si gospodin kakvim se predstavljaš onda imaš manire koje ovaj nije pokazao prema svojim igračima.... A ako nemas manire prema onima na nižoj ljestvici..nemoj da kukas kada neko na višoj nema manire za tebe. A to što kažeš da su dobijali preko emisija otkaze.. Ako misliš da je to uredu.. Onda nemam šta da dodam Sta je Conte uradio toliko za Chelsea? Osvojio ligu? Osvojio je i Mourinho 3 puta, Ancelotti. Di Matteo osvojio LS. Mourinho je prakticno napravio ovaj moderni Chelsea, pa ne verujem da vam je toliko bilo zao kada je otisao. Naravno osim nekih ljudskih strana. Koliko god da nas je zadužio... Pravio je preterane greške i vreme mu je bilo da ode. Njega da ovako branite razumeo bih.. To sto se bojite da je jedini Top trener na svetu slobodan a da nije bio kod nas.. Nešto ne verujem. Ima dosta mladih i perspektivnih menadžera.. Iskopace se nešto. Pa neka svi rastu zajedno. A po Controvom licu se i kuće videlo da mu je dosta svega.. Ne treba ti nezadovoljan igrač...sta ce ti takav trener. I da, evo dve priče. http://metro.co.uk/2017/10/24/chelsea-stars-texting-ex-no-2-steve-holland-as-relationship-with-antonio-conte-breaks-down-7023137/ Evo za Hollanda..povrede odakle odjednom.. Itd.. Conte pobesneo i okarakterisao kao laži.. sa naglaskom na pobesneo.. A od Hollanda nisam naišao na demant.. Možda nisam dosta kopao.. E da još nesto. Mikel. Ima i za njega zanimljiva priča. https://www.express.co.uk/sport/football/841675/John-Obi-Mikel-Diego-Costa-Chelsea-Antonio-Conte-Emmanuel-Sarki-Premier-League-News Pa sad jbg razmislite. Prijavi
6. februar 2018.8 god. comment_279240 Ne kazem da je Conte svetac, ali Costa jednostavno ne zasluzuje toliku paznju, a pogotovo ne da se kuka za njim. Taj Costa je ginuo dok nije dosla neka ozbiljna ponuda drugog kluba, koliko je bio spreman da ide, da pao u formi sto nije otisao cak u jebenu Kinu. Prijavi
6. februar 2018.8 god. comment_279241 Koliko mu je lova bila bitna .. Nije mario za platu koja mu je skidana zbog ne odazivanja na treninge. Da jeste bio bi u Londonu i uzimao kes. Tako cu ja gledati. Možda je pre toga nešto izmedju njega i Contea kvrcnulo i ovom bilo dosta... Pa makar u Kinu otišao. A mislim da sam nešto i čitao.. Kao neki intervju sa njim u Brazilu.. Pa ako nadjem postavicu link. Prijavi
6. februar 2018.8 god. comment_279242 Meni nije nimalo žao što je otjerao Costu, dapače to je jedna od dobrih stvari što je napravio. Treba biti realan i reći da Conte ima svojih mana i da je napravio (i još uvijek radi) neke greške, ali tjeranje idiota Coste nije jedna od njih... Prijavi
6. februar 2018.8 god. comment_279245 Najbolji strelac Chelsea 3 sezone je trebao biti oteran, sigurno.. e sada zanimljivo o Costi...http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-4787112/DIEGO-COSTA-INTERVIEW-Chelsea-striker-talks-Sportsmail.html Evo intervjua iz njegovog doma u Brazilu.. sada sam ga pročitao opet, a preporučujen i vama isto.. Kako Costa kaže.. sve je krenulo po zlu kada se sukobio sa kondicionim trenerom na treningu. Od tada kreće sunovrat odnosa.. a pre toga je bio pred potpisivanjem novog ugovora. Posle toga dolazi sms od Contea.. posle toga dolazi do toga da on neće da se vrati iz Brazila jer mu je rečeno da će trenirati sa rezervama i da neće moći biti sa prvim timom. O naslovima da hoće u Kinu govore da nisu istiniti i da je hteo samo u Madrid jer mu je Conte rekao da je nepoželjan a sa druge strane ga je hteo Simeone. Mogao je i godinu dana da bude u Brazilu bez plate ne bi se vratio, kada se priča već o novcu. Za Contea govori da je odličan trener, ali ne komunicira sa igračima, distanciran je i ima čisto profesionalan odnos, što je normalno za Italiju, ali ne i za Englesku. Zanimljivo Mourinho ga je posle svega nazvao i pitao kako je.. I sada dodaš na ovo poruke igrača za Hollanda, gde se isto spominju kondicioni treninzi i hladan stav Contea prema igračima, odnos prema Mikelu, Costi..neki intervjui njegovih ex igrača..pa onda zanimljivost da nijedan top igrač neće da dodje kod nas ( a sumnjam da su naši tvrdice za 3 miliona).. pa povrede, pa sada ti još dođe vest da Courtois nema ništa protiv odlaska u Madrid.. prvo on, pa će i Eden da pakuje kofere... ali vičimo i dalje Conte.. jer ipak treba pružiti treneru ruku, on je nezaštićeni pojedina u korporaciji Chelsea koji melje trenere.. I šta dobijemo? Eto nas u rangu Evertona već dogodine.. Nadam se ako ostane da pravi planove i za golmana i levo krilo, možda i desnog beka.. nadam se da samo neće dolaziti paraziti iz Rome, Fiorentine, Intera.. i da neka gleda da budu bar fit... a ne povređeni. Spaha samo da ti odgovorim za Italiju pošto si to naknadno ubacio :) Juventus je jak zato što je kao u Nemačkoj Bayern.. pouzima sve dobro što vredi zemlje i ima upravu koja zna da ubode besplatan transfer.. oni su jaki to stoji. Kao da kažeš Francuska liga je jaka zbog PSGa.. a Španija vam nije jaka osim Barse, Reala i eventualno Atletika. Španija je za nas slaba sa dva tima.. ali zato je Italija prejaka sa jednim klubom. Nemojte me zezati. Prijavi
7. februar 2018.8 god. comment_279250 Dobro hajd grena skontali smo, nas boli qita za Costom i eto, ti si na njegovoj strani tj. protiv Contea u bilo kom slucaju, nema potrebe dalje kopati po tome. Inace dobili su 3 dana odmora igraci navodno na prijedlog kapitena Cahilla. Prijavi
7. februar 2018.8 god. comment_279251 Većeg tupljenja i pričanja u prazno od ovog na prethodne dvije stranice nisam vidio još od vjeronauke u osnovnoj školi. Kakav sad Costa, najbolje razglabajte koji im je to vrag bio kad su pustili Robena onomad, i sad bi bio koristan. Prijavi
7. februar 2018.8 god. comment_279252 Wisey Costa je bivši to su samo odgovori za Kinu i ostale gluposti oko njegovog ponašanja. Sutra će se u istoj situaciji naći neko drugi od igrača. Jebo Costu sada.. bitan je klub i njegova budućnost. Ovim sam vam hteo pokazati da nije Conte svetac i da ne treba bezuslovno da ga branite i okrivljujete sve druge osim njega nego da sagledate kompletnu situaciju. Neka mu je sa srećom... trebaće mu, a i nama sa njim. Mrtvi ako nisi shvatio poentu pisanja, onda jeste trabunjanje.. a očigledno nisi shvatio, pa ti ni nema svrhe objašnjavati. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.