24. decembar 2020.5 god. comment_307102 Moze gore samo zato sto tog novog uprava i navijači ne bi podržali kao Frenka. Da se ovako toleriše svim trenerima kao Lampardu mozda bi neko i valjao. Prijavi
24. decembar 2020.5 god. comment_307103 Moze gore samo zato sto tog novog uprava i navijači ne bi podržali kao Frenka. Da se ovako toleriše svim trenerima kao Lampardu mozda bi neko i valjao. Pa zar Lampard nije premasio ocekivanja prosle sezone? Sta se to tolerise Lampardu posebno? Ne samo top 4 da je dostizno, nego je prvi ispred nas samo 6 bodova. To sto smo mi ocekivali vise kao navijaci je skroz nesto drugo. Medjutim uzevsi sve u obzir, do sad mu nije bilo potrebe nista tolerisati. Recimo hoce mu Abramovic sutra dati otkaz, sta bi mu reko sto mu daje otkaz? Prijavi
24. decembar 2020.5 god. comment_307107 Generalno možemo mu igru zameriti. Prošle godine sa onim timom uradio je i više nego što se očekivalo. Totalno autsajderski (zabrana transfera, odlazak najveće zvezde tima, pola igrača iz akademije) osigurao je LŠ. Na momente je igra bila odlična. Dobio je brdo pojačanja ove godine, prvo mesto nije daleko, prošla se grupa u LŠ, počeo čistku tima. Ostala je igra i dopuna toga. Generalno mnogo je toga uradio, sad što bi mi niz od 50 utakmica bez poraza, igru kao Bayern i triplu krunu odmah, to je više naš problem. Prijavi
24. decembar 2020.5 god. comment_307109 Znamo šta će Chelsea poslije Lamparda, ali meni je zanimljiva tema šta će Lampard poslije Chelseaja. Znamo kakav je Chelsea klub i kakav je današnji fudbal tako da sam siguran da neće biti novi Ferguson ili Wenger. Do 2025. će se sigurno razići sa upravom, kakvi god da budu rezultati. Trenutno ima 42 godine i vodi Chelsea. Preskočio je mnoge stepenike u karijeri i vrlo mlad dobio u ruke jedan od najboljih timova svijeta. Čisto sumnjam da bi se nakon Chelseaja zadovoljio klupom nekog Newcastlea, ne znam koliko bi izbjegavao naše najveće rivale, a u inostranstvu se ne cijene previše engleski treneri. Prijavi
25. decembar 2020.5 god. comment_307115 Ne vidim uopšte razlog da se čovjek nakon 2 i po sezone kao trener odmah stavlja u prosjek, pogotovo neko ko je inteligentan ko Frank te je jedan veliki profesionalac uvijek bio i ostao. Nisu ni Wenger, ni Fergi ni Mourinho odmah zablistali Meni je jedino žao što nije imao još makar sezonu iskustva sa slabijom nekom ekipom, tipa da je Derby usao u PL pa da odradi tu jos jednu sezonu Prijavi
25. decembar 2020.5 god. comment_307131 Poređenje sa Wengerom i Fergusonom nije bilo po kvaliteti, nego po godinama na klupi jednog tima. Mislim da u današnjem fudbalu to niko ne može ponoviti. Ako si na moj komentar mislio. Prijavi
25. decembar 2020.5 god. comment_307135 Pa zar Lampard nije premasio ocekivanja prosle sezone? Sta se to tolerise Lampardu posebno? Ne samo top 4 da je dostizno, nego je prvi ispred nas samo 6 bodova. To sto smo mi ocekivali vise kao navijaci je skroz nesto drugo. Medjutim uzevsi sve u obzir, do sad mu nije bilo potrebe nista tolerisati. Recimo hoce mu Abramovic sutra dati otkaz, sta bi mu reko sto mu daje otkaz?Lampardove kvalitete: Zna prepoznati dobrog i lošeg igrača i ima to poštovanje kod igrača i spremni su da se bore za njega. Sve što se tiče taktičkog aspekta igre,priprema utakmice, analiza i pronalaženja mana kod protivnika blage veze nema.Ti govoriš kako je OGS debil, Lamparda je nadmudrio maltene svaki put. Čovjek izveo na teren Dan Jamesa i Matu i ljudi nas nadigrali ko da smo Burnley jebeni. Doveo mu se asistent jer je primio 54 gola u prvoj sezoni. Neko drugi bi dobio otkaz na pola sezone.Prvi poso, u Derbyu mu sredio Harry Redknapp, trebao biti asistent al zbog uticaja Redknappa dobio poso trenera. Prijavi
25. decembar 2020.5 god. comment_307136 Kad Solskjaer stane nazad i čeka kontru, onda je on nadmudrio Lamparda. Kad Lampard stane nazad onda je to fuj, defanzivno, igra koja nam ne priliči, loše pripremio utakmicu, potrošio 250 miliona i brani se. Prijavi
25. decembar 2020.5 god. comment_307137 Lampardove kvalitete: Zna prepoznati dobrog i lošeg igrača i ima to poštovanje kod igrača i spremni su da se bore za njega. Sve što se tiče taktičkog aspekta igre,priprema utakmice, analiza i pronalaženja mana kod protivnika blage veze nema.Ti govoriš kako je OGS debil, Lamparda je nadmudrio maltene svaki put. Čovjek izveo na teren Dan Jamesa i Matu i ljudi nas nadigrali ko da smo Burnley jebeni. Doveo mu se asistent jer je primio 54 gola u prvoj sezoni. Neko drugi bi dobio otkaz na pola sezone.Prvi poso, u Derbyu mu sredio Harry Redknapp, trebao biti asistent al zbog uticaja Redknappa dobio poso trenera. Lamparda nadmudrio svaki put? Pa ako je rezultat ono sto je tebi jedino bitno onda ok. Upravo ga je Lampard svaku utakmicu nadigrao i to posteno. Cak i onu kad smo izgubili 4:0 u prvom kolu. Ne znam sta si ti gledao ali dobro. Lampard ima mana, ali druze kako ga ti predstavljas rekao bi neko da je zalutao u ovaj posao. Pa Klopp je prvu sezonu u Liverpulu zavrsio 8. hej OSMI. Naredne sezone 4. Imao blamaza koliko hoces. I kod njih je bilo navijaca slicnih tebi koji su htjeli otkaz treneru. Jednostavno nemate strpljenja i hocete instant uspjeh i dobre rezultate i dobru igru, atrakivnu i napadacku. Ma hajte molim vas.. Prijavi
25. decembar 2020.5 god. comment_307138 Svako uzima i navodi ono što njemu najbolje odgovara. Prošle sezone smo bili najgora prekid ekipa i krivica se svaljivala na Lamparda. Opravdano. Ove sezone smo najbolja prekid ekipa i rijetko ko to spomene i pohvali. To se kao podrazumijeva da budemo. Nemoguće je da nemamo nikakvu igru i nismo dobri ako Werner ima dobre šanse na svakoj utakmici. Ako stvaramo tako dobre šanse i ako Werner zaista promašuje zicere, to znači da igramo dobro. Šta je cilj nego stvaranje šansi? Kad odmori nekog standardnog igrača onda ne valja sastav, ne zna se prvih 11, kad ne odmara onda ne valja što uvijek isto. Mount odigra neke loše utakmice i trener je kriv jer ga favorizuje, a kad razvali niko se ne sjeti da uđe na ovu temu i napiše "Hvala ti legendo što si isforsirao prošle godine ovog momka koji ima 21 godinu i igra prvu postavu za Chelsea i reprezentaciju". Kad odigra napadački i izgubi onda je trebao pametnije, protivnik ga je nadmudrio, a kad se on "nadmudruje" onda bude da je trebao igrati svoju igru. Prijavi
25. decembar 2020.5 god. comment_307139 Lamparda nadmudrio svaki put? Pa ako je rezultat ono sto je tebi jedino bitno onda ok. Upravo ga je Lampard svaku utakmicu nadigrao i to posteno. Cak i onu kad smo izgubili 4:0 u prvom kolu. Ne znam sta si ti gledao ali dobro. Lampard ima mana, ali druze kako ga ti predstavljas rekao bi neko da je zalutao u ovaj posao. Pa Klopp je prvu sezonu u Liverpulu zavrsio 8. hej OSMI. Naredne sezone 4. Imao blamaza koliko hoces. I kod njih je bilo navijaca slicnih tebi koji su htjeli otkaz treneru. Jednostavno nemate strpljenja i hocete instant uspjeh i dobre rezultate i dobru igru, atrakivnu i napadacku. Ma hajte molim vas.. Ne mogu se s tobom sloziti ovde nikako. Prije Lamparda mi smo bili ekipa koja se borila na svim frontovima, osvajala titule, i tako 15 godina u nazad, Liverpool je do dolaska kloppa bio srozan klub realno, i nikad nije bio u nekoj utrci za titule, Osim par nekih sezona gdje su osvajali ligu sampiona i mozda dvije sezone kad su bili blizu osvajanja premiershipa. I to je sve. Liverpoolu nije nista drugo preostajalo nego da vjeruje Kloppu i da ga pusti par sezona da se popravi ekipu, ali opet, vidjelo se za sta je sposoban Kloppov Liverpool, znali su oni dobro igrati protiv jakih ekipa a protivo ovih slabije igrati. Hocu reci Kloppov sistem je imao neki pravac. Sa Lampardom gotovo nikakav pomak nismo napravili, a vec nam ide januar. A zar nismo govorili jos da su nam prava pojacanja. Samo mene interesuje sta se s njim desilo i zasto ne igramo fudbal sa pocetka prosle sezone. Prijavi
25. decembar 2020.5 god. comment_307140 Svako uzima i navodi ono što njemu najbolje odgovara. Prošle sezone smo bili najgora prekid ekipa i krivica se svaljivala na Lamparda. Opravdano. Ove sezone smo najbolja prekid ekipa i rijetko ko to spomene i pohvali. To se kao podrazumijeva da budemo. Pa zar ovaj novi pomoćnik nije upravo zbog toga doveden, bravo za upravu i ovog pomoćnika, a ne za Lamparda. @hamco nije tačno da hoću instant uspjeh. Ali zar se trebaju glorifikovati onakve pobjede protiv nekih malih ekipa. 2 utakmice vrijedna pomena u nepobjedivom nizu,Lids i Sevilja, ovo ostalo nije vrijedno pomena. Znam da su bile velike pobjede, ali gledajući te rezultate mozes samo steci pogresan dojam. Ala pobjeda protiv West Hama... Prijavi
26. decembar 2020.5 god. comment_307142 Lampardu treba vremena i sve to stoji i biti će mu pruženo, ali treba reći kada je loše a trenutno su rezultati ove sezone ispod očekivanja, kao i igra. Nadam se kako će popraviti stvari, sada ide najbitniji dio sezone i tu ćemo vidjeti na čemu smo Prijavi
26. decembar 2020.5 god. comment_307143 A kakve ste to rezultate očekivali? Prvi u grupi LP, u ligi Liverpool očekivano pobjegao a drugo mjesto nam bježi samo 2 boda, nakon Liverpoola najviše zabijenih golova, 3 obrana lige... Tko je očekivao da ćemo ove sezone rasturat sve živo, boriti se za sve titule taj živi u iluziji i pojma nema o nogometu Prijavi
26. decembar 2020.5 god. comment_307144 Ma jebo sve rezultate, kad se patimo da kreiramo smislen napad.West Ham,Wolves,Everton,Rennes x2, CP, Man United u svim tim utakmicama smo bili bezidejni. Prijavi
26. decembar 2020.5 god. comment_307145 Ja sam očekivao da će se bar jednom pobijediti tim koji je iz gornjeg dijela tabele. Sa ovakvim pojačanjima i sa ovoliko utrošenog novca ni ne treba ti taktika da bi pobijedio timove iz donjeg dijela tabele, ne vidim ja uspjeh u tome. Međutim dobiti iole jači meč... Prijavi
26. decembar 2020.5 god. comment_307146 A kakve ste to rezultate očekivali? Prvi u grupi LP, u ligi Liverpool očekivano pobjegao a drugo mjesto nam bježi samo 2 boda, nakon Liverpoola najviše zabijenih golova, 3 obrana lige... Tko je očekivao da ćemo ove sezone rasturat sve živo, boriti se za sve titule taj živi u iluziji i pojma nema o nogometu To je jedna strana medalje. Druga strana je ovo: Svi smo ocekivali siguran plasman u Top4 jel tako? Jeste. United zaostalu utakmicu pobjedi i idu na 29 bodova , CIty dobije i oni idu ispred nas na tabeli, Aston Villa ako dobije barem jednu od 2 koje trebaju igrati bodovno će se izjednačiti s nama, Everton ispred nas, Soton bod manje .... da ti je neko prije početka sezone rekao da ćeš imati isto bodova kao Aston Villa poslije 14 kola i da će Everton biti ispred tebe da li bi bio zadovoljan? Za Ligu prvaka smo svi pisali da očekujemo prolazak grupe i negdje do 1/4 finala da doguramo. Vidjet ćemo kako će to ići, za grupu svaka čast ali evo već i osmini ozbiljan protivnik. Ostaje da se vidi kako će to Lamps apsolvirati. Igru neću spominjati ovo je samo osvrt na rezultate koji nisu katastrofalni ali i nisu neki za busanje u prsa. (govorim za prvih 14-15 kola). Prijavi
26. decembar 2020.5 god. comment_307147 Danas poslednja utakmica na klupi, stiže nam Tuchel u ponedeljak. Prijavi
26. decembar 2020.5 god. comment_307152 Danas poslednja utakmica na klupi, stiže nam Tuchel u ponedeljak. Jezik pregrizo :D Prijavi
26. decembar 2020.5 god. comment_307153 Jezik pregrizo :D Tuchel ce biti najbolji trener jos od Conte ere. :D Prijavi
26. decembar 2020.5 god. comment_307154 A kakve ste to rezultate očekivali? Prvi u grupi LP, u ligi Liverpool očekivano pobjegao a drugo mjesto nam bježi samo 2 boda, nakon Liverpoola najviše zabijenih golova, 3 obrana lige... Tko je očekivao da ćemo ove sezone rasturat sve živo, boriti se za sve titule taj živi u iluziji i pojma nema o nogometu Zar ti nisi prognozirao Liverpulu 5. mjesto? Prijavi
26. decembar 2020.5 god. comment_307170 Zar ti nisi prognozirao Liverpulu 5. mjesto? Uups busted :) Mislio (nadao) sam da će se raspast, tj. da će nakon svega osvojenog bez ikakvog osvježenja doć do zasićenosti... Ipak nije došlo do toga... jbg... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.