Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Antonio Conte (2016-2018, trener)

Istaknuti odgovori

Kako god, Emenalo nipošto ne bi trebao odlučivati o transferima bez Contea. Mislim da bi Conte trebao biti zadnji čovjek u donošenju odluka o transferu, onaj koji će reći DA ili NE jer koliko se samo puta desilo da igrača kojeg smo platilo ne tako jeftino cijelu sezonu presjedi na klupi i onda na kraju ode na posudbu...

• Odgovori 2 hilj.
  • Pregledi 143,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Opa, ne udara samo James Mounta. Imamo situaciju i na forumu.

• Conte je sve u pravu sto je rekao za Spudse. Ja samo ne znam sta je on ocekivao odlaskom tamo. Ajde Murinjo je propao pa je prihvatio prvo sta mu se ponudilo. Ali Conte je i dalje trenirao na vrhunsko

• Ne slazem se. Najgori su ljudi hinjavci koji sute na sve i samo izbacuju neke dosadne floskule da bi prikrivali stvarne probleme. Nekad je okej zastititi igraca u javnosti, ali ne stalno. Oni su odras

Objavljene slike

Matt Hughes, Deputy Football Correspondent

June 28 2017, 12:01am,   The Times

Roman Abramovich met Antonio Conte for talks last week in an attempt to secure the Chelsea manager’s long-term future at the club. They discussed the Italian’s new contract, key transfer targets and ideas for restructuring certain elements of the club’s operations. The Premier League champions are confident that he will sign a new deal when he returns for pre-season training next month.

Conte has kept in touch with the Chelsea director Marina Granovskaia and technical director Michael Emenalo almost daily throughout his holiday in Italy, but direct communication with the owner is less regular.

It is understood that Abramovich contacted Conte to suggest a meeting after the manager became frustrated at the club’s slow start to the transfer window, with the former Manchester City goalkeeper Willy Caballero so far the only player to agree to join the club.

Abramovich is prepared to authorise the spending of more than £200 million this summer, with AS Monaco’s Tiemoué Bakayoko and Alex Sandro, of Juventus, expected to be the first new players to arrive in the next few weeks. The Russian is also willing to allow Conte to appoint a new coach of his choosing to replace his former assistant, Steve Holland, who is now working full time for the FA as assistant to Gareth Southgate, the England manager.

Abramovich and Conte are also believed to have discussed Diego Costa, agreeing that the Spain striker will leave the club this summer. Chelsea’s preference is to find a buyer for Costa, but they will consider loaning him out for the first half of the season. Chelsea declined to comment last night.

citat iz Telegrafa

Despite the fact Chelsea are getting ready to announce the arrival of central defender Antonio Rudiger and are finalising the signing of midfielder Tiemoue Bakayoko, Conte wants an additional five new players.

čovek traži još 5 igrača pored ova 2 

hahah a kako to da izvedemo ako želi samo za Lukakua da platimo 100m 

Imamo 142 miliona od prodanih igrača za te pare se mogu dovesti Rudiger,Bakayoko i Sandro,ako kojim slučajem prodamo Costu za 50 miliona i još 20 miliona za Lukakua mislim da će biti dovoljno.I može se još dovesti Mahrez ili neko sličan i mislim da bi se Conte zadovoljio s tim pojačanjima. Ne moramo uvijek završiti poslovanje u plusu,ali kako pregovaraju ovi naši biću zadovoljan ako se prvi trojac dovede.
https://twitter.com/TweetChelseaUK/status/883225608586764288

Jel može gore biti? Sramota stvarno kako su samo nezahvalni ne mogu čovjeku koji je osvojio ligu sa maltene istim timom koji je godinu prije završio deseti dovesti igrače koje trazi.Čovjek može razumjeti što mu nisu odmah doveli igrače koje je tražio,ali ovo što sada (ne)rade je stvarno sramota.Niti su Curtoisu i Hazardu produžili ugovore,nisu doveli nijedno pristojno pojačanje,dovode neke back up igrače koje neće niko i sa njima se požuriva,a glavne mete nam kradu rivali.Lagano se pretvaramo u Arsenal..

Prošle godine nisu hteli da mu dovedu glavne mete jer nisu bili sigurni u Conteove kvalitete i koliko će se zadržati, ove godine mu ne dovode igrače jer se dokazao sposobnim da napravi pitu od govana pa mu ne dovode igrače da ne bacaju pare. :))

Ovo je stvaarno nevjerovatno sta se desava, polovica jula skoro, mi bez ijednog pojacanja, oni sto su trebali kod nas doci, pokupise ih rivali. Jel moguce da su toliko nesposobni ili stvarno ne zele da dovode mete koje je odredio Conte.

Pa na sve to, pola tima su rasprodali, jebote kao da smo tim sa sredine tabele a ne prvaci Engleske. Sutra neka losih par rezultata u ligi se dogodi, italijanu je otkaz. Ocekuju sve, a ne podrzavaju ga nikako. Mame im se naj...m, ko god da je kriv za sve ovo.
Pa i zasto bi ostao, pokazao se kao vrhunski trener i svi ga zele, a mi ga zajebavamo i ne dajemo mu nikakvu slobodu u transferima ili smo nesposobni dovesti igrace koje zeli. Marinu i onog debila drzimo kao kap vode na dlanu, a prvoklasne trenere mijenjamo jer eto..

sve je to dio plana, mozda sad ne dovodimo kvalitetne igrače, ali cemo dovesti za sezonu dvije, doci ce nam chalobah, ake, traore, i eventualno, musonda. 

treba samo malo strpljenja 

sve je to dio plana, mozda sad ne dovodimo kvalitetne igrače, ali cemo dovesti za sezonu dvije, doci ce nam chalobah, ake, traore, i eventualno, musonda.

treba samo malo strpljenja

Cuda se mogu dogoditi za godinu-dvije, mi bi najbolje od svih trebali znati kako je tanka linija od prvaka do ispadanja iz lige prvaka

Cuda se mogu dogoditi za godinu-dvije, mi bi najbolje od svih trebali znati kako je tanka linija od prvaka do ispadanja iz lige prvaka

za ispadanje no sikiriki

dok je Hiddink ziv, necemo mi vidjeti Championshipa još 

za ispadanje no sikiriki

dok je Hiddink ziv, necemo mi vidjeti Championshipa još

Apelirao sam na ispadanje iz top4 odnosno lige prvaka..
  • 2 sedmice kasnije...

Izgleda da ipak jesu ponešto naučili iz prethodnih grešaka time što mu nisu produžili trajanje ugovora, moraće tako manje da plate kad mu daju otkaz u decembru nego da su mu produžili do npr. 2021. Ostaće tako i više novca za dovođenje supertalenata koji će se kasnije prodavati za basnoslovnih 5 miliona funti.

Gospodin pre svega.

ESPN
Chelsea boss Antonio Conte has declared big-money transfer headliners Alvaro Morata and Romelu Lukaku "at the same level" after signing the former for a club record £58 million on Friday.

Lukaku appeared certain to return to Stamford Bridge this summer after confirming his desire to leave Everton, only for Manchester United to swoop in and sign the striker at the last minute.

The Blues then turned their attention to Morata -- who himself looked likely to be joining United -- in their bid to strengthen their forward line ahead of next season's Premier League title defence.

Conte, however, believes that the were no winners and losers in each deal, with both clubs lucky enough to sign one of two of the most promising strikers in Europe.

"It is not important to say if Lukaku or Morata were [my first choice]," Conte told multiple English newspapers. "Both players were first choice for a great club like United or Chelsea.

"For me Lukaku and Morata are at the same level, first choice for a great club like Chelsea and United.

"You know very well the dynamic of the transfer market. It seemed that Morata would finish at Manchester United and Lukaku at Chelsea. Instead it happened the other way around.

"I like his [Morata's] technique. Physically he is a good player and for sure I need to work with him to ask him what I want from his job in the game. Morata is a good finisher, he showed this in the past.

Al fkt zamisli frustracija kod Contea dok gleda kako Pep i Murinjo kupuju koga hoceva njegova ni jedna jedina zelja nije ispunjena.

@-)  @-)

Nijedna želja ? Poprilično sam siguran da su i Bakayoko i Rudiger i Morata isključivo njegove želje ;) 

Rudigera smo pratili i pre Contea, ali ono, aj možemo da ga računamo i njega i Moratu iako smo se prvo motali oko Lukakua, to je 3 od 15 meta otkako je došao.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.