Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Frank Lampard

Istaknuti odgovori

Uups busted :) Mislio (nadao) sam da će se raspast, tj. da će nakon svega osvojenog bez ikakvog osvježenja doć do zasićenosti... Ipak nije došlo do toga... jbg...

A dobro jasno mi je sta si mislio ali bas 5. mjesto je previse :D

I ja sam ocekivao da padnu ali ne bas na 5. mjesto.
  • Odgovori 4,8 hilj.
  • Pregledi 258,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Zašto Cilvel u svakom napadu igra ispred Vernera?

Werner tražio da igra centralno pa ga Lampard pomjerio bliže centru.
Koji promasaj, sve sam mislio da je uspio nauciti nesto od trenera poput Mourinha, Ancelotia, Capela, Hidinka i ostalih velicina koji su ga trenirali kad on corak nema muda nikako.

Vi bi instant promjene, polako momci, promjene dolaze tek kad ga ispušiš Arsenalu koji nikom živom gol ne može dati.

hamco dobrodosao u klub

Ovo je sramota. Mene je sramota. Ima i do igraca ne mogu to da poreknem da ga jebes, ali ovo danas je apsolutno njegova krivica. Jebem mu zenu. Boga mi sad da dobije otkaz rekao bih AMIN.
Al dje taj napadacki fudbal koji je obecavao Havertzu, Werneru, Ziyechu kada je pregovarao sa njima? Ojjj jos laze jebem mu krv, ojjjj zadavio bih ga jebem mu gen.

Al dje taj napadacki fudbal koji je obecavao Havertzu, Werneru, Ziyechu kada je pregovarao sa njima?

Taj fudbal se zaglavio negde tamo u oktobru 2019. godine. Msm, argument je kao 'igrali smo dobro na početku prošle sezone'. Znači ovde se preko godinu dana čeka da mi kao potencijalno zaigramo nešto približno tom atraktivnom fudbalu. Sad sam ozbiljan, al gledajući pristup ove sezone (čak i onaj niz od onih 6-7 utakmica bez poraza), stvarno ne vidim da ovo vodi ičemu.

Ja jos nisam za otkaz, ne vjerujem da cemo ista dobiti promjenom trenera al ajde vidjecemo sto ce bit. Znam da sam u manjini. Lose smo odigrali to je cinjenica ali bice bolje. 

Raspored:

Aston Villa

Manchester City

Leicester City

Prvi je tim koji je ove sezone u našem rangu, drugi je tim koji je na papiru bolji od nas i treći je tim koji je već 2 godine u rangu sa nama.

Ne moramo osvojiti 9 bodova i imati gol-razliku 10:1. Ali moramo da igramo napadački, moramo trčati, moramo ih ganjati po terenu i ne smije Werner da bude krilo.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.