31. juli 2017.9 god. comment_273527 @-) @-) Nijedna želja ? Poprilično sam siguran da su i Bakayoko i Rudiger i Morata isključivo njegove želje ;) Nažalost, izuzev Bakayoka koji je ok igrač, jesu. I Rudiger i Morata su tipičan primjer njegove krive procjene kod transfera i primjer trošenja novaca samo da se troši. Nema tu Juventusovih skauta i sportskog direktora koji zna procijeniti value for money. Conte sam po sebi šalje ponude za svakoga i nije ni čudo da ne želi nitko doći. I još uz sve nema reputaciju da može uprijeti prstom u igrača i dovesti ga. Nitko ga ne cijeni van Serie A. Žalosno je dati 40 milijuna na škart Stuttgrata kojeg prate ozljede u Romi i kojem Chelsea mora "probati spasiti karijeru". Nevjerojatno preplaćen backup igrač. Ili Morata koji je grijao klupu Mandži i Benzemi za 70 milijuna. Dovedeni iz očaja Prijavi
1. august 2017.9 god. comment_273537 Pročitao sam negde da je Conte namjerno prodao Matica da bi pokazao upravi da mu trebaju pojacanja. Sta mislite o tome? Prijavi
1. august 2017.9 god. comment_273541 Pročitao sam negde da je Conte namjerno prodao Matica da bi pokazao upravi da mu trebaju pojacanja. Sta mislite o tome? Sada je situacija obrnuta onoj Mourinhovoj u zadnoj sezoni, novaca se ima nakon osvojene titule, ali mi se čini da je on osobno pogriješio sa transferima i da bi mogao izvisiti ako Roman reče dosta. Imam dojam da mu neće dati odriješene ruke i da bi mu mogli prišarafiti budžet na još eventualno jedno pojačanje. Moguće i da ga ne gledaju kao dugoročno rješenje. Ne čini mi se da je on u punom smislu menadžer i da se više ljudi pita ovdje. Ono što Conte sada radi je cijepanje Mourinhove ekipe: šikaniranje Coste, Fabregas na klupi, prodaja Matića........Nije to situacija kao Unitedu gdje se dotični mora riješiti van Gaalovog škarta. Ovo su sve top igrači. I glupo je prodavati takve igrače ako već nisi sigurno pronašao otprilike jednako kvalietetne zamjene na tim pozicijama. Matić - Bakayoko je najbolji primjer kako treba kupovati. Prijavi
1. august 2017.9 god. comment_273547 Pa jedva 10to mjesto sa tim top igračima, vjerovatno i ispod toga da je ostao velika trenercina, a ne bio hiddink tu.Pa jedva 10to mjesto sa tim top igračima, vjerovatno i ispod toga da je ostao velika trenercina, a ne bio hiddink tu. Prijavi
7. august 2017.9 god. comment_273724 Mislio sam i njega napasti za par stvari, ali sta reci covjeku kojem se ni jedan transfer nije ispunio. Da budem precizan u slucaju da nekome nije jasno, nije mu doveden ni jedan igrac koji je bio prva transfer zelja, vec uvijek neka b ili cak c opcija. Da ne bude da mu ne uputim ni jednu kritiku, nije mi jasno zasto je prodao Chalobu? Jel moguce da svaki mladi igrac nema strpljenja pa ukoliko mu se ne obeca unaprijed da ce igrati, odmah trazi da ode iz kluba? Hoce li i jedan igrac iz akademije imati ikad znanacjniju ulogu u ovom timu? Prijavi
7. august 2017.9 god. comment_273752 Pa eto, vidjet cemo sada sta ce da uradi sa Bakerom, njega vala mora progurati u prvi tim. Prijavi
8. august 2017.9 god. comment_273767 Kada posle onakve sezone osvojis ligu, sa onako limitiranim sastavom, ima pravo da izvoljeva. Prijavi
8. august 2017.9 god. comment_273768 Stalno se govori o limitiranom sastavu a taj isti sastav je prije svega dvi godine također osvojio ligu. Istina, bio je dvi godine mlađi, ali je i ovaj zato pojačan za Kanta i Luiza. Ne znam, ako je ova ekipa tako limitirana onda ili mi stalno imamo čarobnjake od trenera (što uključuje i propalog Moua) ili ipak nije toliko limitirana? Postoji i ona mogućnost da je problem u slaboj konkurenciji, odnosno da mi svi skupa precjenjujemo kvalitetu prema? Prijavi
8. august 2017.9 god. comment_273770 Limitiran kao nema igraca hahah Triba jos igraca imat nemozes sa njih 15 igrat toliko natjecanja pogotovo sta nema vise coste a azar je ozljeden dugo vremenna Prijavi
8. august 2017.9 god. comment_273771 Former Liverpool defender Jamie Carragher says he will be “very surprised†if Antonio Conte is still Chelsea manager in 12 months time. The Blues boss has aired his views publicly about the club’s lack of transfer activity and hinted that Nemanja Matic may have been sold against his wishes. And Carragher thinks the nature of his comments mean he is unlikely to still be at Stamford Bridge for the start of the 2018-19 Premier League campaign. “I’d be very surprised if I’m sitting here in 12 months’ time and he’s the Chelsea manager,†Carragher told Sky Sports. “I think he’s the type of manager who won’t accept the involvement from people above, especially on the back of winning the title. “He’s not going to go quietly and it’s not great for the club when the manager is coming out and speaking the way he is.†Prijavi
8. august 2017.9 god. comment_273777 Stalno se govori o limitiranom sastavu a taj isti sastav je prije svega dvi godine također osvojio ligu. Istina, bio je dvi godine mlađi, ali je i ovaj zato pojačan za Kanta i Luiza. Ne znam, ako je ova ekipa tako limitirana onda ili mi stalno imamo čarobnjake od trenera (što uključuje i propalog Moua) ili ipak nije toliko limitirana? Postoji i ona mogućnost da je problem u slaboj konkurenciji, odnosno da mi svi skupa precjenjujemo kvalitetu prema? Problem je u Conteovom egu, kao i sa Benitezom u Interu poslije Mourinha. On želi uništiti ekipu koju je Mourinho stvorio i sastavio i ekipu koja je osvojila naslov s njim i tim istim igračima. A stvar je takva da ne može ponuditi bolje od toga jer ne želi nitko igrati za njega, opet zbog ega i karaktera. Problem nije u Chelseaju toliko. Siguran sam da ga se ne gleda ko dugoročno rješenje i to s razlogom. Još uvijek mi je žao da nismo Simeonea doveli, sada bi već Griezmanna imali u sastavu i kotirali bi puno bolje na tržištu. Prijavi
8. august 2017.9 god. comment_273778 Champion ti si jedan pokvareni lazov i napravio si scenu jer to je tvoj cilj. Prijavi
8. august 2017.9 god. comment_273781 A to sto nije htio prodati matica, je baš ono želja da rasproda sve mourinhovo Prijavi
8. august 2017.9 god. comment_273783 Problem je u Conteovom egu, kao i sa Benitezom u Interu poslije Mourinha. On želi uništiti ekipu koju je Mourinho stvorio i sastavio i ekipu koja je osvojila naslov s njim i tim istim igračima. A stvar je takva da ne može ponuditi bolje od toga jer ne želi nitko igrati za njega, opet zbog ega i karaktera. Problem nije u Chelseaju toliko. Siguran sam da ga se ne gleda ko dugoročno rješenje i to s razlogom. Još uvijek mi je žao da nismo Simeonea doveli, sada bi već Griezmanna imali u sastavu i kotirali bi puno bolje na tržištu. Niko ne zeli igrati za covjeka koji je bio prvak Italije i prvak Engleske vec u prvoj sezoni? Pišeš gluposti. Naša uprava nije sposobna realizovati njegove top mete. To što je prodao Matica je pun pogodak. Matic vec dvije sezone nije igrac kakav je bio. Conte zeli trkace a Matic to nije, upravo zato je prodao i RLC-a. Pa mali Kante je sve Maticeve propuste ispravljao prosle sezone. Prijavi
11. august 2017.9 god. comment_273860 Zasto svi govore da conte ide ca iz kluba do bozica gdje ima dima ima i vatre moj crve Prijavi
11. august 2017.9 god. comment_273863 Zasto svi govore da conte ide ca iz kluba do bozica zeli da proslavi praznike kuci u italiji Prijavi
11. august 2017.9 god. comment_273864 zeli da proslavi praznike kuci u italiji Ne treba pidy kad su mu njegovi dosli u london Nista ne pratis vise chelsea Prijavi
13. august 2017.9 god. comment_273953 Sto vise pratim fudbal sve mi je jasnije koliko je SAF zapravo bio dobar trener, najveci zapravo. Prijavi
13. august 2017.9 god. comment_273959 Pol Hejvord s Telegrafa ima nesto da kaze o Konteu. Dobar tekst. http://www.skysports.com/football/news/11668/10986822/antonio-conte-is-causing-unneccessary-problems-at-chelsea-says-paul-hayward Prijavi
13. august 2017.9 god. comment_273960 Ne bih se slozio sa ovim likom. Ima poentu, ali nije to bas tako. Uostalom, Conte nije ni jednom javno kritizirao upravu osim kada je prodaja Matica u pitanju. Conteove transfer zelje nisu mozda realne bile, ali ni jedna prva opcija od tih zelja mu nije ispunjena. Da se ne lazemo, nije da nisu imala para. Dok se Pepu i Murinju ugadja u svakom smislu te rijeci i dovode igraci kako im se pozeli, Conte je dosao u situaciju da ima slabiju ekipu nego prosle godine. Nije fer. Postaje sasvim jasno da se trener, u ovom slucaju Conte, ocito malo (nikako) ne pita kada su transferi kluba u pitanju. Prijavi
13. august 2017.9 god. comment_273962 Ja iskreno baš i nisam zadovoljan kako Conte hendla ovu situaciju. Čini mi se da je svoje nezadovoljstvo i nervozu oko transfera prenio i na ekipu, a to nije dobro. Jedan od razloga osvajanja prošle sezone je bila njegova karizma, njegovo motiviranje ekipe te to što je na njih prenio svoj pobjedniči duh i borbenost. Ove sezone, pak prenosi na ekipu svoje nezadovoljstvo i nervozu. Razumijem da je ne zadovoljan transferima (i ima pravo biti) ali to ne smije utjecati na ekipu. Što je tu je, situacija takva kava je, i njegov posao je raditi najbolje što zna s ekipom koju ima. Prijavi
13. august 2017.9 god. comment_273963 ali nije fer prema covjeku koji je donio titulu sa onakvom ekipom. ne znam kakva su to nerealna pojacanja bila u pitanju, pa valjda smo klub koji se bori za titulu i osvaja iste, valjda smo stekli odredjenu reputaciju? u pocetku trebalo se dovesti jedno jako i zvucno pojacanje, sanchez, ostali bi sami dolazili, ovako doveli smo igrace sa kojima ne znas sta uopste ocekivati od njih. slazem se da ne treba previse novca trositi, ali moglo se malo vise iskesirati na jednom igracu. eno i Perez prica za Real kad su doveli Figa, 2000 platili 60 miliona, skontajte koliki je to tad iznos bio, i da je nakon toga sve krenulo sa velikim imenima, jeste da su imali novca, zato danas kad nekom igracu Real se ponudi, nije jednostavno reci Realu ne. Prijavi
14. august 2017.9 god. comment_273986 Ma ne pita se Conte nista. Murinjo se iznenadio sto Chelsea prodaje Matica i sto ga moze kupiti direktni rival. Svi rivali od nas mogu kupovati samo mi od njih ne mozemo. Nesto se desava sa upravom. Nesto mi tu smrdi.Sent from my SM-G935F using Tapatalk Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.