30. septembar 2017.9 god. comment_275470 Unistio draz za danasnjom utakmicom, bolje izgubiti napadacki nego izgubiti kao picka bez napadaca. Prijavi
30. septembar 2017.9 god. Autor comment_275472 Nije bolje izgubiti napadački nego bez napadača, ali je sramota izgubiti bez ikakve šanse za pobjedom ili bodom. Jednostavno, od prve minute izgubljena utakmica. Prijavi
30. septembar 2017.9 god. comment_275487 Sramota sto je isao na bod, pustio Cityu loptu ko da je u pitanju Arsenal (ok, losa analogija jer nije ni Arsenala dobio ali mislim na sterilnost u napadu). Nece se liga moci odbraniti bez da se pobjedjuje kod kuce.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
30. septembar 2017.9 god. comment_275491 Conte je isključivi krivac za ovaj poraz, i to treba jasno reći. 1. Do izlaska Morata smo još nešto i pokušavali put naprijed, njegovim izlaskom izgledali smo kao da je Morata izašao zbog crvenog a ne da ga je zamijenio drugi igrač. Ja osobno nemam ništa protiv bunkera protiv jače ekipe, ali ako pritom nemaš niti jednu kontru i apsolutno nikakvu šansu da da daš onda to očito ne funkcionira. A i mislim da koliko god ovaj City bio jak uz hrabriju mogli smo puno bolje proć. 2. Ulazak Williana umjesto Morata totalno promašena taktika. Ne samo da je retardirano igrat bez napadača nego uvidiš panja koji apsolutno ništa ne donosi. 3. Kad trebaš dat gol i loviš rezultat ne vidiš daleko najboljeg igrača (Hazarda) I da, mislim da nakon ovih godinu i nešto s Conteom možemo zaključiti da mu izvrsno ide taracanje malih ekipa (pobjeđujemo s lakoćom i ne gubimo glupe bodove kao Liverpool i City prošle sezone) ali imamo problema s velikima, i kad smo pobjeđivali, u derbijima smo uglavnom izgledali loše. Prijavi
1. oktobar 2017.9 god. comment_275502 Niste vi normalni,šta ćeš se nadigravati sa Cityem koji ima 11 tehničara u prvih 11 dok kod nas Christensen, Fabregas,Hazard i Morata jedino znaju nešto sa loptom.Ovo je ekipa puna polovnjaka i zato smo izgubili.I pod prošlim trenerima bilo je polovnjaka,ali je bilo mnogo više kvalitetnih,pravih igrača. Zaboravljate da smo prije 3 dana igrali jednu od fizički najzahtjevnijih utakmica protiv tvrde ekipe i da smo ih izdominirali. Zaboravljate da je Conte htio VVD,Lukakua,Bakayoka(uz to da ostane Matić) i Alex Sandra,a koga je dobio?Morata se hajd pokazao kao odličan igrač,ali nije navikao na igranje 180 minuta u 3 dana.Rudiger ne zna lopte kako treba dodati,Bakayoko bi bio vjerovatno korišten kao zamjena. Očigledno je da je htio i novo krilo jer ne vjeruje u Pedra i Williana,ali nema ništa od toga dok ne osvojiš Ligu prvaka 5 puta. Imamo sastav od igrača koji ranije nisu uspjeli da se dokažu pa ih sad Conte taktički izvlači (Cahill-Bolton,Moses-Wigan,Alonso-Bolton i Fiorentina,Willian-Anzhi,a Pedro u Barci squad rotation player koji je zbog Pepove genijalne taktike i veznog reda i Messija izgledao dobro)Dok United dovodi mlade talente i ne libi se potrošiti 40-50 miliona na igrača od 19 godina mi nećemo da dajemo 80 za provjerenu igračinu. Hoćete da igramo kao Real,a imamo igrače koji dolaze iz Wigana,Boltona i sličnih kurčeva.Ni Pep ni Murinjo nisu mogli ništa prošle sezone zato što su imali glup roster i mislim da nije uredu da se obrušavate na Contea.City je rano vršio pressing i nismo mogli iznijeti loptu bez napucavanja i zato je izgledalo kako je izgledalo. Jedina zamjerka jeste što Bats nije dobio odmah priliku. Prijavi
1. oktobar 2017.9 god. comment_275506 Conteu svaka čast na svemu do sada napravljenim i da je radio čuda prošle sezone s ovom ekipom nitko ne spori. Ali nitko (pa tako ni Conte) ne treba biti lišen kritike. Conte je jučer promašio taktiku i zašto se to ne bi moglo reći? Prijavi
1. oktobar 2017.9 god. comment_275509 Conte nije htio igrati duge lopte,ali je bio primoran na to jer mutavi štoperi i vezni red nisu znali iznijeti lopte,a jedina pogreška jeste bila to što je uveo Williana,a ne Batsa.Ne možeš slati duge lopte na Hazarda i Williana.Ne možeš ti osvajati sa igračima koji na prvi znak pressinga prodaju loptu,da je Morata ostao sve bi bilo drugačije. Prijavi
1. oktobar 2017.9 god. comment_275513 Ono jucer je sramota bila Nasi nisu mogli pas dodat Menie greska bila sta nie stavia azpia na lijevo a mosesa na desno bolje nego s alonsom,cesca je tria stavit u 60oj minuti kad njima oslabi koncetracija A to da on zeli u italiju su lazi, covik je reka da ce bit u inostrastanstvo 5-10 god Prijavi
1. oktobar 2017.9 god. comment_275515 Katastrofalna priprema utakmice, već drugi derbi zaredom . Prijavi
1. oktobar 2017.9 god. comment_275521 Gvardilo mu juce lekciju ocitao. Osim Walkera City nije imao novog igraca za razliku od prosle godine. Prijavi
1. oktobar 2017.9 god. comment_275522 Imao je golmana novog,a Guardiolinom timu prošle sezone nije uopšte napad bio kritičan,jer je imao odlične igrače.Kad smo mi zadnji put doveli neko krilo za 40-50 miliona funti? Zadnja pojačanja na krilu Pedro i Willian.Serete po Conteu isto ko da smo izgubili samo zato što ga je Guardiola taktički nadmudrio,a nadmudrio ga je zato jer se Morata povrijedio i nije imao ko spuštati duge lopte,a i zbog toga što ne možemo dva pasa odigrati pod pritiskom. Prijavi
1. oktobar 2017.9 god. Autor comment_275524 I dok je Morata bio na terenu igra nam je bila goli kurac. Hazard dobije u kontri loptu na 40 metara od njihovog gola i mora stat jer bukvalno nema nikog od naših na njihovom dijelu terena. Ta situacija je bila dokaz da smo izašli na teren isključivo da ne primimo gol. Usrana smorinjovska taktika. Prijavi
1. oktobar 2017.9 god. comment_275525 Ovakva taktika se ne može tolerirati, sve se svodilo na nabijanje na Moratu. Mi smo prvaci Engleske igramo na Bridgeu i moramo ići na pobjedu, ipak Conte pokazuje sličnosti sa Mourinhom i postavlja takiku koja nikako ne može proći. Na novou Di Matea protiv Juventusa sa 5 odbrambenih. Mora se ići naprijed a stavljanje Asplicuete na wing bek je od starta mirsalo na teški bunker. Prijavi
1. oktobar 2017.9 god. comment_275529 Ne bih da osporavam City i taktiku Guardiole, ali juce je samo kukavicluk Contea razlog zasto smo izgubili. Prijavi
2. oktobar 2017.9 god. comment_275545 Conte koliko je god dobar volio bih da ide na kraju sezone jer me razočarao i protiv Arsenala i protiv Cityja. Mi onako NE MORAMO igrati. Volio bih na klupi Chelseaja vidjeti Pochetina. Mauricio Pochettino je najbolji trener na svijetu. Kakav je stroj od Tottanhama napravio uuuf. Prijavi
2. oktobar 2017.9 god. comment_275552 Je li te razocarao protiv Atletica? Nema boljeg trenera od Contea, i njemu mora biti dozvoljeno neka losa tekma. Prijavi
9. oktobar 2017.8 god. comment_275645 Jel istina da Pirlo dolazi da radi kao pomoćnik Antonia? Prijavi
9. oktobar 2017.8 god. comment_275651 Jel istina da Pirlo dolazi da radi kao pomoćnik Antonia? Tesko, ali bi bilo fino :D Zasad je samo na pricama debilnih medija bilo. Prijavi
14. oktobar 2017.8 god. comment_275705 Ne shvatam zašto inzistira da mu Willian igra? Vidi li on da Willian nije klasa za Chelsea kao što ostatak svijeta vidi. Prijavi
14. oktobar 2017.8 god. comment_275707 Svaka cast za proslu sezonu u kojoj se sve poklopilo dobro po nas, ali kako je krenuo u ovoj omrzt ce mi brze od Mourinha. Prijavi
14. oktobar 2017.8 god. comment_275711 Katastrofa od rostera i prijelaznog roka. Nema kvalitetnih zamjena za igrače. Kantea je nemoguće zamjeniti. Morata je kvarna roba a Batshuayi tipičan belgijski mlakonja od igrača. Ovo neće izaći na dobro. Žao mi je igrača tipa Fabregas koje ovaj panj drži na klupi, a u isto vrijeme stvalja neke Zapacoste i Christensene u igru. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.