5. novembar 2020.5 god. comment_305318 Evo pise se za Ricea opet sad u januaru da cemo napasti. Ako dodje neko od veznjaka ide, po meni je greska bila poslati dvojac Barkley Lofuts Check, neko je od njih trebao ostati. Prijavi
5. novembar 2020.5 god. comment_305320 Znas kako, ne bih se cudio da ili u januaru ili na ljeto PSG krene u potragu za novim trenerom, i ako dovedu Sarrija, mogao bi se lijepo utopiti Jorginho i nekako je bas za te lige gdje samo PSG napada. Prijavi
5. novembar 2020.5 god. comment_305333 A još PSG ima 5 zadnjih veznih i imat' će se Jorginho s kim dodavati. Prijavi
29. novembar 2020.5 god. comment_305966 Može i na temu Mourinho, ali što bi.. samo nek je protiv Lamparda Prijavi
29. novembar 2020.5 god. comment_305970 https://twitter.com/footballdaily/status/1333125904407654400?s=19 Prijavi
29. novembar 2020.5 god. comment_305973 Prošli u LŠ, nije bila preteška grupa, ali to rešili među prvima posle 4 kola. Pl u vrhu, dva boda iza vodećih ekipa. Delimo prvo mesto po efikasnosti sa Liverpulom (22) Drugi po primljenim golovima (10) odmah iza Tottenhama (9) 14 utakmica bez poraza u svim takmičenjima (ako ne računamo poraz na penale od Tottenhama). I sve to bez neke preterano dobre igre. Mesta za napredak ima, ali ne možemo više ni zamerati toliko. Rezultata ima, popravljena je odbrana nakon onih kriminalnih partija, još da se dotegne igra i biće to sasvim dobro, ako se nastavi u ovom smeru. Dobili smo konačno neki vid prve postave i kako to treba da izgleda. Stvarno ne bi trebalo previše da se žalimo. To što mislimo da će sa ulupanih 300 m igrati kao Bayern samleti sve pred sobom ne ide. Niti to da ćemo odjednom igrati lepršav fudbal. Sve u svemu, mislim da ovom timu treba još vremena za tu hemiju između sebe, a sa Lampardom smo videli da je moguće na početku prošle sezone, ostaje da se nadamo da će pronaći tu formulu i osloboditi se i on pritiska koji su donela velika ulaganja. To ćemo nadam se videti u narednim mesecima. Prijavi
30. novembar 2020.5 god. comment_305990 U odnosu na prvih nekoliko kola vide se pomaci, pogotovo defanzivno, čak i u napadu malo po malo postajemo sve bolji. Lampard je i našao svoju sredinu terena koja mu najbolje igra, opasni smo iz prekida (mislim da imamo najviše golova iz prekida ove sezone u PL). Ide na bolje vidi se napredak, rezultati također nisu loši (jebem ti WBA i Soton) Prijavi
30. novembar 2020.5 god. comment_305992 Kune dodao bih jos da smo popravili branjenje prekida, prosle sezone svaki korner su nam se tresle gace. Ja sam zadovoljan kako napredujemo bice to bolje kako sezona bude odmicala, dok se novajlije jos uigraju. Prijavi
30. novembar 2020.5 god. comment_306002 Kada je radio kardinalne gluposti kritikovao sam ga i opet ću kada mislim da ima razlog. Pozitivno što je ipak u relativno kratkom periodu uočio svoje greške i išao za nekom logikom, ta logika je značila da je morao pogaziti neke svoje stavove za koje je smatra da su ispravniji. Odstranio je Kepu sa punim pravom i Kepa ne smije vise braniti gol Chelseaja ni u kupu ni u bilo čemu, nista lično protiv momka ali to je psihički ubijen golman, magnet za nesigurnost komplet ekipe. Druga dobra odluka je odustajanje od projekta kodnog naziva "skandinavski ubica dječijeg lica" u vidu Christensena, taj momak ne slużi ničemu, dobar za Borussiu M. ali za Chelsea ne hvala, totalno bezličan igrač. Dalje, vjerujem da nije bilo jednostavno skloniti kapitena iz prvog sastava, za tu odluku svaka čast jer James je u ovom momentu bolji igrač od Azpia. Prestanak forsiranja Mounta na krilu, prestanak forsiranja Havertza na krilu, jedino je jos ostalo da se prestane forsiranjem Wernera na krilu ali to je već nesto drugo u pitanju. To je posljedica povreda Pulisica, pa nepovjerenja u Odoia, pa żelje da svoje minute dobije i Abraham, mislim da ni sam Lampard nevjeruje u Wernera na krilu. Dalje imamo evo što protiv Spursa nismo igrali sa 3 nazad, suočili smo se sa najraspolożenim tandemom lige, a ostali smo pri svojoj formaciji, a baš je na Lamparda ličilo da igra sa 3 nazad ovu utakmicu. Sve su to detalji i sitne odluke koje nas čine boljim i na osnovu kojih se može ići dalje, defanziva takođe može se reći sređena. Vidjet ćemo sta ce biti.. Prijavi
4. decembar 2020.5 god. comment_306109 Nominovan za menadžera mjeseca u ligi, ali mislim da Moyes to uzima (sve pobjede u novembru) Prijavi
15. decembar 2020.5 god. comment_306619 Provalili su nas da bunarimo sa bokova, smisljaj nesto drugo baka :* Prijavi
15. decembar 2020.5 god. comment_306641 Otkaz bi sad bio najgori potez u istoriji kluba. Ja sam svim srcem uz Lamparda ali kad god budem nasao zamjerku kritikovacu ga prvi kao sto je slucaj bio sad. Prijavi
15. decembar 2020.5 god. comment_306644 A jeste poletni kad treba kritikovat, dok smo nizali pobjede nisu bila 2 posta na ovoj temi. Prijavi
15. decembar 2020.5 god. comment_306651 Treba kritizirati kada ne valja, ali ima moju podršku naravno. Nemamo pobjede protiv top12 ekipe još uvijek ove sezone, lošiji prosjek bodova nego prošle nakon utroška 250mil, igra toplo hladno, nije da nema materijala za kritiku. Prijavi
15. decembar 2020.5 god. comment_306652 Ima razloga za kritikovanje jer nasa igra lici na Burnley, a ne na ekipu koja zeli igrati napadacki fudbal. Prijavi
15. decembar 2020.5 god. comment_306653 Ako sam ikada pisao uvrede, a ne kritike onda si u pravu Adi. Forum tako funkcionise jer se odmah tjeraju igraci u k, i trener u pm. Prijavi
15. decembar 2020.5 god. comment_306672 Pa ja sam ga kritikovao i kad smo pobjeđivali, naravno ne treba to biti maliciozno, ali ne treba glumiti ludilo dok se pobjeđuje i glavu zaranjati u pijesak kad se gubi. Jednostavno ovo je jako loše. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.