15. juni 2017.9 god. comment_271941 Tesko da ima u ovome istine, ali eto, vidjet cemo pocetkom jula sve Prijavi
15. juni 2017.9 god. comment_271943 uveren sam da jeste, totalno mi pije vodu ova priča, Konte je bolesno opterećen kad je posao u pitanju i ne čudi me da ga hvata nervoza, pogotovo da kreće da peni nakon što je izbačen raspored utakmica stavi se u njegovo položaj, lik non-stop razmišlja o fudbalu, ne verujem da postoji neki pravi sukob, prosto to, nestrpljiv je na drugu stranu imaš naš bord koji radi kao svaki drugi normalan klub, pokušava da spusti cenu, pokušava da proda za veće pare Prijavi
15. juni 2017.9 god. comment_271945 Ma treba sacekati juli, ne bih rekao da bi Conte sad otisao. Prijavi
16. juni 2017.9 god. comment_271946 U pravu je čovjek koji kurac čekaju,Kosta dobio šut kartu,umjesto da dovedu Lukakua oni odugovlače,umjesto da se juriša na Sancheza ovi naši samo polako.I onda kad Bayern uzme Sancheza,a s Evertonom budemo odugovlačili do Augusta i onda nam Everton nabije cijenu 120 miliona onda ćemo završiti s nekim kao što je Đilobođi Prijavi
16. juni 2017.9 god. comment_271948 Previse je nestrpljiv. Sancheza nam ne zele prodati ocigledno, a dati za Lukakua 90 miliona je smijesno i ne treba pristati na to. Nije ovo football manager, moj Conte. A i vala itekako je dobro placen da radi svoj posao. Ako nece bilo bi mi zao al ima ko hoce. Ovim naravno ne izuzimam Upravu odgovornosti za eventualne lose poteze kod transfera, samo kazem da nepotrebno dize tenzije.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
16. juni 2017.9 god. comment_271949 Podrzavam Contea. Nije on preuzeo neki prosjecni Engleski klub pa da se non stop kalkulise sa pojacanjima i iznosima tih transfera. Ruzan je osjecaj kad vidis da ti se konkurencija non stop pojacava, dovode izuzetno kvalitetne igrace a ti jos nisi ni primirisao a kamoli doveo nekog. Zasto da Conte izmislja toplu vodu i pokusava sprovesti neki svoj plan i taktiku sa igracima koji mu mozda nisu dovoljno dobri? Pa nije lik madjionicar da sa prosjecnim igracima svake sezone glavno kolo vodi. Kako ga mnogi ovdje nazivaju, revolucionar i vizionar danasnjeg nogometa, Gvardilo kupuje na sve strane samo da bi postigao zeljeni rezultat. Postavlja se pitanje, zar njegova filozofija nije dovoljna za instant uspjeh sa bilo kakvim igracima? Naravno da nije. Zeli covjek igrace sposobne za ono sto njegov fudbal zahtjeva. Kod Murinja je isto, kakva god njegova taktika bila ona zahtjeva odredjeni sklop igraca za to. Ista situacija je i sa Conteom. Ispuni mu zelje barem kada su pojedini transferi u pitanju. Pa vec 3. prelazni rok njemu se ni jedna transfer zelja nije ispunila. Kako da covjek ne poludi na upravu? Da nemaju para pa da covjek i proguta pljuvacku. Ovako, znas da imaju i da mogu ali zbog kojekavih razloga to ne ispunjavaju. S druge strane konkurenti se pojacavaju i pojacavaju. A ti Conte izvuci neki carobni trik iz rukava, nemoj spavati nocima, zaboravi na zenu i dijete i samo treniraj i treniraj i treniraj sa igracima koji tebi ocito nisu po volji, jer ti si Conte, madjionicar iz Italije koji je bogom poslat da nas svake sezone vodis u nove pobjede. A kako? Pa ti si Conte, tebi ne trebaju dobri igraci... Prijavi
16. juni 2017.9 god. comment_271950 Sve je to ok, ali tek je 16.6., pripreme nisu ni počele. Ako do početka priprema ne bude transfera ima se pravo ljutit, ali brate daj se strpi! Prijavi
16. juni 2017.9 god. comment_271951 U potpunosti razumjem Contea i ako napusti Chelsea uprava neka ide u tri lepe, čovjek u prošla dva prelazna roka nije dobio igrače koje je tražio. Od ekipe koja se raspala je napravio šampione, osvojio titulu, i sad oni opet nešto čekaju i ne ispunjavaju Conteu želje oko transfera vjerovatno ni za koga nismo ni blizu dogovora zato je čovjek ljut. Uprava je otišla u krajnost sa tim svojim kaukulisanjem i u potpunosti sam uz Contea, ako sruše ovo što je do sad urađeno svaka im čast.. Prijavi
16. juni 2017.9 god. comment_271953 ovo sad već postaje pravilo, nema šta tu da se lažemo, osim onoga što se daju otkazi sad imamo i ovo oko politike sa transferima jedino što je žalosno je to što ostalo sve super funkcioniše, znači nema sukoba kao pod Murinjom nego padamo zato što ne možemo ili ne želimo da pratimo Siti Prijavi
16. juni 2017.9 god. comment_271954 Sve je to ok, ali tek je 16.6., pripreme nisu ni počele. Ako do početka priprema ne bude transfera ima se pravo ljutit, ali brate daj se strpi!Jeste 16.6 ali ko mu garantira da recimo da su mu želja Alexis i VVD ko mu garantira da ih neće kupiti drugi timovi? Ne može on reći Alexisu e nemoj otići u Bayern čekaj da ja probam ubjediti klub da pošalju ponudu,a i onda kad pošalju ko nam garantira da nas neće vući za nos? I onda kad se odlučimo za druge mete neće biti vremena i dovest će se Đilobođi i Ruben Castro. Prijavi
16. juni 2017.9 god. comment_271958 Eto kao sto rekoh odmah se ljudi posrali i po celavom duncanu, uvlakacu mourinha, isto tako i po di marziu zvanom, daj pisi vijesti, nesto ce ispasti tacno. Znaci, sjebali se svi u Chelseaju kakve su gluposti procitali, Conte posebno. I Simon iz LES, Liam Twomey, Jake Cohen, Dan Levene i ostali ismijavaju duncana i di marzia koliko je debilna vijest. Ali evo nove vijesti npr. marce, kaze hoce ronaldo da ide iz Reala. Inace mi je smijesno da nakon one jedne sezone vi jos vjerujete debilu di marziu koji napise hiljade spekulacija tokom sezone. Smijesan novinar koji ima izvore k'o Vugdalic. Prijavi
16. juni 2017.9 god. comment_271959 evo kaže Telegraf da je Konte otišo na odmor uveren da je VVD završen posao da bi nakon toga saznao da je propalo sve pošto se Liverpul umešao i podigo mu cenu šta sad ispada, mi smo mesecima pregovarali, zašto nije stavljen potpis na papir onda, šta se tolko čekalo ??? plus piše da je razočaran zašto nismo poslali ponudu za Mertensa pre no što je ovaj potpisao novi ugovor http://www.telegraph.co.uk/football/2017/06/16/chelsea-will-not-rip-winning-formula-appease-manager-antonio/ a naslov sve govori kakav je stav kluba Chelsea will not rip up winning formula to appease manager and Antonio Conte cannot hold Roman Abramovich to ransom Prijavi
16. juni 2017.9 god. comment_271960 Roman ce ga oterati brze nego sto ga je zaposlio ako nastavi da zanoveta. Zanimljivo je to da se ovde razlicitim ljudima(trenerima) iste stvari gledaju drugacije. Prijavi
16. juni 2017.9 god. comment_271961 Neka isplati klubu ostatak svog ugovora i moze ici sto se mene tice. Niko ovom klubu nece i ne smije postavljati nikakve ultimatume, pa ni Conte. Prijavi
16. juni 2017.9 god. Autor comment_271962 Conte jednostavno mora istrajati na ovim zahtjevima, inače ćemo postati jednogodišnja senzacija ala Lester. Prijavi
16. juni 2017.9 god. comment_271963 kakav potop, ovo svet sporta nije video jedan dan mu ceo stadion pa i Roman pevaju, sledeći dan totalni raspad sistema i ovo je kako stoje stvari krenulo od Kontea, pošto piše da se on ljudima iz kluba nije obratio nego je ovo procurelo iz njegovog kampa i ne verujem da će se čekati do famoznog prvog jula, ovo se rešava u narednim danima ili se već rešilo Prijavi
16. juni 2017.9 god. comment_271964 Jeste 16.6 ali ko mu garantira da recimo da su mu želja Alexis i VVD ko mu garantira da ih neće kupiti drugi timovi? Ne može on reći Alexisu e nemoj otići u Bayern čekaj da ja probam ubjediti klub da pošalju ponudu,a i onda kad pošalju ko nam garantira da nas neće vući za nos? I onda kad se odlučimo za druge mete neće biti vremena i dovest će se Đilobođi i Ruben Castro. A tko kaže da sa Sanchezom već tajno nije dogoverno da zatraži transfer i samo se čeka da to uradi? Ne znaš, kao što ne znamo ni odgovore na to tvoje. Poanta mog posta je bilo da je suludo nakon tjedan dana prijetit otkazima i sl. Ne znamo stvarne razloga zašto se još nikog nije dovelo kao i jesmo li s kim u pregovorima ovoliko ili onolilko daleko. Pričekajmo barem početak 7. mjeseca pa onda sudimo a ne nakon svega tjedan dana bacat drvlje i kamenje na upravu... I ja se apsolutno slažem da trebamo manje škrtarit, takva su vremena da ispod 50M ne možeš dovest normalnog igrača i trebamo se ili na to prilagodit ili odustat od titula. Ali isto tako treba shvatit i klub, ovo nikako nisu dobra vremena za bit sportski direktor, svi znaju koliko para imaju englezi i onda svi pokušavaju izmustit, da ne govorim koliko je teško dovest igrača od drugog engleskog kluba. Plus ako platiš igrača 50+ onda se i od njega očekuju velike stvari a malo je igrača koji nisu rizik i sigurno će uspjet, a oni koji su rizki svejedno koštaju 50M milijuna. Jbg. nije lako dovodit igrače u današnjim uvjetima a još manje sve riješit u prvih tjedan dana kako bi mnogi ovdje htjeli. Osim toga, tko je to od velikih klubova nešto ludo dosad se već pojačao. City kao ludo kupuje, kupio tek dva igrača 100-to krilo i golmana (i dalje nisu riješili pitanje stopera), United kupio jedino stopera (i dalje nije riješio pitanje napadača a realizacija im je najkritičnija), Tottenham, Liverpool i Arsenal praktički nikog, jedna Barca i Real također još nikog... I onda je problem jer mi nismo sve riješili u prva dva dana... Što se tiće Contea, ne mislim da on ide igdje, niti da daje ikakve ultimatume uprave, vjerojatno se zabrinuo što još ništa nismo doveli pa kontaktirao upravu u vezi toga da im malo stvori pritisak i ubrza ih, pa su novinari nekako za to saznali i počeli izmišljat priče o otkazima i sl. Odradit će ovaj ugovor do kraja, sigurno, a poslije ćemo vidjet... PS: Čekamo ponedjeljak kad se otvara prijelazni rok u kineza da sa svježim parama od Coste krenemo u ofenzivu... Prijavi
16. juni 2017.9 god. comment_271965 Ja san za contea ko jebe upravu iole pametnija osoba vidi da nan trebaju pojacanja a nie sad da conte zeli neymara i messia Prijavi
16. juni 2017.9 god. comment_271966 samo želi Lukakua od 100m :D :D eno ga Roman dao oglas u novinama : "Prodajem jahtu hitno, cena po dogovoru, nazvati posle 17h" Prijavi
16. juni 2017.9 god. comment_271967 Je li vi stvarno smatrate duncan castlea i di marzia kao neke novinare sa izvorima ? Pa sky italia je nesto presmijesno. Nijedan tacan navod nisu dali vec 3 godine, ustvari mislim da jesu jedan transfer pogodili od 1001. Prijavi
16. juni 2017.9 god. comment_271974 Antonio Conte is committed to Chelsea and will return for pre-season in the first week of July, according to Sky sources. There were reports this morning that he's not happy with Chelsea over a lack of singings. But we understand he is happy at the club and those reports are false. Chelsea are calm over the speculation, which they consider to be unfounded, and sources at the club say it is business as usual. Eto vam di marzio i celo Prijavi
16. juni 2017.9 god. comment_271980 negdje procitah da smo nekoga doveli, ali ce 1.7 biti zvanično predstavljen Prijavi
17. juni 2017.9 god. comment_271988 https://www.theguardian.com/football/2017/jun/17/antonio-conte-chelsea-juventus-exit-warning ove izjave u Juventusu su u rangu onih Murinjovih sad ne znam kolku podršku je imao tamo, nije Juventus tolko jak sa parama u to vreme bio, mada na isto mu dodje, pošto ni mi danas nismo ko Real, Junajted... al na drugu stranu, piše se da ima u Čelziju tu neku potpunu podršku (kolko god je to moguće imajući u vidu stavove Romana) i onda stvarno nije u redu sa njegove strane ako mu to nije dovoljno Prijavi
17. juni 2017.9 god. comment_271990 Ne kontam te chiba, vijest je lazna i ti se i dalje dotices nje. Njegov odnos i ono sto je uradio juventusu i upravi se ne moze dogoditi ovdje nikako. Nisu mu davali pare koje je trebao, nego mu glumili nesto. Logicno da je otisao. Ovdje je vec potrosio vise para nego u Juventusu. Sad ce opet i ove sezone, i neka i treba. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.