Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Antonio Conte (2016-2018, trener)

Istaknuti odgovori

Conte treba da shvati da je tu kao trener i da je njegovo da radi sa igracima koji su mu na raspolaganju. Na kraju krajeva, itekako dobro je placen za to. On je u tom svom poslu podbacio sto se tice utakmice s Burnleyem jer ne moze me niko uvjeriti da ekipa koju je imao na raspolaganju nije u stanju kod kuce dobiti mrtvi Burnley. Onaj raspad u zadnjih pola sata prvog poluvremena i primanje 3 gola u tom vremenu je jednostavno nedopustiv. Treba isto tako istaci da je on planirao program rada na pripremama i da je to ocigledno promasio debelo, iako je znao za katastrofu u onoj famoznoj 15/16 sezoni. Barem 7-10 dana se kasnilo sa pocetkom i broj utakmica u predsezoni je bio nedovoljan da se tim uigra i vrati spremnost.
Preveliki je pritisak stvoren na Upravu.Ja vjerujem da ce doci jos par igraca do kraja prelaznog roka ali Conte mora da se ponovo pocne baviti svojim, a ne tudjim poslom. Opet kazem, ne perem Upravu od odgovornosti, naprotiv jako sam razocaran nedostatkom vizije kod njih u smislu buducnosti kluba, samo kazem da i manager preuzima dio odgovornosti za los start i losu atmosferu koja se opet stvara oko tima.

Unatoc svemu, mislim da idemo odigrati dobar mec protiv Tottenhama i pokusati ostvariti sto bolji rezultat.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

• Odgovori 2 hilj.
  • Pregledi 143,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Opa, ne udara samo James Mounta. Imamo situaciju i na forumu.

• Conte je sve u pravu sto je rekao za Spudse. Ja samo ne znam sta je on ocekivao odlaskom tamo. Ajde Murinjo je propao pa je prihvatio prvo sta mu se ponudilo. Ali Conte je i dalje trenirao na vrhunsko

• Ne slazem se. Najgori su ljudi hinjavci koji sute na sve i samo izbacuju neke dosadne floskule da bi prikrivali stvarne probleme. Nekad je okej zastititi igraca u javnosti, ali ne stalno. Oni su odras

Objavljene slike

Slažem se manje-više sa tobom, mene iritira njegov pristup u medijima oko transfera, samo je napravio time dodatne probleme, no, ne sumnjam da se trudi da izvuče maksimum iz ovih igrača koje ima na raspologanju.

Sve u svemu nama fale igraca a to mi s foruma vidimo da moses nie dovoljan za 4 fromta dae alonso proti burnleya supp da nie proti citija i tako to a niko ne dovodi igrace nie toliko tesko nmra se dovest marcelo i kimmich al da se dovede nesto ne bi bilo lose
A zar vi mislite da on želi voditi ekipu koja se neće boriti na sva tri fronta,tu je u pitanju i njegov lični uspjeh.Svaki trener želi osvojiti što više,postati jedan od najvećih,a mislite li da može osvojiti LP s Mosesom,Alonsom,Cahillom?Mourinho i Guardiola troše nemilice,ne znam kako mislite da parira Bayernu,Barsi i ostalim velikim klubovima.Nije zadovoljan i ne treba biti.

https://twitter.com/HLNinEngeland/status/898525588524339200

Ulepšala dan ova reakcija kada su ga pitali za Costine komentare :D

zar nije odluceno da ce se SB prosirivati za 20k mjesta???

btw izgleda da conteu das fk radnik iz bijeljine da vodi, on bi od njih napravio dobro ekipu a od maske vrhunskog spica

Retardirana, nesposobna, odvratna glupaca, ne bih se iznenadio da zapravo ima necega u svemu tome jer Conte se ne moze vrteti oko malog prsta.

Odlično sam procijenio Contea. Neprilagođena i psihotična osoba koja nema autoritet, nikakav dugoročni potencijal. O očajnim transfer procjenama i jednogodišnjoj suspenziji zbog namještanja sam već sve rekao. Ne može dovesti vrhunskog igrača u klub

ODHEBI IZ KLUBA, TALIJANSKA PAPČINO.

Najsretniji dan za barem jednog forumaša

I doći će pravi trener. Švabo bez ikakvih mafijaških repova

MARINA, VOLIM TE

Pise Bild da mu se sprema otkaz, a opet neki medji u Engleskoj to opovrgavaju, nadam se da nije istina. Conte ima moju punu podrsku.

Konte postao i sportski direktor?

Je li Cae burazeru? Nisam se nadao da ćemo pričati o tome šta znači biti trener i da ćemo doći do objašnjavanja da trener ne dovodi igrače. To nije u njegovoj jurisdikciji.

Odlično sam procijenio Contea. Neprilagođena i psihotična osoba koja nema autoritet, nikakav dugoročni potencijal. O očajnim transfer procjenama i jednogodišnjoj suspenziji zbog namještanja sam već sve rekao. Ne može dovesti vrhunskog igrača u klub

ODHEBI IZ KLUBA, TALIJANSKA PAPČINO.

Najsretniji dan za barem jednog forumaša

I doći će pravi trener. Švabo bez ikakvih mafijaških repova

MARINA, VOLIM TE

giphy.gif

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.