Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Antonio Conte (2016-2018, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2 hilj.
  • Pregledi 143,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Opa, ne udara samo James Mounta. Imamo situaciju i na forumu.

• Conte je sve u pravu sto je rekao za Spudse. Ja samo ne znam sta je on ocekivao odlaskom tamo. Ajde Murinjo je propao pa je prihvatio prvo sta mu se ponudilo. Ali Conte je i dalje trenirao na vrhunsko

• Ne slazem se. Najgori su ljudi hinjavci koji sute na sve i samo izbacuju neke dosadne floskule da bi prikrivali stvarne probleme. Nekad je okej zastititi igraca u javnosti, ali ne stalno. Oni su odras

Objavljene slike

kad vratim malo film unazad, i uzmem u obzir pisanja Tajmsa i Telegrafa ispada sad da je klub diskretno pokušao da natera Kontea da koristi mlade igrače 

i to ne kao prvotimce, nego faktički kao 3ću opciju 

što je Konte iskulirao(kako stvari stoje) i tražio prosto da se dovedu igrači sa strane 

Konte nije nista manje tvrdoglav od prethodnika, ali jos uvek nije shvatio da ti titula u Celsiju kupuje samo sezonu posle, nista vise.
Dzaba je njemu sto se busa u grudi i tera kontru ljudima koji mogu da ga smene.
Moze on na leto dobiti novac, ali i otkaz do Bozica ako mu kola krenu nizbrdo. Hierarhija u Celsiju je takva da jednostavno ne trpi pobunjenike.
Sve dok ne bude kvoruma izmedju trenera i ljudi koji vode sportski sektor tapkacemo u mestu.

Konte nije nista manje tvrdoglav od prethodnika, ali jos uvek nije shvatio da ti titula u Celsiju kupuje samo sezonu posle, nista vise.
Moze on na leto dobiti novac, ali i otkaz do Bozica ako mu kola krenu nizbrdo. Hierarhija u Celsiju je takva da jednostavno ne trpi pobunjenike.
Sve dok ne bude kvoruma izmedju trenera i ljudi koji vode sportski sektor tapkacemo u mestu.

Nema ovdje paralele sa Mourinhom nikakve. Mourinho je taj koji zna procijeniti što mu treba i zna procijeniti kvalitetu.Druga je stvar kad to uprava ne prepozna i ne da novce za transfere. Conte ne zna. Ni Morata, ni Lukaku ni bilo tko drugi koje on misli dovesti nisu upgrade na Costu. Sviđa mi se da uprava preuzima komandu i ja se nadam da će Abramovič dovesti prava pojačanja jer Conte ne dovodi vrhunske igrače i ne može ih dovesti. Trpi Chelsea pobunjenike, ali su igrači gamad kojima se podilazi i mogu raditi što hoće. Ovo je prva i zadnja sezona u kojoj će nešto uzeti u Premiershipu. 

Nema ovdje paralele sa Mourinhom nikakve. Mourinho je taj koji zna procijeniti što mu treba i zna procijeniti kvalitetu.Druga je stvar kad to uprava ne prepozna i ne da novce za transfere. Conte ne zna. Ni Morata, ni Lukaku ni bilo tko drugi koje on misli dovesti nisu upgrade na Costu. Sviđa mi se da uprava preuzima komandu i ja se nadam da će Abramovič dovesti prava pojačanja jer Conte ne dovodi vrhunske igrače i ne može ih dovesti. Trpi Chelsea pobunjenike, ali su igrači gamad kojima se podilazi i mogu raditi što hoće. Ovo je prva i zadnja sezona u kojoj će nešto uzeti u Premiershipu. 

Odakle tebi to da uprava dovodi sve moguce igrace Conteu? K'o da je nesposoban lik da vidi sta mu treba? S kim bi ti zamjenio Costu, ako ne sa Lukakuom?

Mourinho zna procijeniti što mu treba i zna procijeniti kvalitetu?
Lukakua je doslovno protjero iz Chelsea a sada čitam da ga želi u unitedu jer mu treba napadač na duge staze.

Gotovo uvijek sam ga branio , i dalje smatram da je veliki faktor i osoba u povijesti kluba. Ali u zadnjih par mjeseci toliko nebuloza i koontradiktornosti se moglo čuti od njega da je to nevjerojatno. Njemu je uvijek dosad taj 'trash talk' na presicama bio zaštitni znak , ali ovo u zadnje vrijeme postaje očajno, čak bi rekao jadno. Gadi mi se čovjek sve više..

A što se Contea tiče nema nikakve logike u ovom što je Champion napisao. Zašto bi uprava uzela na sebe odlučivanje o transferima čovjeku koji je već u prvoj sezoni napravio rezultat? Očigledno je da čovjek zna što radi i ne postoji razlog zašto ga uprava ne bi podržala..
Champion je prvo govorio past ćemo nakraju sezone,ako ne padnemo reći će past cemo do Božića  ,i sve tako..Doći će dan kad ćemo pasti pa će veliki fan Mourinha napokon doć na svoje.

Mourinho zna procijeniti što mu treba i zna procijeniti kvalitetu?
Lukakua je doslovno protjero iz Chelsea a sada čitam da ga želi u unitedu jer mu treba napadač na duge staze.

Gotovo uvijek sam ga branio , i dalje smatram da je veliki faktor i osoba u povijesti kluba. Ali u zadnjih par mjeseci toliko nebuloza i koontradiktornosti se moglo čuti od njega da je to nevjerojatno. Njemu je uvijek dosad taj 'trash talk' na presicama bio zaštitni znak , ali ovo u zadnje vrijeme postaje očajno, čak bi rekao jadno. Gadi mi se čovjek sve više..

A što se Contea tiče nema nikakve logike u ovom što je Champion napisao. Zašto bi uprava uzela na sebe odlučivanje o transferima čovjeku koji je već u prvoj sezoni napravio rezultat? Očigledno je da čovjek zna što radi i ne postoji razlog zašto ga uprava ne bi podržala..
Champion je prvo govorio past ćemo nakraju sezone,ako ne padnemo reći će past cemo do Božića  ,i sve tako..Doći će dan kad ćemo pasti pa će veliki fan Mourinha napokon doć na svoje.

Realno, Lukaku nije ništa pokazao u početku, sada donekle dobru sezonu ima u Evertonu, ali tamo nema pritiska. Stvar je da je Lukaku psihološki takav igrač koji ne može na velikoj sceni igrati dobro u vrhunskom klubu. Costa je sa druge strane psihički malo nestabilan, ali igra vrhunski pod pritiskom i tu je velika razlika. Ne treba gledati samo golove. Mourinho je odlično procijenio sa Costom. Tu je razlika. Da ne govorim povijest svih njegovih transfera u Chelseaju. 

Zašto uprava ne bi odlučivala o transferima ako su isti transferi bolji? Je li itko pitao išta trenera kad su Ševčenko i Torres dolazili? Nije. 

Mene iskreno nije briga dok god nas se povezuje sa vrhunskim igračima sa Conteom na klupi. Mislim, Morata? Lik grije klupu u Realu. Zašto nas se ne povezuje sa Benzemom koji je duplo bolji igrač? Nainggolan? Čovjek nije apsolutno ništa osvojio i igrao je osrednjim klubovima u Serie A. Ne volim ja ni Emenala da se razumijemo, ali jbt svaka šuša vidi da nešto ne štima i da bi Conteu trebalo skresati krila. Nakon bačenih milijuna na Batshuayija i držanja Fabregasa na klupi pogotovo

Nakon bačenih milijuna na Michya? Pa za njega su milijuni bačeni upravo zato jer ga Conte i nije doveo nego uprava.

Što se tiće Moua, lik je ima toliko promašaja u ovom drugom mandatu da je to nevjerojatno. Tako da on i dobri transferi teško mogu zajedno.

A u vezi Lukakua, kako znaš da psihološki ne može na velikoj sceni? Radi onog falivenog penala kad je ima svega 18 godina?
Njegov dolazak je sigurno rizik jer se radi ne dokazanom igraču u velikom klubu i visokoj cijeni ali isto tako već ima finu konstantu i to u premu. I ne, nema jednu dobru sezonu u Evertonu nego otkada je došao im je glavni igrač i ono najvažnije vidi se da iz sezone u sezonu napreduje. Njegovi golovi otkada je došao u Everton: 15, 10, 18, i zasad 21.
Uz to ima tek 23 godine tako da je Lukaku sigurno vrlo tražena roba u ovom trenutku i siguran sam da ga svi klubovi koji traže napadača imaju u vidu pa i United i Mou. Nego, ako ga United dovede oče li ti i dalje bit loša kupovina?

Neka si ti to shvatio, a Conte koji je trener na visokom nivou vec godinama i ima iskustva nije
Conte je bolji od svojih prethodnika od promjene formacije i igrača se dalo naslutiti,Mourinho prošle godine nije ništa mijenjao.Babi nije dao igra iako je Ivanović očajno igrao,Terry i Cahill su standardno činili štoperski tandem iako se jasno vidjelo da je Terry za penzije,a Cahill da je obični retard.Formacija je uvijek bila ista,nije ju mijenjao nikad.

Jedino sto Conteu zamjerim, ali bukvalno jedina stvar to su ove izmjene koje izvodi u nadoknadi vremena. Prosto ne mogu da vjerujem, pa da mi je znati kakvom se on to logikom vodi pa zamislja da ce neki igrac napraviti neku promjenu svojim ulaskom u zadnjim sekundama meca ?!!!!! Nisu to vise ni minute u pitanju, vec sekunde, hej sekunde...

Jedino sto Conteu zamjerim, ali bukvalno jedina stvar to su ove izmjene koje izvodi u nadoknadi vremena. Prosto ne mogu da vjerujem, pa da mi je znati kakvom se on to logikom vodi pa zamislja da ce neki igrac napraviti neku promjenu svojim ulaskom u zadnjim sekundama meca ?!!!!! Nisu to vise ni minute u pitanju, vec sekunde, hej sekunde...

Stvar je u tome da ne rotira nikad i onda mu se pred kraj sezone događa pad u igri, već viđeno u Juventusu u kojem je redovito ispadao iz Europe u ranoj fazi. Ne štedi igrače i ne razmišlja previše o tome. 

Kako bi to bilo mocno, na klupi Konte, Teri i Pirlo :D jos kad bi i King Drogba tu bio uff

ma šta bi bilo moćno, prvo neka nauče engleski kako treba pričati onda neka rade sta hoce, jebem ga, budes medju englezima, i opet pričaš nazor. još pogotovo pirlo.

• 2 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.