20. oktobar 2017.8 god. comment_275852 Ako će netko dobiti otkaz onda su to Marina i Emenalo, Abramovič nije slijep,ne može uvijek biti do trenera pretprošle godine smo bili 10. i ove godine ne miriše na dobro i sad je jel opet do trenera,pa i Pep je Pep pa nije mogao s hameljima od igrača ni Poketina ne bi smatrali dobrim trenerom da nema onako dobro igrače. Cahill, Alonso,Moses,Luiz,Willian,Pedro sve su to igrači koji u Realu,Manchesterima,Barci,Juventusu ne bi dobili više od 20 minuta u utakmici LP.Conte se jasno ogradio od transfera i rekao da on s tim nema ništa osim u slučaju Coste.Za Sandra se nudilo 70 miliona zadnji dan,da smo s tom ponudom došli 10 dana ranije Juve bi prihvatio,Van Dijk nismo se ni trudili da ga dovedemo doveli Rudigera koji ne zna trčat kako treba,za Lukakua se nudi kad je United ponudio. Protiv Rome i CP to njemu ide na dušu,ali ne možeš uvijek dovoditi defanzivno orijentisane igrače,ni Moratu ne bi doveli da Costa nije otišao.I mislim da su se igrači okomili na Contea i da im je više postalo mrsko odrađivati ono što Conte zahtjeva na treninzima. Prijavi
20. oktobar 2017.8 god. comment_275854 Juventus nije zeleo da proda Sandra, niti je on zeleo da ode. Sve ostalo je zabluda. Van Dajk je zeleo da ide, ali ga Sveci nisu pustali. A ionako mu je Liverpul bio primarni cilj, ne Celsi. Dakle svaljivati apsolutno sve na Upravu a abolirati Kontea je preterivanje. Prijavi
20. oktobar 2017.8 god. comment_275855 To je meni glupost, Sandro se dugo trazilo, ja mislim da uprava nije htjela dati novac koliko je trazio Juventus i to je to. Na kraju krajeva ko ne bi došao igrati za šampiona Engleske? Ok da se nadje jedan pojedinac ili dva, ali toliko igrača nas odbilo da je to već nerealno. I nije prvi put da se kritikuju Emenalo i Marina, provlaci se to dugo, Samo jođš da dodam, praviće se Antonio Conte od blata kad ode. Prijavi
20. oktobar 2017.8 god. Autor comment_275856 Copy/paste Mourinhove pretprošle sezone. Ništa se nije naučilo. Isforsirao je igrače, najmanje promjena pravio. Sad sve dolazi na naplatu s ozljedama. Plus dodaj na to da su nas svi pročitali i dobiješ to što sada imamo. Ne vidim kako će preživjeti na klupi do kraja sezone. Prijavi
21. oktobar 2017.8 god. comment_275858 Iskreno prosle sezone nam se sve poklopilo, nismo imali ligu prvaka, igraci su bili odmorni, nedovoljno ubjedljivi konkurenti za titulu, cijelu proslu sezonu nismo imali ozljedu u ekipi. Ako se nesto ne promijeni u naredne 2-3 utakmice mislim da ce dobiti otkaz ili cak sam otici iako ja ne bih volio. Prijavi
21. oktobar 2017.8 god. comment_275859 Sandro je mogao da se dovede, nego se previše odugovlačilo pa je Juventus prodao Bonuccija i nisu htelo da puste još jednog igrača. Pravio je Conte greške i postoje stvari koje može da popravi, no, ljudi iz vrha kluba bi trebalo da preuzmu odgovornost za ovakvo stanje. Čak i da Conte dobije otkaz, ništa se suštinski neće promeniti, i ovakve situacije će se ponavljati. Uprava vodi ovaj klub u prosek. Šta reći, kad se još na ovom forumu prošle godine pričalo da nam trebaju dva nova, kvalitetna wingbacka, a doveli su mu poslednjeg dana prelaznog roka mrtvog Zappacostu? Prijavi
21. oktobar 2017.8 god. comment_275864 Bice ovde otkaz do Bozica... Nije covek za sve kriv, al nije toliko ni nevinasce kako ga ovde predstavljaju. No o tome kasnije Prijavi
21. oktobar 2017.8 god. comment_275867 I? Ko će da ga zameni i šta bi to promenilo? Elaboriraj. Prijavi
21. oktobar 2017.8 god. Autor comment_275884 Taktički je natjerao Richarlisona da promaši onaj zicer, nema šta. Prijavi
21. oktobar 2017.8 god. comment_275886 Pa nije natjerao ni fabregasa ni moratu da jedan glumi anelku, a drugog da gleda loptu kako prolazi... Prijavi
23. oktobar 2017.8 god. comment_275899 Rekao da uopste nisu trenirali prije Watforda, prodje ipak vrh :D Prijavi
25. oktobar 2017.8 god. comment_275921 Kaze mirror da nasi planiraju dovesti maurizia sarrija iz napolija umjesto conteaSent from my E6653 using Tapatalk Prijavi
25. oktobar 2017.8 god. comment_275924 Problem je sto nece nigdje Conte, tako da se ne treba o tome razmisljati uopste... Prijavi
25. oktobar 2017.8 god. comment_275927 Problem je sto nece nigdje Conte, tako da se ne treba o tome razmisljati uopste...Zasto je to problem? Treba reci na srecu nece Konte nigdje. Prijavi
25. oktobar 2017.8 god. comment_275929 Zasto je to problem? Treba reci na srecu nece Konte nigdje. Ma ja, uglavnom nema potrebe za spominjanjem nekog drugog trenera. Prijavi
25. oktobar 2017.8 god. comment_275930 Ma Conte jos ovu sezonu nazalost i vraca se u italiju.Sent from my E6653 using Tapatalk Prijavi
25. oktobar 2017.8 god. comment_275931 Ma Conte jos ovu sezonu nazalost i vraca se u italiju. Sent from my E6653 using Tapatalk Tesko da ima ista od te price. Covjek upisao u skolu dijete, zena dosla. Jedino ako bas zasere sve i damo mu otkaz. Prijavi
25. oktobar 2017.8 god. comment_275936 Pa i Mourinhova djeca su isla u skolu u Londonu pa sad idu u Manchester, ko da je problem promijenit skolu, ja sam ih mijenjo. Prijavi
26. oktobar 2017.8 god. comment_275939 Mourinhova idu i dalje u Londonu i on sam zivi u hotelu jos... Dok Conte je porodicni covjek, njemu kad se preseli porodica to nesto znaci. Prijavi
26. oktobar 2017.8 god. comment_275946 Dati otkaz Conteu čovjeku koji je osvojio ligu poslije one katastprfe sa Mournhom, čovjekom koji od projsečnih igača kao što su Zapacosta, Alonso, Moses, Pedro, Rudiger pravi sistem gdje sve to funkcioniše i izgleda pristojno bio bi čavao u kovčeg Chelseaja. Boljeg trenera Chelsea neće dovesti a da ne govorimo o tome da ima puno lošiji sastav od Ancelottija i svih njegovih prethodnika i da nije dobio nikaoga koga je želio. Ovaj čovjek radi čuda bilo bi odlično doći do top 4 , tutula defitivo odlazi kod Gađana a u LP četvrtfiane bi bilo dobro s obizrom kakvu ekipu imamo ipak mislim da Conte može izvući i više, Prijavi
26. oktobar 2017.8 god. Autor comment_275948 I dalje sam skoro pa siguran da Conte neće dočekati kraj sezone, jer nema nikakvih pozitivnih pomaka u igri. Prijavi
27. oktobar 2017.8 god. comment_275954 Danas he na press konferenciji tri puta ponovio rijec bullshit haha Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.