Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Antonio Conte (2016-2018, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2 hilj.
  • Pregledi 143,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Opa, ne udara samo James Mounta. Imamo situaciju i na forumu.

• Conte je sve u pravu sto je rekao za Spudse. Ja samo ne znam sta je on ocekivao odlaskom tamo. Ajde Murinjo je propao pa je prihvatio prvo sta mu se ponudilo. Ali Conte je i dalje trenirao na vrhunsko

• Ne slazem se. Najgori su ljudi hinjavci koji sute na sve i samo izbacuju neke dosadne floskule da bi prikrivali stvarne probleme. Nekad je okej zastititi igraca u javnosti, ali ne stalno. Oni su odras

Objavljene slike

http://www.express.co.uk/sport/football/792488/Antonio-Conte-Chelsea-news-rumours-Italy-football-manager-Inter-Milan 

Odlična vijest,da se mene pita može doživotno ostat.

Najbolji trener današnjice po meni,a što je najbitnije pedantan i svakoj utakmici pristupa sa maksimalnim zalaganjem.

A o taktičkom dijelu ne trebam pričat,tu je pobjedio sve ostale trenere u ligi.

po treći put ove sezone pokazao želju za promenom, jeste da smo ga čekali malo duže ovaj put, bio je uporan ali dočekali smo na kraju da stavi Kostu na klupu

to sam samo tražio, da pokaže volju pa šta bude

jeste da izgleda kao beznačajna stvar, napisaće verovatno neko sad, pa Miči nije ništa pokazao, ono treba zagrebati ispod toga

prvi menadzer Čelzija koji je pokazao kakvu takvu fleksibilnost za promenama što na kraju krajeva može biti jedan od faktora koji će odredtiti njegovu sudbinu u Čelziju

Nista, ko i michy isto :D Steta sto je michy dobio pravu priliku u ovakvoj tekmi, gdje smo citavu tekmu pustali protivnika da igra i cekali svoje momente, kako ocekivat nesto specijalno od napadaca. Pa svaki put je bio izmedju trojice, dok nasi tek pristizu na pola terena xd
Nije sad da su aman nesto posebno odusevili, ali ja sam jako zadovoljan bio i Michyem i Akeom. Michy je u ovom trenutku sigurno bolja opcija od Coste, ako nista zato jer ne unistava nase napade i nije smetnja u igri. Eto toliko je los Costa u zadnje vrijeme.
Jedino je ostavljanje Edena na klupi mozda greska bila, al kad skontas kako je vazna njegova svjezina po ulasku u igru bila mozda je cak i dobar potez ispao.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Dobar je Michya bio, pokazao je u par navrata da zna igrati,a nije ima puno šansi jer bila takva utakmica. Kad budemo igrali utakmicu gdje ćemo napadati i dominirati bit će i golova siguran sam. Također treba uzet u obzir koliko dugo nije igra, normalno da mu treba par utakmica u kontinuitetu da se ušemi...

U svakom slučaju trenutno je bolji od Coste i po meni treba idućih par utakmica redovit startat, samo se bojim da se Costa već iduću vraća u sastav...
  • 2 sedmice kasnije...

I onda dođe Champion, koji sebe naziva navijačem ovog kluba, i kaže da je Conte namještao utakmice

https://www.youtube.com/watch?v=T0Y0CG1Q9cU

Conte je popušio suspenziju u Italiji zbog namještanja. Nemoj se ni truditi, nemaš blage veze o Serie A i kako stvari tamo rade. Conte je mafijaš, kao i Buffon koji je česti posjetitelj kladionica u Italiji. Mogu obojica vrištati koliko hoće. Da Conte nije pobjegao u Englesku nakon Eura, sudilo bi mu se. Čim prije ode iz kluba, tim bolje. Moralna nula
Murinjo je inace sinonim za moral. Champion, lupas gluposti bezveze, koje nemaju nikakve logike. Cilj ti je napasti Contea pa se sluzis svim i svacim samo da opravdas svoje hirove odlaskom Murinja. Pogledaj stvari malo realnije i napisi kad razmislis. Svi cemo ti oprostiti prethodne besmislice. :)

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Murinjo je inace sinonim za moral. Champion, lupas gluposti bezveze, koje nemaju nikakve logike. Cilj ti je napasti Contea pa se sluzis svim i svacim samo da opravdas svoje hirove odlaskom Murinja. Pogledaj stvari malo realnije i napisi kad razmislis. Svi cemo ti oprostiti prethodne besmislice. :)

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Ja ne pišem nikakve besmislice niti izmišljam stvari. Bio je suspendiran. Mourinho nikad nije bio suspendian zbog namještanja utakmica. Kratko i jasno.

Evo ti i članak

https://www.theguardian.com/football/2012/aug/10/antonio-conte-juventus-match-fixing-banned

http://www.bbc.com/sport/football/19079604

Kakva je ovo ljudina, hladno ode na kraju i pozdravi svakog ponaosob igraca i clana strucnog stozera Boroa, zapljeska njihovim navijacima i oni njemu skandiraju. Ma svaka ti cast kralju!

A to sta je u nasem klubu uspostavio i napravio za nepunih godina je fenomenalno. Omiljen svugdje, poseban odnos s igracima, navijacima, Upravom, cistacicama, ljudima koji rade u i oko kluba... Nemam rijeci. Hvala ti majstore, povuci nas do duple krune a i dalje u buducnost abd.

Kako je on došao i neutralci počeli simpatisat Chelsea. To je golema stvar s obzirom da su nas do juče zvali plastikom.

A dobro, to što smo često bili jedan od najomraženijih klubova u široj javnosti mi nikad nije smetalo, dapače to je i jedan od razloga zbog čega i navijam za Chelsea.

I onda dođe Champion, koji sebe naziva navijačem ovog kluba, i kaže da je Conte namještao utakmice

https://www.youtube.com/watch?v=T0Y0CG1Q9cU

zvuči ko pičkica kakva

http://www.espn.co.uk/football/chelsea/story/3123899/antonio-conte-eyes-chelsea-stay-for-many-years-amid-inter-links

I have a contract with Chelsea for two more years. It's logical that, when you start the work in a new club, the will is to continue to work and improve your work for many years. For sure, this is my will.

Fantastičan karakter, ako ostane preko tri godine to bi bila premija.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.